Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/11/20 in all areas

  1. churins.

    boomixam !

    Sveiks, man ir problēma sakarā ar maniem jailbreak modeļiem un maskām. Es esmu liels jailbreak spēlētājs un esmu vinu spēlējis ļoti daudz, man bija nopirkti kādi 5 modeļi ka piem.: Trevor, Harley Quin, Ballas 2, un daudz maskas ka piemeram vistas maska u.c, Vienu dienu mans brālis spēlēja solo competitive un vina teammate hakoja un vins tā rezultātā dabūja asociattes BAN (VAC) šajā rezultātā es vairs nevaru spēlēt jailbreak un visi mani modeļi un maskas (mana nauda) aizgājusi vēja. Man ir liels lūgums vai tu boomix nevarētu pārlikt manus modeļus un maskas uz mana otra steam accaunta. Man ļoti pietrūkst mani modeļi un maskas. Paldies, saulainu dienu visiem!
    9 points
  2. Arcca

    Identy Gudrības

    This was just too good to pass up.
    6 points
  3. barovsky

    UNBAN [ARĒNA] WH colzz

    Sorry šis būs nedaudz out of topic, bet jaller tu neesi viens no tiem fujakiem kas taisa conspiricy teorijas par PRO League spēlētājiem ? xD tu man liekas ja redzi mazliet augstāku talantu par savu un saviem OLDSCHOOLIEM tad viņs obv čīto . XD
    5 points
  4. Ak dievs :D , Man par tevi goda vārds smiekli nāk. Arēnā ir daudz labāki spēlētāji par mani. Kāds sakars no tā, ka tu te ieliec ka kaut kāds uber skilled čoms skatīsies kaut kādus demo? Manis pēc, lai skatās. vēl kaut kādu skrīnu ar nezin kādu cilvēka rakstu ieliek. Prātiņ nāc mājās kāds trigger :D Spēlēju ar tevi serverī cik tur 3 kartes tu nereizi mani neskatījies, tikai pēdējajā kartē pāris raundi. Pēc kā tu secini ka man ir wh pēc replay? :D Ieslēdz skaņu un centies spēlēt nevis noskatoties 3 raundus liec banu, un tagad mēģini kaut ko pierādīt te. anyway lūgšu, lai skatās identy biedri nevis kaut kādi ļevie čomi :D p.s ja tu esi admins un nevari elementāri atšķirt wh ir vai nav un vēl kaut kādu trigger pieraksti nu cool. :D
    5 points
  5. Walter

    boomixam !

    pasēdēju internetā un palasīju par tavu "associate ban", tāda lieta eksistēja 2015 gādā (laikam), bet nekas daudz par to nebija rakstīts. iegāju valve mājas lapā un tur arī nekas netika par to minēts, bans netiek dots teammatiem par to ka kāds viņu komandā spēlē ar čītiem, viņiem tiek atņemti ranks/xp u.t.t bet vac-bans netiek dots. kā arī identy.lv neatbild par tavu un tava brāļa rīcībām. ja pat bans ir uz tava profile uzlikts tad noteikti tas ir pelnīts, mēs skinus / vipus u.t.t nepārliekam uz citiem profiliem. (izņemot ļoti ļoti ļoti retos gadījumos)
    4 points
  6. Jaller

    UNBAN [ARĒNA] WH colzz

    Yo, īsi un konkrēti, pirms likšu postu ar materiālu, jo cilvēki taisa balagānu. Es neesmu apgalvojis, ka man būs noteikti taisnība. Par paziņām - ja problēmas uztvert kontekstu, tam ko rakstu - tad es uzsvēru, ka tas būs neitrāls viedoklis, kurš nebūs jāuzskata par pierādījumu or whatever. Uzrakstīju 3 cilvēkiem. Ja gribēs viņi iepostos, bet ne pa to ir stāsts. Ja mēs sāksim dzīt sviestu par viewmodeļiem vai to ka wh nav jēga pētīt ( kad arēnas banos ir pilnīgi pietiekami bani par to reasonu, bet tas tad ir pa pagali? Spekulēt un kautko ieņirgt pirms kautkas ir iesniegts, vai personīgi skatītas demkas ir cool prikols. Visiem kā ar magnētu šodien rauj man piesieties par visdažāko figņu, kam laikam vajadzēs citu topiku, lai te nerakstītu referātu. Labākajā gadījumā video un komentāri būs pēc pusnakts. No kādas planētas tu nokriti? Kas par fujakiem? Kas taisa kādas conspirācijas par Kādas PRO līgas Kādiem spēlētājiem? Tu man liekas, kautko spekulē, vispār neko nezinot XD. Ja es aprobežotos tikai ar to ko pats varu nošaut - es jau paspētu pus serveri nobanot. Tākā pēc iepriekšējā topika erners uzsvēra, ka grib dziļāku ieskatu, šādos gadījumos- tas arī tiek gatavots. Man nav laika atbildēt paralēli nesaistītām pretenzijām chatā, vai topikā. Kautkā kad parādās topiks par apelāciju, visi par mani atcerās un sāk pieprasīt diskusijas. Ja gribās vienkārši padirst, var sētā iziet, nevis kolektīvi taisīt preses konferenci, pirms es pat esmu paspējis pirmo lietu izdarīt.
    3 points
  7. Jaller

    UNBAN [ARĒNA] WH colzz

    Kas tie par pilnīgi random cilvēkiem, no kuriem gribi iestūķēt kaut kādu viedokli? - tie nebūs random cilvēki. Došu topiku tad tieši pa taisno. Es aizkrāsoju pirmo skrīnu, jo tas netiks ņemts vērā. Tie būs cilvēki, ar top3 lan turnīru placementiem LV un/vai Baltijā no back in the day, kas spēlē arī tagad. Tas nebūs, lai uzspiestu viedokli - rakstīju.. paškontrolei, sevi pārbaudīt, un lai arī būtu vēl cita perspektīva. Varbūt viņi teiks, ka es kļūdos un paskaidros kautko jaunu visiem te. "Un kas notika ar to, ka cilvēki tiek banoti, kad pierādījumi par hax ir EVIDENT BEYOND REASONABLE DOUBT?" Ir iemesls spriest, ka bija savādāk? Es uz šaru te nebanoju cilvēkus. Vienkārši jāaizmirst ir ka - hako tikai tad, ja instatapo 90 grādu lenķos, vai posī nonstopā caur kastēm. Šobrīd izgriezu visus momentus no pirmā demo tikai. Kājau teicu, ātrākais tikai viss būs vakarā.
    1 point
  8. Arcca

    UNBAN [ARĒNA] WH colzz

    Kas tie par pilnīgi random cilvēkiem, no kuriem gribi iestūķēt kaut kādu viedokli? Mums tam būtu jārūp, jo viena tante teica, ka viņš ir kruts, iemācīja s1mplam awp mest pār sienu. Ja gribi, lai te kāds liek papildus viedokļus, tad iedod viņam linku uz šo forumu, citādāk vispār nulle vērā ņemšanas, varēji ietaupīt savu rakstīšanu. Un kas notika ar to, ka cilvēki tiek banoti, kad pierādījumi par hax ir EVIDENT BEYOND REASONABLE DOUBT? Tieši tāpat kā pie overwatch cases, kopš kura laika liekam banus, kur varbūt nevar atšķirt no luckiest day of someones life? Un nē, es neesmu vēl noskatījies demo, jo faz jau iekomentēja, pieņēmu ka ar to drāma beigusies. God damn it, fine, noskatīšos vakarā un ielikšu update.
    1 point
  9. stn

    Musician.

    73/31, pirms kadas nedelas jau iemetu
    1 point
  10. inwiity

    Musician.

    wtf
    1 point
  11. Es īsti neiedziļinājos, bet tavā topikā demo neatradu un visi pārējie teica, ka viņš nečīto. edīte : banots, paldies
    1 point
  12. Pārkāpēja profils / steamid / niks https://steamcommunity.com/profiles/76561199061915048/ Mape / Serveris / Datums / - am_redline_idnew2020-06-10 17:54 Pārkāpums (piem. wallhack,) Possibly aims, neiedziļinājos, vienkārši deva visiem insane shotus, un visi teica, ka viņš jau divas dienas tur čīto. Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu)
    1 point
  13. faz

    UNBAN [ARĒNA] WH colzz

    @Jaller Īsti nesaprotu, par ko bans. Atzīšos, ka neskatījos demkas līdz galam, tāpēc ka am_guter pētīt wallhacku ir vnk smieklīgi, jo tur ir fakin 6 kastes pa visu mapi un sajūtas par am_idnew ir ļoti līdzīgas. Tas ko redzēju - vnk replays no aim servera ar klasisko vāvuļošanu pa vidam, neko aizdomīgu nemanīju. Gaidu komentārus! Paldies autoram par demo linkiem, vismaz pa tiem nebija jārakņājas! edit : ņemu nost, lai var uzspēlēt. topiku atstāju vaļā komentāriem
    1 point
  14. Outpace

    sūdzība thuggerthugger1

    Laikam tikko arī serverī normāli spēlēja ar wh, bet admins nepaspēja nobanot, un izgāja arā. anyway banned, paldies visiem kas piedalijās.
    1 point
  15. Skatījos Mirage demo 2;0 raundā 1;43 ar awiku caur sienu uzvelk uz čali, bet ātri saprot, ka sapisās 2;1 raundā 1;24 prefire pa čali, kas grib shoulder peekot conectoru 5;2 raundā 1;28 pārskatīju momentu vairākas reizes palielinot ingame volume,lai sadzirdētu tā otra terrorista lekšanu,bet ne reizi nedzirdēju. Viņš šaudās ar čali rampā, bet tiklīdz redz, ka terorists augša taisās peekot, uzreiz aiziet aiz stūra, lai viņu nenošauj čalis no rampas, un pārslēdzas uz terroristu, kas taisās peekot. ----------------------------------------------------- Šeit par dust2 2;0 raundā 0;51 iet iekšā uz b,paņem ssg un peeko midu, un nemaz neredzot ct, kas iet uz window'a pusi, izlemj uzšaut pa durvīm tieši tur, kur uz to brīdi atradās ct 6;9 raundā 1;45 viņš iet uz long ar līkumu, tādēļ neredz, ka terorists izlec aiz zilā konteinera longā, bet tāpat crouch peeko un checko zilo konteineri, izskatās pēc ļoti tizlas mēģināšanas "nepaļīties" ar wh 12;15 raundā 1;41 Nezinu kā var izskaidrot šos killus, abi caur smoke, par midu nezinu ko teikt. Par short killu es sākumā nebiju tik pārliecināts, ka to var uzvelt uz wh, jo man likās, ka viņš ieraudzīja ct kāju pa smoke mazo šķirbiņu, bet nē. 15;14 mauc cauri visam, tuneļos nechecko neko, vnk iet uz priekšu. Sēž lower tunelī un gaida, nošauj vienu, prefire'o otru caur smoke. Noskatījos abus demo un uzrakstīju par tiem momentiem, kuri visvairāk izskatījās pēc wh, un uz kuriem nevar vienkārši atbildēt "paveicās". Par pašu thuggerthugger1: Likās, ka spēlē ļoti pārdroši, pusho ar nazi rokā, itkā zinātu, ka apkārt neviena nav. Checko stūrus arī ļoti dīvaini, tikai tad, kad kāds tajos stūros ir, ja nav, tad pusho ar lielu pārliecību.
    1 point
  16. Nja pirmais domā , ka baigas Humors... , pārējie malači 2. un 3. favorīti.
    1 point
  17. erners

    sūdzība thuggerthugger1

    1x mūža uzspēlēju puba un likās ļoti aizdomīgs, nezinu kas tagad izskata sūdzības, bet cerams ka mans viedoklis var palīdzēt un nebūs "lieks"
    1 point
  18. Nigz - https://failiem.lv/u/wtdphyeb DeScript - https://failiem.lv/u/q4gvebx8 Zariņš - https://failiem.lv/u/cepcqf87 Obish - https://failiem.lv/f/w5jr6xwv Mikii - https://failiem.lv/u/mad6br6h @Hazzeliskur mani roltoni
    1 point
  19. OH BOY... here we go again.... atkal man aizies pus diena salikt visu. Bet es šoreiz pat paškontrolei lūgšu dazhus savus old lv chomus subjektivi izteikt savu viedokli un iemetīšu viņu responsus. Jo sākot skatīties pirmo karti, jau bija labs daudzums ar raundiem, kuri nav pieņemami un izskatās, ka triggers arī ir. Es tagad iešu visiem demo no sākuma cauri ar video capture. Kāpēc es likšu citu viedokļus arī? Es palūdzu vienam vai nevar iechekot 3,4 demo kamēr pirmos es skatos. Vnk ietīzošu responsu. Un viņš pāris ned atpakaļ nometa 20 killus pret autimaticu u.c. pro mixu usa faceit hubā. Tākā vēl pāris chomiem paprasīšu, kādēļ viņiem liekas/neliekas, ka tur kautkas ir. Savādāk es jūtu, ka ir disconects šeit cilvēkiem par to kā hakeri hako. Gan jau arī pats kko jaunu uzzināšu. Tākā gaidiet, ceru līdz vakaram visu salikšu ķopā. EDIT: -pēdējās rindkopas, pēdējo rindu neņem vērā. Tikai vēlāk pamanīju, ka tu neskatījies full demkas. Lai atkal nepārprot te kautko par kasīšanos
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×