Jump to content
eeec

Partypooper TnT un jailbreak mapes

Recommended Posts

Sveiki.   HYPERS

 

Pēdējā laikā jailbreikā mūsu foršais sms uzraugs TnT padara pavadīto laiku serverī ļoti "jautru".

Mēģinot novādīt kādu citu veida spēli, nevis tikai saimons saka vai jumprope, es bieži taisu talantu šovus, jautājumu spēles, stāstu konkursu vai kādu citu interesantu spēli, kas aizņem diezgan daudz laika. To, ka šī spēle notiks pasaku raunda sākumā, un tas bieži liek daudziem nebēgt, bet palikt un piedalīties spēlē. Dažreiz ir arī IDC balvas. 

 

Saprotu, ka šīs spēles nav piemērota tiem kuriem nav talantu, tāpēc daži ieslodzītie, un gandrīz vienmēr arī TnT, ja viņš nav afk, mēģina bēgt. Dažreiz viņiem izdodas, bet pārsvarā viņus vienmēr nošauj. Uzreiz pēc nāves redzu apmēram trīs RTV čatā no TnT, un dzirdu kā voice chatā TnT saka "rAkSTaM rtV". Tad spēles sākumā vai vidū TnT iemet admin announcment "Raunds ilgāk par (5-10) min slay".

 

Sekojot tam es vienkārši, bieži pasakot kādu mīļvārdiņu mūsu nabadziņam TNT, leavoju serveri, kaut tas būtu spēles vidū. Neesmu teicis neko tik traku, tikai parasto lohs vai idiots. Šodien ienācu uz pēdējām 10 mapes jb_overcore minūtēm, tikai šoreiz spēli vadīja cits CT. Spēlēja tiesas spēli, par spēli tika paziņots raunda sākumā, un man piešķīra lomu upuris. TnT un daži citi ieslodzītie bēga, viņu nobloķēja Mersis un viņš nomira.

 

Tad tas atkal notika, kā jau minēju, čatā ielidoja divi rtv, un prasība voicā "rakstam rtv", pēc dažām sekundēm, spēles vidū, announco "būs ilgs raunds slay" vai kkas tads, neatceros precīzi kas rakstīts. Uzreiz sapratu, ka te nekas nesanāks, jo tiesas spēle ir gara un tā tikko sākās, tāpēc leavoju serveri.. Pirms izleavoju nosaucu viņu par dauni admin čatā un saņēmu 3 dienu banu no visiem serveriem.  Kad sākumā piejoinojos arī pasīvi agresīvi uzdirsu par jaunajiem noteikumiem, un protams saņēmu slaveno TnT atbili: "ej sūdzies forumā", un vēl dažus apvainojumus, uz to atbildēju ar vienkāršu un saprotamu "ej dirst". Vēl man draudēja ar CT banu par attieksmi, par ko es protams pasmējos, jo viņam vajadzētu zināt, ka par to CT banu nedod.

 

Es šīs spēles vadu vienu vai divas reizes dienā, ja tu nevari nosēdēt 15 minūtes, un gribi šaudīties vari iet PUBā, un ja tu gribi šaudīties cietumā ej uz jebkuru prison (not sponsored) break latviešu serveri spamo čatā "drop or die" "go away or die" un šaudies cik uziet. Jailbreak nav tikai priekš šaudīšanās. Vai arī dari kā citi spēlētāji, pērc respawn un šauj nost. 

 

Nezinu vai tā ir sakritība, bet kopš TnT ir sācis aktīvi spēlēt, ir pazudušas vairākas "T sided" vai broken, bet easily fixable mapes. 

 

Spilgtākais piemērs ir vipinthemix. Tā nesen tika izņemta, jo tur esot pārāk daudz ieroči or something.. Jums ir visi instrumenti lai izņemtu ieročus, aiztaisītu ventus, jums ir Valters kurš var mapes iekšas, tekstūras pamainīt ja ļoti vajag..

 

Pēc manas sūdzības par russian concrete identy, tā tika noņemta tikpat ātri cik tā tika pievienota atpakaļ, un TnT teica, ka nevienam nekrašojot un, ka es kko diršot. Tajā pašā dienā spēlējot tajā mapē nokrašoja gan man un dažiem citiem cilvēkiem.

 

Tad ir jautājums par summerjail.. Mape ir izņemta, daudzi grib viņu atpakaļ. Cik man zināms izņemta dēļ bedres, kurā ir bugs, ja iemet granātu ir cancer skaņa, un vēl kaut ko esmu dzirdējis par ieročiem. Man prasīja divas minūtes lai atrastu šo mapi: https://gamebanana.com/maps/198829.

 

Tad kad TnT nav onlinā, un es vai kāds cits vada spēli, tiek saņemta čatā no adminiem normāla prasība, piemēram - "milzi(vai kads cits CT) vari bik ātrāk lūdzu?", pēc šādas prasības nesen esmu sācis izmantot jauno /timer (very nice) funkciju katram dalībniekam dodot 30 vai vairāk sekundes laika lai darītu kas jādara. 

 

Esmu diezgan atsaucīgs, bet nejau "10 min slay" atsaucīgs..

 

Vēl mapes, kas ir izņemtas: jb_turkey_minecraft, jb_putin_v2, jb_mist, jb_spy_vs_spy_beta7. 

 

Un vispār uzskatu, ka mapes vajadzētu ņemt ārā tikai ar publiskiem votiem forumā, ja pašam tas forums tik ļoti uzrunā(nothing personal ya’ll) tad sāc viņu lietot servera labā.. 

 

Nesaku, ka bans nav pamatots, gaidīju to jau sen, jo man ar to draud katru dienu.(christian server btw) 3 dienas vips būs vējā, bet nu oh well.

 

Conclusion – Noteikumos nav rasktīts par raunda garumu, tad kāpēc tu man un citiem CT draudi ar slay? Nav jau tā, ka es vilcinu laiku, es vadu normālu spēli.

 

Neesmu vainīgs, ka neaizbēgi, sēdi gaidi. Čalim sakāpis galvā, pieskatiet viņu, jo viņš dara ko viņš grib ar savu sms uzraugu, un bring back summer jail, kā arī atlaist Saeimu.

 

Nebūtu pārsteigts, ja viņš ar sava uzrauga statusu drīz arī uztaisītu noteikumu “raunds nedrīkst būt ilgāks par 4 minūtēm”

 

             

 

 

atā  

Edited by MILZIS
Link to comment
Share on other sites

Par visām mapēm nevajag viņu vainot, iespējams, es kādu esmu arī izņēmis, tīrot mapes. 

 

Noteikti varu atgriezt kādas vecās mapes, to pašu summeru, kuru iemeti šeit.

 

 

EDIT: Es to jauno summer versiju biju ielicis, nevienam viņa nepatika, nezinu kapēc. 

 

EDIT2: Es par dažām mapēm arī esmu prasījis cilvēkiem, ko viņiem domā par viņiem un daži teica, ka minecraft ir apnicīga mape un tur nav daudz aktivitātes. Tu varētu pamatot šeit, kapēc Tu vēlies tieši tādas mapes atgriezt. (ja vēlies)

Edited by rebudijs
Link to comment
Share on other sites

Tā, pirmais ko es varu pateikt ir - attieksme rada attieksmi.

 

Ja jūs ar savu "gang" aka noiro, anakingo, meiz un tu ienākat serverī, apzināti nevadat, maldinat spēlētājus un 3 kartes pēc kārtas taisat savus talantu šovus, kuri ilgst 15 - 20 min, tad tu vari pilnībā nebrīnīties kāpēc es vienmēr rakstu "Raunds ilgāk par (10) min slay", un jā, 10, nevis 5-10, nesagrozam faktus.

 

Par jūsu "uber fun spēlēm - es apzinos, ka ir spēlētāji, kuriem tādas spēles patīk, bet visu taču var novadīt saprātīgā laikā, pārsvarā tās jūsu spēles ievelkas pilnīgi lieko un tizlo komentāru dēļ. Ja es redzu, ka 70% spēlētāju jau ir apnicis gaidīt, tad, protams, es jums likšu pasteigties. Un ja tev nepatīk tas stils kādā es jums lieku to darīt ātrāk, tad varbūt par to bija jāpadomā pirms sūtīt mani dirst, saukt par dauni, geju un vēl savādāk izrādīt necieņu. Es pret spēlētājiem izturos ar cieņu, ja vien viņi to izrāda man, es domāju to jebkurš JB spēlētājs var apliecināt. Pieminēšu, ka tavs draudziņš meiz arī pašreiz atsēž banu par abuse ar tādu pašu ilgumu. 

 

Par kartēm - ja tu nezini kurš ko ir ņēmis ārā, tad varbūt noskaidro pirms vaino mani? Esmu izņēmis tikai vipinthemix, jo šajā kartē ļoti reti CT ir spējīgi novadīt sakarīgu dienu un pajautājis Walteram, lai izņem dažus ieročus un teleportus. Tātad, visdrīzāk, šī mape būs atpakaļ un, ja tu būtu normāli man pajautājis, tad saņemtu šādu pat atbildi. russian_concrete - serverispa reizei nokrasho pilnīgi random mapēs, šodien spēlējām russian karti 2x un ne reizi nekas nenokrashoja, tā kā ja tu nezini crash iemeslu, tad nevajag uzreiz vainot karti.

 

Ja jau MILZIS bija tik pašpārliecināts, ka pat beidzot saņēmās un uzrakstīja sūdzību, tad lūdzu izsakās arī citi Game admini/spēlētāji, kam ir bijusi jebkāda saskare ar šo indivīdu un viņa drauģeļiem.

 

P.S. Nebrīnīšos, ja tūlīt saskries viss possijs, saliks -rep un teiks, ka tnt lohs.

 

 

Bring back  jb_turkey_minecraft, jo tur ir ļoti daudz "minigames" . Protams ir arī mazliet T sided  mape soo arī cilvēkiem kuriem nepatīk kā vada vai vienkārši nepatīk mape var iet un šaut visus CT nost 

 
Es šo karti vienmēr esmu heitojis, bet nekad neņēmis ārā, jo visos votos, ko taisīju serverī, ~60% cilvēku šī karte patika, tā kā domāju, ka ir vērts viņu atgriezt atpakaļ, ja jau citi tik ļoti grib spēlēt.
 
 
 

Spēlēju zem segvārda noiro, tādēļ domāju, ka esmu tiesīgs atbildēt

 

Sadalīšu visu pakāpeniski

 

1. "gang" - MeiZ tur nekāda sakara ar mums nav, un neredzu neko sliktu ar draugiem spēlēt jb, tomēr more fun togheter am i right?

 

2. apzināti nevadat, maldinat spēlētājus un 3 kartes pēc kārtas ... - par mani nav nevienas sūdzības tāpat par milzi un anakinu, tākā nevajag gudri dirst, ka es kādu maldinu vai nevadu bla bla bla...

varbūt dažreiz ir tā, ka esmu pavaļīgs, bet tas nav pārāk bieži, un es redzu savus mērus, tāpēc servera noteikumus nepārkāpju.

3 kartes pēc kārtas? pārspīlēt ari nevajag, varbut dienā 1 vai 2 reizes kaut ko tādu sarīkojam.

Par 15-20 min arī ir pārspīlēts.

 

3. "nevis 5-10, negrozam faktus" logus paskaties savus, overcore mape - 5 min restriction bija, ja demo strādā tur ar ganjau var paskatīties.

 

4. Agrāk kad tikko ieradies CS GO JB, atceros tevi no 1.6, likies diezgan sakarīgs, daudz ar citiem nerunāji, iemāciju tev basics, bet nu dažiem access tomēr nāk par ļaunu. Vārdu sakot biji ļoti sakarīgs, pat motivēju tevi lai iestājies par adminu, bet nu ta ir pagātne. Netaisos neko ļaunu pret tevi turpmāk turēt, bet šoreiz esmu milža pusē.

 
1. Meiz ir spēlējis ar jums un arī vadījis diezgan bieži, tā kā man pat neinteresē esat vai neesat jūs draugi, kopā radat autismu, kopā arī tiekat definēti kā tādi.
 
2. Protams, ka par tevi nav, jo lielākoties MILZIS un Meiz pārkāpj noteikumus, par ko arī tiek brīdināti un banoti, bet loģiski, ka tu viņus iedrošini un manā prātā esat visi vienā maisā metami.
Par 3 kartēm mani informēja Zatlers, viņš noteikti arī šeit izteiksies. Bet nu fakts ir, ka jūs to darat regulāri un apzināti, saprotot, ka reti kuram spēlētājam jūsu dienas iet pie sirds.
 
3. Jūs roundu bijāt vadījuši jau aptuveni 10 minūtes, 10+5 = 15, turklāt, tas bija pēdējais mapes rounds, pirms mainās karte, nejauc kopā divas dažādas lietas.
 
4. Jā, sākumā arī tu likies sakarīgāks, bet ja tev MILŽA un Meiza prikoli serverī liekas smieklīgi, tad sorry, nesagaidi no manis draudzīgo attieksmi. 
 
 

Drīzāk tnt izklausās, ka tev ir kādas personiskas problēmas ar mani, kā arī ar noiro un milzi, varbūt tās vari atstāt ārpus servera un foruma?

Kā arī tu nosodi mūs un sauc par muļķiem, jo mums damn labi sanāk izdomāt jautras un oriģinālas spēles, kamēr citi ieslodzītie vien tikai priecājas par tām, tā tik turpini! Spēles mērķis ir ienest jautrību, ne jau 124 jaunus noteikumus kā kaut kādā īstā cietumā.

 

Runājot par noteikumiem, InsaneCamper šodien nezināja vienu noteikumu pantiņu par ''Secret telpām'' un tu brauc augumā par to, ka nezin noteikumus - jāpārlasa. Varbūt varēji čalītim izskaidrot nevis bāzties uzreiz virsū, bet tas tā.

 

Nevis tu ''liksi mums pasteigties'', bet vairākas reizes mikrofonā teiksi ''RTV visi'', kad neviens vairs nebalso par RTV - tad voilā, nāk kaut kāds raunda limita paziņojums.

 

Es tev lūdzu neuztvert visu tik nopietnu, ja mūsu ''trio'' paliekam pārāk nekontrolējami un varbūt pāršaujam pār līniju ar kādu abuse uz spēlētāju, tad liec gagu, mutu un banu, bet no neviena spēlētāja neesmu dzirdējis tik sliktas atsaucības par mums.

 

un jā, lowkey meiz ir mūsu puppet master   :shifty:

 

 

edit : āā jā, un visas tās foršās mapiņas varētu samest iekšā, būtu pateicīgs, jo vairāk mapes, jo jautrāk!

 

Man nav nekas pret tevi personīgi, bet kā jau teicu - visi vienā maisā metami. Vēl kaut kad nesen atceros kā DopeScott tevi CT banoja par to, ka serverī mudināji visus likt pilnīgi vienādus nikus un radīji totālāko haosu, tas arī jau pasaka kaut ko par tevi.

Es neuzskatu, ka jūsu spēles ir diži jautras, varbūt kādreiz, jā, bet tad arī jums netiek aizrādīts. Novadi nediskriminējot spēlētājus, kam nav mic un izdari to saprātīgā laikā - tad arī nebūs nekādu aizrādījumu no manis.

 

Par RTV - šodien jūs savu spēli spēlētājt pēdējā mapes roundā un bija savākti 9/10 rtv, lai karti nomainītu, ja es tā parēķinu, tad tie aptuveni ir 70% spēlētāju, kam besīja jūsu ilgā vadīšana, tādēļ arī devu 5 min brīdinājumu.

 

InsaneCamper - ir bijuši salīdzinoši daudzi noteikumu updeiti, man nav katram spēlētājam jāskaidro tie, es vismaz 3 dienas pēc kārtas /msg čatā rakstīju, ka ir noteikumu updeits, un T zonas bija editotas jau labu laiku atpakaļ. Spēlētājs pats var apskatīties forumā kas īsti ir mainījies, man nav jābļauj līderim pāri, lai skaidrotu katru noteikumu.

 

Esmu kaut kur dzirdējis jau iepriekš, ka arī agrāk ar jums bija problēmas, radījāt haosu un autismu serverī, kas arī ir lielākā problēma JB, ja man STEAMā cilvēki sūdzas par jūsu vadīšanas stilu, protams, ka es rīkošos.

 

 

edit 2 : “nekas nav personisks”, un turpina saukt par autistiem...?? Neredzu jēgu īsti arī legit sūdzību rakstīt, jo visu noliegsi, kā tu to izdarīji šajā responsā. Tad nāks līdzās atbalstīt vēl identy memberi, kuri drošivien pat nav JB 5h nospēlējuši. woo, hoo. Ja tevi sauktu dienu dienā par autistu, tu uzliktu attiecīgajam spēlētājam banu kņipu sitienā, diemžēl, man nav tādas pieejas.

 

Vispār jau, ja tu iedziļinies tajā teikumā, tad es nevienā vietā nenosaucu jūs par autistiem, bet gan definēju jūs savā prātā kā tādus, kuri autismu rada serverī. Es saprotu, ka dzīvojot ārzemēs valodas prasmes zūd, bet ja šis ir tavs vienīgais arguments, tad jāsaka, ka diezgan poor.

 

Sakrāj demo , konkrētus momentus/pierādījumus. Pagaidām šī ir tukša raudāšana no jūsu puses, jo nobanoju vienu no jūsu awesome klana biedriem.

 

Link to comment
Share on other sites

Tā, pirmais ko es varu pateikt ir - attieksme rada attieksmi.

 

Ja jūs ar savu "gang" aka noiro, anakingo, meiz un tu ienākat serverī, apzināti nevadat, maldinat spēlētājus un 3 kartes pēc kārtas taisat savus talantu šovus, kuri ilgst 15 - 20 min, tad tu vari pilnībā nebrīnīties kāpēc es vienmēr rakstu "Raunds ilgāk par (10) min slay, un jā, 10, nevis 5-10, nesagrozam faktus.

 

 

Spēlēju zem segvārda noiro, tādēļ domāju, ka esmu tiesīgs atbildēt

 

Sadalīšu visu pakāpeniski

 

1. "gang" - MeiZ tur nekāda sakara ar mums nav, un neredzu neko sliktu ar draugiem spēlēt jb, tomēr more fun togheter am i right?

 

2. apzināti nevadat, maldinat spēlētājus un 3 kartes pēc kārtas ... - par mani nav nevienas sūdzības tāpat par milzi un anakinu, tākā nevajag gudri dirst, ka es kādu maldinu vai nevadu bla bla bla...

varbūt dažreiz ir tā, ka esmu pavaļīgs, bet tas nav pārāk bieži, un es redzu savus mērus, tāpēc servera noteikumus nepārkāpju.

3 kartes pēc kārtas? pārspīlēt ari nevajag, varbut dienā 1 vai 2 reizes kaut ko tādu sarīkojam. Kā arī vinnētāji dabū IDcash, tāpēc esmu drošs, ka ir cilvēki, kam patīk serverī šādas aktivitātes

Par 15-20 min arī ir pārspīlēts.

 

3. "nevis 5-10, negrozam faktus" logus paskaties savus, overcore mape - 5 min restriction bija, ja demo strādā tur ar ganjau var paskatīties.

 

4. Agrāk kad tikko ieradies CS GO JB, atceros tevi no 1.6, likies diezgan sakarīgs, daudz ar citiem nerunāji, iemāciju tev basics, bet nu dažiem access tomēr nāk par ļaunu. Vārdu sakot biji ļoti sakarīgs, pat motivēju tevi lai iestājies par adminu, bet nu ta ir pagātne. Netaisos neko ļaunu pret tevi turpmāk turēt, bet šoreiz esmu milža pusē.

 

P.S - mountaincraft bija laba mape, visi viņu ņēma, bet tā arī pazuda.

 

EDIT: Es saprotu TnT, ka ar tevi nemaz nav jēga strīdēties, jo vienmēr būs kaut kāda atruna, anakins tieši to pašu pateica...

 

EDIT2: Šeit ir tīrākais favorītisms :D, rebudijs ir uzraugs, jo viņš šo statusu ir pa tiešām nopelnijis ar savu aktivitāti, bet kāpēc ne DopeScott  :hmmm: siekalumērcīte  :hmmm: Mercedes   :hmmm: , viņiem netika piešķirti nekādi paaugstinājumi, DopeScott vienreiz bija ROOT, bet nu, kaut kam vajadzēja noņemt, kaut vai viņš neko sliktu nebija izdarījis, bet serverī adminē jau tur pat pie gada vai ilgāk

Edited by sniedzinsh
Link to comment
Share on other sites

Drīzāk tnt izklausās, ka tev ir kādas personiskas problēmas ar mani, kā arī ar noiro un milzi, varbūt tās vari atstāt ārpus servera un foruma?

Kā arī tu nosodi mūs un sauc par muļķiem, jo mums damn labi sanāk izdomāt jautras un oriģinālas spēles, kamēr citi ieslodzītie vien tikai priecājas par tām, tā tik turpini! Spēles mērķis ir ienest jautrību, ne jau 124 jaunus noteikumus kā kaut kādā īstā cietumā.

 

Runājot par noteikumiem, InsaneCamper šodien nezināja vienu noteikumu pantiņu par ''Secret telpām'' un tu brauc augumā par to, ka nezin noteikumus - jāpārlasa. Varbūt varēji čalītim izskaidrot nevis bāzties uzreiz virsū, bet tas tā.

 

Nevis tu ''liksi mums pasteigties'', bet vairākas reizes mikrofonā teiksi ''RTV visi'', kad neviens vairs nebalso par RTV - tad voilā, nāk kaut kāds raunda limita paziņojums.

 

Es tev lūdzu neuztvert visu tik nopietnu, ja mūsu ''trio'' paliekam pārāk nekontrolējami un varbūt pāršaujam pār līniju ar kādu abuse uz spēlētāju, tad liec gagu, mutu un banu, bet no neviena spēlētāja neesmu dzirdējis tik sliktas atsaucības par mums.

 

un jā, lowkey meiz ir mūsu puppet master :shifty:

 

 

edit : āā jā, un visas tās foršās mapiņas varētu samest iekšā, būtu pateicīgs, jo vairāk mapes, jo jautrāk!

 

edit 2 : “nekas nav personisks”, un turpina saukt par autistiem...?? Neredzu jēgu īsti arī legit sūdzību rakstīt, jo visu noliegsi, kā tu to izdarīji šajā responsā. Tad nāks līdzās atbalstīt vēl identy memberi, kuri drošivien pat nav JB 5h nospēlējuši. woo, hoo. Ja tevi sauktu dienu dienā par autistu, tu uzliktu attiecīgajam spēlētājam banu kņipu sitienā, diemžēl, man nav tādas pieejas.

Edited by anakingo
Link to comment
Share on other sites

 

 

Es šo karti vienmēr esmu heitojis, bet nekad neņēmis ārā, jo visos votos, ko taisīju serverī, ~60% cilvēku šī karte patika, tā kā domāju, ka ir vērts viņu atgriezt atpakaļ, ja jau citi tik ļoti grib spēlēt.
 
 
 
 

 Juuu būtu jauki, ja ieliktu atpakaļ

Link to comment
Share on other sites

Par visām mapēm nevajag viņu vainot, iespējams, es kādu esmu arī izņēmis, tīrot mapes. 

 

Noteikti varu atgriezt kādas vecās mapes, to pašu summeru, kuru iemeti šeit.

 

 

EDIT: Es to jauno summer versiju biju ielicis, nevienam viņa nepatika, nezinu kapēc. 

 

EDIT2: Es par dažām mapēm arī esmu prasījis cilvēkiem, ko viņiem domā par viņiem un daži teica, ka minecraft ir apnicīga mape un tur nav daudz aktivitātes. Tu varētu pamatot šeit, kapēc Tu vēlies tieši tādas mapes atgriezt. (ja vēlies)

 

Putin bija diezgan normāla mape. Moš to AUGu  izņemtu un būtu normāli. Mist nesaprotu kāpēc izņēma arā, jo nu tā ir solid mape.. tikai to otro gr varētu aizmūrēt ciet. Un turkey, tiešām bija tā, ka daudziem nepatika, bet spēlēs tur ir diezgan unikālas un jautras. Dažus ieročus izņemtu un būtu laba. Spy vienkārši kā piemēru izmantoju.

 

Šitas gan TnT, gan Tev. Es jau viņu par mapēm nevainoju, šī sūdzība nebija tikai par TnT. Un arī uzrakstīju "nezinu vai tā ir sakritība", norādot, ka es nevainoju TnT, bet tas ir vispār.. Tikai tas pa russian concrete, jo viņš man kko dirsa virsū.

Edited by rebudijs
Mist nebūs, citas vēl var apspriest. /reb
Link to comment
Share on other sites

 

Vispār jau, ja tu iedziļinies tajā teikumā, tad es nevienā vietā nenosaucu jūs par autistiem, bet gan definēju jūs savā prātā kā tādus, kuri autismu rada serverī.

 

Super! Tagad es spēlētājus, kuri man nepatīk, saukšu par ''autisma izplatītājiem'' un ''cancer radītājiem'', surely tas nav abuse. Ja tu tā izsprūc cauri, tad ikviens var. Tas ir mans give away no visa šī topika :)

Link to comment
Share on other sites

Lai vieglāk saprastu, pierakstīju manas domas ejot cauri viņa atbildei: Boldā ir mans teksts

 

Tā, pirmais ko es varu pateikt ir - attieksme rada attieksmi. ( tieši tā. )

 

Ja jūs ar savu "gang" aka noiro, anakingo, meiz ( ??? ??? ???) un tu ienākat serverī, apzināti nevadat, maldinat spēlētājus un 3 kartes pēc kārtas taisat savus talantu šovus, kuri ilgst 15 - 20 ( ??? ??? ?????) min, tad tu vari pilnībā nebrīnīties kāpēc es vienmēr rakstu "Raunds ilgāk par (10) min slay", un jā, 10, nevis 5-10, nesagrozam faktus.

 

 Ir bijis, ka mazāk laiks, nemelo.

 

Par jūsu "uber fun spēlēm - es apzinos, ka ir spēlētāji, kuriem tādas spēles patīk, bet visu taču var novadīt saprātīgā laikā, pārsvarā tās jūsu spēles ievelkas pilnīgi lieko un tizlo komentāru dēļ. Ja es redzu, ka 70% (70% piedalās spēle) spēlētāju jau ir apnicis gaidīt, tad, protams, es jums likšu pasteigties. Un ja tev nepatīk tas stils kādā es jums lieku to darīt ātrāk, tad varbūt par to bija jāpadomā pirms sūtīt mani dirst, saukt par dauni, geju un vēl savādāk izrādīt necieņu.

 

Par dauni es saucu tikai pēc announcmenta, un ej dirst es tev teicu šoreiz, jo biji pelnijis. Kko dirsi, ka manu sūdzību “atkal” izdzēsīs un vēl ar ct banu piedraudēji.

 

Es pret spēlētājiem izturos ar cieņu, ja vien viņi to izrāda man, es domāju to jebkurš JB spēlētājs var apliecināt. Pieminēšu, ka tavs draudziņš meiz arī pašreiz atsēž banu par abuse ar tādu pašu ilgumu. 

 

Kā jau minēju ar MeiZ nespēlēju JB kopā un tā ir tikai sakritība, ka mums nepatīk viens un tas pats admins. 

 

Par kartēm - ja tu nezini kurš ko ir ņēmis ārā, tad varbūt noskaidro pirms vaino mani? ( izlasi ko rakstīju rebudijam ) Esmu izņēmis tikai vipinthemix, jo šajā kartē ļoti reti CT ir spējīgi novadīt sakarīgu dienu un pajautājis Walteram, lai izņem dažus ieročus un teleportus. Tātad, visdrīzāk, šī mape būs atpakaļ un, ja tu būtu normāli man pajautājis, tad saņemtu šādu pat atbildi. russian_concrete - serverispa reizei nokrasho pilnīgi random mapēs, šodien spēlējām russian karti 2x un ne reizi nekas nenokrashoja, tā kā ja tu nezini crash iemeslu, tad nevajag uzreiz vainot karti. 

 

Nu baigā sakritība, ka tieši tur nocrashoja.. un kā jau pats man teici mape ir domāta 10 cilvēkiem un viņa ir pārāk maziņa. Viņā arī ir diezgan maz spēles.

 

Ja jau MILZIS bija tik pašpārliecināts, ka pat beidzot saņēmās un uzrakstīja sūdzību, tad lūdzu izsakās arī citi Game admini/spēlētāji, kam ir bijusi jebkāda saskare ar šo indivīdu un viņa drauģeļiem. 

 

Neesmu dirsies ar citiem adminiem, tikai jokojoties, vai vispār neko neesmu teicis. Un tu man pats teici lai eju rakstīt sūdzību forumā.

 

Es šo karti vienmēr esmu heitojis, bet nekad neņēmis ārā, jo visos votos, ko taisīju serverī, ~60% cilvēku šī karte patika, tā kā domāju, ka ir vērts viņu atgriezt atpakaļ, ja jau citi tik ļoti grib spēlēt. 

 

Taisnība. Pirmā sakarīgā lieta ko uzrakstīji.

 

 

1. Meiz ir spēlējis ar jums un arī vadījis diezgan bieži, tā kā man pat neinteresē esat vai neesat jūs draugi, kopā radat autismu, kopā arī tiekat definēti kā tādi. 

 

Legit pēdējā laikā 2 reiz ar viņu esmu bijis CT, ja ne mazāk, un ne speciāli. Tas varbūt vairāk domāts anakinam un noiro,

 

2. Protams, ka par tevi nav, jo lielākoties MILZIS un Meiz pārkāpj noteikumus, par ko arī tiek brīdināti un banoti, bet loģiski, ka tu viņus iedrošini un manā prātā esat visi vienā maisā metami. 

Par 3 kartēm mani informēja Zatlers, viņš noteikti arī šeit izteiksies. Bet nu fakts ir, ka jūs to darat regulāri un apzināti, saprotot, ka reti kuram spēlētājam jūsu dienas iet pie sirds.

 

Tieši kad es pārkāpju noteikumus? Ir tādi spēlētāji, kas iet 5 mapes pēc kārtas, bet viņi paliek un admins viņiem neko nesaka. Es jau arī neesmu briesmonis un ja kāds vēlētos es palaistu CT. 

 

3. Jūs roundu bijāt vadījuši jau aptuveni 10 minūtes, 10+5 = 15, turklāt, tas bija pēdējais mapes rounds, pirms mainās karte, nejauc kopā divas dažādas lietas.

 

Es ienācu 10 minūtes pirms mapes beigām, un tad vienu reizi novadīju un tad nākošajā raudā bija Tiesas spēle.

 

4. Jā, sākumā arī tu likies sakarīgāks, bet ja tev MILŽA un Meiza prikoli serverī liekas smieklīgi, tad sorry, nesagaidi no manis draudzīgo attieksmi. 

 

BLed es reāli nesaprotu kāds sakars ar fkiing Meiz..

 

Es neuzskatu, ka jūsu spēles ir diži jautras, varbūt kādreiz, jā, bet tad arī jums netiek aizrādīts. Novadi nediskriminējot spēlētājus, kam nav mic un izdari to saprātīgā laikā - tad arī nebūs nekādu aizrādījumu no manis.

 

Diskriminācija, pret tiem kuriem nebija mic jau sen ir beigusies. Tagad atļauju rakstīt čatā talantu šovā jokus vai stāstus, diskriminēju tikai pirmās divas reizes, un es pat to neuzskatītu par diskrimināciju, jo viņiem bija laimes spēle līdz vienam izdzīvojušajam, katram bija iespēja izdzīvot.

 

Par RTV - šodien jūs savu spēli spēlētājt pēdējā mapes roundā un bija savākti 9/10 rtv, lai karti nomainītu, ja es tā parēķinu, tad tie aptuveni ir 70% spēlētāju, kam besīja jūsu ilgā vadīšana, tādēļ arī devu 5 min brīdinājumu.

 

bija 4 no 10 vai kkas tāds nemelo. 9/10 čista nebija.

 

Esmu kaut kur dzirdējis jau iepriekš, ka arī agrāk ar jums bija problēmas, radījāt haosu un autismu serverī, kas arī ir lielākā problēma JB, ja man STEAMā cilvēki sūdzas par jūsu vadīšanas stilu, protams, ka es rīkošos. 

 

Iedod piemēru? Kāpēc lai man būtu jāmeklē demo, ja tu tagad vari pateikt, ka kāds tev sūdzējās, bet tev pašam pat nav pierādījumu. + tev jau pohuj ja kāds Tev spēlē vai steam raksta, visam tač forumā jānotiek. Pat cilvēkiem kuriem tu pirms nedēļām CT ban esi uzlicis jāiet forumā jālūdz unban, kaut gan viņš ir gatavs atbildēt uz jautājumiem kamēr tu esi serverī. Tad ej un pats parādi man, ka kāds ir sūdzējies. 

Citēju - "Ej sūdzies forumā" 

 

Vispār jau, ja tu iedziļinies tajā teikumā, tad es nevienā vietā nenosaucu jūs par autistiem, bet gan definēju jūs savā prātā kā tādus, kuri autismu rada serverī. Es saprotu, ka dzīvojot ārzemēs valodas prasmes zūd, bet ja šis ir tavs vienīgais arguments, tad jāsaka, ka diezgan poor. 

 

Nav jau tā, ka tu šeit mūs tikai par autistiem nosauci, vai norādīji, ka mēs prātā tādi esam. ( ??? reali same thing. Tas pats kas nosaukt par autistiem, baigais ataisnojums...) Tu mūs serverī bieži apsaukā, piem. "stulbi vadītāji" "cancer vadītāji". Un vēl kad mēs leavojam bieži TU esi pateicis kādu vārdu. 

 

Sakrāj demo , konkrētus momentus/pierādījumus. Pagaidām šī ir tukša raudāšana no jūsu puses, jo nobanoju vienu no jūsu awesome klana biedriem.

 

1.Es jau teicu, tas nav par banu.. Tas ir vispār par tavu attieksmi un tavām spējām serverī, kurām acīmredzami tu neesi piemērots. Admins, jā. Uzraugs... nē. Jau tā biju pārsteigts, ka ieraudzīju tavu vārdu starp uzraugiem foruma postā. Jā tu esi bieži serverī, bet es domāju, ka citi admini varētu būtu piemērotāki. Vai vienkārši ar vienu uzraugu pietiktu. 

Daži noteikumi kurus esi izmainījis un izveidojis ir pareizi un vajadzīgi, malacis, bet citi vienkārši ir bezsakarīgi, to jau esmu tev teicis, pat devis piemērus, bet kamēr tev nepasaka kāds cits, vai par to nav rakstīts forumā, tev jau pohuj. Netaisos vēl par noteikumiem strīdēties, tāpēc vari neatbildēt uz šo.

 

2. Ko tu vari par to MeiZ runāt?? Es zinu viņam tu nepatīc, bet man ar viņu nav nekāda sakara saistībā ar JB. Dažreiz uzspēlējam wingman, bet to es spēlēju ar daudziem.

 

Nākošreiz lai izvairītos no bana/gaga nosaukšu tevi par “Daunisma izplatītāju adminu vidū,”, bet tas jau neskaitās abuse pēc tavām domām, tāpēc banot nevarēs.

 

Un kkads random Baziliks kko man dirš, karoč cienītais atpisies nekad Tevi neesmu redzējis serverī, nelien kur nevajag.

 

CONCLUSION: Atbilde ļoti paredzama, neko vairāk negaidīju. No šī arī nekas tālāk neaizies, tāpēc

 

Tiekamies pēc 3 dienām.

 

 

EDIT: salaboju jautajuma zimes, es negribeju tur emotes, bet ok.

 

Edited by MILZIS
Link to comment
Share on other sites

Pagaid, pagaid, ko Jūs tam tnt brūkat virsū, ka paši nebūtu ne kripatiņu vainīgi? Paskatieties noteikumos, cikos beidzas lielāko daļu dienas - 0:00. Tātad raundam tiek veltītas 5 minūtes, vēl varētu maksimums 5 minūtes piemest klāt (tā kā tnt jau to rakstija admin čatā), ja nu gadījuma līderim tas ievelkas un neizdodas ātrāk novadīt. Runājot par Jūsu "citādāku" vadīšanu, protams plus Jums par kreativitāti un izdomu, bet kad raunds jau iet vairāk kā desmit minūtes un jau laiks tek pāri 15 mīnūšu robežai, tas jau sāk besīt ārā, jo tie, kas ir atmesti aiz borta, tie gaida uz nākamo raundu, tātad rēķinat 6 ieslodzītie ir palikuši ar jums dzīvi un lielākā daļa ieslodzīto ir miruši. Jūsu trio jau nezin kā tas ir gaidīt padsmit minūšu raundu, jo vienīgie, kas vada šādas dienas esat Jūs. Plus vēl šis trio runā discordā, kas jau liek apšaubīt šos spēlētājus. Milzi, ko Tu vispār atļaujies kaut ko par vipu pateikt, ka 3 dienas vējā. Uzrakstīt admin čatā rupjības un izmukt ārā, parāda, kāds gļevulis Tu esi. Vēl augšā minēts, lai liek mute/gag kā tu uzliksi, ja šis indivīds ir parāvis koferi? Sūdzaties tikai Jūs un vairs neviens cits, jo neļauj vadīt kreatīvas dienas. Mans pēc vadāt viņas, bet nejau padsmit minūtes. 

Vēl Jūs te par mapēm kaut ko sakāt? Paskaidrojat priekš, kam Jums tās mapes, ja jau vienu no mapes raundiem pavadāt būrī vai disko padsmit minūtes, pašai mapei kā tādai nepietiks laika.

Nevajag pataisīt citus vainīgus. Te ir divi bijušie admini šajā trio, Jums tā kā to vajadzētu arī saprast vai arī ar to saprašanu Jums tur švaki. Nejau vienīgais tnt ir Jūs brīdinājis, vakar oasī, kad domājāt, tas ir tnt, nē tas nebija viņs, vai nu tas bija mercedes vai siekalumeerciite.

Nezinu, ko Jūs te cenšaties panākt, jo Jums te var teikt nekur nav taisnības, šitas viss ko Jūs te esat sarakstījuši visi trīs, tikpat labi varējat pie ieteikumu sadaļas visu šo iemest. 

Edited by Ba`Gvel
Link to comment
Share on other sites

 

Pagaid, pagaid, ko Jūs tam tnt brūkat virsū, ka paši nebūtu ne kripatiņu vainīgi? Paskatieties noteikumos, cikos beidzas lielāko daļu dienas - 0:00. Tātad raundam tiek veltītas 5 minūtes, vēl varētu maksimums 5 minūtes piemest klāt (tā kā tnt jau to rakstija admin čatā), ja nu gadījuma līderim tas ievelkas un neizdodas ātrāk novadīt. Runājot par Jūsu "citādāku" vadīšanu, protams plus Jums par kreativitāti un izdomu, bet kad raunds jau iet vairāk kā desmit minūtes un jau laiks tek pāri 15 mīnūšu robežai, tas jau sāk besīt ārā, jo tie, kas ir atmesti aiz borta, tie gaida uz nākamo raundu, tātad rēķinat 6 ieslodzītie ir palikuši ar jums dzīvi un lielākā daļa ieslodzīto ir miruši. Jūsu trio jau nezin kā tas ir gaidīt padsmit minūšu raundu, jo vienīgie, kas vada šādas dienas esat Jūs. Plus vēl šis trio runā discordā, kas jau liek apšaubīt šos spēlētājus. Milzi, ko Tu vispār atļaujies kaut ko par vipu pateikt, ka 3 dienas vējā. Uzrakstīt admin čatā rupjības un izmukt ārā, parāda, kāds gļevulis Tu esi. Vēl augšā minēts, lai liek mute/gag kā tu uzliksi, ja šis indivīds ir parāvis koferi? Sūdzaties tikai Jūs un vairs neviens cits, jo neļauj vadīt kreatīvas dienas. Mans pēc vadāt viņas, bet nejau padsmit minūtes. 

Vēl Jūs te par mapēm kaut ko sakāt? Paskaidrojat priekš, kam Jums tās mapes, ja jau vienu no mapes raundiem pavadāt būrī vai disko padsmit minūtes, pašai mapei kā tādai nepietiks laika.

Nevajag pataisīt citus vainīgus. Te ir divi bijušie admini šajā trio, Jums tā kā to vajadzētu arī saprast vai arī ar to saprašanu Jums tur švaki. Nejau vienīgais tnt ir Jūs brīdinājis, vakar oasī, kad domājāt, tas ir tnt, nē tas nebija viņs, vai nu tas bija mercedes vai siekalumeerciite.

Nezinu, ko Jūs te cenšaties panākt, jo Jums te var teikt nekur nav taisnības, šitas viss ko Jūs te esat sarakstījuši visi trīs, tikpat labi varējat pie ieteikumu sadaļas visu šo iemest. 

 

Pagaidi, pagaidi, ko tu man te dirs?  NEVIENA, es atkārtošu lai TU pat saprastu, NEVIENA diena/spēle izņemot mixday nebeidzas ar 0:00. Beidz izdomāt noteikumus. 

Kāds uzbrukums? Viņš pats ir vairākkārtīgi teicis - "ej raksti sūdzību forumā".

Ja raundiem būtu max 5 minūtes, tad viss ko varētu izdarīt ir uzspēlēt krāsu spēli un VARBŪT pat paboksēties.

Es esmu pats sēdējis un gaidījis ilgus raundus, nedirs, ka es nekad neesot pieredzējis cik “grūti” tas ir nosēdēt 10 minūtes. Ja apnīk nopērc respawn un mēģini nošaut.

Tas ko tu par to VIP esi uzrakstījis ir baigi sāpīgi, tieši sirsniņā..  Es rakstīšu ko gribēšu, nevajag man speciālu atļauju.

Es izmantoju mapes, katru mapi nevadu garās spēlēs. Es rakstīju divas sūdzības vienā. Par mapēm un TnT. Negribējās atsevišķu topic taisīt.

Diezgan nesakarīgi tur kko sarakstīji, un man nav vairs ko tev teikt, jo zinu, ka jūs esat ar TnT baigie draudziņi un tu tikai centies kaut ko tur izdirst, bet nu sorry nesanāca.

 

Pavadīšu tevi ar pantiņu: 

 

” Draugs draugam laiku kavē, Pis dirsā un tik slavē.” - Rainis

 

edit: tev vairs neatbildēšu, jo saprotu, ka tu to dari + pēc

Edited by MILZIS
Link to comment
Share on other sites

Pagaidi, pagaidi, ko tu man te dirs?  NEVIENA, es atkārtošu lai TU pat saprastu, NEVIENA diena/spēle izņemot mixday nebeidzas ar 0:00. Beidz izdomāt noteikumus. 

Kāds uzbrukums? Viņš pats ir vairākkārtīgi teicis - "ej raksti sūdzību forumā".

Ja raundiem būtu max 5 minūtes, tad viss ko varētu izdarīt ir uzspēlēt krāsu spēli un VARBŪT pat paboksēties.

Es esmu pats sēdējis un gaidījis ilgus raundus, nedirs, ka es nekad neesot pieredzējis cik “grūti” tas ir nosēdēt 10 minūtes. Ja apnīk nopērc respawn un mēģini nošaut.

Tas ko tu par to VIP esi uzrakstījis ir baigi sāpīgi, tieši sirsniņā..  Es rakstīšu ko gribēšu, nevajag man speciālu atļauju.

Es izmantoju mapes, katru mapi nevadu garās spēlēs. Es rakstīju divas sūdzības vienā. Par mapēm un TnT. Negribējās atsevišķu topic taisīt.

Diezgan nesakarīgi tur kko sarakstīji, un man nav vairs ko tev teikt, jo zinu, ka jūs esat ar TnT baigie draudziņi un tu tikai centies kaut ko tur izdirst, bet nu sorry nesanāca.

 

Pavadīšu tevi ar pantiņu: 

 

” Draugs draugam laiku kavē, Pis dirsā un tik slavē.” - Rainis

 

edit: tev vairs neatbildēšu, jo saprotu, ka tu to dari + pēc

Tak Tu esi tāds āpsis. Paskaties vēl uz t zonam, iet iekšā tur var tikai, kad ir 0:00 un tas ir noteiktais optimālais laiks, kad ct varētu atbrīvoties no ieslodzītajiem. Bet es jau rakstīju, ja līderim ir grūti novadīt un tas prasa ilgāku laiku, tad var piemest, tās 5min vēl klāt, kopā 10min. Ja tev ir mentālas problēmas un ļoti grūti ar saprašanu, tad nelien ct un netaisi te haosu. Novācaties blicīte un ejat kopīgi vienā mapē izspēlējat tiesas, teātrus, talantus un dziedat uz velna paraušaunu, nevis ienākat te un ņirdzat par sīkajiem, kas Jums talantu šovā dzied mazo pumpi. Sekls esi.

Link to comment
Share on other sites

Manu prāt ir tā, kad ja TnT ir pie ct un nevar viņš normāli novadīt tā mape tiek izņemta...kad citi cilvēki ir ct vai nu viņus šauj vai nē viņi izbauda laiku manu prāt. Bet nu tās ir tikai manas domas. Kad TnT ir pie T, viņam ir pilnīgi piedrāzst par to ka mape ir t said...

Atkārtošu tas ir manu prāt kā ir

Link to comment
Share on other sites

Man palūdza izteikties, to arī darīšu. *neesmu izlasijis tos palagus augstāk, tapēc varbūt atkārtošos*

Par talantu šovu - es pats uzrakstīju TnT lai sāk ieskatīties šajā spēlē dziļāk, JO - Beiži tiek novadīti pirmie 3 roundi ļoti ātri, tur nav problēmu, viņos parasti tāpat neko nevar interesantu darīt, tad no 4 rounda sākās slavenais talantu šovs kurš nereti ilgst atlikušo mapes laiku (20+ mins). Man problēmu nebūtu ar to ka tas tiek novadīts 5-10min, bet nejau 20min un vairākas kartes pēc kārtas. 

Kā jau TnT teicu, biju iegājis brīvajā laikā jb ar sliktu garīgo un tur priekšā notiek sekojošais - ir 5. or whatever rounds, CT teroristus izdala 2 "slāņos" - tiem kuriem ir Mic un kuriem nav vai nevēlas to izmantot. Tiem kuriem nav mic tiek iedota laimes spēle, nē nejau tāda kādai "laimes spēlei" būtu jābūt - Viņus nostāda rindā, (piem 10T) izvēlas ar !rn random cilvēku kurš izdzīvo, pārējie nomirst. Nepietiek ka pārējiem 9 ir zajobs tagad 20min sēdēt un skatīties kā kkāds crystiq dziedz Bieber dziesmas, bet tam izredzētajam kurš izdzīvoja tajā sauktajā laimes spēlē, tagad ir jātup būrī tās 20 min un basically jānoskatās bezpalīdzīgi uz autismu kas notiek serverī.

Kā padarīt talatu šovu ciešamu? - Nevadīt to ilgāk par 8minūtēm, vienu reizi 3 kartēs, un neizmantojot mic, balstoties uz personīgo radošumu kādu pats vari izdomāt, +Visi "talanti" basically ir dziesmas ar music atskaņošanu, ko es esmu pasācis mutot visus kuri atskaņo slightest bit of music. 

 

Labi, tas viss, ja kautko vēl atcerēšos editošu, gbay, es uz dziesmusvētkiem lidoju

Link to comment
Share on other sites

aii labi apnika lasīt visu šito "te".

 

cik pēc visa saprotu tev ir pretenzijas pret TnT adminēšanu.

labi piekrītu tnt nevajag visu laiku draudēt ar 10-15 min slay or what ever. bet ja cilvēki negrib gaidīt tad viņš to var darīt.

cik man pateica tad TnT esot iedevis ct banu un servera banu par tā sakot "uzdiršanu" TnT tas nav pareizi, ct bans ir domāts tikai un vienīgi ja nemāk vadīt / uzvesties pie ct, nevis tāpēc ka tevi apvainoja  (*man tas tika tikai iečukstēts ausī*) pat neteiktu ka vajag vispār baigi daudz ct jabano, ir jādod visiem iespēja kaut vai viņi nezin noteikumus. lai vaida un cenšās, uztaisa fk ? pofig, respawno un teleporte atpakaļ bariņā un lai jautrība turpinās.

mapes "Vēl mapes, kas ir izņemtas: jb_turkey_minecraft, jb_putin_v2, jb_mist, jb_spy_vs_spy_beta7. " netiks pievienotas atpakaļ , jo viņās nav ko darīt un ir pārāk viegli aizbēgt.

kā arī es nevaru visas mapes editot, nav tik viegli, katrai mapei ir savas problēmas, grūti paskaidrot..... bet ja man privāti foruma uzraksta tad es pacenšos salabot prasīto mapi, TnT man uzprasīja salabot vipinthemix, es salaboju, bet viņu nevaru "compilot" lai ieliktu iekš cs:go = nezinu kāpēc tas notiekas. (jau esmu sarunās ar mapes izveidotāju.)

 

kā arī būtu pateicīgs ja būtu bijis kaut kāds demo. but i guess jau vairs nav vajadzība.

 

galu galā, ar tnt parunāšu lai viņš mazliet piedomā par visu ko viņš dara.

un ja mape tiek izņemta no servera, nerakstat sūdzības bet vienkārši pajautājat kāpēc tā tika izņemta.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×