Jump to content

Ģenerālis.

Lietotājs
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Ģenerālis.

  • Birthday 01/09/1998

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

2155 profile views

Ģenerālis.'s Achievements

  1. Kad Rebudijs sapsihojas:
  2. Čau JB Spēlētāji! Esmu beidzot izdomājis uzrakstīt visticamāk topiku kuru admini izdzēsīs, taču ir iemesls. Tātad Rebudijs ir serverī pārāk skarbs, varbūt ar savu balsi lielo vareno veci tēlo un var darīt ko grib. Puse no servera ir izbanota pateicoties viņam! Kāds uztaisa 1 fk - !ctban . Tas vairs nav normāli, boomix jeb Walter lūdzu kautko dariet!!! Visi kas ir par acc off rebudijam iepostojat zemāk!
  3. 1. Buvnikes1 2. http://prntscr.com/inpl9h 3. FK 4. Neuztaisija slay pēc fk. Izgāju no kameras, un lika sastingt, sastingu. Tad sākās kamerdiena, skrēju kamerā un mani nošāva! 5. raunds
  4. 1.Nu tātad šeit ir daži niki kurus piefiksēju par pākāpējiem: gatis.libers, DzNx(kautkā tā bij, nu karo'4 čalis ar awp freekilloja) 2.http://prntscr.com/imer4j 3.Tika veikti daudzi FK un arī FDMG, pēc kā netika veikts slay. 4.Lūgums šo mapi izskatīt visus līdz ienāk TnT serverī - domāts priekš BanTeam!
  5. Kamēr mežonis dirsu kasa, tikmēr mana ome mežā sēnes lasa.
  6. Koostiso ej prom, tā būs visiem labāk. Tātad par tēmu! sorry admini ka postoju kur nevajag, piedot un saprast. Šitas sīkais abuso visus ento reizi un vēl uzdrīkstās taisīt kautkādu sūdzību par to ka neslayoyas. Tiklīdz ienāk admins mute ir ciet, bet derētu paskatīties demo. Paldies par wp!! :* love akka
  7. aļo analkingo! Mīļi sveicieni no ''meitenes no mazpisāniem''! Lai tev veicās un nēesi savos 17 gados dusmīgs uz mani!
  8. Sveiki, tātad admini iekš JB servera ir tiešām par daudz. Lielākā daļa nav nemaz online bieži un cik zinu savus pienākumus pilda sūdīgi! Tātad par adminu ''Rebudijs'': man un dažiem viņš personīgi liekas pārāk skarbs un varonīgs. Neņem ļaunā, bet tev ir jāmaina attieksme pret spēlētājiem. lūk ekrānšautene, kurā izsvitroju pašlaik neaktivākos adminus. http://prntscr.com/i9qvwk Ceru kad ņemsiet vērā manu lūgumu un patīrīsiet JB serveri.
  9. tak jauztaisa kāds skripts kas kratītu tautu uz priekšu. Un jaizlāpa PILNĪGI visi bugi.
  10. jb_electric_razor_v2 https://gamebanana.com/maps/195426 derētu pamēģināt, sāk jau besīt vecās mapes!
  11. Gribu tevi banot, jo esi pārāk foršs!
  12. 9/10 kā jau jaunieši this is it
×