Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/23/18 in all areas

  1. boomix

    IDC ziemassvētku kaste

    Labdien! Ziemassvētki atnākuši ar jaunu vai nu jau gaidīto dāvanu no IDenty. Piedāvājam visiem aktīvajiem spēlētājies serverī, uztoroties 1 stundu serverī bez iziešanas ārā, saņemt biļeti priekš IDC case. To atverot vaļā varat iegūt bezmaksas IDC, kuru pēc tam Tu varēsi izmantot visos CS:GO serveros, lai iegādātos kādu privilēģiju sev vai kādam savam draugam. Kur es varu vērt vaļā kasti? https://identy.lv/server/?server=pub Kā tikt pie biļetes? - Pavisam vienkārši, uzturies serveri stundu un pēc tam uzraksti " !idcbox", vai "!idccase" Pieejamie laimesti? - 0 IDC, 0.10 IDC, 0.50 IDC, 1 IDC, 3 IDC, 5 IDC Kuros serveros var vērt case? JB un PUB, bet izmantot IDC var arī ārēnā. Var man būt vairāk kā viena biļete? Maksimāli var būt viena biļete iekš inventory, lai nesāktu izdomāt veidus, kā apiet sistēmu. Online laiks klāt skaitās tikai tad, kad tu esi pievienojies kādai komandai - CT vai T. Kā tas izskatās in action? Nosvinēsim ziemmasvētkus kopā ar sev tuvākajiem un mīļākajiem cilvēkiem, kuri tevi spēs sasildīt arī šajā tumšajā un aukstājā laikā, bet tajā pašā laikā neaizmirsīsim un pavadīsim jautru laiku iekš serveriem. Ar cieņu, IDenty administrācija
    7 points
  2. Šogad šādi.
    7 points
  3. pilsētas egle ar snapchat filtru
    6 points
  4. Salavecim gara bārda, Neteikšu es vairs ne vārda. Un par šito pantiņu Dod man piecus IDC! No sirds sveicam visus šajos burvīgajos svētkos! Novēlam daudz siltuma, mīlestības un lai visi sapņi piepildās! Cerams, ka visi ir bijuši rātni un paklausīgi - ja nē, boomix ar akku ir sagatavojuši jums žagarus un vecīša vietā jūs nopērs. Rātnie var droši doties šeit un aplūkot, ko mēs esam jums sarūpējuši Ziemassvētku dāvanā. Iedrošinam ikvienu piedalītes Ziemassvētku eglītes 2018 konkursā, kurā būs iespēja saņemt balvu serveros un forumā - kas tieši, lai pagaidām paliek noslēpumā. Ar cieņu, IDenty.lv administrācija
    5 points
  5. 5 points
  6. 5 points
  7. Mājās Viena no pilsētas eglītēm
    4 points
  8. Šeit, liekas, šis būs pirmais video, kuru postošu. Jep, kas līdzīgs jau ir redzēts, Youtube rewind, varbūt kāds ir redzējis jau, ņemot vērā 40 milj. skatījumus, bet tik pat labi, šis kādam ir kas jauns. Priecīgus svētkus Paco.
    4 points
  9. Saldus eglīt’
    4 points
  10. akka

    Ziemassvētku eglīte 2018

    rekur lejā eglīte
    3 points
  11. simplijs

    IDC ziemassvētku kaste

    life over identy, priecīgus, siltus un galvenais, mīlestībasa pilnus visiem ziemassvētkus. dāvanas nav svarīgākais, galvenais ir kopā būšana.
    3 points
  12. Paco

    Ziemassvētku eglīte 2018

    not here for goods. Happy Christmas.
    3 points
  13. tā kā jau pēc pāris dienām būs Ziemassvētki, tad arī šogad katrs varētu paladīties ar savu eglīti. Balsosim izmantojot tas kurš savāks visvairāk, iegūs balviņu forumā un serveros. ja nav mājās savas eglītas, tad droši var ielikt savu māsas bildi, vai pilsētas egli, nav svarīgi, galvenais lai cērtama. man mājās vēl eglītes nav, jo es svinēšu pie krustmātes un to eglīti vēl neesmu paspējis nofotografēt., tāpēc iemetīšu pilsētas egli ( nav plastmasa )
    2 points
  14. akka

    IDC ziemassvētku kaste

    ja nevajadzētu idc, tad 35+ lietotāji pāris stundu laikā nepiereģistrētos forumā
    2 points
  15. akka

    Priecīgus Ziemassvētkus!

    nosvinat kārtīgi un atceraties, ka galvenais nav piedzerties, bet pavadīt šos svētkus ar sev mīļiem cilvēkiem.
    1 point
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×