Jump to content

Brendonixz

Lietotājs
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Brendonixz last won the day on January 16 2018

Brendonixz had the most liked content!

About Brendonixz

  • Birthday 09/30/2002

Profile Information

  • Vārds
    Tomass
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

3059 profile views

Brendonixz's Achievements

  1. Pievienojos sveicējiem. Daudz laimes!
  2. Apsveicu! Nosvini kārtīgi un ēd dārzeņus!
  3. Brendonixz

    Balvas

    Vēlos saņemt balviņas! Ģimenes loceklis - Saņem lietotājs, kurš ir sasniedzis 200 dienas forumā. Populārs posts - Iegūst lietotājs, kura raksts / posts ir saņēmis vismaz 30 "like".
  4. Minecraft hunger games, bija jautri un interesanti, bet cs:go izskatās diezgan skechy, bet var mēģināt, es noteikti atbalstu šo ideju.
  5. Brendonixz

    Musician.

    Nezinu vai šī dziesma ir bijusi, bet es uzslēdzu un nebija tik slikta 8/10
  6. Androids sāk lagot, tad kad nokalpo garantijas laiku.( Baterija čakarējas, sāk vilkties) Tāpēc iOS.
  7. Apsveicu, nosvini uz pilnu banku!
  8. Simplijs - Neko daudz nevarēšu pateikt, bet manas domas ir šādas. Cilvēks, kā mēs visi pārejie ir jautrs un pozitīvs, sakarīgs. Tālāk par to bez cenzūras. Uznāk ''mēnešreizes'' un gribas kādu nobanot vai izbesīt, bet ja skatās no otras puses Simplijam var būt slikta diena un viņš izliek savu DEpozitīvismu uz serveri. Cik saprotu esi foruma cilvēks un neej daudz serveros, bet pēc šitā visa farsa par Tevi liekas, ka esi palicis klusāks un nemanāmāks. Protams, ja esi ielics kādu postu es to izlasu un tikai pēc tā varētu pateikt, ka tu esi sakarīgs vecis. Jūtu, ka man būs tagad heiteri, par to ka veltu pāris labus vārdus cilēkam, kuru daži neiredz (Varbūt tā vairs nav). Bet esmu cilvēks, kurš neseko baram un saku savu izvēli.... Yeahh, tas viss!
  9. Esmu Slovākijā uz kalniem vakaros staigāju pa Slovākijas ielām un redzu veikals "Merkkur", man bij tāds o Mercury'am parādīšu. Nākamā diena atrodu citu veikalu ar nosaukumu "Mercury market". http://www.bildites.lv/images/wexqqdqy/108486/original.jpg Nenobildēju otru, jo māšīnā braucot garām nepaspēju izvilkt telefonu.
  10. Varētu arī punktus pie ct atgriezt. Reāli žēl tā 1 punkta par 1 kill, būs fragošana bano uz noteiktu laiku. Citādi ļoti maza motivācija iet CT, protams cilvēki nav vienādi daži domās tā ir fragošana, daži nē, bet fuck it, skatīsimies reāli pašlaik tāpat notiek fragošana, jo pie CT reti kad nāk cilvēki kuri spēj novadīt 24 T, bez fragošanas.
×