Jump to content

BlackDragon302

Lietotājs
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About BlackDragon302

  • Birthday 01/27/2002

Profile Information

  • Vārds
    Kristiāns
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

11680 profile views

BlackDragon302's Achievements

  1. 1.) [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: Omas Garšīgās Pusdienas [CTBAN] Iemesls: sūdzībaforumā [CTBAN] Datums: 2019-01-13 13:12:07 [CTBAN] ----------------- 2.) Box 2. raundā bija 6cilvēkiem, ne jau 7, demo to var skaidri un gaiši redzēt.(Boksa mačs (Box) - To var rīkot, kad ir maz cilvēku (max 6), rakstot čatā !box. Dažās kartēs ir boksa rings. Boksa mačs notiek starp ieslodzītajiem.); Tika teikts, ka bija "Pārkāpumu komplekts jau sākoties ar FD", Freeday vienīgais ko izdarīju bija izgāju no gr caur vent(t zona, fd laikā atļauts) un netīšām nomiru ventā, ieslodzītais dabūja ieroci, bet tas neskaitās, kā gunfeed: (Šīs dienas laikā CT drīkst iziet no gunroom pēc pašu iniciatīvas un gadījumā, ja tiek nogalināti, tas neskaitās kā gunfeed.); 2. raundā nomutēju savu komandasbiedru, jo traucēja vadīt un izmantoja necenzētu leksiku. Pirmo 3 raundu laikā centos izmantot mapi, vienā no tiem raundiem to izmantoju: (11) Vismaz Vienā no 3 dienām ir jāizmanto mapes dotās iespējas.). [Es arī zināju, ka ir minēts labots noteikums: "Pirmajos mapes 3 roundos obligāti jāizmanto mapē pieejamās spēles un atribūtika.", bet ir arī minēts 11. noteikums, augšā minētais, iepriekš tika likti boksi pirmajos 3 raundos r.l. ietvaros, un admini neko neteica, atļāva. 3.) Demo 4.) Aptuvenais laiks: Pirmie 3 raundi, FD?
  2. PAR , Pirms aptuveni gada spēlēju daudz amerikāņu šos hunger game serverus, un bij nereāli jautri, šim gamemode arī ir diezgan daudz un interesantas mapes, manuprāt, būtu laba ideja, izmēģināt kaut ko šādu, vismaz, kā eventu.
  3. Nezinu, es teicu, ka ienācu serverī, tikai, kaut kad pa vidu, vai uz haosa beigām. Nemaz nebiju tad, kad tos ieročus mēģināja iemest kamerā, pats nemaz nevēlējos un tā nedarīju. Un mētājot granātas apkārt, visi ieroči sāk lidot gaisā, tādejādi tu izveido daudz lielāku "lagu" serverim. P.S. Kā pats atceros, tu neko pats neteici, lai izbeigtu šo haosu, vienkārši mētāji granātas un ieročus visur apkārt. Vienīgie cilvēki, kuri mēģināja izdarīja kaut ko, lai izveidotu mieru serverī, bija tie 2 admini serverī un es, varbūt kāds vēl, kurš teica, lai beidz taisīt lagu, bet neatceros nevienu, kurš tā teiktu tajā brīdī. Nesaprotu, par ko tu runā, kad teici, ka rakstīji čatā, ka tu met ieročus prom no tās vietas, kur mēs metam. Nezinu, kā tas palīdz risināt šo haosa problēmu, veidojot vairāk haosu, ja tu tik ļoti gribēji izbeigt šo "jucekli", varēji vienkārši izdarīt, kā es izdarīju, ieiet ct, lai raunds resetojas.
  4. Sveiks, piedod, bet varbūt izstāstīsi, ko tu dariji arī, pilnos sīkumos: kā tu pats izraisīji šos "lag-spikus", metot granātas uz ieroču kaudzēm, mētājot ieročus visur apkārt; mana reakcija, kad ienācu serverī un redzēju kāds haoss tur notiek; vēl gan jau, ka daudz kas notika pirms ienācu serverī... Es pats, mazliet tikai "spamoju" ieročus, bet tas bija mazliet, un uz īsu laika periodu, bez nekādām ļaunām nodomām, jo pats jau sapratu, ka serveri nevarēs nocrashot ar tādu mazu "load" (Nemaz, nevienu brīdi nevēlējos serveri nocrashot, tikai es mazliet paspamoju ieročus, saprotot pats, ka ar ko šādu nenokrasošu serveri) . Bija tikai kādi 8cilvēki serverī, visi izklaidējās, tāpēc vēlējos pats iegūt arī mazliet jautrību, neizveidojot nekādas lielas problēmas, kad, jau dažiem spēlētājiem sāka ļoti lagot(konstatējo to pēc "čata ziņām"), iegāju ct, lai beigtu šo haosu(2 reizes, vienīgais, kad kāds kaut ko izdarīja, lai pārstātu šos "lag-spikus"). Nezinu, vai mans viedoklis šeit ir ļoti nozīmīgs, ceru, ka kāda augstāka amata persona uzskatīs to par vismaz, mazliet vajadzīgu, un sapratīs, ka šoreiz varbūt, nevajadzētu neko darīt par šo, jo manuprāt, ko mēs izdarījām - neko sliktu nenodara serverim un nevienam cilvēkam/spēlētājam, pietiktu ar atvainošanos un, varbūt brīdinājumu. Es personīgi atvainojos, ka vienu brīdi rīkojos bezrūpīgi: minimāli mētājot, spamojot ieročus; izmantojot dažus necenzētus vārdus(Nenopietnā nozīmē, nemēģināju nevienu emocionāli aizskart ar šiem izteicieniem, man šķiet, ka pateicu tikai kādus maksimum 5 lamuvārdus, kuri nebija domāti, kā aizskaroši izteicieni. Paldies.
×