boomix 1968 Author MAIN Report Share Posted November 22, 2020 Ir pievienotas tagad arī asinis, vajadzētu būt vieglāk saskatīt, kad trāpa pretiniekam. Izmēģinam un dodam ziņu, vai ir foršāk :) akka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomix 1968 Author MAIN Report Share Posted November 22, 2020 2 hours ago, Clubstep said: 1. Ienāca prātā ideja par Random Weapon raundu, kurā būtu iekļauti visi wepi, smg, pistoles, heavy, rifles, shotguns. Respektīvi, serveris izdomā, ka būs random wep raunds un abiem spēlētājiem piešķir random SMG (tā lai nebūtu, piemēram, smg vs rifle) u.tml. Ja gribētu šo raundu, tad iekš !guns menu būtu jāatķeksē attiecīgi. 2. Izspēlējot vairākas mapes, liekas, ka pistol raundu ir 90%. Rifle raundi ir nenormāli reti, tā vien liekas. 3. Protams, arī HS Only raundus/mode. @boomix Random weapons, ir iespējams, bet neesmu pārliecināts vai tā tagad ir prioritāte Par pistol roundiem ir pašlaik tā, ka viņi ir maksimāla prioritāte. Ja būs iespējams, tad viņš dos pistol round. Man šķiet ka šāds risinājums ir okay, jo ir cilvēki kas tikai ar pistolēm grib spēlēt. Ja attiecīgi negribi tik daudz ar pistolēm spēlēt, tad vienkārši izslēdz viņus ārā. Just my opinion, correct me if I am wrong Šis ir plānots akka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erners 1488 Report Share Posted November 23, 2020 fast fast jaunas kartes kamēr cilvēkiem vēl hype par jauno serveri pieslīpēt visus spawnus pielikt !challange prikolu no arēnas lai draugus var šaut, bet varbūt uztaisīt lai nav tikai uz 1 raundu, bet uz kādiem 5 for example (jo tie raundi ir ātrāki nekā arēnā) akka and inwiity 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcca 971 Report Share Posted November 23, 2020 Ir opcija izrubīt ieroča izvilkšanas animāciju, lai jau iespawnojot var instantly šaut? Te viss notiek tik ātri, ka jau tā animācija vien no sākuma čakarē. Nezinkas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomix 1968 Author MAIN Report Share Posted November 23, 2020 9 minutes ago, Arcca said: Ir opcija izrubīt ieroča izvilkšanas animāciju, lai jau iespawnojot var instantly šaut? Te viss notiek tik ātri, ka jau tā animācija vien no sākuma čakarē. Zinu ka ir iespējams, to līdz šim neesmu kodējis, ta kā tas aizņems noteikti laiku, jo vajadzēs paspēlēties ar kodu mazliet. Pievienoju to do listā sev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veterans 720 Report Share Posted November 23, 2020 15 hours ago, dagnijs said: Kadus vel r8 roundus, ludzu nepataisat serveri pok3monisku tev pokemons starp kājām, r8 bestest gan. P.s Boomix well done, cool ideja! e56 kompakts, skaruu, Frogijs and 2 others 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
e56 kompakts 1542 Report Share Posted November 23, 2020 1 hour ago, veterans said: tev pokemons starp kājām, r8 bestest gan. P.s Boomix well done, cool ideja! Man Wailords starp kajam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feilinjsh 25 Report Share Posted November 23, 2020 On 11/23/2020 at 1:03 PM, boomix said: Zinu ka ir iespējams, to līdz šim neesmu kodējis, ta kā tas aizņems noteikti laiku, jo vajadzēs paspēlēties ar kodu mazliet. Pievienoju to do listā sev. nezinu kā pārējiem, bet šitas ir viens no punktiem, kas man noder, izvairīties negaidītās situācijās, kad mainu uz nazi vai pistoli, vai vstrečkā ar kādu tādās situācijās saskrieties, kā izvairīties. Piekritīšu Arčam, bet nu kkādās situācijās šis palīdz, vienīgi tie spawn pointi, ka nu tu parādies pārāk atklāti un tik ieroci velc laukā On 11/23/2020 at 9:07 PM, Feilinjsh said: nezinu kā pārējiem, bet šitas ir viens no punktiem, kas man noder, izvairīties negaidītās situācijās, kad mainu uz nazi vai pistoli, vai vstrečkā ar kādu tādās situācijās saskrieties, kā izvairīties. Piekritīšu Arčam, bet nu kkādās situācijās šis palīdz, vienīgi tie spawn pointi, ka nu tu parādies pārāk atklāti un tik ieroci velc laukā un lūdzams aizvērt publisko voice, pārāk daudzi savā starpā runā un traucē citiem... Es neko nesaku, par killiem vai ko tādu, bet pīļu bazaru apnikās klausīties, kā viens pīkst kko voice čatā tupa mēdās, tiko pie miķa ticis. On 11/23/2020 at 9:58 PM, Feilinjsh said: un lūdzams aizvērt publisko voice, pārāk daudzi savā starpā runā un traucē citiem... Es neko nesaku, par killiem vai ko tādu, bet pīļu bazaru apnikās klausīties, kā viens pīkst kko voice čatā tupa mēdās, tiko pie miķa ticis. tas bija no pretējās komandas. ..., smux, faz and 1 other 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaotic 125 Report Share Posted November 23, 2020 1 hour ago, Feilinjsh said: un lūdzams aizvērt publisko voice, pārāk daudzi savā starpā runā un traucē citiem... Es neko nesaku, par killiem vai ko tādu, bet pīļu bazaru apnikās klausīties, kā viens pīkst kko voice čatā tupa mēdās, tiko pie miķa ticis. voice_enable 0 Nezinkas, akka and ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feilinjsh 25 Report Share Posted November 23, 2020 15 minutes ago, xaotic said: voice_enable 0 da lab? es tieshi par to neiedomaajos..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_TnT_ 943 Report Share Posted November 24, 2020 Man jau kā tipiskam jailbreikerim patiktu, ja tiktu iekļauti arī nažu dueļi, bet tādā gadījumā !kz obligāti ir jāslēdz arā. Vēl varētu revidēt spawn spotus, daži tiešam spēlētāju nostāda lielā disatvantedžā. Visādi citādi laba ideja jaunam serverim, good job, boomix. Edit Fluxītim: ja mani iemet stūrī un mani jau pretinieks ar AWP scopo, nezinu vai tādus spotus ir jāatstāj. Nevajag pieņemt, ka visi šajā serverī spēlējošie ir mm droti. inwiity, stn, linceens and 2 others 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiekaluMeerciite 828 Report Share Posted November 24, 2020 (edited) nezinu, vai citiem arī, bet dropojās fps uz pāris sekundēm un tad uzlec atpakaļ un atkal kārtībā uz pāris minūtēm +pievienot f2p tagu Edited November 24, 2020 by SiekaluMeerciite ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fvckweebs. 4 Report Share Posted November 25, 2020 Foršs mods, var ātri iesildīt roku. bumbix malacis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FluxzshAAa 82 Report Share Posted November 26, 2020 On 11/24/2020 at 3:25 PM, _TnT_ said: Man jau kā tipiskam jailbreikerim patiktu, ja tiktu iekļauti arī nažu dueļi, bet tādā gadījumā !kz obligāti ir jāslēdz arā. Vēl varētu revidēt spawn spotus, daži tiešam spēlētāju nostāda lielā disatvantedžā. Visādi citādi laba ideja jaunam serverim, good job, boomix. Duel serveris ir pa lielam tas pats deathmatchs tikai 1v1. Arī ja ir tie disadvantage spawni, tad, lai vini paliek. Un atsaucoties uz pirmo teikumu disadvantage pozīcijas ir ok tāda serveri. Sanchez teiktu, ka tādi excuse ir priekš weak people. akka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...