Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/22/20 in all areas

  1. akka

    IDENTY 11 gadi!

    visi, arī īsākie komentāri dabūja 2 idc, apsveicu!!!! prieks, ka izteicāties, pārņēma tiešām patīkamas emocijas, prieks ka Jūs visi esat ar mums, jo kā jau Jūs zinat, bez Jums nebūtu arī mūsu! p.s 13 IDC ieguva @linceens APSVEICU! no @TheZIXISidc iegūst pagaidām neviens, bet kad iegūs, tad editošu postu!!!! no @daņilagsteam kartiņu, vai lol rp dabūs arī kāds, bet nav zināms kad un kurš, bet tikko būs - editošu topiku!!!! vislielākais paldies @fnixe, ka bīda mani uz priekš un neļauj apstāties, arī tad kad esmu tilted un un un un jāā, paldies! paldies arī par šo
    9 points
  2. Vienreiz rokot bedri atradu akmeni
    8 points
  3. Incomftw

    Datorgaldi.

    10/10 , jo ļoti smuka krāsa pelītei Top gaming setup. Galvenais , ka csiņu var uzšaut un loliņu nedaudz pafīdot Beņķim ir veseli pieci gadiņi un tāpat ar austiņām. Mikrofons ir viens no labākajiem , jo tika izmantots 1943. gada karā , lai varētu sazināties ar savējiem ingame. P.S. Rip Paul Walker <3 :(
    4 points
  4. Tas būtu tāds visinteresantākais, kas tika atrasts. 1santims 1928, krievu kapeika 1950 un 2 pogas (sava nozīme tām gan jau ir).
    3 points
  5. valchh.

    IDENTY 11 gadi!

    šīīīīt, vel tagad atceros ka dēļ tā ka neierados uz pirmo ID meetu ot,rajā Despis un visi pārējie gribēja mani norakt lmao. btw es pats rīkoju to pirmo.
    3 points
  6. fucking undergrounds
    3 points
  7. Bjorn

    Metāla detektoru topiks.

    Labdien, es vēlos uzsākt jaunu topic ar cilvēkiem kuriem interesē nodarboties ar lietām kā metāla detektora staigāšanu, vai senu lietu uzrakšanām., piemēram: kas ir trakākais ko jūs esiet atraduši meklējot kaut ko ar metāla detektoriem, vai ari vienkārši uzrokot ar lāpstu kaut ko, tas var būt jebkas. Protams būtu labi, ja liktu kaut ko aizvēsturisku utt. Manā gaumē viss foršakās lietas ko esmu atradis izmantojot Metāla detektoru ir, aizvēsturiskas monētas piem., Ūlmaņlaiku monētas, jeb 1940. gadu krievu monētas. vēl esmu atradis vecajā muižā alumīnija karotes, pat lielgabala lodes. Pastāstiet savus atgadījumus ieliekat kādu bildi no tiem :)
    2 points
  8. Robcis

    IDENTY 11 gadi!

    Es domāju, ka bez iDentija, @boomix veljoprojām nemācētu pagatavot dipi mērcīti. Ir priekš šeit atrasties, jo katrs no katra varam kaut ko iemācīties. Ilgi un laimīgi. Prieks atrasties starp jaukiem cilvēkiem! Mīlu @faz par to ka viņš mani šeit pasauca. P.S. Veljoprojām nedaudz pārdzīvoju, ka iDenty dēļ satiku @Mr.Mercury.
    2 points
  9. paldies par visiem šiem jautrajiem gadiem, kas sekoja pēc Burst apvienošanās. Ļoti spilgtas un līksmojošas atmiņas Jailbreak serverī, bless identy serverus un to uzturētājus.
    2 points
  10. 2 points
  11. 2 points
  12. ZaNe

    IDENTY 11 gadi!

    viss tas sliktakais saistas ar id forumu, bučas
    2 points
  13. gepardC

    Datorgaldi.

    Tas krēsls izskatās ka ir lietots 1943.gada karā :D I mean, galvenais jau lai iet. 6/10 jo man nereāli žēl tā krēsla. Updated bik bilde man. Setup:Monitors -1. Asus VG248QE 24'' 144Hz Monitor2. Samsung S24D340 24'' 60Hz MonitorMouse - Steelseries Rival 600Keyboard - RAZER ORNATA CHROMEMouse mat - SteelSeries Prism SurfaceHeadphones - SteelSeries Arctis 5 (2019 Edition)Camera - Logitech C920Microphone - Blue Yeti
    1 point
  14. reggiN

    IDENTY 11 gadi!

    11 gadi jau, wow. es pirmo reizi ienācu surf serverī kādus 3 gadus atpakaļ un aktīvi sāku spēlēt pagājušājā gadā, kad bhop atvēra, kad aizvera bhop sāku aktīvāk spēlēt pub.
    1 point
  15. exsup

    KLUVZ G – Dolla Billz

    огонь
    1 point
  16. faz

    IDENTY 11 gadi!

    Gadiem ejot, sajūta, ka viss jau ir izstāstīts. Vēlos teikt vienu - IDentijs ir un vienmēr būs manas virtuālās mājas! Tiešām prieks, ka vēl ar vien turamies un tiekam lutināti ar jauniem memberiem. Vēl lielāks prieks par tiem, kuri šeit jau ir tos n-tos gadus, jo mūsējie tiešām ir tā labākā kompānija! Cheers! Aizmirsu : Identijs beidzot vienā vecumā ar 11neru
    1 point
  17. True, darbadienās pirms darba - serveris tukšs, pēc darba - serveris tukšs. Principā es vaktēju kad vispār tur tauta ir. Un spēlēju kā traks weekendos.Ar arēnu nav kā ar pub. Tur tauta nesēž tik aktīvi.
    1 point
  18. Aidziiis

    IDENTY 11 gadi!

    viens frogs viena milestiba, paldies identy ka iepazistinaji mani ar @Frogs
    1 point
  19. akka

    IDENTY 11 gadi!

    atsevišķs paldies @fnixepar to, ka bīda mani, lai es kaut ko daru, arī tad kad viss slikti un ļoti slikti, viņai tagad var uzdot visus jautājumus un visdrīzāk pie atbildes tiksiet ātrāk, jo mums tiešā saziņa.
    1 point
  20. re1

    Musician.

    5
    1 point
  21. Goud

    Musician.

    lai arī g-eazy, nav nemaz tik slikti. norm 6
    1 point
  22. ljoxa

    Datorgaldi.

    9.9/10 (kā tu ar to stūri priekšā vari pasēdēt? ) Nospēru vīra kasti, jo viņš sev nopirka labāku. Mans pieticīgais latops nolikts maliņā "Netflix un gulēt" reizēm. Īsti nezinu, kas par iekšām, kaut kā nepētīju. Galvenais, ka iet spēles, kuras es ikdienā spēlēju. Un te kā mūsu datorgalds izskatās kopumā. Krēslu nav, jo mēs sēžam uz parastiem koka IKEA krēsliem, jo pagaidām īsti nav jēgas no datorkrēsla. Dibeni nesāp, ir nopirkti mīksti krēsla paliktņi.
    1 point
  23. Frogijs

    IDENTY 11 gadi!

    Bez @Zannydrāmām šis projekts būtu garlaicīgs.
    0 points
  24. Rusifacijs

    Musician.

    blin es pat vērtēt negribu, vārdus sākumā saprast nevarēja, domāju, kas par valodu. Kārtējais latviešu mumble s**ts :D paši nezin par ko dzied, vārdus salasa kaut kādus random , lai tik raimojas. Par gaumi nestrīdas, varbūt tev patīk. 1/10 . vienīgais beats normāls
    -5 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×