Jump to content

JAGERS

Lietotājs
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About JAGERS

  • Birthday 03/03/1989

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

1351 profile views

JAGERS's Achievements

  1. Proteins are large biomolecules, or macromolecules, consisting of one or more long chains of amino acid residues. Proteins perform a vast array of functions within organisms, including catalysing metabolic reactions, DNA replication, responding to stimuli, providing structure to cells, and organisms, and transporting molecules from one location to another. Proteins differ from one another primarily in their sequence of amino acids, which is dictated by the nucleotide sequence of their genes, and which usually results in protein folding into a specific three-dimensional structure that determines its activity.
  2. thezixis rigged the game, please stop him from doing this, else I will try to compete with his IDcash count and I will lose, because this text does not make any sense, just want to get the minimum requirement for the skrāpē&laimē, I hope I get at least 1IDcash, so I can have show my friends, how big my biceps peak is. p.s mēģini rīt "0 IDcash"
  3. Dievs izgudroja miegu . Velns - Modinātāju!
  4. – Vai jūs zināt, kādas sekas būs, ja sniegsiet nepatiesu liecību? – Jā gan, solīja BMW…
  5. – Iedzersim? – Kāpēc ne? – Uzpīpēsim? – Protams! – Varbūt narkotikas? – Varam mēģināt! – Kā būtu ar saldējumu? – Traks esi? Ziema! Saslimsim vēl!
  6. Dzērvenīt, kam tu mīti purviņā ? Lūdzu tev - iznāc meža maliņā. Dzērvenīt, mana rūgtā sirsniņa, Lūdzu tev - nāc man līdzi tautiņās.
  7. Spams ir spējīgs ietekmēt vērtspapīru tirgu. Pie šāda secinājuma pētījuma rezultātā nonākuši ASV Perdjū un Lielbritānijas Oksfordas universitāšu zinātnieki. Darba gaitā zinātnieki pētīja mēstules, kas pienāca viņu elektroniskā pasta kastītēs laika posmā no 2004. gada janvāra līdz 2005. gada jūlijam, un fondu tirgu rādītājus tajā pat periodā. Rezultātā tika atklāts, ka cilvēki, kas akcijas iepirka dienu pirms masveida e-pastu izsūtīšanas ar piedāvājumiem iegādāties šos vērtspapīrus, diennakts laikā palielināja savu akciju vērtību par 4,9 procentiem. Turklāt visuzstājīgākajiem spamerim esot bijis iespējams savus ienākumus novest līdz 6 procentiem.
  8. – Tavs vīrs smēķē? – Jā, bet tikai pēc seksa. – Bet kā tad veselība? – Nu, es domāju, ka divas trīs cigaretes gadā jau nu viņam neko daudz nekaitēs.
  9. - Hallo, policija! - Jā, ko vajag? - Te kaimiņs atkal sievu sit! - Nu un? - Nu viņam cirvis rokā un viņs draud visus nosist? - Nu un? - Viņš jau kaķīti nosita!!! - Nu un? - Jā un viņš visu laiku kliedz, ka visi policisti ir cūkas un viņam neko neizdarīs. - Skaidrs tūlīt braucam...
  10. Sieva mazgā grīdu, pakaļa gaisā. Vīrs iet garām, bet netiek. Vīrs saka: - Pavāc malā savu kombainu! Nu sieva dusmīga, domā - gan atriebsies par tādiem izteicieniem. Pienāk vakars, abi guļ. Vīrs tāds nemierīgs, sāk čamdīties šur un tur... sieva dusmīga: - Dēļ vienas vārpiņas es nedarbināšu savu kombainu, pagriezies pret sienu un izkul ar roku!
  11. Dienas anektode: Vilciena kupejā sēž amerikānis, japānis, latvietis un krievs. Nav ko darīt, visi garlaikojas. Tad amerikānis pieceļas un sāk mest dolārus pa logu ārā. Pārējie prasa: "Kāpēc tu tā dari?". Amerikānis atbild: "Ak, pie mums to dolāru tik daudz..." Pēc brīža pieceļas japānis un izlidina pa logu savu CD-pleijeru. "Kāpēc tu to pleijeru izmeti?" – prasa pārējie. "Ak, pie mums to ir tik daudz, nav kur likt." Krievs vērīgi paskatās uz latvieti un draudīgi pakrata pirkstu: "Nu, iztiksim bez kaut kādām stulbām idejām!"
  12. Nepadoties kārdinājumam sūtīt akka's māsas numuru Kaņepsim.
  13. Smejies vai nē, bet man arī ir sācis lagot identy.lv public serverī, pamēģini ieiet pret botiem un ar fullscreen nevis kādu windowed, un izslēdz visu, kas ieslēgts izņemot csgo, un paskaties vai problēma nav atrisināta, jo bieži alt+tab bugs starp windowed mode notiek un savāc fps.
×