Jump to content
akka

Skolā Rīgā pusaudzis dzērumā ir autists

Recommended Posts

Piekritu Tīģerim, skolas laika vispar nenāca prāta iemalkot ko grādīgu un kur nu vel sist vecam cilvēkam ,kas pie tam ir policists. Manuprāt seit japiemēto maksimālais drošības līdzeklis kā arī bikit japasēž abiem kolonija profilakses pēc, tad jau dzive pati tur pamacīs!Šausmu lietas notiek !

Link to comment
Share on other sites

es lieku uz to, ka vecāki nav piedalijušies audzināšanas procesā..

bet tas ments arī wtf, 15 gadīgas ar 1 promili noliek viņu kā maziņo, varbūt, vajag pārbaudīt vai pats ments nav šmigā :hmmm:

 

Piekrītu par piedalīšanos audzināšanas procesā.

Bet fakts, ka PP darbinieks bija labā vecumā...varbūt tas bija tas iemesls kādēļ viņu tik ātri nolika uz zemes.

Vienozīmīgi par šo var diskutēt daudz un dažādi. Katram būs savs viedoklis.

 

Es uzskatu, ka tas nav normāli un mazajam jāpiespriež labs laiciņš kolonijā/cietumā (un ar to domāju 10+ gadus).

 

Pats neesmu skolas gados bijis tas labais un arī esmu iedzēris skolas telpās, bet nekad man prātā nebija ienākusi doma uzbrukt PP darbiniekam vai kādam citam.

 

 

 

murgs.

Link to comment
Share on other sites

  1. Aizliegts ievietot sekojoša satura materiālus**

** kautiņi

** fizisks uzbrukums

** jauniešu vardarbība

** ļaunprātīga dzīvnieku izmantošana

** tiek popularizēts terorisms

 

 

 

links dzēsts, visi tāpat zin, par ko iet runa. Manā skatījumā, palasot fb komentārus - bērnu nav jāaudzina skolai un nav jāiemāca pietāti pret cilvēkiem un vērtībām. To māca vecāki, jau no bērna kājas. Apollo bija rakstīts, ka vecāki sūdzējušies, ka bērni skolā ir mežonīgi un netiek disciplinēti (?!?!?!), tas ir vecāku, nevis skolas pienākums. OTRS - daudz kur ir rakstīts, ka policists varēja uzšaut sīkajam - viņam nav tādu tiesību. TREŠAIS - visur runā par bērnu tiesībām, kas ir reāli sapisis uzskatus bērniem par vērtībām un cieņu. bērna vienīgās tiesības ir vērā ņemamas likuma priekšā, visur citur viņš var tikai paturēt muti, palaist vecāku cilvēku apsēsties un pateikt paldies, ka viņu kāds pamana. CETURTKĀRT - ja kāds uzskata, ka kam tādu policistu, kurš nespēj tikt galā ar pusaudzi, kur nu vēl tvarstīt reālus noziedziniekus - šis ir pirmāru sīku pārkāpumu novēršanas gadījumiem, lai uzturētu sabiedrisko kārtību. NEVIENS, es atkārtoju, NEVIENS nekad nebija paredzējis šādu amorālu rīcību no sabiedrības, kad tiks veikts uzbrukums policistam no SKOLĒNA puses. Acīmredzot, šī ir mūsu un sabiedrības mācība un turpmāk, noteikti, šiem kārtības uzturētājiem būs izsniegti elektrošoki.

 

Cerams, ka onkam ar veselību viss kārtībā.

 

Link to comment
Share on other sites

Nu ko, laiki mainās, ar to arī skaitā bērnu, jauniešu un pieaugušo uzvedība. Pēc video skatoties, ir jākaunas arī tiem bērnu vecākiem, kuri bakstīja pašvaldības policistu un smējās. Var redzēt, ka nevienam nav drosmes palīdzēt, bet tikai iekļauties vilku baram un neko nedarīt, bet tikai filmēt un ķircināties par konfliktu. Bērnībā no policista onkuļa stāvējām kā mieti, tagad jau paceļ rokas. 

Link to comment
Share on other sites

Dzive šitādus vēlāk dabīgi atlasīs, interesanti kā viņš jutīsies, ka viņu spārdis bērni, kad strādās par sētnieku labākajā gadījumā vai tunelī tupēs, jo tādiem deģenerātiem nekur tālāk netikt.

Edited by veterans
Link to comment
Share on other sites

tas bija jau pašsaprotami, ka viņam uzliks tikai soda naudu vai sabiedriskos. Pats lielākais cringe man bija, ka ziņu portāli izmanto topika nosaukumā ''nežēlīgi piekauts'', bitch please, vai kādreiz esat redzējuši patiešām nežēlīgu kautiņu...?

Link to comment
Share on other sites

Skolas laikos alkoholu lietoju regulāri, jo tas bija nereāli kruti un gribēju līdzināties pieaugušajiem, bet lai ietu un dauzītu SKOLAS policistu, tur ir jābūt durvīs ievērtam cilvēkam. Izcēlu vārdu "skolas", jo tas ir tikai normāli, ka tādus pienākumus uztic gados vecākiem vai nepieredzējušiem policistiem. Mums vienu brīdi tantuks ap skolas teritoriju patrulēja! Kas, man varbūt viņa bija jāsit un jāliek vidjiks, cik es kruts? Smerdeļi mazie!
Viss ir kruti un visi ir varoņi, līdz ko savāri sūdus un jāstājas tiesas priekšā. Tad aste ir starp kājām un asaras acīs. Visi šitie "gangsteri" nav nekas vairāk par idiotiem, kuri filmas par daudz saskatījušies.

 

Visā visumā, es nesaprotu, kāpēc tas video tiek sheirots facebookā un vēl nez kur. Gan jau tam sīkajam tagad ir par ko priecāties "o, tagad tik daudz cilvēki redzēs, ka es kruts". Kāpēc viņam dot tādu popularitāti? Varēja labāk internetā ievietot tiesas video ierakstu, kur tas čalis galīgi dirsā nosvīdis samīzies stāv. Bet cik es atceros, tad tiesas prāvu Latvijā aizliegts filmēt?

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt,  ka šajā situācijā PP darbinieks darīja visu pareizi,  lai gan varēja arī pielietot spēku. Pieredze ņēma virsroku, jo gribot viņš tak mazo varēja nolikt gar zemi viens divi. PP varēja arī pielietot ieroci. . . Un tad?  Būtu nepieredzējis policists un jauneklis vairs nestaigātu. Vai tas ir labākais variants?  Un vai tas ir vajadzīgs,  ja nu tomēr viņš patiešām  ,lai kā gribētu nesaprot , ko dara.? Par dzērāju.  Domāju,  ka nav divas runas par to,  kapēc viņš mācas internātskolā.  Manuprāt,  arī tas spēlēja lielu lomu soda izlemšanā. Mēs esam tikai "gudri" interneta runātāji,  pat īsti nezinot kā un kas notika.  Viss,  kas mums ir,  ir video,  kurš ticis apgriezts un sākt jau pēc konflikta rašanās. Tādas nu ir manas domas. 

Edited by KryxoLV
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×