Jump to content

Arx

Lietotājs
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Arx last won the day on March 14 2018

Arx had the most liked content!

2 Followers

About Arx

  • Birthday 01/06/2001

Profile Information

  • Vārds
    Emīls
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

2409 profile views

Arx's Achievements

  1. Nu jau liels, sveicu!
  2. @Clubstepes piekrītu akkai un nesaprotu tavu sašutumu par to, ka latvieši drīkst nākt serverī bez prime, jo kā nekā šis ir LATVIEŠU serveris. Ja gribi tad taisi savu serveri, kur laidīsi tikai etiopiešus bez prime. Un ideja ar šīm atļautajām valstīm es pieņemu, ka ir tāda, ka šīs valstis nečīto tik daudz. Es neredzu neko sliktu šai sistēmai un uzskatu, ka tā būtu tagad jāiztestē.
  3. Šitādus video es varētu stundām no vietas skatītites!! :))) tā tik turpināt gaidu nākamo
  4. Vecīt tik labs Gaidu otro daļu
  5. 2/10 cute bilde, bet nedaudz tukšs
  6. Arx

    Arx

  7. "vēl piemēram par kādi 1k punktiem atņemt visiem CT ieročus, vai kaut ko līdzīgu, tas būtu forši" Ir jau tāds "feature" un pie tam pilnīgi bez maksas
  8. Arx

    [JB] tomeexc

    Jautri bija līdz brīdim kad ienāk kaut kāds cilvēks, kuram viss galvā sakāpis un slayo par saviem "Gudrajiem" noteikumiem. Kā var būt prieks spēlēt tur, kur jebkurā momentā var ienākt admins, kurš visas ausis aizbļaus ar lamuvārdiem? Ja gribi, lai serverī ir jautri, tad varbūt palīdzi uzturēt to jautrumu, nevis 100 reizes saki "beidziet raudāt" "liec sūdzību". Es tev ieteiktu nenākt iekšā, sabojāt visu jautrību un tad sūdzēties, ka te nav prieks spēlēt. Padomā pats ko tu saki un dari. @Outpace "Pietupjās un seko man." Ne reizi nebija komanda piecelties. Vārds "pietupties" nozīmē vienu darbību: ieliekšanos ceļos, nevies ieliekšanos ceļos un tad piecelšanos.
  9. Arx

    [JB] tomeexc

    1. tomeexc / http://steamcommunity.com/id/tomeexs 2. jb_fortify_v2 Jailbreak 2017-12-21 12:36 31.67 MB Novilkt 3. Freeslay / lamāšanās 4. Kādā no beidzamajaiem raundiem (bija pagājuši aptuveni 80% no mapes), Līderis Sniedzinš dod pavēli "pietupties un sekot man" (vai kaut ko ļoti līdzīgu), kalibrs pietupjas, pieceļas un seko, jo tā redz varot, jo pavēle bija pietupties, ko viņš izdarīja, tāpēc var sekot stāvus. Kopš kuriem laikiem tā drīkst? Varbūt tad, ja ir pavēle: "sasting", tad es varu kādu laiciņu sasting, un tad darīt ko gribu, jo komandu biju izpildījis. Tātad kalibrs Noslayoja Līderi un tad sāka vienkārši pa mikrofonu sūdus laist ārā: nepārtraukti varīties, lamāties u.t.t.. Es teiktu, ka tas bija meistarklases piemērs adminu pareizā uzvedībā.
  10. Labs, vismaz notiekās kaut kas nebūt. Varētu ar piedalīties, ja atrastu komandu. Par sevi: 50t smags enkurs, nekad nepievils.
  11. Mans not hot un kaut vai tas pats Luiss, kuri bija bija vieni no lielākajiem hitiem kopā ieguva 10 sekundes screentime, kamēr kaut kādi randomi un Cancer Paul atkal bezsakarā tur ir. Vienīgā labā aina bija par zombijiem, ļoti skaidri bija YT demonetizēšana atainota. Overall viens liels cringefest 2017 Viss, kas man nepatīk ielikts vienā video.
  12. https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=335569221&token=Ga1Ik8OC
×