Jump to content

gepardC

Lietotājs
  • Posts

    194
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Everything posted by gepardC

  1. Kas ar šo pasākumu notiek? Skatos web under construction. Bija doma ietestēt.
  2. Par šo topiku jau kādu laiku atpakaļ runāju. Es gribu izcelt atkal faktoru ka arenai in general ir kādas 3 dažādas ranking sistēmas un nevar saprast kas ir kas. Tā bija mana lielākā problēma uzturoties arēnā jo cilvēki rakstīja !top10 un !rank bet webā viņi rādījās citā rankā, tad webā parādījās hltv stati un visi ir confused. Ja runa iet par konkrēto punktu sistēmu - Labāk šādi nekā ka punkti tikai plusā iet un kaut kādi nolife salasa 1mil punktus esot slikti bet daudz spēlējot. Šī punktu sistēma labāk atšķir labus spēlētājus no sliktiem pat ja ir augstāk minētie gadījumi.
  3. Lai arī kā gribējās būt aktīvākam bet nu nespēju visu apvienot. Paldies par jautri pavadīto laiku arēnā un varbūt kad spēšu vairāk laika atvēlēt arēnai - būšu atpakaļ. Veiksmi visiem.
  4. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir) - bAROVSKY 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda - Tātad šodien ieeju serverī, pats savā nodabā spēlēju kad sadzirdu kādu spēlētāju runājam nesmuki - mairelj . Sauc cilvēkus sliktos vārdos,nosauc mani par low life un pasaka man lai es kaut ko viņam izēdu. Kā standarta procesu es viņam uzlieku mute, bet burtiski dažas sekundes vēlāk viņa draugs baROVSKY skrien viņu glābt noņemot mute un piekasoties man ka tur nekas neesot bijis. Es kā admins reti mute lieku par to ka cilvēks vienkārši lamājās. Lamuvārdi mani nerausta, bet ja tu sāc citiem braukt virsū un apvainot - mute. Uzskatu ka šajā situācijā barovsky nesaskatīja mute iemeslu jo pieradis kā draugs vai paziņa runā. Es arī netaisījos serverī kasīties jo neuzskatu ka citu priekšā adminiem būtu jārisina domstarpības. Viss ko ar šo topiku vēlos panākt ir izcelt vienu lietu - cita admina darbu lūgums kritizēt forumā nevis arēnā it īpaši vēl svaigs admins. Es saprotu ka viņš varbūt projektā nav jauna seja bet es arēnā esmu admins jau ļoti ilgu laiku un uzskatu to par necieņu pret manu darbu ja tu sāc unmute cilvēku un vēl piekasīties. 3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes. - Demo attached. 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību - Pats mapes sākums ir kad tas mairelj sāk izrunāties, tad seko mute no manis un tad unmute no barovsky. auto-20200714-1143-am_dust2014_idnew.dem.bz2
  5. Varbūt fakts ka konkursa punktu sistēma bija tupa apturēja arī kādu no pieteikšanās? :D Kā arī tu nevari salīdzināt cilvēku vēlmi dziedāt ko ne visi māk ar csgo ko visi foruma lietotāji praktiski spēlēt māk kaut kādā līmenī. Runājot par 1v1 - Kā jau @ernersminēja, organizatoriskā puse ir kas visu noteiktu. Ja kārtīgi spētu ar pretiniekiem sarunāt laikus cikos var spēlēt dienas laikā tad ticu ka daudz vairāk arī spēlētāju būtu kas spētu piedalīties. Jo tupa pateikt konkrētu laiku zinot ka cilvēkiem ir dažādi darbalaiki, bērni, citas laikas zonas utt. ir diez gan nepārdomāti un nekur nenovestu. Esmu protams PAR 1v1 un piedalītos kaut vai tīri lai kādam konkurenci nedaudz sastādītu.
  6. Kā pie velna var viņu salikt zem minūtes? :o Well, kāds ļoti grib tos IDC un ja ir gatavs šito brīnumu 5000x likt, tad laikam jau ir pelnījis :D +1 boomix for keeping F2P people busy.
  7. My bad.. https://discord.gg/Pd97QrZ
  8. Bija doma pievienoties bet izlasīju ka tā ir piemiņa KTV autismam un pārdomāju. Also, dafuq is this shit?
  9. Čau identy biedri, Šo topiku vēlos iesākt ar teikumu - Šī nav reklāma. Es ar saviem draugiem un spēļu biedriem izveidoju WoW Wrath of the lich king privāto serveri kurā visi draudzīgi kopā varētu uzspēlēt. Serveris tika palaists last week un šodien viens no maniem biedriem ieteica piedāvāt iespēju paspēlēt arī citiem. Kā jau minēju, šī nav reklāma un es necenšos nevienu aizvilināt spēlēt. Šī ir vienkārši iespēja kādam kam varbūt gribās WoW uzspēlēt, paspēlēt kopā ar citiem latviešiem. Serveris ir x5 rate un tiek hostots uz kārtīga hosta tādēļ ir online 24/7. Bugs arī īsti nav (vismaz neesmu īsti neko patreiz vēl atradis :D) Serverī uzturās arī cilvēki kas pirmo reizi spēlē WoW, tāpēc ja esi cilvēks kas vienmēr ir gribējis pamēģināt bet neko nezini - visiem palīdzam cik varam. Galvenais ir nebaidīties un prasīt ja kaut ko nezin :) Mājaslapa neeksistē un arī nebūs jo kā jau teicu, tas ir izveidots tikai priekš draugiem un necenšos ar to ne naudu nopelnīt ne arī ko citu. Visi itemi kas spēlē nav pieejami ar laiku būs izspēlēti eventos kā arī nākotnē ir doma ieviest transmogrification arī. Ja esi ieinteresēts spēlēt, tad kontaktējies ar mani privāti steam vai manā discord. Izveidošu account un izskaidrošu kā pie mums tikt. Steam - https://steamcommunity.com/id/gepardC/ Discord - https://discord.gg/Pd97QrZ Paldies par uzmanību. ;)
  10. Well.. Izloze būs live tā kā tam cilvēkam būs ar visiem accountiem jāpievienojas uzreiz tā kā maz ticam ka kāds tik ļoti čakarēsies. Ir vēl šādi tādi aizkulises kadri kam metīšu aci virsū ;)
  11. Vēlos tikai padalīties ar video no vakardienas. Don't judge - video vispār nav edited un ir no komandas biedra skatapunkta. :D
  12. https://identy.lv/csgo/players/info/STEAM_1:1:43495701
  13. https://imgur.com/a/FiDtL6s

    Vēlos pateikties savai mammai, ģimenei, draudzenei, dievam un visiem kas man ticēja.

    Pirmais globals identy serveros?

  14. Hello, esmu complete noob šitajā. Kāds prikols no viņiem? Viņi tikai ts3 dashboard rādās vai viņus arī kaut kā vizuāli ts3 var uzlikt?
  15. Ok, ideja - bomba un cepuri nost @fazpar ieguldīto darbu idejas ziņā. Bet... Cilvēki mūsdienās ir grūti noturami. Mēs dzīvojam pasaulē kur cilvēku uzmanību ilgi noturēt ir anormāli grūti kur visi noskatās 5 sekundes no video un tajā īsajā brīdi pieņem lēmumu vai skatīties līdz galam vai turpināt scrollot. Same with games. Ja kaut kas nepatīk - boom, gone. Ja prasa manu viedokli tad tas ir sekojošs. Max darbs esošajos serveros un nevajag liekus brīnumus taisīt. Boomix tā jau rokas ir pilnas un ticu ka šis pasākums nebūtu 1 dienas darbs. Kā jau @sniedzinsh teica - awp serveri tikko atvēra, boomix darbu iegrūda un tiklīdz idcbox tur nebūs - tauta arī nebūs. Negribu būt cilvēks kas tikai negatīvo spļauj bet jābūt reāliem. Visu ko te mēģina - cilvēki palieto dažas dienas un tad mēs domājam ko ar to aizvietot. Protams šeit nedaudz arī spēlē mana Arena servera experience, jo tur ,piemēram, viss iet auzās kad ir daudz cilvēki. Serveris netur svaru, ticu ka tādu AWP servera vai Paintball servera resursi (nauda un darbs) spētu atrisināt problēmu kas ir serverī kur actually tauta ir un būs. Es labāk redzu PUB un Arena augam nekā jaunus pigorus kas tikai tērē resursus.
  16. Arena serverī round beigās uzvarētāju komandai iedod vai noņem xp. Pilnīgs bezsakars. Noņemt lūdzu. Reāli dabū 20xp pa kill, 20 xp pa headshot un tad randomā tava ''komanda'' zaudē un tev noņem 50 :D
  17. Boomix amazing job.! Cepuri nost.
  18. gepardC

    Project A

    Paļubomu :D Godīgi es ticu ka man kā cilvēkam kam nepatīk overwatch būs grūti iemīlēt šo spēli, bet nu Riot potenciāls ir liels un ja tur tiks atrisināta csgo mūžīgā čītu problēma tad nu būs vien jāpierod. 100% nopirkšu kad iznāks.
  19. Tas krēsls izskatās ka ir lietots 1943.gada karā :D I mean, galvenais jau lai iet. 6/10 jo man nereāli žēl tā krēsla. Updated bik bilde man. Setup:Monitors -1. Asus VG248QE 24'' 144Hz Monitor2. Samsung S24D340 24'' 60Hz MonitorMouse - Steelseries Rival 600Keyboard - RAZER ORNATA CHROMEMouse mat - SteelSeries Prism SurfaceHeadphones - SteelSeries Arctis 5 (2019 Edition)Camera - Logitech C920Microphone - Blue Yeti
  20. True, darbadienās pirms darba - serveris tukšs, pēc darba - serveris tukšs. Principā es vaktēju kad vispār tur tauta ir. Un spēlēju kā traks weekendos.Ar arēnu nav kā ar pub. Tur tauta nesēž tik aktīvi.
×