Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/21/20 in all areas

  1. akka

    KLUVZ G – Dolla Billz

    mīlestību viņam!
    10 points
  2. _TnT_

    IDENTY 11 gadi!

    Jāpiekrīt fazijam - ir sajūta, ka viss ir pateikts, bet tomēr nepamet prieka sajūta, ka projekts šo gadu laikā ir tik daudz sasniedzis. Paldies visiem (gan atbalstītājiem, gan heiterīšiem), ka padarat manu dzīvi krāsaināku. Izskatās, ka neatkarīgi no vecuma gaming vidi es nekad nepametīšu. Protams, iegriežos reti, bet cenšos serverī uzturēt kārtību un tajā pašā laikā ieviest nedaudz jautrības. Novēlu Identy projektam šādā pat tempā sasniegt 15 un tad jau arī 20 gadu jubileju, galvenais ir piesaistīt jaunus cilvēkus un idejas. Congratz.
    7 points
  3. mindfuck

    IDENTY 11 gadi!

    joptvai shmatj cik atri laiks iet
    6 points
  4. HappyTīģeris

    IDENTY 11 gadi!

    Prieks, kur rodies. :> #Pensija forever.
    6 points
  5. faz

    IDENTY 11 gadi!

    Gadiem ejot, sajūta, ka viss jau ir izstāstīts. Vēlos teikt vienu - IDentijs ir un vienmēr būs manas virtuālās mājas! Tiešām prieks, ka vēl ar vien turamies un tiekam lutināti ar jauniem memberiem. Vēl lielāks prieks par tiem, kuri šeit jau ir tos n-tos gadus, jo mūsējie tiešām ir tā labākā kompānija! Cheers! Aizmirsu : Identijs beidzot vienā vecumā ar 11neru
    6 points
  6. Tagad es pazīstu/zinu trīs reperus, noice
    4 points
  7. 4 points
  8. Manam fujakam eldo, vienmēr tiks dota mīlestībā <3. Mazliet backstory agrāk kad spēlējām kopā CS ar viņu viņš tusējās kopā ar mani un maniem komandas bierdiem, nereāli nice čalis. Tagad traks ir palicis ar tiem bītiem un ir kārtīgi sakačājis skilu un tas viņa čomiņš kas repo arī ir nice fujaks. Kopumā malači puikas. <3
    4 points
  9. veterans

    Identy Gudrības

    Čalis visu saprot.
    3 points
  10. exsup

    KLUVZ G – Dolla Billz

    огонь
    3 points
  11. 2 points
  12. ob1sh

    IDENTY 11 gadi!

    ''Identijam'' dzimšans' diena Visi nāks uz glāzi piena Zimmē-Zum , Zimmē-Zum Rece ,fice Bum , Bum , Bummmmmm... Sveicieni !
    2 points
  13. Pateicoties identyam neesmu bez draugiem vairāk. Happy bīrzdei! MTA bija labi laiki
    2 points
  14. Bjorn

    IDENTY 11 gadi!

    @rebudijsbija iemesls kapēc sāku spēlēt identy 2014. gadā. labākie admini: @_TnT_ @Ba`Gvel @Nezinkas @exsup @linceens
    2 points
  15. vovans

    IDENTY 11 gadi!

    vēl viens gads kad pwa nav uzlējis tēju uz servera
    2 points
  16. Šito atradu repostētu pāris stundas atpakaļ redditā. Izrādās 144hz ir software locks nevis hardware dažiem no monitoriem. Ģēniji, kas to izdarīja un viņu topics atrodams šeit - https://forums.blurbusters.com/viewtopic.php?t=5544 Rīt paeksperimentēšu pats. Bet nu zinu, ka blurbusters nav kautkādi random čaļi. Esmu lietojis viņu softus sava moņa backlighta kalibrēšanai, jo savādāk tu vienkārši to noregulēt nevari, vien izslēgt/ieslēgt. Tur rezultāti dažādi atbildēs, bet ideja ir diezgan fascinējoša. (protams visi, kas izdomā paši mēģināt, tas uz jūsu atbildību)
    1 point
  17. Vienreiz rokot bedri atradu akmeni
    1 point
  18. reggiN

    IDENTY 11 gadi!

    11 gadi jau, wow. es pirmo reizi ienācu surf serverī kādus 3 gadus atpakaļ un aktīvi sāku spēlēt pagājušājā gadā, kad bhop atvēra, kad aizvera bhop sāku aktīvāk spēlēt pub.
    1 point
  19. 1 point
  20. 1 point
  21. Jorens

    IDENTY 11 gadi!

    Ooo!!! This is amazing!!! Es IDENTY mīlu vairāk nekā sevi!!! Prieks un laime par šo komūnu, ka vēl pastāv, jo atceroties to brīdi kad kaste bija nojukusi un viss lēnām apstājās, bet tad atkal viss vecajās sliedēs. Cheers! Iemalkošu aliņu par šo!
    1 point
  22. aurum

    IDENTY 11 gadi!

    Apsveicu identy 11 gadiņos cerams ka dzivos lidz 20 vai pat vairāk gadiem. Vienmēr prieks kad kāds community pārsniedz 10gadus ar full serveriem.
    1 point
  23. Pavadīts diezgan daudz laika iekš PUB Gājis diezgan jautri.
    1 point
  24. nevar būt pat nepamaniju
    1 point
  25. punk

    IDENTY 11 gadi!

    Patīkami pavadīts laiks, gan forumā, gan pašos serveros, atsaucīga tauta, ne vienmēr, bet nu admini sīkos knauķis pieliek pie vietas ātri vien.
    1 point
  26. Klzzys

    IDENTY 11 gadi!

    Pirms kāda laiciņa atklāju to ka latviešiem ir csgo serveri, no sākuma biju skeptisks, bet tad izlēmu ieiet un paskatīties, šo lēmumu neesmu nevienā brīdī nožēlojis. Prieks ka šim komūnam ir tik liela vēsture un tik daudz komunikablu, izpalīdzīgu un sakarīgu cilvēku, ikdienā pavadu laiku pļāpājot un šaujot ar satiktajiem cilvēkiem no identy, redzot kā šī komūna attīstās ar Boomix frontes galā, zinu ka identijam vēl daudzi labu izjūtu, komisku sarunu un izdevušos meetapu gadi priekšā.
    1 point
  27. kreygasm

    IDENTY 11 gadi!

    lmao, manas atmiņas ID no 2k17 - 2k20 ir mostly bullyošana jb, ieeju jb, kāds uzdirš, uzmet mute dzīvo laimīgs, bet... tas arī padarīja visu jautri, ty 4 memories. p.s @exsup pec gada still balts admins, LUL.
    1 point
  28. TIGER

    IDENTY 11 gadi!

    Neizplūdīšu baigi garā esejā,bet identyā pavadīti jau 5 gadi un nenožēloju par to. Pa šiem daudzajiem gadiem esmu saticis un iepazinies ar daudzām,interesantām personām. Paldies akkam,bumixam un novēlu identyam vēl vismaz 11 gadus!!
    1 point
  29. True, darbadienās pirms darba - serveris tukšs, pēc darba - serveris tukšs. Principā es vaktēju kad vispār tur tauta ir. Un spēlēju kā traks weekendos.Ar arēnu nav kā ar pub. Tur tauta nesēž tik aktīvi.
    1 point
  30. Nespēju noticēt, ka identijam 11 gadu, es atceros daudz piedzīvojumu un bēdu šajā serverī( vairāk jau tas labās) prieks, ka šis komūna turas jau kādu laiciņu un ceru, kad turēsies vēl vismaz kādu laiku.
    1 point
  31. choko

    IDENTY 11 gadi!

    Atnācu uz šejieni pirms 7 gadiem dēļ @DZIVNIEКS un nu jau rip @Rausis . Nācu no heal, jo šie divi bija mani draudziņi un atskrēju šiem pakaļ kaut arī man bija beefs ar @akka. Uhh, atceros ciest nevarēju viņu Identy ir kā bērnības mājas, kur tu vari neciemoties gadiem, bet tpt kādā brīdī nokļūsi atpakaļ. No šejienes nevar aizbēgt. Šeit atrodas dikti feini cilvēki, bet ir arī daudz dunduku. Visslielāko paldies jau gribās teikt par to, ka esmu satikusi feinus cilvēkus no šejienes un par jautrajiem lola un cs vakariem vecajos laikos. Man prieks, ka komūns tik ilgi turās. Cilvēki nāk un iet bet tie labākie paliek Cheerz, gaidu 15 gadu balli
    1 point
  32. gurix

    IDC uz mana sock

    IDC uz mana sock
    1 point
  33. Jā, uzlabo aktivitāti @linceens, vajag vismaz 336 stundas divās nedēļās (vismaz pagaidām tā izskatās, hz kāpēc viņš nav zaļš) https://prnt.sc/r4tiou Edit: Cik sapratu tā krāsa par to, ka sūdus taisīja vai jauns administrators serverī, hz, bet outpace taisnība, vajadzēja vairāk adminus delete un ar stingrākiem kritērijiem
    1 point
  34. ABC

    IDENTY 11 gadi!

    w8, gads jau pagajis tik atri ? man likas ka pirms kadiem 3 meneshiem ID paliak 10 gadi , jeeeez kur tas laiks skrien. Ka jau the best community kur esmu pavadijis ilgako laiku, sveiciens IDenty, un ceresim ka vel loti ilgu laiku vel IDenty eksistes ka popularakais latviesu gaming projekts un nekur nepazudis! P.S. Sorrz, nav apastrofa un ja.
    1 point
  35. smux

    IDENTY 11 gadi!

    Visi labie, visi sliktie laiki šeit pavadīti nenožēloju ne sekundi no tā visa id
    1 point
  36. Maikijsss

    IDENTY 11 gadi!

    Apsveicu Akku,Boomix,kā arī visus pārejos identy memberus,kuri ir pavadijuši šo ilgo laiku Identy serverī The best community
    1 point
  37. Cik stundas 2 ned laikā tiek uzskatīts par pieņemamu? Par arēnu varu pateikt uzreiz - pa dienu tur nav ko darīt, jo tukšs. Kā arī rutīnas pēc teiksim ieej ik pa stundai vai 2 pačekot 5-10 min, redzi, ka viss kārtībā un ej dari savas lietas.
    1 point
  38. Dod bhop, paldies.
    1 point
  39. 1 point
  40. Cool, pie viena varbūt vari nomainīt manu niku uz har1? Kaut kad boomixam prasīju, tā arī aizmirsa. Tas tāpēc, lai gan serverī, gan šeit vienādi.
    1 point
  41. re1

    Musician.

    5
    1 point
  42. Bjorn

    Metāla detektoru topiks.

    Labdien, es vēlos uzsākt jaunu topic ar cilvēkiem kuriem interesē nodarboties ar lietām kā metāla detektora staigāšanu, vai senu lietu uzrakšanām., piemēram: kas ir trakākais ko jūs esiet atraduši meklējot kaut ko ar metāla detektoriem, vai ari vienkārši uzrokot ar lāpstu kaut ko, tas var būt jebkas. Protams būtu labi, ja liktu kaut ko aizvēsturisku utt. Manā gaumē viss foršakās lietas ko esmu atradis izmantojot Metāla detektoru ir, aizvēsturiskas monētas piem., Ūlmaņlaiku monētas, jeb 1940. gadu krievu monētas. vēl esmu atradis vecajā muižā alumīnija karotes, pat lielgabala lodes. Pastāstiet savus atgadījumus ieliekat kādu bildi no tiem :)
    0 points
  43. 0 points
  44. semuel`

    IDENTY 11 gadi!

    Kā jau daudzi no vecajiem bukiem visticamāk ir pamanījuši, skatoties uz manu aktivitāti un tā tālāk, ka man ir pajāt uz IDenty, veiksmīgi vai neveiksmīgi, bet ieraudzīju šo topiku un to pašu vien nodomāju, bet tad uzklikšķināju uz sava profila un ievēroju, ka esmu IDenty no 2011. gada. Ja matemātika neviļ, tad 23 - 9 = 12. Tieši no 12 gadu vecuma pirmo reizi piereģistrējos IDenty un aizdomājos, ka tas liekas neticami. Daudz gaming gadi tika aizvadīti tieši šajā siltajā vietiņā un prieks, ka ir vēl, kur iegriezties reizi pa reizei. Pirms neilga laika iegriezos JB, ieraudzīju, cik daudz visādu sīku pļunduru tur apgrozās, mazliet pat slikti palika, bet to visu savelkot kopā, tāds pats pļundurs vien biju, kad pirmo reizi reģistrējos. Tā kā, lūdzu, jaunatne, viss ir atkarīgs no Jums. Jūs esat IDenty nākotne, lūdzu, piedomājiet pie savas uzvedības, lai vecajiem par Jums nav kauns un sarkanie nedomā vērt ciet šo bodīti. Ir doma par frEEkiLL gaming klana izveidi. Pieteikumus sūtam DM. Prieks redzēt, ka ir vēl arī vecie vārdi, kas ir lojāli zīmogam, tas nozīmē, ka kaut kāda māju sajūta ir un kaut kādas atmiņas, kas pēc mēneša, pusgada vai gada liek atgriezties un iemest aci, kas notiek. Arī es esmu viens no tā skaita, kas tā dara. Godīgi sakot, esmu patīkami pārsteigts, ka IDenty tik ilgi ir izvilcis. Tad nu priekā, novēlu vēl daudz, daudz, daudz paaudžu maiņas un ilgi un laimīgi. Un sveicieni visiem!
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×