Jump to content
fani

Jailbreak rip

Recommended Posts

Vēlos dzirdēt ieteikumus no visiem identy spēlētājiem, ko darīt jailbreakā, lai viņš nebūtu tāds max bērnudārzs iedvesmai ielikšu dažu screenu izlasi no šodienas.  

 

Mans personīgais viedoklis labāk nežēlīgi izbanot  un spēlēt serveri, kurā bus 12 cilvēki, kas  uzvedas normāli nevis ar 30 spēlētājiem, kur kāds xxmikiņš pie mic īpaši tuvu ēd, pekucis kurš nošauj ar iemeslu tevi "tu man nepatīc", lex brēcot mic vai Danikos beatboxojot   tā, ka var dzirdēt siekalas, kas lido fonā apkārt.

 

3a61a10c7d544b449c5e473a564b44a4.png

 

64dbe8080e0144fbadaea05e6b01264c.png8ef3308acbd74f62aecf2e0beaa55e83.png89613787c44e421399bb78722d04f67d.png67d095f49f6342ff9138a1182b9f4838.png

Daudzi wannabe admini šo sūdu spamo īpaši tādi, ka meduskuka, big boss utt.

 

6cc4559fed1d482b93de4723d542320d.png2e73f5919deb42bbaa14ccdf37269691.png

 

 

Šeit atzīmēju cilvēkus, kuri mēdz izcelties ar max stulbībām pēc maniem ieskatiem. Ar !!! zīmēm lielāki trouble makeri un ar ? nezinu nekā par viņiem. Esmu par 100%, ja būtu skrīns no vasaras  būtu pasvītroti max 3-5 spēlētāji.  Tagad jb parāk daudz mazo nolasījušies, kas serveri padara nožēlojamu,

01e1500557fb41d4944b9654486eca7a.png

Edited by NotFunny*
Link to comment
Share on other sites

Vot tāpēc man nepatīk iet uz JB, jo tikai vien dzirdu 10-14 gadīgas balsis, kas krīt uz nerviem, kā saprotu, tur daži admini ir neaktīvi. Mans pirmais risinājums būtu šads, CT drīkst iet tikai, kuri ir sasnieguši 16 gadu vecumu, jo šajā vecumā cilvēks ir saprotošāks, par spamu protams ar gagu, un ja tas notiek atkārtoti, tad bans. Jo ir vajadzīgi Admini, kuri spētu būt aktīvi, lai arī mūsu vecuma cilvēkiem būtu interesanti tur aiziet, nevis klausīties bērnudārza balsīs.

Link to comment
Share on other sites

Tas ka jb serverī ieliks vel kādus extra adminus,neko nedos,es īsti nezinu cik pašlaik ir adminu jailbreikam bet īsti no viņiem aktīvs nav neviens un es viņus max saprotu.

 

JB ir glābjams vārbūt ja tur tgt sāks kautkādi lielie identieši ļoti aktīvi spēlēt kuri kopā varētu tur ņemties pret mazajiem,bet protams kuram gan ir laiks un vēlme iet tur bojāt pašsajūtu.

Edited by Snabulis
Link to comment
Share on other sites

Esmu šajā serverī pavadījis savas pēdējās 600+ stundas un saprotu, ko tas vispār cilvēkam nodara. Ja Tu esi pieaudzis un ar veselo saprātu, tad labāk nerādīties tur, jo vienīgā mūsu sākumu kļūda, kas bija suds laikos, tad saņēmām reklāmu no latviešu youtubera IronMiner, kam pieder minecraft projekts un pie mums atnāca ļoti daudz bērni tā teikt un tur neko nevarēja padarīt, daži no viņiem saņēma ct banu gan jau sākumā un pameta, bet līdz šai pašai, baltai dienai tas viss turpinās. Respektīvi, ko es ar šo gribu teikt - serverī nav normālu, pieaugušu vadītāju vai cilvēku, vienkārši nav. Atceros, ka identy jb 1.6 gāju, tad katram tur bija normālu, pieaugušu cilvēku, protams, arī bija kāds mazais pa ceļam, tāds kāds es, jo tad man pašam bija kādi 13 gadi tikai, bet tomēr. Mūsu GO JB serveris vairs nav tāds, kāds agrāk, jo viņu ir pārņemuši mazi bērni, kur nav iespējams uzturēties, sakiet ko gribiet man, bet tāpēc arī vairs īpaši serverī neuzturos, jo esmu tajā visā procesā piedalījies pārāk ilgi un savus nervus vairs nevaru izārstēt no viņiem. Visi, kas mūsu serverī ir ienākuši un dzirdēti pieauguši - tie sadzirdēja mazos un izmuka, īsāk sakot. Pašlaik ir ļoti skumīgi un neviens no adminiem tur neko nevar glābt, jo katrs kinda spēlē, ko viņš vēlas, nevaram tagad pēkšņi katru bērnu izsūtīt no servera, jo tad tur vairs nebūs spēlētāju vienozīmīgi. Šis viss liek padomāt tikai par aiziešanu no servera uz kādu laiku, lai redzētu, kas ir mainījies un vai kāds patiešām ir paveicis brīnumdarbu tā servera labā. 

 

Vēlos redzēt vēl kādas atsauksmes varbūt no citiem ID lietotājiem, kas šeit ir jau ļoti ilgi un paspējuši apciemot mūsu JB serveri. 

Link to comment
Share on other sites

Ja admini par katru lamuvārdu banotu, tad serveris būtu tukšs un es spēlētos ar adminiem. 

 

Pagaidām es iesaku šādu (tizlu) variantu : admini var iedot kādus ''bridinājuma punktus'' neadekvātiem cilvēkiem, sasniedzot 3 punktus, console izbanotu automātiski uz nedēļu, jo dienā es 3 reizes gagoju kaut kādus Severālus un RubySharkus, taču ja es liktu banu, tad ''BANI'' sadaļā kārtīgi es piemēslotu to sadaļu un pašam būtu kauns. Ir kā ir un jāsamierinas ar to, tie zelta-jb laiki ir aizgājuši čau čau, tas ir viennozīmīgi.

 

p.s Es brīvprātīgi piesakos izbanot The Game mūžīgi, tik daudz demo ar viņa jēlībām, palielinātu IQ nedaudz serverī.

 

p.s.s Fanij, tu aizmirsi Zmirdu pasvītrot savā tabulā

Edited by Analking
Link to comment
Share on other sites

Es JB spēlēju tikai aptuveni nedēļu, bet pat ar visu to.. Autisms, kas autisms. Admini, Zmird, Outpace, Krokodils, vēl pāris kadri, tie pie CT ir varētāji un ir arī interesanti pie T spēlēt, bet kad šitos mikiņus, RubySharkus un Lex's Studentus palaiž pie CT, ir vēlme piedarbināt mašīnu un uzsprausties uz izpūtēja ar ausi. Nekaitina pat vadīšana tik ļoti, kā tās spalgās, ausis griezošās balsis, vienkārši asaras acīs skrien. Ļoti kaitinoši arī ir (īpaši no lex's stundent) runāšana kā T ar savu VIP. Jā, kopumā opcija ir kruta, ka T var runāt daži, nepatīk gan, ka obligāti VIP, bet nu anyway, ir tādi kadri, kuriem to visu VIP'u ar tiem mazajiem piena cīsiņiem vajadzētu apgriezt. Par THE GAME vispār nerunāsim, tur tiešām perm banu uzlikt, dirš virsū katram, kuram nav slinkums kaut ko čatā ierakstīt, nedod Dievs vēl uz viņa pusi tēmētu, cik reizes jau banus ķēris par IQ līmeni zemāku par gaisa temperatūru. Pat šovakar, līdz ko pazuda visi admini, studenta spalgā balss pavērās kā Laidera Vārti. Es saprotu, noteikumi ir tik maigi, jo tomēr serverī spēlētājus vajag, es zinu, kā tas ir, kad visi tiek nahrenizēti par katru sīkumu. Viņi nenāk atpakaļ. Tomēr, tik traki arī nevajag palaisties. Smieklīgi, bet tajā pašā laikā skumji, IQ testu jādod nolikt visiem, kas cenšas ienākt serverī, nu, savu reizi 2 mēnešos. Lai gan, tik pat labi viņu jau tagad var vērt ciet. Pateikšu no pieredzes, šādas lietas mainīt ir teju neiespējami, kādā gultnē kaut kas ieiet, tādā gultnē visbiežāk tas tā arī turpinās, ja nu vienīgi laiks un pacietība ir zāles, bet ne vienmēr tās labākās. Šim visam ir viens risinājums, mazāk pievērt acis uz šiem bļauriem un nedudz vairāk papēdi no meitenei nozagtās kurpes pa zemi uzsist. Ar laiku, tas varētu uzlabot situāciju.

Link to comment
Share on other sites

Tiešām piekrītu anakin teiktajam par šādu situāciju risināšanai ,piemēram ,ja tev ir 5wp tu tiec izbanots uz noteiktu laiku ,ja tev ir kkādi 2 brīdinājuma punkti tev ir ctbans uz kādu nedēļu(Ja ir iespējams). Kā arī tiešām piekrītu ,ka Jb1.6 pirms pāris gadiem bija normāli pieauguši cilvēki kuri likvidēja šādus indivīdus. Par to ,ka vajadzīgi ir admini vairāk es nepiekrītu ,ja nu nepieņem tiešām sakarīgu ; aktīvu cilvēku kurš nepieviltu ar aktivitāti kā šobrīd dažreiz notiek. Pāris cilvēkus tiešām vajadzētu perma banot vai nogagot ,jo tiešām ir autisti(piedodiet ,ja kādu aizvainoju). Par vadīšanu es domāju vajadzētu izlabot to ,ka cilvēkam vajag nospēlēt kādas 5h vai pat vairāk ,jo ir citi kuri nosēž specos vai wnk afk sēž un nezin noteikumus joprojām u.c.+domāju ,ka vajadzētu vajadzētu kkādu pieteikumu priekš ct kuri ir zem noteikta vecuma ,jo ir tiešām daži sakarīgi cilvēki kuri ir zem 16 un nebūtu labi viņus "izbanot" no ct un spēlēšanas. Iespējams ir šādi pokemoni id jb dēļ tā ,ka šis ir vienīgais jb serveris latvijā ,ja nemaldos un viņi zin ,ka baigi neko nedara šobrīd ar viņiem tpc  spamo utt.
Es nezinu vai tā būtu baigi laba doma ,bet varētu atvērt velvienu jb serveri priekš tiem kuri ir tikuši piemēram whitelistoti vai iedota parole.Piemēram tu esi pierādijis ,ka esi sakarīgs cilvēks iekš normālā servera un tu uzraksti kkādu pieteikumu par to ,lai tevi whitelisto. Varbūt tiešām tilza ideja ,bet varētu izdoties.

p.s Snabuli neesmu tevi redzējis iekš jb iespējams cits niks ,bet neesmu redzējis vispār.
 

Link to comment
Share on other sites

Ja man nāktos piedāvāt savu variantu, tas būtu aptuveni šāds - attiecīgiem spēlētājiem tiktu piešķirta opcija serverī dot + - rep cilvēkiem, kuri CT vada. Reputāciju nevarētu dot kurš katrs, bet kādi iespējams pat nezināmi cilvēki, lai būtu motivācija visu laiku smuki vadīt. Attiecīgi, cilvēki kuriem būtu sakrāta labāka reputācija, būtu daudz vienkāršāk tikt CT pusē, pat tad, ja tur ir pilns (izkikotu kādu ar sliktāko reputāciju). 

 

Warning punktus arī varētu kā atsevišķu fīču ieviest, sakrājot pietiekamu daudzumu, saņemsi sodu (banu uz kādu laika periodu). Warning punkti netiks tikai uzlikti manuāli, bet arī automātiski (spamošana, lamāšanās čatā, uc.). Pieņemu, ka tas varētu mazliet visus nomierināt. No tā, ka mazi bērni būs serverī, no tā netikt vaļā, vienīgais ko varam darīt, ir mēģināt vairāk pieaugušus cilvēkus serverī pie CT dabūt, lai pirmais iespaids ienākot serverī būtu labāks, ka vada tiešām kādi sakarīgi cilvēki. 

 

Ja vipi tik tiešām traucē vadīt, vēl varu izveidot tādu mazu fīču klāt, ja kāds no CT side runā, vips pa virsu viņam nevar runāt. Pašlaik ir sistēma tāda, ja simons runā, tad tikai vips nevar runāt.

 

OutpaceLV, par pavadīto laiku serverī varu arī mazliet updeitot sistēmu, ka afk laiku serverī neskaita, par pārējo runājot, reputācijas sistēmai vajadzētu mazliet atrisināt problēmu.

Link to comment
Share on other sites

emm cik es esmu bijis tanī JB, nu kādas 3 - 4x moš uz pāris min. Tad viena liela problēma ir GAIDIŠANA. Ja tev ir jagaida tur 5 un vairāk minūtes lai spēlētu, tas īsti nav normāli (Nezinu kā ir tagad, bet nu cs1.6 tads sviests nebija). 

Aizliegt vispar vipiem runāt, uzmest kaut ko pret spamošanu un atļaut prusaku dienu, tad gan jau 14 gadīgie tur ieies. 
Šķiet ka tas serveris ir pārbāsts ar kaut kādam entām iespējam, ar kurām tur arī vari iztikt. Kapē nevar taisit kā 1.6 laikos? 

Šops, punkti, pāris komandas un vienkārši vada, un būs pat jautrāk neka ar tām pro iespējam.

Edited by rebudijs
Tad prusaku dienu atļaut vadīt tam, kas iepriekš to ir darījis 1.6, piem. bazils. /reb
Link to comment
Share on other sites

Nu nezinu.. kas padarīja 1.6 jailbreak tik īpašu bija pati servera atmosfēra kā tāda. Atceros, ka pie ct kāds sīkais spalgā balsī bija retums. Bija nolasījušies ļoti forši cilvēki, kuri regulāri uzturējās serverī, kuriem smadzenes un humora izjūta bija īstajā vietā. Taču diemžēl jāsaka, ka tā visa ir pagātne un es stipri šaubos, ka vēl sanāks izveidot ko līdzīgu tam, kas bija 1.6 laikos.

Runājot par pašreizējo situāciju.. daudz jau nevaru runāt, taču man ar pāris reizēm ieejot serverī pietika, lai saprastu, kas tur notiekas. Visas reizes atrodoties serverī CT bija diezgan neizglītoti, loģiski domāt nespējoši cilvēki. Ja Tu nemāki kreatīvi domāt, tad arī kā CT esi diezgan garlaicīgs un neinteresants. Pāris reizes paspēlējot galīgi neradās vēlme spēlēt tur atkal.

 

Kā to labot? Uzlikt kaut kādus limitus.. Nezinu kas un kā ar tiem noteikumiem, neesmu baigi lasījis, bet es uzskatu jādara šādi - Ja CT vada neinteresanti, garlaicīgi tad viņu prost nobanot no ct uz kādu nedēļu. Lai paspēlē kā TS, paklausās kā vada citi, un mēģina atkal. Tā arī atlasītos tās mazās utes, kuras nemāk vadīt. Nobanos no CT, un pametīs serveri pavisam? Ļoti labi, jo mazāk squeekeru, jo vairāk sakarīgāku un pieaugušu cilvēku. Es jau viennozīmīgi labāk spēlētu serverī, kurš ir pustukšs, taču tajā atrodas sakarīgu cilvēku, nevis pilnā serverī ar squeekeriem.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Papildus šim visam, ja T normāli klausa, nemūk kur pagadās, fragošana kā tāda būtu jānahrenizē, dzindzis mani visvairāk šodien pārsteidza. 2 CT, vadīja students un dzindzis blakus, karaļu spēli uztaisīja, man jādāvina 500 eur vērtībā, es uzrakstu "hmm..", pēc tam "500 eur..", nepaspēju pat turpināt rakstīt savu domu, kad T uzrakstīja nepatīk, pat neņemot galvā neko, es vnk INSTA dabūju no dzindža galvā, čatā rakstu, ka es pat nepaspēju dāvināt, ko tu dari, šis tēlo, ka nekas nebija, pēc tam jau pāris uz priekšu, viens T uzraksta, ka nepatīk, bet tas nebija tas, kuram jādāvina, čakarēja CT vienkārši, dzindzis pohujā tik bliež pa galvu, viņam pasaka, ka tas nebija īstais, students pasaka "ai, pohuj" un vada tālāk. Nu, tā nav normāla attieksme. Šādus kadrus vajadzētu uz mēnesi banot no CT kā minimums. Tas ir tas, kas liek gribēt ierakstīt konsolē quit un domāju, ka ne man vienam.

Link to comment
Share on other sites

-Pievienot wp,kas minēts augstāk.

-ČATĀ pievienot filtrus uz lamu vārdiem(pēc 5 lamuvārdiem tiek banots )

-Adminiem iespēja pievienot wp vipiem ,kas traucē vadīt.(sasniedzot 3 wp dienā noņemt vipam runāšanu)

-Katrs nākamais bans palielinās par 3d.

Link to comment
Share on other sites

Es tikko ienācu JB serverī. TIKKO.

 

Untitled.png

Liku 1 nostāties aplī un atkārtot pāris komandas un tas klauns izdomāja niku nomainīt, lai tas skaitītos kā fk.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×