Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/12/21 in all areas

  1. lollka

    Idejas PC buildiem

    Tagad nav jēgas, pacieties pāris mēnešu, paskaties kā tirgū veicas. Tgt gpu ir trilijons procentu uzcenojums dēļ shortage un pročiem arī nav labāk.
    4 points
  2. R0DEmental-

    Covid vakcīna

    Covid19 - overrated meinstrīms kā mumble reps. Nevakcinēšos arī, labāk izslimošu un rūdīšu imūnsistēmu
    2 points
  3. Tu esi pa naivu internetam.
    2 points
  4. Hazzelis

    Covid vakcīna

    Jaunieti, tu mēdijus vairāk klausies dalbajobs, covids ir prosta gripa, kas ir vairāk lipīga un viss, tas ka veci vai uz pirkstiem skaitāmi jaunāki cilvēki mirst tas nav nekas, no parastas gripas bija daudz vairāk mirušie ar daudz reiz lielāku gados jauno cilvēku miršanas koeficentu, bet neviens to mēdijos nerakstīja, jo tas nebija populārs topiks vairs jau cik gadus, parādijās jauns vīruss un visiem parādijās veids kā uzpelnīties (masku un visu pārējo aizsarglīdzekļu lielais cenas kāpums, valstis, kas uzpelnas no savienības fundētās naudas, mēdiji (ne velti Tu mēdijos redzi vairākus rakstus par covidu dienā) utt.). Es esmu pārliecināts, ka pret šo vīrusu sen jau bija izveidota vakcīna. Tiem pašiem mēdijiem jau bija raksti (Ja tu tik ļoti tici mēdijiem), kas vienkārši pierāda to, ka šie skaitļi nav korekti (nemeklēšu , darīt man nav ko, ja tik ļoti seko līdzi tam visam gan jau zināsi) tam ne pārāk daudzi pievērsa uzmanību, jo valsts vadošie uzreiz apklusināja ar tekstiem- "Tā nav taisnība" un lielākā daļa tam pavilkās līdzi kā aitas. Ja tu nesaproti kā pasaule strādā, uz ļoti jauka līdzekļa kā nauda, tad turpini dzīvot mammas pagrabā un klausīties visādas muļķības, ja nav savas galvas, tad piedod atvaino. Kāpēc pieminēju "Čau, still mistiskā veidā pēc šīs saslimušo skaita statistikas neesmu saslimis", es strādāju Rīgā kur ir lielākais saslimstības skaits Latvijā, gan iepērku produktus, gan pārvietojos. Protams visi varam gudri dirst par šo vīrusu un diskutēt, par cik katram ir tiesības uz savu viedokli, bet kamēr es pats neizjutīšu šo vīrusu uz savas ādas es tam neticēšu, man pašam ir pazīstami ārsti, kolēģu sievas, kas strādā medicīnas jomā, un visur izskan viens teikums - "daudzus pacientus noraksta uz covid-19, jo tas ir ienesīgi ārstniecības iestādēm." Gribi tici, gribi netici. Visu laikam pateicu vairs par šo sūdu nediskutēšu.
    1 point
  5. R0DEmental-

    sum atmospheric phonk?

    phonk police here iuiuiuiu alkoholu ikdienā nelietoju, bet pēc pāris kokčikiem panesa ;D
    1 point
  6. Outpace

    bugs ar prime

    Domāju var klapēt ciet topiku, šeit prime whitelist tev nepalīdzēs.
    1 point
  7. Par šo topiku jau kādu laiku atpakaļ runāju. Es gribu izcelt atkal faktoru ka arenai in general ir kādas 3 dažādas ranking sistēmas un nevar saprast kas ir kas. Tā bija mana lielākā problēma uzturoties arēnā jo cilvēki rakstīja !top10 un !rank bet webā viņi rādījās citā rankā, tad webā parādījās hltv stati un visi ir confused. Ja runa iet par konkrēto punktu sistēmu - Labāk šādi nekā ka punkti tikai plusā iet un kaut kādi nolife salasa 1mil punktus esot slikti bet daudz spēlējot. Šī punktu sistēma labāk atšķir labus spēlētājus no sliktiem pat ja ir augstāk minētie gadījumi.
    1 point
  8. PostCollector

    Covid vakcīna

    Tu tak esi viens dīvains banāns!!! Cik Latvijā ir iedzīvotāji un cik KOPĀ ir bijuši slimības gadījumi?! Ieraksti TAGAD google un apskaties, salīdzini - veic secinājumus... pamuļķis! :D
    1 point
  9. ob1sh

    Covid vakcīna

    Mans skatījums uz visu šo ir varbūt nedaudz , nedaudz specifiskāks - vakcinēšos tikai tādā gadījumā , ja ceļojot/izbraucot no valsts , vajadzēs balstīties uz ''covidpass'' noteikumiem un , ja obligāta vakcinācija būs iekļauta šajā apliecinājumā/aplikācijā!
    1 point
  10. Arcca

    Covid vakcīna

    Pirmkārt - nav runa par tikai sevis pasargāšanu, bet tieši par visiem tiem, kuri ir paaugstināta riska grupā. Pasargājot sevi no vīrusa, tādā pašā veidā pasargā arī apkārtējos no inficēšanās no Tevis. Otrkārt - kamēr daļai cilvēku saslimšana var būt ļoti vieglā formā, citiem var rasties plaušu komplikācijas visa atlikušā mūža garumā. Tur nav nozīmes cik labā fiziskajā formā esi, ja nepaveiksies, tad varbūt pat pats būsi pateicīgs, ka ir tādas komplikācijas, nevis esi nomiris.
    1 point
  11. Tādus punktu sadalījumus var likt pubam, ne jau arēnai.
    1 point
  12. em1

    Covid vakcīna

    rekur ista patiesiba... TXDMKDwsRQT5qJ5Q.mp4
    1 point
  13. Arcca

    Covid vakcīna

    Izskatās, ka visiem patīk dzīt jokus, mest iekšā visus memes, ko var iedomāties. Laikam jau pieturēšos pie savas "Nopietnais" kategorijas, un teikšu kā ir - abi ar sievu vakcinēsimies pie pirmās izdevības. Te vispār nav nekādu jautājumu par vajag vai nevajag. Sazvērestības teorijām vieta ir citur.
    0 points
  14. lollka

    Covid vakcīna

    Nu vispārībā tās vakcīnas ir cilvēku čipošana un pakļaus mūs kā kalpus tā pat kā 5G, kas izraisa impotenci.
    0 points
  15. Krums

    Covid vakcīna

    kovids neeksistē
    -1 points
  16. Frogijs

    Covid vakcīna

    Kas ir kovids???
    -1 points
  17. lollka

    Covid vakcīna

    ja es sadabūšu vienu, varēsim riņķī padot tālāk, sadalīsim uz vairākiem!
    -1 points
  18. har1

    Covid vakcīna

    gl dabut čipu kur geits sekos katram tavam solim :)
    -1 points
  19. Hazzelis

    Covid vakcīna

    Ja vakcinēsies tu atbalstīsi pidaru savienību, kas izlaida šo vīrusu - dosi viņiem vieglu peļņu par jau sen izstrādātu vakcīnu. Mēs identijā esam spēcīgi vikingi un ar coronu nesaslimstam!
    -1 points
  20. Hazzelis

    Covid vakcīna

    Čau, still mistiskā veidā pēc šīs saslimušo skaita statistikas neesmu saslimis, ja kādam no identija ir, pls send, labi samaksāšu, vēlos izmēģināt šo vīrusu savā ķermenī. #NavTādsCovids
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×