Jump to content

Kronwell. B.

Lietotājs
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Kronwell. B. last won the day on May 21 2017

Kronwell. B. had the most liked content!

About Kronwell. B.

  • Birthday 12/31/1918

Profile Information

  • Dzimums
    Neteikšu

Recent Profile Visitors

2069 profile views

Kronwell. B.'s Achievements

  1. Kad vēl darbojos gar administrēšanu, bija ideja palaist prop hunt serveri, bet ir baigā problēma, ka prop hunt modu reāli labi ejošu un pilnveidotu iegūt ir grūti, tas maksā labas naudiņas, jo veidotājs .#Zipcore nevēlas dot versiju, kura tiek konstanti apdeitota par baltu velti, biju ar viņu personīgi jau par šo runājis. Tas gan bija gadu atpakaļ aptuveni, ja ne vairāk, tad viņš ap 100 EUR prasīja, bet nu, situācija var būt mainījusies, kā arī publiskās versijas iespējams ir uzlabotas. Reāli prop hunt serveri bez gļukiem nav daudz, es pieļauju, ka šis mods piesaistītu arī labu daudzumiņu ārzemnieku servera aktivitātei. Bet nu, viss jau jūsu rokās, es tikai iesaku sevis nerealizētu sapni.
  2. Vienīgais, kam šeit ir problēmas, esi tu. Cepums tiesa, ka dzīvojot mazajā Krievijā māki runāt / rakstīt latviski. "Neko neteikšu, tas tur bļed stūrī mudaks nahuj." Vēl ļoti teatrāli pavcinājies uz viņa pusi, pēc tam pasaki, ka tu teici, ka stūrī mudaks un pats vainīgs, ka viņš tur iegāja. Sāksim ar to, ka par tādu valodas lietojumu "bļed stūrī mudaks nahuj" vien būtu jābano, tur tomēr ir arī sīči, kuri mēdz spēlēt uz tumbām un padomā, cik matka ir priecīga izdzirdot šitādu kuili, kurš lamājas kā sētas Igoriņš ar 0.7 kabatā. Es nezinu, kādā sakarā tu centies sevi attaisnot, iespējams, nezināji, ka viņš ir admins un, kad saprati, asaras acīs un jākož spilvenā, bet tev vēl vairāk to banu būtu jāliek par šito trādirīdi. Jā, neesmu ŠEIT admins, kāda starpība, es tādos amatos esmu pavadījis vairāk laiku no savas dzīves, kā tu jebkad spēsi ar savu seklo sapratni.
  3. Bļe, pat nepamanīju, nice brainlags. Nu neko, kāda starpība, tā pat te heiteru pietiek, kaut kādi useless autisti, kuri seko visu citu viedoklim un kā kādam ir cits, sāk raudāt un matku aiz brunča raustīt ātrāk, kā savu mazo hujoku.
  4. Skaties, ša tev useless mudaki arī sametīs mīnusus. Fangeji mazie.
  5. Večuk, vecīt, vecīt, vecais. Jā, viss ir forši, es ne tuvu tā nenoblieztu, vārdu krājums pēc idejas viņiem ir labs, bet šie parazītvārdi reāli visu nosit. Bet kā Sniegs nobeidza ar meiteni stāvoklī, tas tiešām bija bomba, tur pat visus vecīt var palikt malā, tas tā nolika uz lāpstiņām
  6. Lūdzu, malači, to es arī centos panākt ar šo topiku, normālu diskusiju un reāllaika noteikumu labošanu. Klāv, noteikums par tām kamerām ir tādēļ, ka tad, kad tu atver kameras, kamēr tu dod komandu, teju vai visi ir paspējuši jau izskriet ārā un cenšas pamukt kur nu kurais. Tādēļ arī teicu, viena komanda, normāla, tā pati - nepamest kameras. Ir jānorāda konkrētas komandas, kuras drīkst. Vienā ziņā es tev nenormāli piekrītu par to, ko tu visu laiku skandini. Tas tupus ar maksimālu skatu uz leju bija visbesīgākā lieta, kopš ierados šajā JB serverī, sen gan nav būts, bet nu bļin, tas ir tik kaitinoši. Pamēģini skatīties slīpi, lodi pierē dabūsi. Tas arī nav normāli. Ieliec noteikumu, ka par šo komandu CT bans tiek dots
  7. Tie ir mani šībrīža ieteikumi, vairs uz doto momentu īsti nezinu, ko varētu darīt citādāk, bet tādēļ arī normāls topiks ieteikumiem un diskusijai arī par maniem ieteikumiem. Ņemat vērā, šeit ne tikai jānodirš mani ieteikumi, bet arī pašam kaut ko jāiesaka, tā kā, ja bez viedokļa nāc iedirst par manu viedokli, ej labāk paspēlējies ar savām bārbijām.
  8. Same shit, kopš tā laika 1x tik esmu spēlējis. Bezsakars pilnīgs, man kādus 30k atstāja.
  9. Varianti un ieteikumi var būt visiem daudz un dikti, tomēr neko nevar pateikt 100%, jo tādiem, kas kaut ko arī rubī, nevis kā šitie spawna pazudušie mazdēli, kuriem tētis visu dara, nevar tev sniegt normālu atbildi, neredzot un neizpētot radušos problēmu. Vienmēr labāk būs reāla profesionāļa viedoklis, kurš ar to pelna naudu, bet ja jau prasi šeit, vari pamēģināt šo: Start -> Device Manager -> pie Battery izvēlies Microsoft ACPI un atinstalē, 2x restartē, 1x vnk izslēdz, paturi pāris min un ieslēdz. Ieinstalēsies atpakaļ, ja kas. Ja neiedarbojas, atinstalē power manager, pēc tam ieinstalē jaunu, (uzreiz sāksies lejupielāde) w7, w8.1. Ja šie varianti nelīdzēs, tad tie būs dzelži pie vainas, nāksies griezties pie speciālista.
  10. #fixed, vairāk par 150 RP nedod pēc leciena, es pat ne vnk riņķoju, es pa diagonāli metos, kas vēl vairāk RP dod.
  11. Vienu reizi uz vecā acc jau biju dabūjis par velti, tagad uz jaunā, paldies
  12. Es nesen tikai sāku spēlēt onlainā, kāds varētu pateikt, kāda ir praktiski labākā metode līmeņu pacelšanai? Šobrīd visu laiku pa sacīkstēm sēžu, bet vinnēt diezgan grūti, kad čupa ar 200+ līmeņiem sanāk, kuriem mašīnām iekšas pārķūnotas.
  13. Bļe, jebal. Nahuj to rebudiju. Banojam ārā, kaut ko sadomājies te no sevis. Tavs yt kanāls nevar būt slikts, reāli, tak kā vispār kāds to var pateikt, tādus no zemes virsmas jāslauka nost, nav ko te tādiem darīt. Es lieku rec.
×