Jump to content

veterans

oldschool
  • Posts

    355
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Everything posted by veterans

  1. Priekā Fazkahols! @faz Rekur dziesma kura paliks atmiņā ar tevi un leģendāro vakaru roķenē. P.S gaidu kad uzsāksi savu standup karjeru... bet tev gan jau bail, jo miķim mazākais cik to var nolikt ir 1.50m.
  2. JA esi labs, tad trenēties nevajag.
  3. Es tevi vairāk redzu kā Stand up komēdiķi... vienīgais mīnuss, ka uz soliņa nāktos pakāpties lai pēdējās rindās tevi arī redz. Cool topiks, tas ir jautājums ko es bieži vien pats uzdodu cilvēkiem kad redzu cilvēkus depressito vai sakot man besī mans darbs utt. un tas ko viņi dara pēc darba ir iet mājās nosēž ntās stundas pie kompīša un sāk dienu atkal tā pat kā pabeidza to. Turpinātu strādāt man patīk tas ko es daru, bet es gribu apgūt kādu mma, brazilian jiu jitsu, pazīstot sevi es ietu tur kā maniaks un ja man tas cepītu visu brīvo laiku pavadītu tur un vakaros ar čomiņiem/komandu lakross. Tā kā es domāju, ka cilvēkam ir jādara kas radošs lai būtu harmonijā ar sevi, es sāktu fotogrāftet un gribētu kļūt labs arī tajā, tā ka photoshops man nav svešs un fotogrāfēšana man patīk why not. Also since man ir daurdzene ir iepaticies ceļot un redzēt foršas vietiņas, so tas ir tas ko es darītu vairāk. p.s bieži vien cilvēki saka, ka nav laika, bet pēc darba sēž un 4h kapā kompīti, es neesmu pret gamingu, bet ja negribi būt PRO, tad ieteiktu to laiku reducēt un padomāt kas tiešām ir tas ko gribi darīt nākotnē un vai tas ko dari pašlaik ir tas kas tev palīdzēs tur nonākt. Uzdrīkstēties iet pret straumi un pie dirsas apkārtējo viedokli. Ja darīsi kaut ko, kas tev patīk automātiski darīsi to daudz un kļūsi labs, tajā brīdī ka kļūsi labs tev ir iespēja arī finansiāli no tā profitēt. p.s.s lielāka daļa cilvēku man liekas mūsdienās nesaprot, ka tas cik tev maksā vai cik labs esi pašlaik ir atkarīgs no tā ieguldītā darba pagātnē. Tev pašlaik maksā par to, ko darījī pēdējos x gadus. P.s.s.s skatīties uz hyper performeriem (pro athletiem utt.) social media tevi tikai iedzīs depresījā jo automātiski salīdzināsi sevi ar tiem, bet tie cilvēki nerāda cik daudz darba viņi ielikta tajā ko dara lai būtu tur kur ir pašlaik. enough rant. Ty Arcca for topiks. PIE out.
  4. veterans

    IIHF 2021 PČ.

    21. maijs, 20:15, Latvija - Kanāda - 1:11 / kanāda pirmie 22. maijs, 20:15, Latvija - Kazahstāna - 11:1 / Latvija pirmie 24. maijs, 16:15, Latvija - Itālija 3:1 / Latvija pirmie 27. maijs, 16:15, Latvija - ASV 4:5 / ASV pirmie 28. maijs, 20:15, Latvija - Norvēģija 5:5 pp. 6:5 / Latvija pirmie 30. maijs, 20:15, Latvija – Somija 3:5 / somi pirmie 1. jūnijs, 20:15, Latvija - Vācija 4:3 / Vācija pirmie Rezultatīvākais būs - Niževijs Top scorers - Daugava 6. Vieta 1. Somi / 2. Kanāda / 3. Krievija
  5. par šo es runāj Kad uzspiež uz MU servera izmet šo logu, ieteiktu uztaisīt redirectu uz mu.identy.lv https://identy.lv/server/muonline Paldies par uzmanību. Jauku vakaru!
  6. Sveicieni dzimenē, best Karrigane
  7. OK, random noneim. Sveiciens visiem e-girls, paldies ka jūs esat, vienmēr būs vajadzīgs arī kāds healeris spēlēs. Amen.
  8. Tev tur šāizīte sanāca ar hyperlinku. Bet dēļ casteru duo vien ir vērts skatīties, vienalga kas tur šauj. Apo ir V ir vēzis.
  9. veterans

    IDENTY 12 gadi!

    Kāda starpība? Tā pat neatbrauktu.
  10. veterans

    IDENTY 12 gadi!

    Mājas... jau 12 gadus.
  11. tas brīdis ka esi "TopLV", bet vaino citus pie tā ka zaudē.
  12. Patīk ko jūs darat un uz ko tiek tēmēts, labs veids kā celt kopējo līmeni. Kā arī iespējams šādā veidā latvieši beidzot varētu pat savākt normālu komandu ar kuru šaut normālā līmenī. Well done. P.s esmu daļa no huba un mani bullyo katru reizi kad izvelku revolveri.
  13. Yo Kādam nav 1080ti mājās normālā stāvoklī ko var pārdot par ne astronomisku cenu? 
    Asking for a friend. :valts:

×