Jump to content

Arcca

Lietotājs
  • Posts

    479
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    49

Everything posted by Arcca

  1. Leģendās sagāja, playoffs ar saies.
  2. Par pirmo stage asaras, full copium otrajā. Last game irrelevant, picki locked in.
  3. Atļaušos mazliet iespamot un palūgt pašērot ierakstus, iespējams vismaz kādam šeit tas varētu būt aktuāli. Uzsāku iniciatīvu par jauno elektroskūteru reģistrācijas noteikumu maiņu. Problēma ir tieši ražotāja noteiktā konstrukcijas maksimālā ātruma ierobežojums - 25km/h. Ātruma ierobežojumam nekad nevajadzētu būt saistītam ar transportlīdzekļa reģistrāciju, lai spētu piedalīties satiksmē. Neceru uz to, ka tieši šī aktivitāte kaut ko panāks pati par sevi, bet ar pietiekami plašu reach, varbūt sasniegs kādu kurš ne tikai redz to kā problēmu, bet arī spēj kaut ko darīt lietas labā. Tiešais links uz iniciatīvu - https://manabalss.lv/i/3041 FB - https://www.facebook.com/arccaz/posts/pfbid0ginSv177p9Y3bUZoyfqNUKW5rt3N6kit7qXFh3X1SXsnE1aJNNwtPZzqk4bw55F2l Twitter - https://twitter.com/arturszukovs/status/1769724916356493314 LinkedIn - https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:share:7175497147813871616 Paldies!
  4. Edit: mainīts pick, GL tiks tālāk, 100%.
  5. Fortnite varētu atpisties.
  6. Saliec visas kategorijas, kas ss'ā ir, pieliec kaut kādu reģistrāciju un leaderboards, saies.
  7. Man šoreiz nav in-game screenshot, jo neatrodos Latvijā un pickemus salika manā vietā, tāpēc pic ir tāds kāds ir.
  8. Kā liellops nav pirmajā vietā, es nesaprotu. Savages.
  9. Tepat Ogrē viss izstaigājams ar kājām, uz Rīgu ar vilcienu, un ja vajag vēl turpināt, tad siltajā laikā paķer skūteri līdzi vai ar sabiedrisko tālāk, kur vēl vienkāršāk.
  10. Ye, laikam jau roguelike ir mans fav genre.
  11. Man vajadzētu arī kaut ko jaunu beidzot ieslēgt laikam.
  12. Makā vienmēr ir skaidrā nauda, kā backup tad, ja kaut kas nestrādā. Tās banknotes tiek reti izmantotas, karte principā vienmēr. Nav jāskaita banknotes/monētas maksājot, nav jādīlojas ar to ko dod atpakaļ, un mēneša beigās vajadzīgs viens bankas izraksts, lai sakārtotu savu budžetu, visu padara daudz vienkāršāku dzīvē.
  13. Patestēsim 65% klaveni. Wrist rest atstāju no full size iepriekšējās, lai var salīdzināt.
  14. Man lielākā problēma ģeometrijā bija atcerēties trigonometrisko tabulu, bet citādi viss pārējais likās super viegli, es visai dabiski varēju iztēloties formas, un pēc aprakstiem ātri vien izštukot kas tiek prasīts, kamēr citi tam pavadīja vairāk laika, varbūt tāpēc arī ir tā iesēdies atmiņā
  15. Intel vienīgā jēga ir single thread performance. Kas mūsdienās ir būtībā pointless, līdz ar to AMD ir labāks visās jomās. GPU ir Nvidia, jo bija labs deals dabūt lietotu. 1080ti + R5 3600x pagaidām turās ļoti labi. It kā plānoju taisīt brand new upgrade ar jaunajām 4xxx series kartēm, bet tā cena ir daudz par lielu. Skatīsies kādas būs jaunās AMD kartes, ja tas deals būs pietiekoši labs, iespējams būs jādomā par jaunu full AMD build.
  16. Arcca

    8BallPool

    2:0 vs @Aidziiis
  17. Arcca

    8BallPool

    Webā ir labak.
  18. Arcca

    8BallPool

    Artūrs Tepat forumā 198-026-15
×