Jump to content

ZMeiZ

Lietotājs
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    ZMeiZ reacted to DZIVNIEКS in Introverts vai ekstraverts?   
    es esmu dalbajobs
  2. Upvote
    ZMeiZ reacted to linceens in CT UNBAN JB InsaneCamper (NEPAMATOTS)   
    būšu mājās, piemeklēšus arī citus momentus.
    ...
    http://194.19.248.121/demo/auto-20200721-2226-jb_overcore_v5.dem.bz2
    1. Rezultāts 0:6, līderis nomira, pagāja 5 sekundes un netika dota cita komanda, fenix sāka skriet prom, pa viņu sāka šaut. 
    2. Rezultāts 0:9 (rounda beigas), visi CT nomira viņš palika pēdējais, sāka sprayot pa spēlētājiem kas skrēja virsū, uztaisot vismaz 1 fdmg.
    http://194.19.248.121/demo/auto-20200722-0926-jb_oasisv08.dem.bz2
    1. Rezultāts 2:1, 4 iziet straferace, kāds no T dabūja AK, sāka šaut pa CT, viņu nošāva, ak iekrita citam ieslodzītajam, kuru viņš uzreiz izmeta ārā, Insane nošaujot viņu pats saprata ka tas bija Fk un teica ka slayosies, round beigās teica ka nevienu FK neuztaisīja un nākamajā arī nenoslayojās.
     
    Saprotu tie ir tādi vien sīkumi, kurus saliekot kopā domāju ka ir iemesls dot CT ban, kā arī pēc pēdējā CT bana saņemšanas ir bijušas daudzas mapes kur viņš rīkojies līdzīgi augstāk minētajām darbībām, ja ir vajadzība varu parakņāties citos demo, kuros viņš ir arī fkojis un freedmg taisījis.
  3. Like
    ZMeiZ reacted to kreygasm in Liela JB ieteikumu paka. (Fully my opinion)   
    Būs pēc kategorijam:
    Mapes:
    Padarīt "Too recently played" nedaudz ilgāku par 1/2 mapēm, lai netiek spēlētas vienas un tās pašas mapes! Spēles:
    Tā pat kā math uztaisīt /wg (wordgame), tā ir vārdu spēle. why? Dažreiz notiek tā ka uzraksta identiskā tickā un tad vienam cilvēkam var rādīt vienu rezultātu, bet gan līderim citu. Šis palīdzētu nepieļaut tādu problēmu un parādīt kas uzvar. Piemēram.
    /wg siena
    [*player* was first to write the word siena] Shop:
    Ievietot iespēju nopirkt /stuck kommandu par piemēram 80 punktiem. Sabalancēt nedaudz cenas, piemēram p250 & dažus citus ieročus nav tā vērts pirkt jo deagle ir pārāk labs. Pievienot CT shopā tādas lietas kā: Invis, ammo refill (dažreiz noderētu), reveal players. (Serverside wallhacks piemēram uz 5 sec par 100 punktiem) (idk, liekas laba ideja) https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=269846 (might be outdated tho) Metamie naži, varētu nopirkt par piemēram 150 punktiem, varetu izmest 3 perhaps. 1 Varētu būt vipam for free? (šis jau biš grūtāk bet redzēju citos serveros un iepatikās ideja. jb ir pelnijis kko jaunu.) Dienas:
    Salabot Catch & Freeze dienu. Lūdzu. Vai nevarētu atkal pievienot "Nightcrawler" day, 1.6 tāda agrāk bija, random terrorists/ct kļūst par invis džeku ar daudz hp, pārejiem ir tuvs fog priekš shittier vision. (ngl bija diezgan fun, un serverī ir viss vajadzīgais priekš šī jau) Shark day (ja ir iespējams) uztaisīt CT invincible pret mapes objektiem, lai principā nevar vienkārši zem būra ieslēgt tā saucamos spike un vienkārši sēdet augšā. Terrorist Hide and Seek: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2384364 (might be outdated) (v2: https://csgoplugins.net/csgo-prop-hunt-mod-plugin/) Terroristiem tiek dota iespēja izvēlēties kādu no dotajiem propiem un slēpties mapē, noteiktā laikā CT tiek unfreezoti un tie var sākt kusteties un doties meklēt.
    4.1 *Terroristi nevar pacelt ieročus vai "riotot" Adminiem lietas:
    Viegla opcija /djoff, izslēgtu double jump uz vienu roundu. (Noderētu punktu spēlēm.) Tā pat arī varētu /shopoff, lai ir iespēja izslēgt shopu (Arī noderētu punktuspēlēm) Agrāk @_TnT_ bija pieeja ievietot mapes caur kaut kādu paneli, ja iespējams to salabot?  Līderis:
    Vēl jo projām pa šiem gadiem uzskatu ka jādod terroristiem iespēju balsot ko viņi grib par līderi. ^ kopā ar to pievienot !giveleader (!gl), varētu atdot līderi kādam citam CT noteiktā situacijā.
    (dažreiz man pašam jaaiziet AFK uz 1-2min round vidū steidzami) IDCShop:
    Nedaudz samainīt Double-Jump cenu, pašlaik 3€ par 3 dienām ir simply not worth. Varētu tā pat kā vipam.
    -1€: 2dienas
    -2.54€: 5dienas
    -3€: 7dienas.
    No savas pieredzes redzēju ka DJ ir lieta ko vēlos, bet es nevaru atļauties 12 eiro maksāt par 12 dienām. Punktu cenas nedaudz adjustot uz lēto pusi. (Pašlaik not worth) Noņemt Force RTV opciju "Dont change", Tu tērē savu naudu lai mainītu mapi. Pie "sperienprojekts player" noņemt opciju balsot, again, Tu tērē savu naudu lai izmestu spēlētāju! Dueļi:
    Dueļu sākumā visiem iedot armoru & helmetu (Tad kad tiek izvēlēts duelis) cuz vipiem ir advantage dueļos kam nebūtu tā jābūt. Shot for shot dueļi, tā kā 1.6, iespēja izvēlēties piemēram. 1. menu: shot for shot -> 2. menu [ieroču lists] Headshot only dueļi. Noscope dueļi. (Arī lists kur izvēlēties ieročus: AWP, Scar, Scout) Bani:
    nobanot pastnieku. pls (down 2 pay)  
    Map voting:
    Nothing special, bet varētu lūdzu atpakaļ skaņu "Its time to choose" (links)  
    principā tas viss, ty 4 reading. (nav gan, ir 5 am un es esmu too tired lai domatu vel kas man paslaik JB riebjas)
  4. Like
    ZMeiZ reacted to kreygasm in JB: Izņemt HS Knife.   
    Most inconsistent & bugged plugins JB vēsturē, ir iespējams tēmēt pa galvu un izdarīt damage kā ar weak stab. Vai arī durt pa kājām un izdarit -125 galvā.
     
    (ir variants ari update viņu lai ir more consistent)
  5. Like
    ZMeiZ reacted to boomix in Sūdzība [Arena] barovsky   
    Admins bija uz testa laiku, ja nevar mēnesi pat izturēt sūdus netaisot, tad atvaino, nav lemts būt par adminu. Testa laikā brīdinājumus nedodam.
    Admins noņemts, taisu ciet.
    Cheers
  6. Like
    ZMeiZ reacted to re1 in Sūdzība [Arena] barovsky   
    Varbūt tu ar viņu vari tā runāt, jo jūs čomi or something, bet šī ir blatant necieņas izrādīšana, tur nebija nekādi joki vienkārši konkrēta rupjība, kur mute bija pelnīts. Tev nebija ne mazāko tiesību noņemt viņam mute. Tev jāiemācas izvērtēt situācijas no citu perspektīva. Mute netika uzlikts, jo gepardu nosauca par lowlife arēnas streameri, aizej pats apskaties demo pirms veic savu atbildi, lai neapkaunotu sevi vairāk, tur tika pateikts vairāk. Esam cilvēcīgi viens pret otru, un tas, ka tu domā uzreiz pēc šādas situācijas, ka admins esot uzreiz iedomīgs, nav laba rakstura īpašība.
    Mute ir pamatots, barovsky mutisks brīdinājums.
     
     
  7. Like
    ZMeiZ reacted to Outpace in CTUNBAN [JB] "Gunfeed" meiz   
    Unbanots
     
     
  8. Upvote
    ZMeiZ got a reaction from Heatiņš in CTUNBAN [JB] "Gunfeed" meiz   
    1. Pilnais bana info izraksts no konsoles:
    [CTBAN] -----------------
    [CTBAN] Tu esi CT banots!
    [CTBAN] Banoja: *eXsup*
    [CTBAN] Iemesls: "gunfeed"
    [CTBAN] Datums: 2020-06-28 21:33:21
    [CTBAN] -----------------
    2. Paša paskaidrojums par situāciju:
    1am Spēlēju ct side, mēs ar būvnieku, kurš bija t side aizgājām uz  1v1 knife dueli. Es nomiru tuvu t baram, kuri paņēma ieroci un nogalināja manu komandu.
    3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV: -
  9. Downvote
    ZMeiZ reacted to Aidziiis in [CS GO] 1vs1 IDENTY turnīrs?   
    Musu mm sqauds uzrikoja labaku neka tu xd #gl
  10. Upvote
    ZMeiZ got a reaction from rebudijs in JB Konkurss.   
    meiz
    http://identy.gameme.com/playerinfo/2149
  11. Like
    ZMeiZ reacted to BumbinsTV in [JB] Pastnieks   
    Pārkāpēja profils / steamid / niks Pastnieks https://steamcommunity.com/id/gemybest
    Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem .) jb_vice_v1 2020-05-10 20:57 Pārkāpums (piem. wallhack,) T zona / Nezin noteikumus.
     Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Viņš, apmēram, 2-6 roundam iegāja t zona, tad pāris roundus tēloja muļķi sakot ka tā nav t zona, un tad noslayojās. Zinu ka par 1 t zonu nevar dot banu, bet tas notiek gandrīz katru reizi kad vins ir ct side. Nevelos rakstit un meklet visus gadijumus, tacu zinu to ka noteikumus vins nezin un nekad nav lasijis 100%. Kā arī mapes laikā vins uztaisīja vairākus fk. Zinu tur citi ct ari kkadu huinu darija, tacu tadu lielu parkapumu, jeb noteikumu nezinasanu pamaniju tikai gemy.
  12. Like
    ZMeiZ reacted to TheShotty7 in [Sūdzība] BasePlate   
    1.https://steamcommunity.com/profiles/76561199034845506/  
    2.BasePlate
    3.Tātad 6. rundā chalis uz mani sadusmojies pirms iepriekšējā raunda.Sākas diena daru visu kā līderis saka un nošauj speciali/apzināti mani pēc kā iet sleyoties.Domāju,ka par šādu rīcību ir jādod CT bans.
    4: 3:2 Rezultāts
    5. jb_fortif      2020-04-21 23:06        14.6 MB
  13. Like
    ZMeiZ reacted to simplijs in atā admini   
    Uzņēmējdarbība un cs komūna.
    Varu iztēloties to ierakstu CV - 10 gadus biju uzņēmējs vadīju geiminga portālu, kur viss ir pēc brīvprātības principa.  Evolutions paņems ar atvērtām rokām, lai varētu dalīt kārtis online kazino. :DDD 
  14. Like
    ZMeiZ reacted to Frogijs in atā admini   
    Beidzot, pats jau gribēju rakstīt, lai ņem adminu nost. Serveris ir tik dead, ka tur tikai putekļi lēkā. 
  15. Downvote
    ZMeiZ got a reaction from linceens in ieteikumi @jb   
    Kas ir tas ko es gribētu, lai mainās?: Tad, kad t ir vairāk par 5 vipiem on, grānātu skaits samazinātinātos.
    Kā tas darbotos?: Izlozēt randomā kuram tiks iedotas granātas, piem. uz 8 vipiem 4 vai 5 granatu komplekti.
    Kāpēc tas būtu jāievieš?: Ct pusē nav iespējams novadīt pie 15+ teroristiem no kuriem 7,8 vai pat 9 ir ar granatam. Uzreiz pēc kameru atvēršanas izlido 8 smoki, 8 flashi un full flash tāpat nedrīkst šaut, kas nozīmē ja tu gribi kaut ko ekrānā redzēt tev jāgriež muguru un jāļauj tikt noknifotam. Vipiem ir tā jau 150hp (nevar insta kill ar awp), tas atļautu iespēju ct novadīt kādu raundu neskatoties uz to, ka parasti ir kādi 2 vai 3 ct uz 15 cilvēkiem.
  16. Like
    ZMeiZ reacted to anakingo in ieteikumi @jb   
    Jā, ok, mēs zinam kā strādā csgo, jāgriež mugura pret flash. BET kamēr tu griez to muguru, cietumnieki redz, ka nepievērs uzmanību un visi kā viens sadomā aizbēgt un vēl labāk, brukt virsū. Īpaši vēl tad, ja lido quickflashi no kamerām, kur iespēja noreaģēt ir 0, nu šis ir vieglāk sacīt, nekā darīt.
    ba gvel ideja ir laba, es esmu par, bet varbūt bičiņ samazināt uz 10hp un 15hp par hs un flashi paliek kā ir,  tas uztaisa jb nedaudz izaicinošāku.
  17. Upvote
    ZMeiZ got a reaction from Nezinkas in CTUNBAN [JB] nezin noteikumus MeiZ   
    1. [CTBAN] -----------------
    [CTBAN] Tu esi CT banots!
    [CTBAN] Banoja: DopeScott
    [CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus
    [CTBAN] Datums: 2018-12-04 20:05:59
    [CTBAN] -----------------
    2.dopescottam nervi neizturēja, jo viņš vēlējās lai ievēroju noteikumus kuri neekstistēja.
    3*. Gads+ rinķī, nav vairs.
  18. Like
    ZMeiZ reacted to eska in [GIVEAWAY] AK-47 Elite build (Minimal Wear)   
  19. Like
    ZMeiZ reacted to kreygasm in JB gang plugins   
    https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2495476
    About:
    This is a gangs plugin that allows people to create gangs and invite their friends! Once members of the gangs gather enough credits/points, they're able to unlock gang powerups! This allows people to get together and have some fun. Perks that gangs can work towards include extra health, damage, lower gravity, higher speed, and finally gang size increase! The powerups given are very slight, and do not impede gameplay in any way. Powerups are also disabled when there's only one terrorist left (last request). Give it a try!
    Kāda ir mana ideja: Varētu izņemt visu kas ir op, bet atstāt kkādus small powerups, kā piemēram 10hp boost & armor u.c
    Gang varētu izveidot par 1000 points/3idc (nezinu kuru labāk gribat)
     
    idk. izklausas poke, bet ja jau p2w ir tagad, tad gjau ka šis neko traku nemainīs.
    @boomix
  20. Like
    ZMeiZ reacted to kreygasm in JB gang plugins   
    Jā ir kā ki**, bet tas nemaina faktu.
    Ir cilvēki kas ļoti grib tos boostus, bet nav spējīgi ielikt naudu, respektīvi ja tiem ir draugi kas ieliek serverī $$, varēs uztaisīt kopā gangu un samesties piem. $$ un izveidot tādu.
  21. Like
    ZMeiZ reacted to smux in [JB] _TnT_   
    1. https://steamcommunity.com/profiles/76561198023746366/

    2.
    jb_fentex_fix 2019-06-14 18:30 1.0 MB  
    3. Pēc ilgiem laikiem Jailbreikā bija kāda cita mape jb_fentex Beidzot izgajām ara no 6 mapju rotacījas Vice,Overcores,Peanuts,snows,vipinthemix un moonjail.
    Šeit ir vakardienas  daļa no mapju izvelēm ----> http://prntscr.com/o1wzqf
     
    Mape sākas, ienāk tnt, uzliek vote lai mainītu, 86% izvelas lai maina. tā arī nomainīja.Kapēc ir jaābuso savs powers ka Servera administratoram lai nomainītu mapi kas tev nepatīk?Kādeļ  ir jāņem mape  un pec tam viņu nomainītu atpakaļ uz to 6 mapju rotacīju.
     
    Ja nepatīk mape nopērc Force rtv, vai nospelē 20 minūtes un kliedz lai raksta RTV chatā  un  izvēlas snow vai overcore.
     
  22. Like
    ZMeiZ reacted to Outpace in CTUNBAN [JB] nezin noteikumus MeiZ   
    Unbanoju.
     
     
  23. Upvote
    ZMeiZ got a reaction from smux in CTUNBAN [JB] nezin noteikumus MeiZ   
    1. [CTBAN] -----------------
    [CTBAN] Tu esi CT banots!
    [CTBAN] Banoja: DopeScott
    [CTBAN] Iemesls: nezin noteikumus
    [CTBAN] Datums: 2018-12-04 20:05:59
    [CTBAN] -----------------
    2.dopescottam nervi neizturēja, jo viņš vēlējās lai ievēroju noteikumus kuri neekstistēja.
    3*. Gads+ rinķī, nav vairs.
  24. Upvote
    ZMeiZ reacted to latvianguy in NOTY 2018. gada nominācijas   
    Administrācijas pārstāvis - Manuprāt @boomix neizsakāmi ar jauno forumu un visām pārējām fīčām, kas šogad tika pievienotas.
    Moderators - @skaruu Ir vienmēr bijis aktīvs, vienmēr gandrīz kad stulbs threads, vai kad jāiedod kādam warns, es viņu redzu. Faz arī labs, bet lai iet skaruu.
    Banteam - @Outpace Ir bijis salīdzinoši vairākos topikos, lai gan Clubsteps ir foršs un all that, manuprāt Outpace ir nopelnījis vairāk.
    Serveru admins - @Walter JO vienmēr sasniedzams, tagad kaut kur pazudis.
    Pub Admins - @Clubstep Jo viņš ir tāds zaķīts kas soda tad kad vajag, un neatbalsta nekādu sūdu čatā, vai kur citur, čīteri arī mazāk serveros.
    Arenas Admins - @Wendyy Cik esmu bijis onlainā graindot reitingu, wendyy vienmēr iekšā, kā arī atbild uz calladminiem salīdzinoši ātri, enjoy!
    JailBreak Admins - @exsup Kā jau teicu nelīdzinoši daudz onlainā, rebudijam tikko atgrieza aksesu, bet būtu bijusi balss viņam.
    Lietotājs - @TIGER Nav kādu laiku redzēts, tā aktīvi threados un čatā, bet nu forumā viņš šī gada laikā, ir bijis ļoti aktīvs.
    Palīgs - @akka Lai gan boombix pa serveriem rusho, akka vienmēr palīdzējis man ar TS3 (atdeva vipu), un citām lietām, un vienmēr ātri ir atbildējis.
    Sliņķis - @akka Arī pie sliņķiem viņš iet, jo es neredzu viņu īpaši aktīvi kaut ko darot, tikai ja paprasa help, bet nu gan jau kā kompliments šis arī būs.
    Aktīvais - @exsup Es nezinu kuru citu lai te ieliek, kā jau teicu viņš te forumā ir 24/7 un serveros arī, es neesmu bijis īpaši aktīvs, dodu tam ko zinu, kas ir.
    Oldschool - @Kanepis Normāls čalis, cik zinu pēc čata un citām aktivitātēm, DeFire nav kādu laiku manīts, so balss Kaņepim.
    SPAMERIS - @exsup Viņš spamo visur, un ir visur. (Jau kāda 10 nominācija zupam)
    Girl next door - @MelodijAa.Viņa tāda edgy meitene, iedošu jo viņu neviens nezin, tapēc yolo.
    Labākā pērle - @boomix Tinder video, nemeklēšu linku, gan jau augstāk jau iemests.
    Aktīvākais mūziķis - @Vankaa*Aktīvs mūziķis forumā, vienmēr kaut kas no viņa.
    Memeris - @Mr.MercuryViņa memes ir gold, un patīk pasmieties par viņiem.
    Skabarga pakaļā - @linceensDīvains indivīds, gan serverī, gan forumā vienmēr uzrakstīs riktīgo nonsense (no offense)
    Čata gariņš - @exsup Jo nu, kā jau teicu viņš ir visur.
     
     
    Atvainojos, ja zupa vai kas te vairākas reizes, bet galu galā nominācijas tak pēc paša domām, piedodiet ja tādas salkanas atbildes, neesmu te pēdējos mēnešus tā aktīvi darbojos, bet nu kā būs tā bus.
  25. Downvote
    ZMeiZ reacted to DopeScott in [JB] DopeScott   
    Novadija 2 saimon spēles pēc kartas vienā mapē, jo pirmā neizdevās ¯\_(ツ)_/¯.

    ''Spēlētājs DopeScott mapē jb_overcore_v5 uztasija 2 saimon speles pec kārtas apmeram no 4 - 9 raunda , precīzi nevarēšu pateikt.''
    http://prntscr.com/lqrasu - ASAPs
    Edīt : Nevarēju atrast to noteikumu, ka nevar atkartoties spēlēs divus raundus pēc kārtas.. lol..
×