Jump to content
akka

atā admini

Recommended Posts

hHDY5xk.png

Hey, tā kā pēdējā laikā cilvēki sāk pieprasīt adminu tīrīšanu un tieši šodien man nav garastāvoklis, tad arī uztaisīsim tādu maziņo.
Uzreiz varu pateikt - nav vērts apvainoties, tas ka Tev noņēma adminu neliedz to Tev vēlāk iegūt atpakaļ, protams ne tik viegli, bet tāpat. 
Tīrīšanu veicu pēc vairākiem faktoriem, uzreiz vēlos piebilst to, ka adminiem būtu jābeidz spēlēties ar sev pieejamajām komandām, savādāk pavisam slikti būs, šoreiz uz to tikai tā paskatījos, papētīju kā uzvedās čatā un tas arī viss, bet nākošreiz viss būs nedaudz savādāk. 

Adminiem kuriem ir immunitāte šajā tīrīšanā - MercedesexcajustNiks

PUB Servera admini -  paldies re1 par izrādīto aktivitāti 5 IDC esi nopelnījis, pārējiem lūdzu piedomāt par aktivitāti, vai paziņot neaktivitātes topikā.
Admini kuri atstādināti - excaaljuxĶinēnsLV
Admini kuri paliek - Clubsteppreacherre1❀ Roubelc ❀

JB Servera admini - paldies Nezinkas par tiešām lielo aktivitāti 10 IDC Tavā kontā, Ba`Gvel arī saņem 5 IDC.
Admini kuri atstādināti - ZATLERS paliek bez admina un servera administrātora, paldies par iepriekš veltīto laiku adminējotDopeScottrek
Admini kuri paliek - _TnT_, Ba`Gvel, Mercedes`, Nezinkas, exsup

AM Server admini - paldies, ka vispār kāds admins ir.
Admini kuri atstādināti - Clubstep, Wendyy♥✪ darkXX
Admini kuri paliek - gepardCWaCco^

BHOP Servera admini - šis serveris nav tas kur baigi vajadzētu adminus, bet tāpat tos kam tur entās dienas nav online - noņēmu.
Admini kuri atstādināti - Irrelevants, Frogs, Bora, Sariuss
Admini kuri paliek - Chucky, lollka

 

pa lielam viss ir diezgan sūdīgi, adminus vajag vēl, vismaz katrā serverī ~ 5 KOPĀ, ja ne vairāk ( neskaitot bhop, tur viss pārāk vienkārši - mute all un viss ) Tie kam bija vairākos serveros admini, neskatoties uz to, ka paziņoja par neaktivitāti - tāpat adminu noņēmu, jo skatoties darbības, var redzēt, ka tikai 1 serveri pievērš tādu kārtīgu uzmanību un nav jēga dalīt to uz vēl kādu. 

Droši visi jaunie censoņi var rakstīt pieteikumus uz adminu, izskatīsim, pārrunāsim un tad jau arī izdomāsim ko ar Jums darīt. 
paldies par uzmanību, topiku sāku rakstīt pirms 3 dienām, tāpēc jaunos adminus nemaz nerakstīju klāt. 
 

ata

 

p.s admini, lūdzu beidzam spēlēties ar komandām un atceramies, ka noteikumi attiecās uz visiem - arī Jums., nākošajā tīrīšanā būs daudz, daudz savādāk tas viss.

p.s.s par idc rakstīt man privāti PM.

Link to comment
Share on other sites

Ja godīgi, kādu laiciņu gaidīju, kad būs adminu tīrīšana. Šodien tikko pirms 5min pēdējo banu uzliku, savs darbs padarīts, domāju, ka nemaz īsti vairs nenākšu identy, jo pašam vairs pat nav īsti gribas to darīt (NO HATE), vienkārši cs sāk apnikt. Turās tie, kas palikuši.

Link to comment
Share on other sites

Paldies visiem Adminiem, Veciem un jauniem,kuri iegūlda/ija serverī laiku,lai serveri padarītu labāku - bez noteikumu pārkāpējiem. 

Link to comment
Share on other sites

ZATLERS - A bet Tu atlaid,

Akka - order 66

ZATLERS - maxresdefault.jpg

Spoiler

Nepaspēja

Par @darkXX un visiem citiem pārējiem, kuriem ir entuziasma trūkums, te taču nav jāmet kompis krūmos, šis ir gaming community, kur cilvēki nespēlē tikai ce-es.

Kopumā, ļoti novērtēju, ko Akka izdarija. Šis nebūt nav viegls solis skatoties no uzņēmējdarbības, kur boss atstādina kādu, jo uzņēmums pūst.

But cheer up! There will be sunshine and there will be clouds.

P.s. Šis būtu īstais brīdis, pateikt, ka surf jāliek atpakaļ. Vienalga, ko rakstītu, man būtu taisnība par surf. Surf rētas vēl sūrst @boomix@akka

Edited by Paco
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Paco said:

Šis nebūt nav viegls solis skatoties no uzņēmējdarbības, kur boss atstādina kādu, jo uzņēmums pūst.

Nu gan salīdzināt legit uzņēmējus, kuri atlaiž cilvēkus no darba ar kkādu csgo community servera adminu atlaišanu. :DDDDDDDD

 

Jāpiekrīt par surfu, bhops smird. #BringBackSURF

Edited by Clubstep
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Clubstep said:

Jāpiekrīt par surfu, bhops smird. #BringBackSURF

100% piekrītu, vienīgā lieta ko gribētos.

Link to comment
Share on other sites

rec @re1malacis, tiesam redzu vinu visu laiku serveri. 

Es pats tiesi sonedel naku atpakal, vel uz menesa beigam bus biskin mazaka aktivitate, jo parvacos, bet visa visuma visam te piekritu. 

ps. var jau surfu un bhopu apvienot, lai visiem labi. man personigi par abiem pofig, nespeleju tapat..;D 

Link to comment
Share on other sites

Diezgan sad, ka pa visiem serveriem katrā ir vidēji 3 admini, anyway gaidiju kko plusā tam ko biji teicis iepriekš ko vel gribēji tīrīt, bet i guess next time.

nice ka ir ļoti aktīvi daži, tikai manliekas labāk būtu balanss kur visi ap vienu līmeni ir.

 

#nostarbhop

#gosurfpls

 

 

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Paco said:

 

Kopumā, ļoti novērtēju, ko Akka izdarija. Šis nebūt nav viegls solis skatoties no uzņēmējdarbības, kur boss atstādina kādu, jo uzņēmums pūst.

Uzņēmējdarbība un cs komūna. :D

Varu iztēloties to ierakstu CV - 10 gadus biju uzņēmējs vadīju geiminga portālu, kur viss ir pēc brīvprātības principa. :D Evolutions paņems ar atvērtām rokām, lai varētu dalīt kārtis online kazino. :DDD 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×