Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/01/19 in all areas

  1. boomix

    Jaunais 2019. gads

    Labdien, labvakar! Es un visa pārējā IDenty.LV komanda novēlam Jums visiem priekpilnu un piedzīvojumiem pilnu jauno 2019. cūkas gadu! Lai visi sapņi piepildās, Un visas domas saverās. Mums visiem ir savas jaungada vēlēšanās, tāpat arī IDenty - gan atrast draudzeni, kuru mēs varam paturēt ilgāk par pāris satikšanās reizēm, gan turpināt uzturēt vienus no labākajiem Baltijas serveriem! Šeit pievienoju mazu statistiku par pagājušo gadu Un vēlreiz, laimīgu jauno gadu!
    11 points
  2. akka

    akka reformed

    .
    9 points
  3. akka

    Jaunais 2019. gads

    novēlu satikties ar meitenei vairāk par 5 reizēm. priekā!
    6 points
  4. exsup

    Jaunais 2019. gads

    man ir tas gods būt par aktīvāko spēlētāju. Priecīgus jums visiem svētkus!
    5 points
  5. Aidziiis

    Jaunais 2019. gads

    Daudz laimes @Frogs
    4 points
  6. Administrācijas pārstāvis - Protams, visi administrācijas locekļi ir pelnījuši uzslavas par veiksmīgi aizvadītu gadu, taču vislielākais paldies ir jāsaka boomix'am, jo, pielietojot savas zināšanas, spējis pilnveidot, attīstīt gan identy forumu, gan serverus; Moderators - Neskatoties uz to, ka moderatori ir veseli 8, savu darbu visapzinīgāk pilda fazijs, kā arī pie viņa vienmēr var vērsties, ja ir kādas neskaidrības; Banteam - Lai arī uz doto brīdi ir divi BT pārstāvji, balsi atdodu Outpace, jo, redzot to, kas notiek forumā, izskatās, ka tieši viņam nākas pastrādāt daudz vairāk; Lietotājs - Gadam ejot, identy ir reģistrējušies neskaitāmi lietotāji, ir tādi, kas palikuši, ir tādi, kas aizgājuši, taču erners aizvien šeit uzturās, neskatoties uz to, ka visi viņu bullyo; Palīgs - Personīgi man neviens nav palīdzējis, taču balsi atdošu Arcca jo cilvēks ir gana inteliģents un spēj rast risinājumu lielākajai daļai problēmu, ar kurām saskaras citi foruma lietotāji; Sliņķis - Sliņķim nav būt slikti, jo slinki cilvēki vienmēr atrod vieglāko ceļu, taču šoreiz pērienu pelnījis surenos, it kā moderatora amatā, taču redzu viņu tikai čatā pa retai reizei; Aktīvais - Lai arī visiem skaidri zināms, ka tas ir exsup, taču uzskatu, ka gana aktīvs ir rebudijs, ne tikai serverī, adminējot tajā, bet arī forumā, jo aktīvs arī būs pašā vēlākajā nakts stundā; Oldschool - Nemaz tik daudz tos oldschoolus forumā vairs nevar redzēt, taču vienmēr čatā varēs satikt Kaņepi, kurš vienmēr diskutēs ar faziju un cinīsies par savām geju tiesībām; Girl next door - Lai arī gada sākumā (?) nebija tik redzama, lielu aktivitāti sāka izrādīt gada otrajā pusē, tā ir CLOUDLETA, prātīga sieviete ar savu viedokli; Labākā pērle - šis, izlasot būs skaidrs, kāpēc labākā pērle; Aktīvākais mūziķis - neviens cits kā fazijs, liels klasikas cienītājs, par to šim jauneklim cieņa no manis; Skabarga pakaļā - atkars, jo uzturās tādā pokemonu portālā kā identy; Čata gariņš - exsup, citu nevienu nemaz čatā tik ļoti nepamanīsi, spraucas visur, kur vien var iespraukties.
    3 points
  7. TIGER

    Jaunais 2019. gads

    Emm visiem LAIMĪGU 2k19,vairāk memus,ēdiena,sievietes! :* @rebudijsperc bo4,zb
    3 points
  8. preacher

    Jaunais 2019. gads

    happy NY visiem ID biedriem. Lai serveri griežas visu gadu bez lagiem!
    3 points
  9. ASAP

    Jaunais 2019. gads

    Priecīgu jums visiem Jauno Gadu, ceru ka jums visiem šis gads bija ļoti priekpilns un izdevies, protams nākamais gads lai izdotos vel labāk, piepildītos visi sapņi un mērķi, kā jau protams atrastu jūs savu otro pusīti :P
    3 points
  10. Melns Kaķis

    akka reformed

    Ja nav bhop, tad neesi reformed.
    2 points
  11. Lkm boomix kodēja
    2 points
  12. Snabulis

    Jaunais 2019. gads

    apsveicu visus ar šo sūdīgā gada beigšanos
    2 points
  13. exsup

    akka reformed

    accept friend request kappa
    2 points
  14. rebudijs

    Jaunais 2019. gads

    Visiem identiešiem novēlu priecīgu un priekpilnu jauno gadu, lai izdodas piepildīt visas iespējas un vēlos, lai katrs tiecas pēc sava mērķa un nepadodas!!!
    2 points
  15. Paco

    NOTY 2018. gada nominācijas

    Paco nomināciju saraksts: Administrācijas pārstāvis - Boombix, teiksim, bija grūti izšķirties starp cilvēkiem, kuri veido ID, bet no main adminiem Boomix izceļas vairāk nekā otrās vietas ieguvējs Akka; Moderators - Simplijs iekritis acīs, nemanāms foruma čatā, bet kārtību ieveda visa gada garumā; Lietotājs - latvianguy, esmu pamanījis šo cilvēku gan čatā, gan forumā, vienmēr prot iespraust teikumu, Jūs viņu pieņemat kāds viņš ir; Palīgs - Arcca, viennozīmīgi, kaut kas saplīsis, Arcca, bug, Arcca, vienmēr ir padoms, gluži kā papiņam pajautāt ko! Aktīvais - Liekas, Clubstep, cik viņu atceros forumā, viņš palabos gramatikas kļūdas, manīm, sevīm, tevīm, personīgi, kā arī izskatīs ban-topic, in-game ieviesīs kārtību, un vēl paspēs čatā uzrakstīt; SPAMERIS - Hg, dzīvsudraba kungs, jeb cilvēks, kuru mēs visi zinām - Mr.Mercury, vienmēr ir licies, ka viņa rakstītais ir lieks, gluži kā spam botiem, tas varētu tur nebūt, bet brīžiem ir arī izņēmumi; Aktīvākais mūziķis - Skaruu, varbūt nav tas aktīvākais, bet mūzikas ziņā pērles sprāgst ārā; Oldschool - DeFire, šo, vēlētos atdot nedalītu balsi par šo cilvēku, dēļ ID-Meeting; Čata gariņš - Faz, viņš īstenībā ir persona, kuru var ierindot visu, sākot no populārā Heroes of the Storm topika, līdz čata sadaļai, kur katrs cenšas atzīmēties. Starp visiem cilvēkiem, viņš ir tas, kurš čatā izceļās, pieļausim domu, ka netikai manās acīs; Kādu brīdi atturējos rakstīt, jo uzskatīju, ka man nebūs objektīvs viedoklis, par šo NOTY'18, bet hey, been i'm here '18. Domājot par katru nomināciju, centos atcerēties, ko katrs cilvēks ir darījis 2018, sapratu: Jāēd vairāk biezpiens; (yes, ko Dievs nav devis, ar biezpienu neaizpildīsi, zinu to teicienu ) Esmu ierindojis šos cilvēku, ne tikai pēc sava personiskā viedokļa, saskares ar tiem, bet gan pēc foruma kopējās aktivitātes. Ceru, ka ņemsiet vērā manu viedokli un vēlu veiksmīgāku '19 . Paco.
    2 points
  16. simplijs

    CSGO Lagi.

    ar tādu netu vari aizmirst par stabilu spēlēšanu, jo katrs csgo serveris ir citādāk konfigurēts un katrs savienojums prasa citādu resursu apjomu. Ja tev speedtest mērījumā ir 2mbiti lejup, tad rēķinies, ka tavs lejupielādes ātrums ir aptuveni 350kb/s, kas ir visai smagi normālam csgo savienojumam.
    1 point
  17. SiekaluMeerciite

    Jaunais 2019. gads

    Lai izdodas viss iecerētais 2019. gadā!
    1 point
  18. Snabulis

    akka reformed

    a kad 1.6?
    1 point
  19. Frogijs

    Jaunais 2019. gads

    Tev arī priecīgus svētkus @Aigars
    1 point
  20. love_me

    Jaunais 2019. gads

    Laimīgu un emocijām bagātu 2019.gadu!
    1 point
  21. TIGER

    akka reformed

    Man priek par tevi Arturik.
    1 point
  22. preacher

    akka reformed

    ko nozimē akka reformed? nedaudz vilcienu esmu nokavējis.
    1 point
  23. rebudijs

    akka reformed

    redzēsim, cik ilgi viņš noturēsies, es saku, ka 1 dienu max.
    1 point
  24. Outpace

    Jaunais 2019. gads

    Priecīgus!
    1 point
  25. Snabulis

    Sveicam: faz

    gratz fažuk
    1 point
  26. barovsky

    Sveicam: faz

    Puse no 50 jau, feel old yet? Sveiciens.
    1 point
  27. bora

    Sveicam: faz

    Sveicieni labākajam fazixam! Visu to zaļāko!
    1 point
  28. bora

    Musician.

    9/10
    1 point
  29. snek`

    Sveicam: faz

    Sveiciens fazīt. Tā diezgan nice, ka tev šodien dz/d nodzeries kārtīgi un rīt sāc jaunu gadu kā jauns cilvēks.
    1 point
  30. ljoxa

    Sveicam: faz

    Daudz laimītes foršākajam faziātu fazānam!
    1 point
  31. #Amerikanskij

    Sveicam: faz

    Dzer daudz un audz liels! Daudz laimes!
    1 point
  32. e56 kompakts

    Sveicam: faz

    Sveicieni fazix!
    1 point
  33. Outpace

    Sveicam: faz

    Sveiciens, visu to zaļāko tev!
    1 point
  34. Outpace

    [Sūdzība] Zatlers

    Ja nebūtu "pa taisno" tad vēl varētu pastrīdēties, bet diezgan labi var redzēt ,ka jau sāka šaut tevi zatler kad tiktikko biji novirzijies uz citu pusi, nevis kad tieš'ām biji pie apļa jau. Būtu gudrāks nedaudz, būtu skrējis zem kameru kāpnēm un dima tevi būtu pazaudzējis no redzes loka un tad būtu cits stāsts, šoreiz sūdzība pamatota, jo vēl diezgan bija līdz aplim un pa taisno tu neskrēji. Wp īsti jēgas nav dot, bet pēc principa 2wp šobrīd pa mēnesi ir, bet par cik resetojas atkal wp rīt, tad nezinu vsp. Bet nu sūdzība pamatota un "wp" iedots.
    1 point
  35. rebudijs

    Sveicam: faz

    Apsveicu zaļais!! Novēlu tikai to visu labāko.
    1 point
  36. wMw

    Sveicam: faz

    apsveicu, labākais!
    1 point
  37. Kingle* / Roberts

    Sveicam: faz

    Pievienojos sveicējiem
    1 point
  38. skaruu

    Sveicam: faz

    Sveiciens labākajam svētkos!
    1 point
  39. essenceN

    Sveicam: faz

    Sveicu fazij!
    1 point
  40. gepardC

    Sveicam: faz

    Daudz laimes!
    1 point
  41. TIGER

    Sveicam: faz

    Sveiciens fazikk!! 2 svētki vienā.
    1 point
  42. Aidziiis

    Sveicam: faz

    Daudz laimes faz, jaunaja gada novelu vairak spelet csgo ;*
    1 point
  43. akka

    Sveicam: faz

    kā fazijs rakstītu - visu to zaļāko
    1 point
  44. surenxs

    Sveicam: faz

    laimīgu visiem jauno gadu! un bucas dzimmeniitee, gurki
    1 point
  45. Clubstep

    Sveicam: faz

    Apsveicu!
    1 point
  46. SiekaluMeerciite

    Sveicam: faz

    Visu to zaļāko!
    1 point
  47. Pārāk daudz momentu, lai pierakstītu katru atsevišķi, bet izteikšos kopumā. Pat Nuke demo nevajadzēja skatīties, pilnīgi pietika ar Cache. Preachers principā pateica visu, čalis pušo tikai tad, kad neviena nav. Un ja kāds ir, tad līdz galam nepušo, pagaida kad pretinieks izlīdīs, to nošauj, un tad tālāk pušo. Visvairāk sasmīdināja preachera minētais boosta callouts. Pašam nebija pilnīgi nekāds info, bet zināji voice chatā teikt, ka ir uz būsta un precīzi pateici, kad noleca. To visu pateici, pirms vispār varēja izdzirdēt piezemēšanās skaņu. Tālāk, neskaitāmie wallbangi un tie "nejaušie" walltapi. Ar AUGu, precīzi uzflikots uz ķermeņa no forklifta uz maina. Visu aptveri izliki pretinieka vēderā, lieki piebilst, ka AUG nespēj izdefot to sienu. Un tad tie usual walltapi, kur ik pēc dažām lodēm precīzi uzfliko uz pretinieka, un tad momentā fliko atpakaļ. Vēl ir arī brīži, kad apstājies sava puša vidū, jo negaidīji, ka pretinieks tomēr pušos pretī, un tad nogaidi. Lieki piebilst 0.01 sekunžu reakcijas, kad pretinieki izlien izpīkot. Teikšu atklāti, manuprāt pat necenties to slēpt. Pat ja centies, tad ļoti švaku darbiņu esi padarījis. Bans paliek.
    1 point
  48. Labdien tauta! Kā pub admins, darot savus pienākumus, esmu secinājis, ka šī persona lieto WH, un tikai WH. ir divi demo, kurus esmu izskatijis 1. de_cache2018-12-29 21:06 35.4 MB 2. de_nuke2018-12-29 21:41 46.1 MB de_cache stāsts vienkārš, katru roundu stāv forkliftā un gaida terroristus ar nevainojamu precizitāti, kad tieši iznāk no MAIN un SQUUEKEE, praktiski PRE aim uz headshotiem, un protams, ja neviena nav, tad viņš pušo. bija situācija, ka iepušo MAIN, randomā pasaka, ka viens būstā. how do u know bro, ka 1? de_nuke viss sākas ar otro raundu ejot no Tside uz outside, izskatās, ka gaida, kad pušos ārā no A main, insta nošauj + uzreiz preAimo uz secret un ieliek galvu. tālāk vnk gaida stūros, kad izlīdīs jau ´´noskatītais´´ upuris. playstyle īpatnības: viņš nespēlē uz misiju, info nevajag, spēlē solo spēli gan ct side un ts side, vnk frago un tas ir viss. tik daudz wtf momenti ir kad ir nulle info, pluss visi vārās pa mic, ka stepus nevar dzirdēt, bet viņš visu zina un šauj insane. visam pielikās punkts, kad dd2 aizgāja šhortā no ct side, priekšā bija smoke, iezūmoja ar bot gun pie smoke, smoke beidzās, salika visiem galvas, 3 purniem, tā itkā zinātu, kur visi nostājušies bija. darbs ban team, ja izsecinās, ka neko neizmanto, tad sorry no manas puses. GL and HF.
    1 point
  49. 1 point
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×