Jump to content

barovsky

oldschool
  • Posts

    254
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

Everything posted by barovsky

  1. Sveiciens dzimenē sīkais!
  2. daudz laimes vecā miesa!
  3. daudz laimes sīkā!
  4. šitā klaviatura, kas izskatās pēc gaisakuģa no starwars , one love. 8/10
  5. hollows normāls čuhāns, takā kristietība ir pametusi id serveri, un praktiski par rupjību izteikšanu cilvēki vairs netiek sodīti , un parsvarā tiek mutoti tikai mazi squeekeri, kas stāsta kā bernudārza iet un visiem ar to traucē spēlēt, vai arī čuhani kas swappo teams lai kko uzdirstu voice. viss ko šeit ir redzu, puisis, karstuma brīdī izsaka savas emocijas, kas no psiholoģiska viedokļa ir ļoti pareizi, ka negatīvais netiek paturēts un nospiests sevī. tapēc es teiktu, taisat ciet, paldiešuks sniegam par centību, dzīvosim visi draudzībā un saticībā!
  6. Toms vecs kā pasaule jau, vecā mēbele! daudz laimēs!!! pārējiem arī buča dizmene
  7. varētu adminiem piemest komandu , kas scramblo vai balanco teamus, jo pagaidējais teambalance ir vienkārši fuu un varētu ieviest arī kādus ķip meneša konkursus, tur most hs% , most awp kills, most clutches etc .
  8. hahaha , šitajai siekalai ar jau 18 , sveiciens svētkos urīnpauri, tagad meetups vecrīgā jātaisa :D
  9. Priuet vsjem. karoč , lieta sekojoša, spēlējot pubā radās doma ka varētu varbūt ieviest tādu fīču kā overtime plugins , kad ir 15/15 izmetās vote ķip GO OT Yes/No tad vel varētu noņēmt to, ka rādas ko tu speco, kad sēdi specos, jo nu tagad bez admina nereāli kādu nospecot, tikai nu fujakus, kas mauc blatant. bring back !radio pagaidām tas viss manām idejām !!
  10. vaitad viņam vel nebija LIMEPRO ? vai kas tāds ,atceros ka vel ar robeli un viņu deathblade teltis reidojām xd Sumināti!
  11. apsveicu sīci dzimenē!!!
  12. ceru ka nebrauks sist . ; c
  13. var būt arī ka freesync pie vainas, man bija tā ka man ielokojās 144fps , bet cs visulaiku mētā fps un šķita ka lago, paprovē to freesync izslēgt arā monitora settingos. :) man tas palīdzēja, pēctam nebija vairs locks un ar 300+ fps skraidiju un šaudijos xd
  14. barovsky

    IDENTY 12 gadi!

    nebiju te no paša sākuma , bet nu esmu te no around 2k14 , kad sākās mta laiki, pats vel tad biju maziņš squeekers un spēlēju tik mta, forumā pat nenācu , bet nu gadiem ejot , iegriezties šeit ir kā ieradums, kā atveru browseru tā uzreiz, uzspiežu uz id un pačekoju kas jauns, kā sacīts jāsaka turpinam augt, un tad jau mošk tiekas kādreiz dzīve.
  15. Varbūt šeit ir kāds DayZ SA bet nu jau prost DayZ spēlētājs ? 

    varbūt grib uzspēlēt , esam 2 spēlējam pagaidām Omnicidal#1 Eu serverī divatā, bišk naudu esam safermojuši vienīgais vajag  vel kādu kompānijā . xd

  16. gratz sīcis, still u weak
  17. barovsky

    speedtest.net

    faster than 81% xd
  18. šis viens no variantiem vientuļam vīrietim nav protams dīvāns, bet it will do. - https://www.optimus.lv/lv/product/14180/76146/ bet ja tā nopietni, stura dīvāniņš - https://www.optimus.lv/lv/product/67999/139807/ parastais - https://www.optimus.lv/lv/product/26975/89576/
×