Jump to content

AlienTheGoat

Lietotājs
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About AlienTheGoat

  • Birthday 01/03/2005

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

479 profile views

AlienTheGoat's Achievements

  1. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles - https://imgur.com/7zitJsI 2. Paša paskaidrojums par situāciju - Bija sen atpakaļ. Neatceros par ko vai kā dabuju banu, atvainojos ļoti par savām pagātnes izdarībām. 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV - Nebūs. 4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi banu. - Laiks redzams screenshotā, roundu nezinu.
  2. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles - https://imgur.com/a/G6JpHdu 2. Paša paskaidrojums par situāciju - Iegāju CT, dabuju banu. Precīzu iemeslu vai pārkāpumu neviens nepaskaidroja, tikai tiku nobanots 3. Pielikumā demo no kartes. 4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi ban - Varētu būt kautkur ap 11-13 raundu. Cik nopratu no Jūlijas teiktā, bans par to, ka nepagāja 10 sekundes un nodūru viņu kad duelis bija, bet pagāja gan. P.S Esmu uz noteikumiem čekots gandrīz no visiem adminiem, kas jb ir aktīvi un neesmu nevienu reizi failojis kopš last unbana. auto-20201215-1711-jb_summer_jail_v5_walteredit.dem.bz2
  3. Sen nedzirdēta spēle, pievienošos paķert vaibiņu.
  4. Shitpost no tavas puses, neredzu pilnībā nekādu sakaru šeit manam chat history, un neither tas attaisno tavus fk, ka tu man neuzticies. Admins var lockot un pieņemt decision.
  5. Demo nevaru atrast. Šodien pameklēšu vel, ja nav reply - tad neatradu. Pieņemu, ka tas nav vajadzīgs anyways, jo tu situāciju zini perfekti. Daudz neko nevaru teikt par konkrēto situāciju, izņemot to, ka jautājumus es varu uzdot kādus vēlos. Par iepriekšējo banu runājot (ja tam ir kāds sakars ar šo) - to banu uzmeta Rebudijs, jo es centos gaitenī uzlikt sarkano apli un viņš nelikās, kad pēkšņi man sāka skriet virsū T un es divus nošāvu, pieņemot, ka viņi pārkāpa sarkano apli, ko es teicu nepārkāpt. Nebiju informēts, ka aplim neliekoties šaurās vietās tas pazūd citur, kur ir uzlikts pirms tam. Noteikumus zinu, esmu pārlasijis nu jau divas reizes. Speciāli noteikumu pārkāpumi netika veikti un no kļūdām mācās I guess. Šaubos, ka te ir kāds cilvēks kuram nav nekad ieslīdējusi kāda CT kļūda, it īpaši pirmās reizes vadot. Off-topic, esmu atgriezies pēc 4 gadu nespēlēšanas uzspēlēt for fun. Atceros daudz maz kā vadīt un kā strādā spēles utt. Paņemšu kādu dienu atcerēties un tad jau aizies. Iespējams vienkārši par ātru ielecu CT.
  6. erners (gan ingame, gan forumā) serveris - jailbreak, mape - jb_garden_v1, datums - 2020, 26 novembris. pulkstens 01:24 1. Pārkāpums - Vada simon says spēli 3ajā dienā (4 raunds (0-3 score)), kad vēl nav izmantot neviena kartes privilēģija un tas nav atļauts pēc raundu skaita. 2. Pārkāpums - Vārdu spēlē šauj nost uzvarētāju bez iepriekšēja brīdinājuma, ka spēles noteikumi ir savādāki kā parasti. (freekill?) (Raunds 11 (4-6 score)) auto-20201126-0124-jb_garden_v1.dem.bz2
  7. Izskatās, ka ir pazaudēts CT demo. Viss uz admina, kas deva banu. triple posts, +2wp //skaruu
  8. Izgāju cauri visiem demo līdz tam laikam. Norādītais demo nav pareizs, taču nevaru atrast īsto. Varētu būt, ka norādīts nepareizs bana laiks?
  9. 1.Bana izraksts no konsoles - https://imgur.com/a/keICcZc 2. Paša paskaidrojums par situāciju - Vadīju true or false spēli, līdz galam neiepazinies ar visām pogām un ko tās dara. Pēc jautājuma uzdošanas, visi aizskrēja uz sarkano (False) un viens cilvēks nomainija uz zilo lauciņu (True). Kad centos aizvērt durvis, pieļauju, ka daži bija izkāpuši no sevis izvēlētā lauciņa vai atradās durvju ceļā, jo 4 cilvēki nomira no kartes or whatever, tādā veidā manā kontā ieskaitot freekillus. Pēctam visiem T atvainojos, būtu taisijis slay, bet notika kartes maiņa. 3. Demo fails - jb_snow_v22020-11-25 13:5527.1 MB, nevaru failu nolādēt. Ceru uz sapratni.
×