Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/18/18 in all areas

  1. Šo pašu svētāko Tu neaizmirsti: vai celies debesīs, vai jūras dzīlēs nirsti, vai draugu pulkā dali savu prieku, vai viens pats satiecies ar pretinieku - Tu esi Latvija! /Autors: Ojārs Vācietis/ No sirds sveicam visus mūsu IDenty.lv lietotājus un Latvijas iedzīvotājus ar šo lielo un skaisto apaļo skaitli! Latvija ir piedzīvojusi gan labus, gan sliktus laikus - novēlam, lai turpmāk tā turpinātu zelt un augt! Cienīsim savu zemi, tradīcijas, valodu un cilvēkus sev apkārt! Dievs svētī Latviju! IDenty.lv administrācija
    14 points
  2. rebudijs

    Ārzemju latviešiem

    -Kur jūs pašlaik dzīvojat? (ārzemes) - Dānijā. - Cik ilgi jau esat ārzemēs? - 3 gadus. - Vai pietrūks mājas Latvijā? - Nē. - Vai jums ir doma kādreiz atgriezties uz dzīvi Latvijā? - Nekad. - Ar kādu iemeslu pametāt Latviju? - Strādāt. - Vai tev ir kas tāds, kas tev liek lepoties ar latviešiem kā tādiem? Kāda noteikta īpašība kas piemīt tavai tautai, kura tev liek atcerēties par to, no kurienes esi nācis. - Noteikti šeit visi draudzīgāki, atvērtāki, Latvijā neko tādu neredzēt. fun fact: Dānija ir laimīgākā valsts pasaulē.
    4 points
  3. justNiks

    Ārzemju latviešiem

    - Kur jūs pašlaik dzīvojat? (ārzemes) Anglija - Cik ilgi jau esat ārzemēs? 5 gadi. - Vai pietrūks mājas Latvijā? Ne. - Vai jums ir doma kādreiz atgriezties uz dzīvi Latvijā? Ne - Ar kādu iemeslu pametāt Latviju? Pabeidzu skolu, braucu pie Mammas padzivoties, bet sapratu ka man patik un paliku. - Vai tev ir kas tāds, kas tev liek lepoties ar latviešiem kā tādiem? Kāda noteikta īpašība kas piemīt tavai tautai, kura tev liek atcerēties par to, no kurienes esi nācis.(Šis jau vairāk pašam interesē) ....... PS. nenoeediet mani te, milu es to Latviju, bet latviesu tur vairs nav un ticibas ka mainisies kaut kas man ari nav.
    3 points
  4. Sveiki! Vēršos pie identiešiem jo zinu, ka daudzi, mūsu starpā, ir ārzemēs dzīvojošie... Man ir sava ZPD tēma bet ar vienu no saviem skolotājiem izdomāju, ka būtu vērts aplūkot, cik reāli ir nomainīt savu tēmu, par cik atradu sev daudz interesējošāku tēmu. Tātad vēlos pētīt to, cik daudzi no latvijas aizbraukušajiem cilvēkiem vēl vispār domā par dzīvi latvijā, viņu aizbraukšanas iemeslus un par to, vai nepietrūkst dzimtenes. Protams, kādam iemesli var būt personiski, neuzbāzīšos! Bet tie, kuriem nav problēmu atbildēt uz zemāk uzdotajiem jautājumiem, novērtēšu ar upvote mazākais, ko varu dot par palīdzību! Gribu domāt, ka Latvijā dzīve nemaz nav tik sūdīga, cik mēs to paši sev citreiz stāstam! jā protams, mēs paši vienmēr gribētu dzīvot labāk bet ņemot vērā labās lietas... viss nav tik slikti, cik paši to pataisam! Un galu galā, ir jāsaprot, ka no mums pašiem tomēr ir atkarīgs tas, kā mēs dzīvojam savā dzimtenē! Ja saprotam to, ka viss sliktais, kas mums liek domāt par savu valsti negatīvi, ir mūsu pašu rokās un mēs to varam mainīt, ir jāsaprot, ka dzīve šeit tik tiešām nav tik slikta, ir ļoti daudz pozitīvas lietas ar kurām es pats lepojos! Neizvērtīšos pārāk gari tādēļ šeit būs šie pāris jautājumi! Jautājumi: - Kur jūs pašlaik dzīvojat? (ārzemes) - Cik ilgi jau esat ārzemēs? - Vai pietrūks mājas Latvijā? - Vai jums ir doma kādreiz atgriezties uz dzīvi Latvijā? - Ar kādu iemeslu pametāt Latviju? - Vai tev ir kas tāds, kas tev liek lepoties ar latviešiem kā tādiem? Kāda noteikta īpašība kas piemīt tavai tautai, kura tev liek atcerēties par to, no kurienes esi nācis.(Šis jau vairāk pašam interesē) Lai gan pats taisos nākotnē ceļot un varbūt uz pāris gadiem izbraukt no valsts, tikai tādēļ, lai iepazītu citas kultūras, gribu domāt, ka pat tie, kas nedzīvo Latvijā, kaut nedaudz lepojas ar savu dzimteni! VĒLOS APSVEIKT MŪS VISUS LATVIJAS 100 GADĒ. Nosvinēsim to kā nu katram labpatīkas! Paldies! p.s arī tie, kas dzīvo Latvijā, ja ir savs viedoklis un ir ko pateikt, droši!
    2 points
  5. _TnT_

    Ārzemju latviešiem

    1. Kur jūs pašlaik dzīvojat? (ārzemes) Dānija. 2. Cik ilgi jau esat ārzemēs? Ar pātraukumiem, bet kopā aptuveni 2.5 gadi. 3. Vai pietrūks mājas Latvijā? Protams. Visvairāk kultūras un cilvēku, ilgāku laiku šeit padzīvojis, jūtos nevietā. 4. Vai jums ir doma kādreiz atgriezties uz dzīvi Latvijā? Jā. Kaut kad nākamgad un šoreiz uz palikšanu. 5. Ar kādu iemeslu pametāt Latviju? Studijas un darbs. 6. Vai tev ir kas tāds, kas tev liek lepoties ar latviešiem kā tādiem? Kāda noteikta īpašība kas piemīt tavai tautai, kura tev liek atcerēties par to, no kurienes esi nācis.(Šis jau vairāk pašam interesē) Latvieši ir patiesi emocijās, ko nevarētu teikt par dāņiem (fake smile lietpratēji). Liek lepoties arī latviešu strādīgums, jo šajā ziņā ārzemēs mums ir laba reputācija.
    2 points
  6. Labrīt! Sen neesmu neko tādu nopietnāku rakstījis bet beidzot pamodās kāda ideja, kuru domāju, ka varētu kaut pabīdīt tādā ziņā, lai kāds aizdomājas... Tātad, plkst. 4:00 no rīta... Visi identy serveri tukši, izdomāju, ka jāpamēģina kāds ārzemju.. planēju pa internetu un pavisam nejauši uzskrēju uz csgo hunger games serveriem. Tas man atsita 7 gadus vecas atmiņas, kad spēlēju minecraft. Varbūt vēl kāds ir spēlējis hunger games iekš minecraft, tad zinās, par ko es runāju! Sākumā ar lielu pārliecību slēdzu iekšā cs bet sapratu, ka visi serveri, kuros centos ieiet vai nu nestrādāja, vai bija tukši. Vēl citi bija tukši bet ņemot vērā, ka tur ir kāds mistisks ārzemju hosts, ping uzleca, tiku izmests no servera! Tad iedomājos, cik interesanti varētu būt, ja šāds serveris parādītos latviešu csgo spēlētāju vidū. Nezinu, cik daudziem tas patiktu bet nešaubos, ka sākumā tas verētu būt interesanti, ja to labi sataisītu un būtu pietiekoši liela atsaucība, tas varētu aiziet. Surf serveris ir izņemts tāpat, cik saprotu! Tātad, ja kāds nesaprot, kā šis strādātu: Gan jau lielākā daļa no jums zin filmu: "Hunger Games" tātad spēlētājus izmestu tajos apaļajos štruntos un tā nu katrs cīnītos par izdzīvošanu, meklējot kastes pa mapi, kurās būtu paslēpti ieroči, ar ļoti limitētu munīciju. Cik tas ir reāli? Pieļauju, ka ne cik bet varbūt, ja vēl kādam tas liktos tikpat interesanti, cik man... tad varbūt es iekustinātu domu, un varētu padomāt par šāda servera izveidi.. Galvenais darbs jau protams būtu pašiem serveru veidotājiem, bet ja tas spētu pavilkt tautu, tad kāpēc nē? Šeit ieskats: Youtube video, caur kuru atradu šāda tipa serverus Protams, tas būtu liels darbs, ko šādu izveidot bet domāju, ka ja papūlētos, tad nemaz nav tik neiespējami... lielāka problēma gan jau būtu vienlaikus citu serveru uzturēšana un laiks, kas jāvelta. Visā visumā, paldies par lasīšanu... Droši, ja ir viedoklis, uzklausītu!
    2 points
  7. atgriezt rtv opciju pub serverī "hujova mape"
    1 point
  8. akka

    Latvijas valsts simtgade

    Par godu LV 100 gadiem, izslēdzām forumu uz 100 minūtēm.
    1 point
  9. [JB] Izņemt mapi jb_arcade_b4 ,jo šajā mapē var TS dabūt bezgalīgi daudz deagles kuriem arī ir kaut kādi spirāļ viļņi uzreiz ,padomājat ja freeday'ā tos deaglus tagad paņem kādi vairāki purni un skraida pa mapi. (demo ,kur Freeday roundā spēlētājs @billyluke1visu parāda) (ps: bija vel round 11:1 vai 1:11 kur @billyluke1parādīja arī citus secret kur daži dod grav, speed un citas lietas)
    1 point
  10. ljoxa

    Ārzemju latviešiem

    - Kur jūs pašlaik dzīvojat? Dzīvoju Apvienotajā Karalistē. - Cik ilgi jau esat ārzemēs? Nedaudz vairāk kā trīs gadus. - Vai pietrūkst mājas Latvijā? Ļoti pietrūkst ne tikai mājas, bet viss pārējais, kas ir Latvijā. - Vai jums ir doma kādreiz atgriezties uz dzīvi Latvijā? Jā. - Ar kādu iemeslu pametāt Latviju? Brīvprātīgi piespiedu kārtā jeb mīlestības dēļ. - Vai tev ir kas tāds, kas tev liek lepoties ar latviešiem kā tādiem? Kāda noteikta īpašība kas piemīt tavai tautai, kura tev liek atcerēties par to, no kurienes esi nācis. Es lepojos ar to, ka latviešiem ir savas unikālas tradīcijas, kas citiem varbūt nav. Mēs esam zaļi domājoši, mums patīk daba un miers.
    1 point
  11. -Kur jūs pašlaik dzīvojat? (ārzemes) - UK - Cik ilgi jau esat ārzemēs? - 2 gadi - Vai pietrūks mājas Latvijā? - Nepietrūkst mājas, pietrūkst draugi un radi, bet tos es redzu reizi 6 mēnešos, tā kā nav tik traki. + ar mūsdienu tehnoloģijām es ar lielāko daļu tāpat ikdienā sazvanos ar video call. - Vai jums ir doma kādreiz atgriezties uz dzīvi Latvijā? - Vienmēr pastāv iespēja ka aizbrauks atpakaļ, bet uz doto brīdi nē. - Ar kādu iemeslu pametāt Latviju? - Esmu dzimis Cēsīs. Kad studēju man bija darbs Rīgā. Nostrādāju tur gadu, sapratu ka man reāli nepatīk Rīga. Aizbraucu back uz Cēsīm. Sapratu, ka Cēsīs darbs ir, bet atalgojums nav pietiekams. Uz Rīgu atpakaļ nemaz netaisījos un tad atnāca offers no paziņām par UK. Why not. - Vai tev ir kas tāds, kas tev liek lepoties ar latviešiem kā tādiem? Kāda noteikta īpašība kas piemīt tavai tautai, kura tev liek atcerēties par to, no kurienes esi nācis.(Šis jau vairāk pašam interesē) - Mēs esam strādīga tauta. Protams ir savi izņēmumi, bet pa tas pa lielam ir katrai tautai, bet nu jebkurā gadījumā, lielākā daļa Latviešu tautas nebaidās darba un nav slinki. Ja drīkst jautāt, tad kāda ir tava ZPD tēma? Es cenšos saprast ko īsti tev šie jautājumi spēj dot. Katrā ziņā es esmu ļoti open par dzīvi ārzemēs un nekad neesmu baidījies pateikt visu kā ir. Tā kā ja tev vēl kaut kas saistībā ar šo tavu ZPD darbu ir nepieciešams no ārzemēs dzīvojoša cilvēka, tad droši raksti man PM vai steam un ar prieku palīdzēšu.
    1 point
  12. Nezinu kā tev sanāks daudzus atrast tādus cilvēkus +visi tie jautājumi ir tik basic ,bet anyway good luck,liekas katru gadu jau tas tiek malts. (ps: varēji aptauju uztaisīt ,kur link ir ,jo diez vai te visi tā gribēs stāstīt,kā jau teicu gl)
    1 point
  13. Manuprāt, Tev ir ļoti liela taisnība par to, ka paši pataisam visu sliktāk nekā patiesībā ir. Protams, ka citreiz pats pasmejos “ tā tak Latvija” vai “tas Latvījā normāli” un tā tālāk. Tomēr ņemot vērā, ka mums šeit viss ir droši un visiem ir jumts virs galvas, tik daudz viss šeit ir forši. Īsti pat nav bēgļu mūsu valstī, kā arī mums nav baigās slimības, kas ir citur par kurām būtu jauztraucas, mums šeit nekaro, kā arī, manuprāt, ģeogrāfiskā atrašanās vieta nav slikta. Labi, varbūt mums te nav nezin kādas bagātības, bet te tomēr nav tik slikti. Tik daudz, cik paši spēsim šeit izsisites tik arī būs. Protams, ka gribas vairāk naudu, krutākas mašīnas un lielākas mājas, bet vai viss ir mērāms bagātībā? Tādas ir manas domas. Neuzskatu, ka šeit ir tik slikti, cik to mēs paši sev iestāstām.
    1 point
  14. PAR , Pirms aptuveni gada spēlēju daudz amerikāņu šos hunger game serverus, un bij nereāli jautri, šim gamemode arī ir diezgan daudz un interesantas mapes, manuprāt, būtu laba ideja, izmēģināt kaut ko šādu, vismaz, kā eventu.
    1 point
  15. CC_

    [JB] Sudziba

    Mans niks : CC Parkapeja niks : TheM21jkijS Iemesls: visu laiku lamajas trauce citiem ct vadit un aizvaino speletajus. laiks kad notika : 2018.17.11 23:00
    1 point
  16. faz

    Musician.

    sātan, atpestī! Kvalitatīva pazeme.
    1 point
  17. lomaj

    Identy Hunger Games

    piektdienā, sestdienā, t.i 2x nedēļā uzčinī, divas mapes katrā dienā, mēneša beigās skatāmies ranku apbalvojam utt. jeb varbūt 3mapes, jeb pat četras, atkarībā no spēlētāju skaita. Ideja laba, pirmais mods ko gribētu paprovēt, kopš pirmo reiz parādījās war3. jeb apbalvo katru 1-2 nedēļu, tikai ar mazākām balvām.
    1 point
  18. lomaj

    Sveicam: Clubstep

    Sveiciens dzimpukā.
    1 point
  19. Outpace

    Sveicam: Clubstep

    Sveiciens svētkos kappa
    1 point
  20. Kr1stapx

    Sveicam: Clubstep

    Sveicieni
    1 point
  21. barovsky

    Sveicam: Clubstep

    Sveicu !!!!
    1 point
  22. Rhino

    Sveicam: Clubstep

    GZ, #keepjakeblocked
    1 point
  23. boomix

    Sveicam: Clubstep

    Cungratz nubstep, novēlu tev vēl būt ban team statusā tikpat ilgi cik jau esi bijis, strādā kārtīgi un klausi vecākus
    1 point
  24. Ledžits

    Sveicam: Clubstep

    haj nubstep. bučas dzimenē. gaidu lv ar siera salātiņiem un rumiņu
    1 point
  25. puviens

    Diennakts Spams.

    https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/29.10.2018-aizliegtais-panemiens.-operacija-fortnite.id142839/
    1 point
  26. ZMeiZ

    Identy Hunger Games

    Ideja nestrādās, un arī kā event veidā varētu 1 maču only, lai tautai neapniktu nākt un gaidīt. Sakarā ar to, ka piemēram spēle ilgi iet, tie kas jau atvākti sagarlaikosies un aizies prom, jo tāds BR vai Hunger Games ieilgst nepilnas 10-15 minūtes. Anyways, gamemode nice! Varētu idp spēles katru sestdienu un Hunger Games only Svētdienās vai vice versa 1 maču uz idc, vai citu sagatavotu balvu. Esmu par!
    1 point
  27. ja, šādus tipa eventus varetu rīkos gta 5 roleplay pls
    1 point
  28. boomix

    Identy Hunger Games

    Šādu serveri var izveidot tikai kā pasākuma/eventa formātā. Kā pastāvīgam serverim, viņam noteikti nebūs tauta, it īpaši Latvijā. Jebkurā gadījumā, esmu par pat izveidot vienu šādu eventu, tikai jābūt kādai pieteikšanās formai, kādas balviņas jānoorganizē. Varētu pat mēģināt to neveidot tik nopietnu, varbūt ko līdzīgu IDP spēlēm, kādu vienu, divas sestdienas pēc kārtas, vakarā iespamot steam grupā paziņojumu, pirms tam arī izveidot topiku, kur izklāsīts detalizētāk, kas un kā, lai nebūtu visiem ieejot serverī tāds: "pag, kas mums šeit jādara?". Droši izsakiet arī savas domas un komentārus.
    1 point
  29. Sveiciens 100gadē. Ja vien nebūtu slims un varētu izbaudīt šos svētkus.
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×