Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/11/20 in all areas

  1. Outpace

    Identy dzejnieki.

    Olīves auga pa dārzu, Un prātoja vai tiešām nebūs kāzu, Starp boomixu un viņa meiteni, Kura bieži apmeklē menteni, Un kaut arī liktos ka tas ir nedaudz par traku, Laikam neesat sastapuši akku, Kurš bieži klaigā pa mežu, Lai atrastu kādu meiteni svešu.
    9 points
  2. erners

    Identy dzejnieki.

    Es saceru rindiņas, Frogs koļī Lindiņas.
    9 points
  3. Incomftw

    Trickshot konkurss [PUB]

    Uz ātru roku uztaisīts video , nekas īpašs te nav bet trickshots ir. Demo ->auto-20200109-1727-de_cache.dem.bz2 Rounds 20 YT nedaudz apēd kvalitāti so nice!
    5 points
  4. boomix

    IDC skrāpē laimē

    Labdien, labvakar! Janvāris, 2020 ir pienācis, ballīšu mēnesis. Ņemot vērā ka @Hazzelismani izaicināja uz reputācijas cīņu, piedāvāju arī sava veida konkursu, saņemt IDCash bezmaksas, iepostojot vienu postu dienā ar vismaz 200 rakstu zīmēm. Kas tad man jādara, lai piedalītos? Uzspied like šim topikam (haha hazel) Savieno savu profilu ar steam, vai savādāk šis nestrādās Janvārī reizi dienā ieposto kaut ko forumā (virs 200 simboliem postā) un saņem bezmaksas biļeti tajā dienā Ej uz https://identy.lv/skrape un ver vaļā savu kasti. Kas man jāzin? Biļetes nevar stackot, meaning, tev var būt maksimāli tikai viena biļete inventory Ja nav savienots steam profils, biļete netiks piešķirta Procenti ir palielināti, lielāka iespēja saņemt IDCash, hehe Tas arī pagaidām viss, ja ko būšu piemirsis, topiku papildināšu. Cheers
    2 points
  5. ljoxa

    Diennakts Spams.

    Nu, divas dienas pēc kārtas saņēmu 0 IDC, tad 1 IDC un vakar bija 0.1 IDC. Cerēsim, ka šodien tikšu pie lielā laimesta. Varēšu kādam vēlāk to visu laimestu pārsūtīt, jo es nezinu, ko es par tiem IDC varētu nopirkt.
    1 point
  6. veterans

    and one more

    Man liekas interesanti, ka mākslinieki saka "20min" darbs. Hell no, tu esi iegūldījis stundām ilgu laiku studējot un mācoties to programmu, tas ir x dienu un x gadu darbs. Man īsti necepī tie "cowbeli" un liekas, ka nav ar kvalitāti kaut kas.
    1 point
  7. R0DEmental-

    and one more

    loti interesanti, bet pirmo x sito dzirdu, bet nu cowbell delj iespejams ir lidzigas
    1 point
  8. JAGERS

    Diennakts Spams.

    Sieva mazgā grīdu, pakaļa gaisā. Vīrs iet garām, bet netiek. Vīrs saka: - Pavāc malā savu kombainu! Nu sieva dusmīga, domā - gan atriebsies par tādiem izteicieniem. Pienāk vakars, abi guļ. Vīrs tāds nemierīgs, sāk čamdīties šur un tur... sieva dusmīga: - Dēļ vienas vārpiņas es nedarbināšu savu kombainu, pagriezies pret sienu un izkul ar roku!
    1 point
  9. har1

    Diennakts Spams.

    1.10 šobrīd sakrāts. Iepriekšējā post bija mazliet par maz simbolu, tāpēc šobrīd kaut kas vairāk jāsaraksta. Jūtu, ka dabūšu vismaz 3idc un būs sakrāts nākamajam VIP. Cerams, ka paveiksies. Labi, vēlu sev veiksmi. NULLE
    1 point
  10. Outpace

    [FREE] HEADSNATCHERS

    https://www.humblebundle.com/store/headsnatchers-free-game?partner=PCGamer#checkout-section
    1 point
  11. SiekaluMeerciite

    Musician.

    8/10 Tā kā spama topikā man neiedeva biļeti pēc 200 uzrakstītiem simboliem, tad es izlēmu sīkāk paskaidrot, kas man patika tevis ieveitotājā dziesmā. Videoklips ļoti labs, man patika, dziesma- nu tāda, neesmu baigais krievu mūzikas fans, bet klausīties var, tapēc arī šāds vērtējums. Astoņas balles no desmit. tagad mana dziesma
    1 point
  12. Yo Over 25 years ago, a cargo ship traveling from Hong Kong to the United States accidentally lost a shipping crate in the Pacific Ocean. Inside that crate were 28,000 rubber ducks unwittingly about to embark on many long journeys across the globe. As rubber ducks continue to pop up on shores around the world from Australia to Alaska, they've enlightened our understanding of ocean currents. Some have made it all the way to the Atlantic Ocean, while others have been found frozen in Arctic ice
    1 point
  13. Goarchi

    Foruma smaidiņi

    :jorens:
    1 point
  14. R0DEmental-

    and one more

    20 minushu darbs. some 36 mafia vibes. pec iespejas minimalistic un roland 808 stilaa
    0 points
  15. Cilvēku neaktivitātes dēļ atceļu konkursu, bet par vismaz viena cilvēka atsaucību apbalvošu viņu ar 6.9 eur uz kontu. Zinu, ka ir palikušas vēl 2 dienas, bet jau sāku domāt, ka nebūs, pēc mirkļa ielikšu jaunu konkursu, kur cilvēkiem man nav jāuztic sava personālā informācija un nav jātaisa video. @IncomftwPM iemet man savu vārdu, uzvārdu un bankas kontu. TC.
    0 points
  16. Incomftw

    and one more

    Kāpēc tik līdzīgs šim ?
    0 points
  17. Hazzelis

    Diennakts Spams.

    Sievietēm, lai uzbudinātos, ir nepieciešamas apmēram 20 minūtes vai pat vairāk laika. Tomēr pētījumi liecina, ka priekšspēlei mums pietiek vien ar 11-15 minūtēm.
    0 points
  18. Outpace

    Diennakts Spams.

    ^ stupid
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×