Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/26/20 in all areas

  1. 12 points
  2. erners

    [jailbreak] erners

    "viss labi, lai erners izbauda savu pedejo dienu kaa CT" tā diena pienākusi btw palasiju tavu chat history un tu sauc jb adminus par striktiem un too serious?? :DD es tevi šāvu nost jo tu biji vienīgais kam es neuzticējos, pārējiem es varēju skriet blakus ar nazi rokās, bet tu biji tas vienigais, kas šāva mani nost un pēctam vēl vienīgais ņirdzi. es tevi nošāvu 1 reizi tajā vārdu spēlē, cik atceros bez tevis ar pārējiem 6 cilvēkiem bija ļoti fun raunds. :)
    9 points
  3. erners (gan ingame, gan forumā) serveris - jailbreak, mape - jb_garden_v1, datums - 2020, 26 novembris. pulkstens 01:24 1. Pārkāpums - Vada simon says spēli 3ajā dienā (4 raunds (0-3 score)), kad vēl nav izmantot neviena kartes privilēģija un tas nav atļauts pēc raundu skaita. 2. Pārkāpums - Vārdu spēlē šauj nost uzvarētāju bez iepriekšēja brīdinājuma, ka spēles noteikumi ir savādāki kā parasti. (freekill?) (Raunds 11 (4-6 score)) auto-20201126-0124-jb_garden_v1.dem.bz2
    8 points
  4. Pirms šī soda saņemšanas apšaubīju tavas prasmes pie sargiem, bija raunds, kad līderis deva komandu un atskaite nebija pagājusi pirms nošāvi ieslodzīto. Biji diezgan pārliecināts, ka tā nebija, bet beigu beigās tāpat uzrakstīji kill consolē. Tiki sodīts arī pirms tam no cita admina, kurš beigu beigās apžēlojās. Nonākot pie šīs fantastiskās apgalvojuma spēles, sapratu, ka īsti lāgā nejēdz vadīt. Uzdodot apgalvojumu:"Vai Nīderlande ir kontinents?" , uz kuru visi ieslodzītie atbildēja pareizi aizejot uz sarkano "false" lauciņu. Tad ieslodzītie sāka troļļot mainot savu atbildi, pēc kā uzreiz centies aizvērt šīs durvis, nogalinot ieslodzītos. Kāpēc nevēri durvis ciet, kad visi ieslodzītie bija uz sarkano lauciņu? Tu vienkārši mēģināji ātri atbrīvoties no ieslodzītajiem uzdodot savu jēlo jautājumu. Pēc mana uzskata tev šī poga nebija nemaz jāspiež, jo pats redzēji visi izvēlējās "false" lauciņu un bija jāliek atgriezties ieslodzītiem uz balto laukumu. Ja būtu uzdevis sakarīgu apgalvojumu, šī situācija būtu pavisam savādāka. Nevadi spēles, kuras nav pa spēkam. Paskatījos kā tu spēle sarga lomu, īsti nesaprotu vai pats saproti, ko tu tur dari. Tu nemaz neesi atradis šo demo pirms tu vari viņu pazaudēt, demo pieejams 48h.
    3 points
  5. erners

    CS:GO Spams (2014 - 2023)

    piesekojiet twitcha mani draugi https://clips.twitch.tv/SmokyAggressiveVanillaTheTarFu
    2 points
  6. netu demkas netu unbana. dosvidanije.
    2 points
  7. FluxzshAAa

    CS:GO Dueļu serveris

    Duel serveris ir pa lielam tas pats deathmatchs tikai 1v1. Arī ja ir tie disadvantage spawni, tad, lai vini paliek. Un atsaucoties uz pirmo teikumu disadvantage pozīcijas ir ok tāda serveri. Sanchez teiktu, ka tādi excuse ir priekš weak people.
    1 point
  8. Guest

    JAILBREAK Fl1x fk

    sūdzība par 1fk, malaģec. banots.
    1 point
  9. 1 point
  10. _TnT_

    CS:GO Dueļu serveris

    Man jau kā tipiskam jailbreikerim patiktu, ja tiktu iekļauti arī nažu dueļi, bet tādā gadījumā !kz obligāti ir jāslēdz arā. Vēl varētu revidēt spawn spotus, daži tiešam spēlētāju nostāda lielā disatvantedžā. Visādi citādi laba ideja jaunam serverim, good job, boomix. Edit Fluxītim: ja mani iemet stūrī un mani jau pretinieks ar AWP scopo, nezinu vai tādus spotus ir jāatstāj. Nevajag pieņemt, ka visi šajā serverī spēlējošie ir mm droti.
    1 point
  11. gurix

    CS:GO Dueļu serveris

    spawn pointi sūkā dirsu, citās vietās tu sākumā pakusteties nevari, citur tevi mētā atpakaļ, tad nospawno ar skatu uz sienu ktvai enemy tev ir sānā.
    1 point
  12. - Mentālā veselība. Motivācija pazuda, skolai pievērsties ir ļoti grūti, piespiedu kārtā jāpavada vairāk laika ar toksiskiem cilvēkiem. Lai dabūtu kaut kādu devu serotonīna, pievērsos sliktām lietām. Plusu, manuprāt, nav.
    1 point
  13. skaruu

    [jailbreak] erners

    Ikviens, kurš turpinās liekas diskusijas topicā, tiks apbalvots ar brīdinājuma punktu.
    0 points
  14. Вообщето проверку надо делать пидарасы а не банить не залсуженно!
    0 points
  15. Vladislavs437

    JAILBREAK Fl1x fk

    Pārkāpēja profils / steamid / niks: https://steamcommunity.com/id/2312313123131 fl1x Mape / Serveris / Datums / - jb.identy.lv jb_vice_v1 2020-11-25 16:4320.4 MB aptuveni no 8-10 rounda vidus. Pārkāpums (piem. wallhack,) :Free Kill Papildus informācija ( Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrēta situācijas aprakstu): Bija mixday kuru vadija līderis (Shomo) bija zombija loma, es shifta gaju virsu GUARD (fl1x) es viņam sāku durt nepārkāpjot zombija lomu un vinš mani nošāva un uzreiz izgāja. +Citreiz daudz Free Damage un nehealo, pirms spelem kuras nav 1 hit nav heal.
    -2 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×