Jump to content

Arx

Lietotājs
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Reputation Activity

  1. Like
    Arx reacted to Arcca in PUB ieteikumi   
    Auto join random team, disable manual team switching?
    I think we got something here... 
  2. Thanks
    Arx got a reaction from PostCollector in Sveicam: Floki   
    SVEICIENS PUIK
  3. Like
    Arx got a reaction from anakingo in Sveicam: anakingo   
    Nu jau liels, sveicu!
  4. Like
    Arx got a reaction from HappyTīģeris in -Show Your Desktop   
    2/10 cute bilde, bet nedaudz tukšs
  5. Downvote
    Arx reacted to Big Smuk in [jb]Cutie   
    1,https://steamcommunity.com/profiles/76561198420610781/
     
    2.
    jb_pleaseworkv420a Jailbreak 2018-09-05 19:17 17.3 MB Novilkt  
    3.Visu laiku runaja pari liderim aka es  Abusoja vel un trauceja vadit 1:3 round gunfeedoja un freekiloja rukeri + turpina 1:4 round iemeta Deagle Kebabam taka 2x gunfeed vel 1:6 rounda Mass freeKilloja 10 freekilli un vel t zona 
     
    4. Demo pastoties vares dzirdet ka es ari tur bik abusoju,  ja bus sods , pagaidisu to laiku
  6. Downvote
    Arx reacted to Big Smuk in [jb]whatever   
    1.https://steamcommunity.com/profiles/76561198156753298/
     
    2.
    jb_overcore_v5 Jailbreak 2018-09-06 17:39 18.9 MB Novilkt
     
    3.speleju normali vnk. kaukads whatever ienak tads Kuram poh pa jb ir 5:8 rounds   / specials fk
     
    4.Asap atnak  noduris vai nosavis kebabum nogaida lai nav sarkans ta atnak  uz linijas zalas ar wep ta whatever pasaka Bus box calim weps , ta voice pasaku Favorisms,  ta pasaka pateiksi vel kauko vienkarsi nofreekiloju pasaki 1 lietinu nosauj. patik cilveki kuriem ir ta teikt "poh pa jb" a kapec ta vini spele te.
  7. Upvote
    Arx reacted to Rimants27 in rimants27 prezente eirovizijas mixtape   
    aizlugsu dievu par visam zudusajam dveselem kas izvelas pavadit savu brivo laiku datorspele fortnite cilveki to neapzinas bet kad 2020 gada visa tehnologija sabruks del planetas nibiru kas iepeldes zemes orbita un sabojas visu tehniku vieniga spele kas stradas uz datoriem un citam spelu konsolem bus roblox del ipasa roblox koda kas ir rakstits ne standarta kvantum fizikas procesora nevis programaturas valoda piemeram (notepad) iesaku but visiem prieksa un apgut prasmes ieks sis speles jau tagad pirms ir par velu
  8. Upvote
    Arx reacted to Klaavushka in IDC game   
    Tikko atcerējos par šito, tīri prikola pēc varat paminēt, kurš vairāk uzmin, tam garāks.
     

  9. Downvote
    Arx reacted to simplijs in [JB] anakingo   
    Nav vajadzīgs lieks spams, @@Outpace visu paskaidroja, pietiek kultuvēt autismu.
  10. Upvote
    Arx reacted to akka in IDenty man, IDenty Tev   
    es ceru, ka būs vismaz 1 cilvēks kas visu izlasīs.
     
    Viss sākās vēl pirms identija apvienošanās, iekš retry.lv (manuprāt daudzi nemaz nezin kas tas par projektu, bet gan jau būs arī kāds kurš zin) retry.lv bija mans pats, pats pirmais komūns kurā es pievienojos kad man vēl bija kādi 14 - 15 gadi, tur es laika gaitā sapazinos ar outsideru, spēlējām viņa veidotajā hns serveri kurš tolaik bija numur 1 latvijā. Laikam ejot es kaut kā izdomāju piereģistrēties forumā un uzreiz iepatikās uzturēties, kopš tā laika gandrīz katru dienu esmu iegājis vismaz 1 reizi iečekot forumu. Pēc neilga laika ieguvu moderātora statusu retry un kad prasīju kaut ko augstāk, man teica, ka neesmu pietiekami pieredzējis, neilgi pēc tam pametu retry un aizgāju uz shame.lv kurš vēlāk tika pārsaukts par ifun.lv. Tajā projektā es biju viens no līdzīpašniekiem, tieši tā kā simplijs rakstīja augstāk., projekts bija diezgan labs, man patika atmosfēra tajā, nebija baigi daudz cilvēku kā tagad, bet nu bija sava 'mazā' ģimenīte ar ko uzturēt kontaktu. Nezinu cik ilgi es tur uzturējos, bet tur viss bija pay2win, respektīvi bija cilvēks kurš samaksāja 80 latus, lai man noņemtu 'līdzīpašnieka' statusu. Atceros pazuda man statuss, bet tad projekts sāka mirt un es atguvu savu statusu. Tajā laikā baigi ar galvu nedomāju (tagad arī nedomāju) izdomāju, ka būtu forši pareklamēt savu projektu citos projektos., tā teikt - bezmaksas reklāma pašam sev. Uzdūros IDenty.lv piereģistrējos un paķēru vēl pāris cilvēkus no sava foruma, lai paspamotu identijā ifun.lv, spams bija veiksmīgs, bet pēc neilga laika nāca prettrieciens no identy puses, šie arī sāka spamot, nu nekas. Nākošajā dienā eju savā 'ifun.lv' projektā, bet mājaslapa nobrukusi, izrādās outsiders bija uzlauzis manu projektu un sapisis visu ko var sapist, biju bēdīgs un gāju pie yogija lūgt piedošanu par to visu, jo yogiju jau pazinu no retry laikiem un zināju, ka viņš ir viens no identy īpašniekiem. Atvainojos identijam, atvainojos cilvēkiem, kopš tā laika vēl jo projām ir saglabājies yogija rakstītais teksts.
     
    Tad sākās interesantākais, tā kā yogijs arī bija reģistrējies tolaik ifun.lv, tad uzticēju viņam admina paneli, lai palīdzētu man ar pāris lietām, tā arī mēs sadraudzējāmies un tad viņš kaut kā mistiski mani pārliecināja iet prom no ifun un nākt uz identiju kā parastam lietotājam., ilgi domāju, ilgi lauzos, bet uzreiz redzēju, ka identijs būs projekts ko es iemīlēšu., tieši tāpēc, ka tolaik tas bija viens no aktīvākajiem forumiem. Tad nu pieņēmu lēmumu, ka iešu beidzot prom no ifun, pēc manas aiziešanas projekts noturējās vēl pāris mēnešus un nomira, haha, rekted. 
    Tad laikam sākās manas identy gaitas. Identijam tolaik bija pub serveris kurā man ļoti patika spēlēt, cilvēki bija draudzīgi un serveris visu laiku bija pilns, par to paldies - Melns Kaķis tieši viņš viņu popularizēja līdz maksimumam. Laikam ejot kaut kā pajautāju yogijam, vai nevar man uzticēt adminu serverī, viņš piekrita. Es, protams, uzreiz sajutos diezgan labi, BET? Nākošajā dienā eju serverī un kāds adminu man ir noņēmis, interesanti kurš tas varēja būt - tieši tā - Melns Kaķis, viņam laikam nepatika, ka es pa blatu dabūju adminu un viņš man to noņēma. Bet nu pēc kāda laika man atkal uzlika accessu un viņš man palika, forumā dabūju moderātoru, viņš man bija tiešām daudz mēnešus, nevarēju neko vairāk dabūt, lai arī kā dupsītī līstu, laikam arī nebiju tik pieredzējis forumos kaut ko izdarīt. Es biju moderātors kopā ar upacka un vov4x, bet tad kaut kā forumā piereģistrējās cilvēks ar niku "mangaršocepumi" un dabūja administrātoru, KO? Tieši tā, viņš uzreiz tikai pie administrātora un es biju mad af, es nevarēju to ciest, bet nu .. man toreiz vēl nebija teikšana un es biju parasts, mirstīgs moderātors. Laikam ejot viņš pazaudēja statusu un mēs ar upacku tikām iecelti par moderātors+ (tas pats kas admins, bet savādāk uzrakstīts) pēc mēneša jau bijām administrātori, viss bija forši, bija 4 maini - yogijs, outsiders, 1pwa un despis, 2 administrātori - akka, upacka un moderātors - vov4x-. Es teiktu, ka komanda bija diezgan forša un draudzīga, nebija strīdu, varbūt tikai ar despi, bet nu par to es stāstīt negribu, jo tāpat liekas, ka topiks būs baigi garais. Pēc tam upacka atteicās no administrātora, vai viņu izmeta - īsti neatceros, bet laikam atteicās un paliku es viens pats administrātors, pēc kāda laika yogijs, outsiders, 1pwa un despis devās pensijā, kur atrodās joprojām, bet viņi joprojām turpināja darīt lietas saistībā ar identy serveriem / mājaslapu. Man liekas kaut kad tad identijam bija tāds minī krīzes laiks un ar tautu galīgi negāja, serveros kāds spēlēja, bet forumā neviens neuzturējās. Nekas cits neatlika kā iet uz citiem projektiem un zagt tautu, aizgāju uz healu tur tiku heitots un nīsts, pametot healu savācu rausīti, kurš savukārt savāca tomu uz identiju, kurš savukārt pasauca fazij uz identiju, kurš savukārt pasauca ljoxu uz identiju, baigā ķēde. Tad nu es biju kaut kā ticis pie main statusa un pats sāku veidot savu komandu, simpliju pieņēmu par moderātoru, rausīti pieņēmu par administrātoru (nekad neesmu nožēlojis šos lēmumus, jo tieši tie cilvēki padarīja identiju par tādu, kāds viņš ir šodien) 
    2014. gadā savācāmies un aizbraucām uz jelgavas maķīti, paēst un parunāt par serveriem, par identy nākotni un par skaistām meitenēm. Atceros savus vārdus - drīz vērsim vaļā csgo serverus, joprojām atceros, ka tas nenotika vismaz 2 gadus, tad kaut ko paprovējām, bet nu es mācēju visu saistībā ar 1.6 serveriem, kuri tajā laikā mums atkal pacēlās līdz debesīm, kamēr suncore nepārdeva citiem cilvēkiem, kuri savukārt to hostingu nogalināja. Vienīgais reālais variants mums bija - atvērt CSGO serverus, lai identijs nenomirtu., bet ko mēs? Mēs turpinājām mocīt 1.6 līdz tas pavisam nomira. Laika gaitā ieguvām dāvanu no kemito - ts3 licenci, ja nebija serveri ko pacelt, tad cēlām ts3, kurš galu galā bija un ir populārākais ts3 serveris latvijā. Serveri nebija, foruma aktivitātes nebija, bet bija ts3, bija cilvēki ar ko runāties un spēlēt spēles, tas laikam ir tas galvenais ko esmu no šī projekta ieguvis - labus draugus, tiešām tādus kam es varu uzticēties. Neskaitot skinus ~3000 eiro vērtībā, bet nu nauda nāk un aiziet, bet draugi -paliek. 
    Tad laikam sākās pats interesantākais, sēdējām ts3 ar smukšu un spēlējām h1z1, viņš mani nošāva, es viņu nenošāvu, bet nu štrunts ar to. Mums atnāca piedāvājums no goexanimo, ka viņi vēloties, lai mēs ejam zem viņu vārda, par ko mums ar smukšu nebija uzreiz ko atbildēt. Domājām kas tur labs, bet galu galā neko normālu neizdomājām, tad atceros, ka walters kaut ko iemaldijās mūsu ts3 serverī un burstam uzblieza 1:1 ts3 serveri kā mums bija, es protams biju apvainojies un rakstīju boomixam skype, lai parunā ar savu stulbo kopētājadminu, boomix pateica, ka viņam nav laika tādām muļķībām un ar to arī visa saruna beidzās., sadly. 
    Tad 2016. gada novembrī tiešām satuvinājāmies ar burstu un man atnāca piedāvājums par to, ka bursts nāk zem identija, domāju ilgi un dikti vai mums to vajag, runāju ar cilvēkiem, meklēju plusus, mīnusus, runāju ar visiem pensijā aizgājušajiem cilvēkiem ko viņi par to domā, tad beigās pieņēmu lēmumu, ka nav ko zaudēt. Jo nedz mums, nedz viņiem nebija ko zaudēt, visdrīzāk ja nebūtu notikusi apvienošanās, mēs kādu laiku vēl paliktu ar ts3 serveri, bet viņi visdrīzāk aizvērtos (par šito actually nesen ar boomixu runājām) Tad nu jau 2016. gada decembrī viss bija zem identy vārda. Bija cilvēki kam patika, bija cilvēki kas mani diezgan ātri ienīst sāka, kā piemēram - rebudijs. Bet nu vairs nevienam nebija iespējas mani no šejienes padzīt, tāpēc nācās vien samierināties, lai cik es citreiz stulbi neuzvestos, visiem noteikumi ir vienādi un ja serverī, forumā ir noteikumi, tad viņi ir jāievēro. Decembrī sastapāmies ar nenormāliem serveru lagiem, domājām ko darīt, līdz saņēmām piedāvājumu no dehosta, piedāvājums actually bija diezgan labs, bet palika tāds sīkumiņš - savākt pēc iespējas ātrāk 600 eiro. Vēlreiz paldies visiem, jo īpaši Melns kaķis, T4L4NTS un Kemito, protams arī pārējiem par nomestajiem eirikiem. Es pats arī biju iztērējis vismaz 150 eiro uz to visu + kādus 300 eiro par iepriekšējo kasti kas būtu jāpārdod. Tad nu mēs jau pēc neilga laika iegādājāmies jaunu kasti, serveri tāpat lagoja, bet nu hostings visu salika pa plauktiņiem un forši cīnijās ar to, lai mums forša spēlēsāna. Galu galā ir 2018. gads un ddos aizsardzības ir grūti piemeklēt, patiešām. 
    Laikam ejot sadraudzējos ar boomixu, prieks, ka viņš mani joprojām var paciest, protams jāsaka paldies arī simplijam, walteram, rausim, fazijam par administrēšanu forumā, paldies arī visiem moderātoriem kuri ir ielikuši savu roku projekta attīstībā un protams visliekākais paldies tiem kas aizsāka šo projektu - kemito, pwa, outsiders, yogijs (bija vēl cilvēki, bet es nezinu nikus), esmu lepns, ka esmu īpašnieks identijā un varu apsolīt, ka mēs nemirsim vēl daudz gadus, jo ir cilvēki kuri tagad ir jauni un varēs vadīt projektu vēl ilgi un dikti, pat ja mēs ar boomixu kādreiz aiziesim pensijā. 
     
    p.s paldies tiešām visiem kas šobrīd aktīvi iesaistās foruma, servera gaitās.
    p.s.s daudz lietas nepieminēju, jo tās bija pieminējis simplijs
  11. Downvote
    Arx reacted to kreygasm in CTUNBAN JB "nevada" kreygasm   
    Kā pieprasīt CT Unban (attiecas tikai uz Jailbreak serveri)
     
    Sākumā topiks jānosauc " CTUNBAN [serveris] Iemesls Tavs niks" un topika saturā jāiekļauj (Ja topick title noteikumi netiks ievēroti, Tev tikš piešķirts Verbal (mutisks) Warning, atkārtoti - Warning Point)
     
    1. Pilnais bana info izraksts no konsoles
    2. Paša paskaidrojums par situāciju. Serverī = 9 spēlētāji,2 ct, 7 terrori, abi ct(Es) un 3 terroristi taisamies iet mm, respektīvi, Es gribu iet ārā no servera, domājot ka man nav līderis aizgāju prom no CT spawn, uz "airstrafe" pusi, tur arī paliku pēdējo 1 min pirms bana, jo ABI CT gribeja iet "mm", respektīvi sanāk 1 min, kurā vēlos iet prom kā arī otrs ct, man ir jāvada? Es atvainojos, Es tik tiešām neredzēju ka man ir līderis.
    3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV
    Demo ielikšu kad būs uploaded iekš "demo" sekcijas.
     
    Pa virsu tam bez reala iemesla iedod 1 week mute. noice
  12. Upvote
    Arx reacted to Mercedes in CTUNBAN JB "nevada" kreygasm   
    Jēga nākt taisīt sūdzību,ja stāsti galīgi aplam, neinterese man ari ka tu mm gaji, vareji vienkarsi no servera izleavot ,pats vainigs.
     
    So the story: pateici sakas freeday, neko nevadiji, izmeti ierocus un teici lai tevi nak nosaut,patiess ctbans, pec ka man sekoja jauki lamuvardi un vel " pist tos adminus " kkas tads. uzliku 1 nedelu jo lamajies un sis tev jau nav 1 mute
     
    p.s slinkums garumzimes likt 
  13. Upvote
    Arx reacted to sniedzinsh in Partypooper TnT un jailbreak mapes   
    Spēlēju zem segvārda noiro, tādēļ domāju, ka esmu tiesīgs atbildēt
     
    Sadalīšu visu pakāpeniski
     
    1. "gang" - MeiZ tur nekāda sakara ar mums nav, un neredzu neko sliktu ar draugiem spēlēt jb, tomēr more fun togheter am i right?
     
    2. apzināti nevadat, maldinat spēlētājus un 3 kartes pēc kārtas ... - par mani nav nevienas sūdzības tāpat par milzi un anakinu, tākā nevajag gudri dirst, ka es kādu maldinu vai nevadu bla bla bla...
    varbūt dažreiz ir tā, ka esmu pavaļīgs, bet tas nav pārāk bieži, un es redzu savus mērus, tāpēc servera noteikumus nepārkāpju.
    3 kartes pēc kārtas? pārspīlēt ari nevajag, varbut dienā 1 vai 2 reizes kaut ko tādu sarīkojam. Kā arī vinnētāji dabū IDcash, tāpēc esmu drošs, ka ir cilvēki, kam patīk serverī šādas aktivitātes
    Par 15-20 min arī ir pārspīlēts.
     
    3. "nevis 5-10, negrozam faktus" logus paskaties savus, overcore mape - 5 min restriction bija, ja demo strādā tur ar ganjau var paskatīties.
     
    4. Agrāk kad tikko ieradies CS GO JB, atceros tevi no 1.6, likies diezgan sakarīgs, daudz ar citiem nerunāji, iemāciju tev basics, bet nu dažiem access tomēr nāk par ļaunu. Vārdu sakot biji ļoti sakarīgs, pat motivēju tevi lai iestājies par adminu, bet nu ta ir pagātne. Netaisos neko ļaunu pret tevi turpmāk turēt, bet šoreiz esmu milža pusē.
     
    P.S - mountaincraft bija laba mape, visi viņu ņēma, bet tā arī pazuda.
     
    EDIT: Es saprotu TnT, ka ar tevi nemaz nav jēga strīdēties, jo vienmēr būs kaut kāda atruna, anakins tieši to pašu pateica...
     
    EDIT2: Šeit ir tīrākais favorītisms , rebudijs ir uzraugs, jo viņš šo statusu ir pa tiešām nopelnijis ar savu aktivitāti, bet kāpēc ne DopeScott  siekalumērcīte   Mercedes    , viņiem netika piešķirti nekādi paaugstinājumi, DopeScott vienreiz bija ROOT, bet nu, kaut kam vajadzēja noņemt, kaut vai viņš neko sliktu nebija izdarījis, bet serverī adminē jau tur pat pie gada vai ilgāk
  14. Upvote
    Arx reacted to anakingo in Partypooper TnT un jailbreak mapes   
    Drīzāk tnt izklausās, ka tev ir kādas personiskas problēmas ar mani, kā arī ar noiro un milzi, varbūt tās vari atstāt ārpus servera un foruma?
    Kā arī tu nosodi mūs un sauc par muļķiem, jo mums damn labi sanāk izdomāt jautras un oriģinālas spēles, kamēr citi ieslodzītie vien tikai priecājas par tām, tā tik turpini! Spēles mērķis ir ienest jautrību, ne jau 124 jaunus noteikumus kā kaut kādā īstā cietumā.
     
    Runājot par noteikumiem, InsaneCamper šodien nezināja vienu noteikumu pantiņu par ''Secret telpām'' un tu brauc augumā par to, ka nezin noteikumus - jāpārlasa. Varbūt varēji čalītim izskaidrot nevis bāzties uzreiz virsū, bet tas tā.
     
    Nevis tu ''liksi mums pasteigties'', bet vairākas reizes mikrofonā teiksi ''RTV visi'', kad neviens vairs nebalso par RTV - tad voilā, nāk kaut kāds raunda limita paziņojums.
     
    Es tev lūdzu neuztvert visu tik nopietnu, ja mūsu ''trio'' paliekam pārāk nekontrolējami un varbūt pāršaujam pār līniju ar kādu abuse uz spēlētāju, tad liec gagu, mutu un banu, bet no neviena spēlētāja neesmu dzirdējis tik sliktas atsaucības par mums.
     
    un jā, lowkey meiz ir mūsu puppet master
     
     
    edit : āā jā, un visas tās foršās mapiņas varētu samest iekšā, būtu pateicīgs, jo vairāk mapes, jo jautrāk!
     
    edit 2 : “nekas nav personisks”, un turpina saukt par autistiem...?? Neredzu jēgu īsti arī legit sūdzību rakstīt, jo visu noliegsi, kā tu to izdarīji šajā responsā. Tad nāks līdzās atbalstīt vēl identy memberi, kuri drošivien pat nav JB 5h nospēlējuši. woo, hoo. Ja tevi sauktu dienu dienā par autistu, tu uzliktu attiecīgajam spēlētājam banu kņipu sitienā, diemžēl, man nav tādas pieejas.
  15. Upvote
    Arx reacted to eeec in Partypooper TnT un jailbreak mapes   
    Sveiki.  
     
    Pēdējā laikā jailbreikā mūsu foršais sms uzraugs TnT padara pavadīto laiku serverī ļoti "jautru".
    Mēģinot novādīt kādu citu veida spēli, nevis tikai saimons saka vai jumprope, es bieži taisu talantu šovus, jautājumu spēles, stāstu konkursu vai kādu citu interesantu spēli, kas aizņem diezgan daudz laika. To, ka šī spēle notiks pasaku raunda sākumā, un tas bieži liek daudziem nebēgt, bet palikt un piedalīties spēlē. Dažreiz ir arī IDC balvas. 
     
    Saprotu, ka šīs spēles nav piemērota tiem kuriem nav talantu, tāpēc daži ieslodzītie, un gandrīz vienmēr arī TnT, ja viņš nav afk, mēģina bēgt. Dažreiz viņiem izdodas, bet pārsvarā viņus vienmēr nošauj. Uzreiz pēc nāves redzu apmēram trīs RTV čatā no TnT, un dzirdu kā voice chatā TnT saka "rAkSTaM rtV". Tad spēles sākumā vai vidū TnT iemet admin announcment "Raunds ilgāk par (5-10) min slay".
     
    Sekojot tam es vienkārši, bieži pasakot kādu mīļvārdiņu mūsu nabadziņam TNT, leavoju serveri, kaut tas būtu spēles vidū. Neesmu teicis neko tik traku, tikai parasto lohs vai idiots. Šodien ienācu uz pēdējām 10 mapes jb_overcore minūtēm, tikai šoreiz spēli vadīja cits CT. Spēlēja tiesas spēli, par spēli tika paziņots raunda sākumā, un man piešķīra lomu upuris. TnT un daži citi ieslodzītie bēga, viņu nobloķēja Mersis un viņš nomira.
     
    Tad tas atkal notika, kā jau minēju, čatā ielidoja divi rtv, un prasība voicā "rakstam rtv", pēc dažām sekundēm, spēles vidū, announco "būs ilgs raunds slay" vai kkas tads, neatceros precīzi kas rakstīts. Uzreiz sapratu, ka te nekas nesanāks, jo tiesas spēle ir gara un tā tikko sākās, tāpēc leavoju serveri.. Pirms izleavoju nosaucu viņu par dauni admin čatā un saņēmu 3 dienu banu no visiem serveriem.  Kad sākumā piejoinojos arī pasīvi agresīvi uzdirsu par jaunajiem noteikumiem, un protams saņēmu slaveno TnT atbili: "ej sūdzies forumā", un vēl dažus apvainojumus, uz to atbildēju ar vienkāršu un saprotamu "ej dirst". Vēl man draudēja ar CT banu par attieksmi, par ko es protams pasmējos, jo viņam vajadzētu zināt, ka par to CT banu nedod.
     
    Es šīs spēles vadu vienu vai divas reizes dienā, ja tu nevari nosēdēt 15 minūtes, un gribi šaudīties vari iet PUBā, un ja tu gribi šaudīties cietumā ej uz jebkuru prison (not sponsored) break latviešu serveri spamo čatā "drop or die" "go away or die" un šaudies cik uziet. Jailbreak nav tikai priekš šaudīšanās. Vai arī dari kā citi spēlētāji, pērc respawn un šauj nost. 
     
    Nezinu vai tā ir sakritība, bet kopš TnT ir sācis aktīvi spēlēt, ir pazudušas vairākas "T sided" vai broken, bet easily fixable mapes. 
     
    Spilgtākais piemērs ir vipinthemix. Tā nesen tika izņemta, jo tur esot pārāk daudz ieroči or something.. Jums ir visi instrumenti lai izņemtu ieročus, aiztaisītu ventus, jums ir Valters kurš var mapes iekšas, tekstūras pamainīt ja ļoti vajag..
     
    Pēc manas sūdzības par russian concrete identy, tā tika noņemta tikpat ātri cik tā tika pievienota atpakaļ, un TnT teica, ka nevienam nekrašojot un, ka es kko diršot. Tajā pašā dienā spēlējot tajā mapē nokrašoja gan man un dažiem citiem cilvēkiem.
     
    Tad ir jautājums par summerjail.. Mape ir izņemta, daudzi grib viņu atpakaļ. Cik man zināms izņemta dēļ bedres, kurā ir bugs, ja iemet granātu ir cancer skaņa, un vēl kaut ko esmu dzirdējis par ieročiem. Man prasīja divas minūtes lai atrastu šo mapi: https://gamebanana.com/maps/198829.
     
    Tad kad TnT nav onlinā, un es vai kāds cits vada spēli, tiek saņemta čatā no adminiem normāla prasība, piemēram - "milzi(vai kads cits CT) vari bik ātrāk lūdzu?", pēc šādas prasības nesen esmu sācis izmantot jauno /timer (very nice) funkciju katram dalībniekam dodot 30 vai vairāk sekundes laika lai darītu kas jādara. 
     
    Esmu diezgan atsaucīgs, bet nejau "10 min slay" atsaucīgs..
     
    Vēl mapes, kas ir izņemtas: jb_turkey_minecraft, jb_putin_v2, jb_mist, jb_spy_vs_spy_beta7. 
     
    Un vispār uzskatu, ka mapes vajadzētu ņemt ārā tikai ar publiskiem votiem forumā, ja pašam tas forums tik ļoti uzrunā(nothing personal ya’ll) tad sāc viņu lietot servera labā.. 
     
    Nesaku, ka bans nav pamatots, gaidīju to jau sen, jo man ar to draud katru dienu.(christian server btw) 3 dienas vips būs vējā, bet nu oh well.
     
    Conclusion – Noteikumos nav rasktīts par raunda garumu, tad kāpēc tu man un citiem CT draudi ar slay? Nav jau tā, ka es vilcinu laiku, es vadu normālu spēli.
     
    Neesmu vainīgs, ka neaizbēgi, sēdi gaidi. Čalim sakāpis galvā, pieskatiet viņu, jo viņš dara ko viņš grib ar savu sms uzraugu, un bring back summer jail, kā arī atlaist Saeimu.
     
    Nebūtu pārsteigts, ja viņš ar sava uzrauga statusu drīz arī uztaisītu noteikumu “raunds nedrīkst būt ilgāks par 4 minūtēm”
     
                 
     
     
    atā  
  16. Upvote
    Arx reacted to Neda in False ban.   
    I was casually playing on Identity, Jailbreak, when I wrote in chat “How do I get perma-banned?” The admin responded diligently, “advertise another server or hack”. I chose the first option.
     
    I, in my cheekiness, wrote www.exile.lv in the chat, and with no clue as to how to get hacks on Counter Strike, this struck me as the easiest option to get a ban. Nothing occurred within the first few seconds, and the server was as quiet as a ghost town. I banged the keys on my keyboard unable to hold in my anticipation.  I sent the message “where’s my ban”. Suddenly, out of nowhere, the ban hammer landed and struck me, as if I were sentenced in court. The blow was immense and I was banished from Identity forever. A smile formed upon my face, and a tear streamed down my cheek, reflecting the message the admin wrote; “perma ban”. I was ecstatic. I was unable to hold my happiness. I was banned. Banned from Identity, an immense wave of satisfaction washed over me.
     
    However upon my dismay, the admins changed my sentence for a week ban, the tears now forming were not tears of happiness, but of dread. I could not believe what I saw, my head slumped down, and the tears hit my desk going “splash”, “splash”. I listened to the sound for a while until I snapped out of my trance. 
     
    I screamed out in agony not knowing what to do.
     
    After a few minutes of this horrid agony, I decided I’d give it another go, and try to achieve my goal of a perma ban another day and let this horrible story stay in my memory as of today.
     
  17. Upvote
    Arx reacted to erners in Identy Gudrības   
    Kā identy administrācija atbild uz sūdzībām ja kaut kas nestrādā:
     

  18. Downvote
    Arx reacted to Ģenerālis. in ID Ģimenes koks   
    Kad Rebudijs sapsihojas: 
  19. Downvote
    Arx reacted to latvianguy in ID Ģimenes koks   
    Kad kādam zem 13 iedod admin access serverī:
     

  20. Upvote
    Arx reacted to skaruu in ID Ģimenes koks   
    jb banotie spēlētāji, kad rakstot apelācijas, saka, ka mainīsies: 

  21. Upvote
    Arx reacted to Kanepis. in ID Ģimenes koks   
    Rebudijs Jailbreakā

  22. Upvote
    Arx reacted to eeec in ID Ģimenes koks   
    Bhop admini:
                                           
  23. Upvote
    Arx reacted to atkars in Telefona operētājsistēma!   
    tie kas saka ka androīds lago, nekad nav lietojuši droīdu iphone cenā un salīdzina 150€ telefonu ar 600+
     
    ja iphone ražotu lētus telefonus, tad arī tie lagotu, bet viņiem ir tikai premium only
     
    nexus 5x, oneplus 3t un tagad samsung s8 - neviens nav lagojis. starp nexus un oneplus bija iphone se uz pāris mēn. un protams nelagoja, bet cena arī šamajam nav nekādi 100€
  24. Upvote
    Arx got a reaction from Brendonixz in Ieteikums jailbreak.   
    "vēl piemēram par kādi 1k punktiem atņemt visiem CT ieročus, vai kaut ko līdzīgu, tas būtu forši"
     
    Ir jau tāds "feature" un pie tam pilnīgi bez maksas 
  25. Upvote
    Arx got a reaction from Rhino in Ieteikums jailbreak.   
    "vēl piemēram par kādi 1k punktiem atņemt visiem CT ieročus, vai kaut ko līdzīgu, tas būtu forši"
     
    Ir jau tāds "feature" un pie tam pilnīgi bez maksas 
×