Jump to content

InsaneCamper

Lietotājs
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About InsaneCamper

  • Birthday 02/02/1994

Profile Information

  • Vārds
    J
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

2904 profile views

InsaneCamper's Achievements

  1. Daudz laimes Boomix! Turies, veselību,izturību!
  2. @preacher paskaties eventā ir nolikums ,tur ir viss aprakstītas balvas un tad nerunā vairs sviestu. Katrs sponsors dod labumu turnīram.
  3. Sakarā ar to, ka jau pēc veselas nedēļas finālu komandas LAN turnīrā cīnīsies par 1. vietu starpaugstskolu Cs:unigo '18 Turnīrs - piedāvājumam Jums - skatītājiem arī kaut ko jauku iegūt! Dalieties ar šo postu un Like/Sekojiet zemāk norādītām lapām: -Go -1a -VR -4G -Mi -Ai -Da Un, iespējams, tieši Tu laimēsi vai nu Lenovo Y Gaming Headphones, vai arī kādas no organizatoru sarīkotājām pārsteigumu balvām! 10 galvenie uzvarētāji tiks paziņoti 10.decembrī šajā FB lapā! Atsauce uz POSTU
  4. 1) NICITIS/DIMA55 2) ARTIC/JB server/13.08.2018 atrast var šeit 4) Pārkāpums 9 raunds FreeDMG 10.raunds FreeKill 5) Pārkāpuma apraksts 9 raunds Ienāca CT un pēc pāris sekundēm Tīšs FreeDMG caurs sienu/kameras ciet/ līderis nevadīja. Dima55 pēc tam pārgāja uz T side. 10.raunds Atkal Dima55 ienāca CT un Tīšs FreeKill kameras ciet nošava mani caur kameru durvīm, pēc tam pārgāja uz T side.
  5. hey visiem! Sava bakalaura darba ietvaros pētīšu "Personas datu aizsardzību lietotāju vidū", tādēļ aicinu Jūs piedalīties un atbildēt uz jautājumiem. Aptaujas ilgums ir 4-6 minūtes. https://goo.gl/forms/3KkYpG1lzTKUGi4p2 Aptauja ir anonīma un ievāktie dati tiks izmantoti tikai apkopotā veidā. Ar cieņu, InsaneCamper
  6. Sveiki! Sūdzos par +1wp. Pamatojums no Moderātora Excalibur ir redzams šajā linkā ! Vēlos, lai noņem šo nepamatoto WP. Šis komentārs neatiecās uz sūdzību, bet gan uz Leksiku, ko pielieto šis lietotājs šajā linkā. Saprotot šo punktu : https://prnt.sc/i4joou tas attiecas uz to, ja tu lietotājs un admins, un tev nekāda nav sakara ar sūdzību tu dabūsi +1wp. PIEMĒRAM, visiem lietotājiem, kas ir šajā Sūdzībā komentējuši ir jādod +1wp Es sapratu, pēc privātas sarakstes ar Excalibur,ka serverī un forumā var lamāties saukāties, rakstīt, izmantot neizteiksmīgu, sliktu, agresīvu leksiku jeb kurš cilvēks, piemēram , DAUNIS, IDIOTS, LOHS, MAUKA, STULBAIS, autists. TAS IR ABUSE SERVERĪ UN FORUMĀ, PAR TO VAR BANOT. Runāju ar dažiem moderatoriem un adminiem, viņi uzskata, ka šis WP ir bez pamata. EDIT: + vēl sazinajos ar vienu galvenu cilvēku teica, ka viņam nav ko teikt, ka ir bez pamata ielikts. IETEIKUMS UN IEROSINĀJUMS : Noņemiet nepamatotu 3WP.
  7. Vecīt es ieteiktu nelamāties topikā. Pats esmu lamājies un norāvis , aizrādījumu un WP.
  8. NIKS YEET: http://steamcommunity.com/profiles/76561198095057044/ NOSAUCA REBUDIJU par Dauni un vēl sāka aizskart mani daļēji, bet vakar jau tika gagots , banots tāpēc ka vakar izcēlās ar savu ģenialitāti. EDIT DEMO: SNOW : 194.19.248.121/demo/auto-20180113-1556-jb_snow_v2.dem viena no sākuma raundiem 10raunds : yeet : viņš vakar 3 mapes trauceja spelet, vislaik ar wepiem vāca nost ct => uz mani teikts Beigas jau tika gagots uz 10min un vēl tagadēja JB_minecraft mape sprēgā.
  9. Es gribu Viskiju ar kolu, blakus ēdot vēl picu ar Pakistānas kebabu . Kāds var man lūdzu atvest. es dzīvoju Berģos, jūs mani atpazīsiet pēc bildes profilā.
  10. Serial=> Lethal Weapon, Lucifer, Inhumans, bet viens no maniem mīļākajiem seriāliem ir The Sopranos!
  11. Un kā arī nav jēga likt katrā komentāra 2 much -1 rep,
  12. Outpace, tas par manis nošaušanu nav, bet par to kā uzdot un kas ir jautājuma saturā, kā arī šo jau iepriekš ir ingame serverī runāts kad vada šādas spēles. ADMINI ir teikušu Lat.val.vadīt un rakstīt atbil, , tāpēc nevajaga cept par to kaut ko, es ierosināju, nevis citus te varteikt zoboties . Nolaidies lūdzu no mākoņiem Harald, Lai tev jauks vakars!
  13. Excalibur, lūdzu paskaties DEMO . kā jautāja jautājumu un kā sniedza atbildi
  14. jb_overcore_v5 Jailbreak 2018-01-08 17:16 55.05 MB Novilkt Fails vēl augšupielādējas. Pēdējā vienā raundā.
×