Jump to content

High Definition

Lietotājs
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

High Definition last won the day on August 31 2017

High Definition had the most liked content!

2 Followers

About High Definition

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

3602 profile views

High Definition's Achievements

  1. High Definition

    Balvas

    Sveiciens - Saņems visi kuri ir izveidojuši čau topiku. ( LAI SAŅEMTU, JĀNORĀDA ČAU TOPIKA LINKS ) fake oldschool - identy ir reģistrējies vismaz 5 gadus Serveru admins - Var pieteikties jebkurš kurš ir bijis admins kādā no identy CS 1.6, CSGO serveriem Pamests suns - Saņem lietotāji, kuru profila skatījums ir pārsniedzis 2000
  2. High Definition

    gambling

    Labāk nopērc kebabu.
  3. Neredzu baigo jēgu no banošanas. Ja runā galīgas muļķības, traucē spēli vai lamājās, tad attiecīgi mute vai gag. Ja čalīts pēc attiecīgā komunikācijas veida lieguma izmanto otru metodi, tad admins viņam liedz izmantot arī otru. Bet, ja spēlētājs vēl pēc tam uzprasās, tad vienkārši uzlikt viņam /silence un miers. Trakākajos gadījumos, proti, family abuse, uzlikt /psilence un iekarsušais spēlmanis atlikušo mūžu varēs sēdēt bez nekādām komunikācijas iespējām.
  4. Sumināts, resno, bet tomēr skaisto pupper.
  5. Ja redzi mani serverī, tad pajautā man unban. Iedošu novadīt un tad redzēs tālāk.
  6. Tove Lo - Cool Girl Jamiroquai - Cosmic Girl Disclosure - Latch vai Omen Modjo - Lady Calvin Harris - Ready For The Weekend
  7. Tad varbūt neļauj joinot tam, kurš nosēdējis kamerā, jo tu būtība pateici to, ka ct ir tie, kuri šo lielo "netaisnību" pieļāva pašā sākumā. Jāatcerās, ka ne tikai dzīvē, bet arī spēlēs ir veiksmes faktors un prieks samazinātos spēlēt jb, kur jau puse visu raundu ir "tupus ar maksimālu skatu uz leju", ja šis veiksmes faktors tiek izskausts. Cilvēki jb spēlē tā neparedzamības un jautrības dēļ, un kā tieši šis noteikums tam varētu palīdzēt? p.s. "piemēram" jāraksta komatos.
  8. Klasika. 9/10 Nezinu vai ir jau postots, bet šī dziesma man ir iepatikusies. Klausoties prātā nāk lielpilsēta naktī.
  9. Nu ko, sveicu ID savos svētkos. Cerams, ka bombix kaut ko īpašu sarūpēs uz 10 gadu jubileju... Atceros, ka sāku spēlēt Identijā surfu un dr, tas laikam bija 2012. vai 2013. gadā. Dažreiz iegāju jb, bet man tur bija bail iet CT, jo visi tagadējie oldschooli smējās un ārdījās, kad izdzirdēja manu mazo soprāna balstiņu. Atceros, ka biju nopircis @jb sms acc un laikam izkikoju akku par to, ka visus raundus lidinājās ar noclip apkārt un pēc tam ienāca un mani izbanoja permā.
  10. Viena no, manuprāt, labākajām intelektuāla satura sarunām, kas ir atrodama youtube. Dažiem tā šķitīs gara, bet tajā tiek pārunāti dažādi temati - reliģija, postmodernisms, politika, dzimumu politika u.c. Cilvēkiem, kuriem interesē lietas un procesus paanalizēt dziļāk šis video noteikti nenāks par sliktu. Man, piemēram, šī saruna lika aizdomāties par visu, kas ar mums mūsdienās notiek apkārt. Kaut vai kādu vakaru apgulieties gultā un paklausieties.
  11. Es tevi gribu izbanot, jo tu pildi misiju. ffs clubstep
  12. Lol, neviens nepirks steam profilu par 30 eur, kuram ir vac ban. Tas pats par pēdējo profilu. Tikko outlast bija par brīvu un payday ir visiem. Ja gribi, lai kāds nopērk, tad iesaku cenas kārtīgi nolaist lejā.
  13. Atvaino, puis, bet neatceros katram ctban laikus un par ko banoju. Nevajag sevi arī aprakstīt kā nevainīgo puiku. Ja redzēšu serverī, iedošu novadīt.
  14. Neatceros, ka tevi būtu banojis par box, šķiet, ka biji iegājis t zonā or smth. Par boxu normāli nebanotu. Uzdevu viņam privāti jautājumus un uz vairākiem atbildēja nepareizi. Pateicu, lai līdz rītdienai samācās noteikumus un tad iedošu pamēģināt. EDIT: Šodien iedevu novadīt vairākas reizes un visās reizēs kļūdu bija minimāli, noteikumus pa nakti bija samācijies. Noskaidrojām, ka banu biju iedevis par t zonu, kur viņš iekāpa pirms box ieslēgšanas, jo arī vakar uzdodot jautājumus viņš uz t zonām atbildēja nepareizi. Vadīt māk un tagad arī ir iemācījies noteikumus. Unbanots.
×