Jump to content

_TnT_

oldschool
  • Posts

    488
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Everything posted by _TnT_

  1. Paldies visiem, kuri aizpildīja (special thanks to @akka), nu jau ir pāri 40 respondentiem. Novērtēju arī atgriezenisko saiti. Please TC.
  2. up Pagaidām ir 30 atbildes, vēl vajag tikai nedaudz.
  3. Hello! Vēlētos lūgt Jūsu palīdzību aptaujas aizpildīšanā, kuru veicu pētījuma ietvaros. Tas aizņems ne vairāk kā 10 minūtes, būtu super, ja aizpildītu vismaz 40 cilvēki. Lūdzu, nerakstām muļķības un aizpildām aptauju apzinīgi. Ja nu pamanām kādu kļūdu, lūdzu, rakstām PM vai šeit topikā. Paldies. ANKETA ŠEIT
  4. Ja līders māca, tad jāklausa. 870117343_lincensmaca.mp4
  5. @Akmens Pajautāju Walteram lai ieliek, manuprāt, sakarīgākās no tava saraksta: jb_augment_v2 jb_corruption_v3o jb_hogwarts_fix2 jb_vipinthemix_csgo_hex_v4 (un izņem veco) mountaincraft6
  6. _TnT_

    ABUSE

    Gagots ingame. Please TC.
  7. Būšu vakarā mājās, tad arī ievietošu demo. EDIT: DEMO Momenti: Principā no pirmā rounda līdz 5. roundam, tomēr 16 tick dēļ tie momenti ir ļoti neviennozīmīgi. Tas, kas man pievērsa uzmanību, ir 5. rounda beigas, kad aims automātiski togglojās uz pēdējo ieslodzīto. Ļoti šaubos, ka šādas unnatural kustības var imitēt pats. EDIT2: @searx beidz spamot un gaidi BT lēmumu, lai arī momentu tur ir ļoti maz, savas atmazkas "es ar visu roku flikoju" vari paturēt pie sevis, ļoti žēl, ka ASAPa bana demo nebija pieejams, tur, cik dzirdēju, bija vēl interesantāki momenti.
  8. Paldies visiem par atsaucību, kopā aptauju aizpildīja 48 respondenti. Var TC.
  9. Hello! Vēlētos lūgt Jūsu palīdzību aptaujas aizpildīšanā, kura veicu pētījuma ietvaros. Tas aizņems ne vairāk kā 10 minūtes, būtu super, ja aizpildītu vismaz 40 cilvēki. Lūdzu, nerakstām muļķības un aizpildām aptauju apzinīgi. Paldies. APTAUJAS LINKS
  10. anakingo ir saņēmis CT banu uz mēnesi sakarā ar vienu citu demo no manis (jb_moti2_final). @Outpace vari droši pagarināt jau esošo banu balstoties uz šo demo.
  11. Tātad, momentu nav daudz, bet, manuprāt, pietiekami, lai saprastu, ka spēlē ar [] un aimlock. Pirmais demo (vipinthemix): 12. rounds, beigas, 2 killi ar scout, diezgan unnatural šāvieni Otrais demo (peanut): 1. rounds [4.32] - apzināti iedevu spēlētājam deaglu un viņš uzreiz caur sienu centās vienu no CT nošaut galvā. Tas nav nekāds default spots un tur nemaz ierocis caur sienu nevelk.
  12. Paldies visiem par sveicieniem.
  13. Sveiks, atsūti man lūdzu privāti screenshotu no tas konkrētās vietas, parbaudīšu. Ja tas ir bugs, tad nevajadzētu būt grūti to ar blokiem aiztaisīt. Pagaidām var TC.
  14. Super ideja, pasen nav spēlēts sakarīgā latviešu serverī, pārsvarā tie serveri atveras un pēc mēneša klapējas ciet. Ceru, ka pirmajā nedēļā visiem jau nebūs +all sets un cilvēki nekačāsies top spotos. Ar nepacietību gaidu.
  15. Man jau kā tipiskam jailbreikerim patiktu, ja tiktu iekļauti arī nažu dueļi, bet tādā gadījumā !kz obligāti ir jāslēdz arā. Vēl varētu revidēt spawn spotus, daži tiešam spēlētāju nostāda lielā disatvantedžā. Visādi citādi laba ideja jaunam serverim, good job, boomix. Edit Fluxītim: ja mani iemet stūrī un mani jau pretinieks ar AWP scopo, nezinu vai tādus spotus ir jāatstāj. Nevajag pieņemt, ka visi šajā serverī spēlējošie ir mm droti.
  16. Es tev serverī jau minēju, ka vari prasīt unbanu pēc 2 nedēļām, tavas vadīšanas prasmes nebija pārliecinošas un noteikumus būtu japarlasa. Ja Outpace apžēlosies, tad tevi unbanos, ja nē, tad uzmeklē mani serverī pēc 10. novembra.
  17. Izskatās, ka Dutcha draugi sarosījušies un cep sūdzību par katru mazāko sīkumu. Atšķirība starp Dutcha situāciju un manu ir tāda, ka es uzreiz atvainojos cilvēkam, ja izdaru free damage (un to pats apzinos), nevis pasaku viņam, lai 'neraud'. Jāpiemin, ka tavs draugs jau iepriekš no manis bija saņēmis brīdinājumu par free damage un savas bravūrīgās attieksmes dēļ arī izpelnījās CT BAN. 1. FreeDamage - tev pašam nav kauns šo minēt kā pārkāpumu? Es ņēmu līderi ar abiem peles klikšķiem, jo neviens cits to nedarīja un tā sanāca, ka cilvēks uzleca virsū lodēm. 2. FreeKill - apskatījos demo un tiešām riņķa līnija bija pazudusi for some reason. Jā, biju pārliecināts, ka tā tur bija, tādēļ arī reakcija bija tāda kā bija. Tomēr, ieklausoties kārtīgāk, mana pēdējā komanda arī bija sastingt, ko visi, izņemot tevi, ievēroja. Man nav problēmu atvainoties un atzīt savas kļūdas, tādēļ piedod, ja manas komandas šajā konkrētajā roundā likās maldinošas. Vari droši vēl rakstīt šīs sūdzības par maniem human error pārkāpumiem, bet neaizmirsti paskatīties uz sevi. Ar kādu attieksmi tu izturies pret mani, tādu arī saņem pretī. EDIT for Miskuzi: 1. Iemācies lietot EDIT pogu. 2. Konkrētus piemērus un demo. Ej raksti sūdzību un tevis pieminētie 'noneim, neraudi' nav viens un tas pats. Ja tu nāc serverī un nezini noteikumus, tad loģiski, ka es tev neskaidrošu katru reizi kad iešauju tev. Arī tagad varu pateikt, lai ej izlasi noteikumus kārtīgi! 3. Ja tu liec sūdzību, tad arī paskaties pats to demo, nevis tagad atrunājies, ka redz tu tikai no sava skatupunkta šo situāciju vērtē. 4. Es skarbi reaģēju pret citu cilvēku kļūdām tad, ja viņi necienīgi atbild vai ignorē aizrādījumus. Ja atbild adekvāti un/vai atvainojas par kļūdu vai norāda uz manējo, tad ir abpusēja sapratne. 5. Ja tev ir vēlme parunāt, tad droši PM forumā, serverī tam nav vietas.
  18. Silence sakarā ar šodienas tavu un gurixa saraksti par okupantiem. gurix gagots uz 2 dienam un tev silence uz 1 dienu, jo abusoji kā pa mic tā čatā. 1. Demo pirmie roundi - Link 2. 3. Reāli nesaprotu ko tu kā maza meitene skrien rakstīt sūdzību par katru sodu, it kā tu pats nezinātu, ka esi pārkāpis noteikumus. Tikai tērē manu un BT laiku. Edit for krey: še, lasi - https://en.wikipedia.org/wiki/Ultranationalism.
  19. 1. Tu esi ticis sodīts no manas puses par līdzīga veida pārkāpumiem ar slay jau iepriekš, kā arī pēdējā mēneša laikā arī esi nopelnījis 2 CT banus. 2. Nevienā momentā es 'nebļāvu', bet gan normāli tev pajautāju, jo no sava skatupunkta īsti nesapratu kāpēc man iešāvi. Pirmo reizi noignorēji, otro reizi atbildēji čatā, lai 'neraudu'. Pārkāpums nav nekāds lielas, protams, bet neesi tu pasaules naba un servera noteikumi attiecas arī uz tevi. Turklāt atbildēji diezgan necienīgā veidā, manuprāt, bans likumsakarīgs. @Outpace Please TC vai, ja uzskati, ka Dutcham tomēr taisnība, ņem banu nost. No manis viņam tā iespēja būs tikai pēc nedēļas. EDIT for Dutch: Tu esi ticis gan bridināts, gan slejots no manas puses iepriekš tieši par free damage. Nesaņemot no tevis adekvātu atbildi kādēļ tu man iešāvi šoreiz, tiki nobanots. Par toksisku valodu droši raksti sūdzību, nevis te mētājies ar tukšiem apvainojumiem.
  20. Sajaucu tevi ar citu spēlētāju, kuram niks saturēja līdzīgu simbolu kombināciju kā tev. Jau esi unbanots, atvainojos.
  21. Bans par attieksmi. Tev rebudijs aizrāda par sliktu mikrofonu, bet labprātīgi tu pāri neej, tiec pārmests. Tad vēl čatā bravūrīgi uzraksti, ka vienalga iesi CT tad, kad adminu nebūs online. Manuprāt, likumsakarīgs CT bans. Ja ne mēnesi, tad nedēļu noteikti pasēdēt vajadzētu, pārdomāt uzvedību. Nesen vēl pieteikumu uz ACC rakstīji... @Outpace Atstāšu šo tavā ziņā.
  22. 1. Konkrētās mapes tiek tik bieži spēlētas, jo ir populāras. Serverī ir daudzas labas nepopulāras kartes, tomēr uzliekot tās, cilvēki pazūd. Varbūt 'too recent played maps' varētu pagarināt par 1 karti, bet tas ir maksimums, domāju. 2. Word Game spēle I guess varētu būt useful, bet jautājums vai boomix to veidotu. 3. Stuck komandu nē, jo tagad /kz vairs automātiski rounda sākumā (nav saprotams kādēļ tas vispār bija uzlikts). 4. Par shopu nepiekrītu, cenas ir sabalancētas un kā jau minēts, CT shopā vajadzētu pēc iespējas mazāk itemu. 5. Nightcrawler day man patika 1.6, much better kā Shark day or Catch and Freeze, atbalstu. 6. DJ ir too op, domāju to jāņem ārā pavisam. 7. Headshot only dueļus atbalstu, bet maybe to varētu pievienot pie 'Random weapon'. 8. Ja neviens negrib ņemt līderi, varētu uztaisīt, lai tas iedodas automātiski pēc noteikta laika, bet arī šo neredzu kā lielu problēmu. Pārējie ieteikumi nelikās saistoši vai komentēšanas vērti. Jāskatās ko boomix izlems attīstīt tālāk. Thanks for your input. EDIT: @sniedzinsh, līderis nevar /kz komandu izmantot nolūkā, lai visus iestakotu, tas ir noteikumos minēts. Šo komandu drīkst izmantot tikai, ja tas absolūti nepieciešams vadot dienas vai kādu spēli.
×