Jump to content
fani

Jailbreak rip

Recommended Posts

Šis topiks ir iemesls kāpēc nespēlēju JB, bet, GAG un permGAG ir tik fascinējoša iespēja. Ja jau ir CTbans, tad chatbans a.k.a permgags būs noderīgs. un piedāvāt gag unban papildus ienākumu avots.

 

to visu savienot ar lamuvārdu filtru (tikai kurš sēdēs un domās visus iespējamos lamuvārdu veidus, jo visu var uzrakstīt arī citādāk, as we know akka = kakk ka, bet ja raksta kakk ka kopā, tad ir akka)

Link to comment
Share on other sites

Tiešām jātaisa diskusija par tik elementārām lietām? Par daudz sīko, kuri neprot uzvesties? No cik gadiem spēle pieejama?

Ja sākas mazgadīgo jēlības, uzbraucieni vai noteikumu neievērošana : gag, mute/sperienprojekts/ban!

Te jau kā kaut kādā fakin kickā sāk izskatīties! Nav ko ar tādiem auklēties.

Link to comment
Share on other sites

Tak neba man kaut kādi sīči ar matkas pienu uz lūpām augumā brauks. Ja nav adminu, kas ar tādiem var tikt galā, ko citu darīt. Sodīt mazo.

 

Mhm, tajā čatā tu izskaties daudz "labāks" par viņiem... hm

Link to comment
Share on other sites

Tak neba man kaut kādi sīči ar matkas pienu uz lūpām augumā brauks. Ja nav adminu, kas ar tādiem var tikt galā, ko citu darīt. Sodīt mazo.

Vins rada piemeru ka pareizi uz esties maziem berniem
Link to comment
Share on other sites

Ja man nāktos piedāvāt savu variantu, tas būtu aptuveni šāds - attiecīgiem spēlētājiem tiktu piešķirta opcija serverī dot + - rep cilvēkiem, kuri CT vada. Reputāciju nevarētu dot kurš katrs, bet kādi iespējams pat nezināmi cilvēki, lai būtu motivācija visu laiku smuki vadīt. Attiecīgi, cilvēki kuriem būtu sakrāta labāka reputācija, būtu daudz vienkāršāk tikt CT pusē, pat tad, ja tur ir pilns (izkikotu kādu ar sliktāko reputāciju). 

 

Warning punktus arī varētu kā atsevišķu fīču ieviest, sakrājot pietiekamu daudzumu, saņemsi sodu (banu uz kādu laika periodu). Warning punkti netiks tikai uzlikti manuāli, bet arī automātiski (spamošana, lamāšanās čatā, uc.). Pieņemu, ka tas varētu mazliet visus nomierināt. No tā, ka mazi bērni būs serverī, no tā netikt vaļā, vienīgais ko varam darīt, ir mēģināt vairāk pieaugušus cilvēkus serverī pie CT dabūt, lai pirmais iespaids ienākot serverī būtu labāks, ka vada tiešām kādi sakarīgi cilvēki. 

 

Ja vipi tik tiešām traucē vadīt, vēl varu izveidot tādu mazu fīču klāt, ja kāds no CT side runā, vips pa virsu viņam nevar runāt. Pašlaik ir sistēma tāda, ja simons runā, tad tikai vips nevar runāt.

 

OutpaceLV, par pavadīto laiku serverī varu arī mazliet updeitot sistēmu, ka afk laiku serverī neskaita, par pārējo runājot, reputācijas sistēmai vajadzētu mazliet atrisināt problēmu.

 

 

Vēlos dzirdēt ieteikumus no visiem identy spēlētājiem, ko darīt jailbreakā, lai viņš nebūtu tāds max bērnudārzs iedvesmai ielikšu dažu screenu izlasi no šodienas.  

 

Mans personīgais viedoklis labāk nežēlīgi izbanot  un spēlēt serveri, kurā bus 12 cilvēki, kas  uzvedas normāli nevis ar 30 spēlētājiem, kur kāds xxmikiņš pie mic īpaši tuvu ēd, pekucis kurš nošauj ar iemeslu tevi "tu man nepatīc", lex brēcot mic vai Danikos beatboxojot   tā, ka var dzirdēt siekalas, kas lido fonā apkārt.

 

3a61a10c7d544b449c5e473a564b44a4.png

 

64dbe8080e0144fbadaea05e6b01264c.png8ef3308acbd74f62aecf2e0beaa55e83.png89613787c44e421399bb78722d04f67d.png67d095f49f6342ff9138a1182b9f4838.png

Daudzi wannabe admini šo sūdu spamo īpaši tādi, ka meduskuka, big boss utt.

 

6cc4559fed1d482b93de4723d542320d.png2e73f5919deb42bbaa14ccdf37269691.png

 

 

Šeit atzīmēju cilvēkus, kuri mēdz izcelties ar max stulbībām pēc maniem ieskatiem. Ar !!! zīmēm lielāki trouble makeri un ar ? nezinu nekā par viņiem. Esmu par 100%, ja būtu skrīns no vasaras  būtu pasvītroti max 3-5 spēlētāji.  Tagad jb parāk daudz mazo nolasījušies, kas serveri padara nožēlojamu,

01e1500557fb41d4944b9654486eca7a.png

@boomix/@notfunny/@rebudijs no offence, bet šīs problēmās serverī ir jau kādu ilgi nopietnu laiku, pēdējo divu mēnešu laikā šķietami puse no normāliem saprātīgiem cilvekiem ir vai nu ļoti samazinājuši aktivitāti vai arī pilnībā pametuši serveri tieši tā iemesla dēļ, ka ienākot serverī tu to kliegšanu, šoreiz to pat var nosaukt par autismu, atvainojos, tu to nespēj izturēt ilgāk par 5 minūtēm. Situācija : ienāc serverī, aptuveni 20 cilvēki, pie ct salīduši 6 sīkie, čāts piespamots un tiek turpināts spamot, visi bļaustas un, atvainojos, diršās viens uz otru, kārtība līmenis zem 0, pēc 20 minūtēm serverī, beidzot ienāk kāds admins - anakins/siekala, kas uz aptuveni 15-20 minūtēm ievieš kārtību, un aiziet prom, bet kāds brīnums pēc 5 minūtēm serveri atkal nekartiba - tas blauj, tas kliedz, tas pie ct vispar bez mic sez un freekillo visu laiku, vienīgais brīdis, kad tu spēj pilnvērtīgi paspēlēt ir, kad onlinā ir vismaz 2 admini un līdz ar to arī sakarīgi cilvēki ct, atceros laiku vēl decembrī/novembri, kad spēji normāli ieiet serveri sasveicināties ar sakarīgiem cilvekiem, pasmieties, pavadīt, pats Teroristos pasēdēt, bet tagad, ienāku serverī kāds crabikos atkal vada, frago, visi diršās. Serverī palikuši tikai daži sakarīgi cilvēki, izņemot adminus, kuri spēj normali un pilnvērtigi novadīt. 

 

Mans ieteikums būtu iedot votekick/votegag tiesības "sakarīgiem" cilvēkiem,: PIEMĒRAM :serverī ir 20 cilveki no kuriem 6-8 ir vismaz kaut cik sakarigi un ir to pieradijusi nedarot serveri mulkibas - viņiem būtu iespēja uzlikt votekick/votegag uz kādu spēlētāju, kurs parkapj noteikumus,spamo utt. Balsot par to varētu tikai "sakarigie"cilveki. Par tiem varētu uzskatīt cilvēkus,kuri serverī ir pavadījuši labu laiku un nav izcēlušies ar muļķībām, manuprāt, JB serverim būtu jābut vietai, kurā tu vari ieiet, nedaudz pasmieties, pasmaidit un jauki pavadīt laiku, pretēji, piemēram, rebudija uzskatam, ka visiem jb būtu jābūt tik nopietniem, kā juristiem/tiesnešiem savā darbā, šī tomēr galu galā ir spēle, kuru cilvēki spēlē prieka pēc, lai jauki pavadītu brīvo laiku, bet tam, protams būtu jābūt saprāta robežās. 

 

@boomix Lasot visu idejas, risinājumus, radies iespaids, ka visi par šo zina jau labi ilgu laiku, bet atkal nekas nav ticis darīts, saprotu, ka šādu lietu uztaisišana un veidošana, prasa laiku, bet, tomēr jūs uzņematies atbildību par serveriem, un tev - boomix - tomēr būtu jāatrod laiks, lai vismaz mēģinātu salabot šīs problēmas, kas arvien tālāk ved serveri uz slikto pusi, manuprāt, šitās mazās lietiņas ļoti daudz laika nevajadzētu aizņemt tiešām, man šķiet, visi atbalstītu un gaida tavas idejas realizējušās, arī es.

Link to comment
Share on other sites

Nu tas nebūs problēmas risinājums atvērt 1.6 serveri, kurš vispār vēl ikdienā regulāri spēlē 1.6? Es domāju maza daļā. Būs tas pats, kas ar pubu retu reizi  būs pāris spēlētaji parējo dienu tukšs.

Edited by NotFunny*
Link to comment
Share on other sites

Lielākā daļa no ieteikumiem, kurus lasu šajā topikā ir pilnīgs un absolūts vājprāts, manuprāt. Jūs ar savu sarežģīto pieeju tikai zāģējiet zaru, uz kura paši sēdiet. 

 

Es neatceros, kad pēdējo reizi biju CSGO JB serverī.. varbūt ap janvāri, taču es jūsu vietā, lai risinātu šo jums tik ļoti sasāpējušos problēmu nahrenizētu daļu no visiem bērnišķīgajiem pluginiem, kas tos jūsu sīkos bērnus pievilina tik pat ļoti kā Saimona iespēja (komanda) 1.6 serveros agrāk. Man šķiet, ka IDenty bija vienīgais 1.6 serveris bez Saimona komandas katras dienas sākumā. 

 

Kā jau simplijs minēja - perm gag's ir fantastiska opcija, bans par FK uz 999 minūtēm tik pat ļoti (nezinu gan cik ilgi banojiet pašreiz), šitos ķērcējus un lielos idiotus (kā paši aprakstiet šajā topikā) vienkārši sodīt ar bargākiem sodiem. Vienreiz atrausies, dabūs mācību.
Un visu kontras dievu vārdā - nešķirojiet cilvēkus pēc kaut kādām mistiskām reputācijām, votegag iespējām sakarīgajiem un jebkādā citādā veidā, kas visu sarežģītu un pavērtu tikai durvis vēl lielākam nonsensam serverī. Ideja par JB no 16 gadu vecuma vispār punkts uz i šim lieliskajam topikam. 

Es saprotu, ka jādzīvo līdzi laikam un pilnīgi tam piekrītu, mainās spēle, parādās jaunas iespējas, kuras ir jāizmanto, taču tam visam līdzi velkas viens liels mēslu maiss. Ieteiktu sākt risināt šādas situācijas ar pilnīgu citu pieeju problēmām. Ne viss ir atrisināms ar jaunu pluginu ieviešanu. Vairākām idejām jau tagad redzu lielāku negatīvo pusi, kā pozitīvo. Taču labs un pārdomāts plugins gan savu darbu arī paveiktu. Uzsvars uz vārdu pārdomāts.

Kā es ieteiktu risināt šo problēmu IDenty administrācijai? - Uztaisiet reālu Skype meetingu ar zinošiem cilvēkiem. Pasauciet Yogiju, Kemito un kādu oldschool spēlētāju no ID puses, skatos, ka tādi apgrozās. Tāpat arī no suds puses, pa kādam patstāvīgi domājošam un radošam prātam. Un kopīgi nonāciet pie kāda slēdziena, ko vajag mainīt un attiecīgi rīkojieties.  

Link to comment
Share on other sites

Žēl kad nebija neviens admins iekšā,tad kad LabākaisDravgsA.K.A EzIs ļoti smuki runāja.No 9 gadīga bērna mutes es tādus vārdus nebiju dzirdējis un Simon speciāli viņu nemutoja.Tā var dabūt ausu vēzi.Adminiem vajag veikt lielo tīrīšanu. (Uz toxic spēlētājiem)

Edited by FeezTV
Link to comment
Share on other sites

Tu pats konstanti čīksti par to, ka visi tevi FK, lai gan tu nepildi tiešas komandas, tu pats esi viens no "troublemakeriem", vēl tagad atceros, šodien tas pat bija, neatceros, kurš vadīja, bet lika visiem sastingt, pagāja sekundes 3 vismaz, tu randomā pakusties, es tevi nošauju, tu raksti, ka tas bija FK. Laba izpratne tev.

Man nav ko teikt :eusa_naughty:

 

Link to comment
Share on other sites

Žēl kad nebija neviens admins iekšā,tad kad LabākaisDravgsA.K.A EzIs ļoti smuki runāja.No 9 gadīga bērna mutes es tādus vārdus nebiju dzirdējis un Simon speciāli viņu nemutoja.Tā var dabūt ausu vēzi.Adminiem vajag veikt lielo tīrīšanu. (Uz toxic spēlētājiem)

 

Editoji uz ''(Uz toxic spēlētājiem)'' jo saprati ka tevi arī nevajag?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×