Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/09/18 in all areas

  1. exsup

    Apzināta servera laušana

    Nezinu vai es būtu vainīgs pie kaut kā, jo es visus slapoju, kas spamoja gr ieročus. Tapēc domāju, ka es neesmu nepiekā vainīgs. Sākumā linceens ar ASAP'u spamoja tos wepus un es centos viņus apturēt ar slapošanu, bet laikam vajadzēja ātrāk slayot/banot.
    4 points
  2. Ayon weee

    ;(

    https://steamcommunity.com/id/DrugsHelpsGaming/ arena very bad person ;( ban for every i criii everii taim :((((( https://imgur.com/a/mWh7STr Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    4 points
  3. Paldies, savelkot šo + šo topiku + blatošanu par kkādiem sakariem, bans pagarināts uz nedēļu. Outpace, kad pārējos izskatīsi, banus ne mazākus kā 1 diena.
    2 points
  4. Outpace

    ;(

    Not enough evidence.
    2 points
  5. SMUKŠS

    Identy komiksi 2

    Man vienkārši nav tik hot čirkaini pūdeļu mati kā Tev. <3
    2 points
  6. Drīzumā noslēdzas gads un straujiem soļiem tuvojas gada kopsavilkums, kas izpaužas nominācijās. Atskats uz pagājušā gada NOTY: Šogad gribētos savākt/sagaidīt lielāku lietotāju aktivitāti, tāpēc aicinu visus jau laicīgi aizdomāties par pagājušo 2018. gadu, kā arī šai topikā gaidu ierosinājumus kādas nominācijas vēlamies redzēt gada izskaņā, jebkādus priekšlikumus rakstam šeit, iztiksim bez dumjībām, tie posti tiks vienkārši dzēsti, bet ja atkārtoti piedrazosiet saturīgu topiku, moderatori drīkst likt warningus.
    1 point
  7. xaotic

    Musician.

    8
    1 point
  8. akka

    1 point
  9. Sveiciens Reikam 2, esi labākais un paliec tāds! <3
    1 point
  10. faz

    Sveicam: SMUKŠS, blurryface

    Sveiciens labākajam insein žīdam! Visu to zaļāko, labāko un krutāko! Turpini taisīt mūziku, turpini mest bildes ar kaķi un turpini nepazust no identy (jo drīz vajadzētu pasēdēšanu uztaisīt)! Turās, Smukais!
    1 point
  11. 1.2. Necieņas izrādīšana pret citiem spēlētājiem un/vai servera administratoriem. Sods 1.2. Komunikāciju liegums (mute/gag) 5min - 2h / 1d - 7d / 7d - 30d / uz mūžu Gaga garums atkarīgs no katra admina patstāvīgi un no situācijas, par cik tev jau iepriekš bijuši gagi, un nav vairs 3d, bet 6h tad šoreiz gags pamatots, lai zinātu ,ka īpaši nevajag mētāties ar lamuvārdiem.
    1 point
  12. Elsisdizi nav jau pirmo reizi ''izcēlies'', tāpēc arī domāju uzlikt lielāku gagu, jo, manuprāt, ja cilvēku pavisam netīšam nošauj - veiksmīga sagadīšanās, viņs tāpat pateiks pirmo, kas viņam ienāks prātā - ''retards'', pat neapdomāju situāciju. Ja jau Tu savā vecumā ''18+'', pirmo vārdu, ko vari tādā situācija izdomāt ir ''retards'', tad tev nevajadzētu access pie terzētavas.
    1 point
  13. exsup

    Musician.

    10000000000000/10
    1 point
  14. love_me

    Musician.

    Nav mans 7/10
    1 point
  15. 1 point
  16. Negribu taisīt vēl vienu sūdzību, bet Exsups arī atrada to ka, linceens izmanto bugu, lai ieetu CT, kad viņš CT banots. Domāju, ka viņa CTunban appelācija vairs nav vajadzīga... Demka : Demka Pašā mapes sakumā, linceens jau to azpinās. Es viņu temp banoju uz 666min, >>>> bet neiebilstu, ja BanTeam pagarina to banu. <<<< Btw, neilgi pēc bana linceens gribēja pafelxot ar saviem sakariem : http://prntscr.com/lgelks p.s. Bold texts ļoti uzsvērts un izsaka galveno domu šim postam
    0 points
  17. sick edit bruh
    0 points
  18. excalibur

    Musician.

    a$$ so fat you can see it from the front, 9/10.
    0 points
  19. Snabulis

    Apzināta servera laušana

    Es jau rakstīju ka metu prom ieročus tur kur jūs viņus metāt,nezinu kā palīdzētu tas ka jūs viņus iegrūstu mazā kamerā ,bet cik sapratu lags būtu lielāks. Par granātu mešanu,metu kad jūs sākāt spamot šos ieročus lai viņus izkliedētu un jūs nevarētu viņus nogādāt tajā kamerā bet beigās izmantojāt pašu gr kur izveidot lielu čupu un mētāt he granades,neuzskatu ka es jebkādā viedā iesaistījos jūsu rīcībā,ja nemaldos lielākie lagi bija ,kad es biju miris un specoju visu to murgu ,bet paldies par atsaucību,vismaz cilvēks saprot savu kļūdu un to nožēlo. ps: nezinu kāpēc tev visā tekstā ir 4 dažādas krāsas un random vietās pasvītrojumi ,bet paldies par izteikšanos
    -1 points
  20. Snabulis

    Apzināta servera laušana

    1. Bija vairāki pārkāpēji - Linceens ,ASAP ,BlackDragon ,tādēļ ka pārkāpēji ir vairāki tad visu steam link nemeklēšu,cerams Outpace'am neizņems tas pārāk ilgu laiku. 2. Šeit Round: 0:2,rounds iet diezgan ilgi tāpēc var arī skatīties round beigas. 3.Servera laušana. http://prntscr.com/lgdzdd ,es zinu ka es ari mētāju ieročus ,bet tas bija lai apturētu viņu procesu ,uzskatu ka esmu nacionāls varonis,varat medaļu pasniegt vēlāk,tnx http://prntscr.com/lgdnq0 ,traucēja visi tie fps dropi,nav man slikts dators ,ka man tas bija vienīgajam ,čatā citi ari teica ,ka fps drop http://prntscr.com/lgdp1j ,šis ir uz 50/50 ,jo itkā spam čatā nav ,bet tajā pašā laikā bija 2 admini on kuriem noteikti šis spam bija(+ nezinu ,kāpēc nav tāda noteikuma par pogu spam,vismaz pats neatradu) http://prntscr.com/lgdpyn (black dragon uz šito neatiecas) 4.Nezinu kura šo 3 gudro cilvēku ideja tā bija ,bet principā viņi spamoja GunRoom'ā pilnu dirsu wep (tā tiešām pamatīgi pilnu) tā ka sāka lagot serveris ,nezinu ko viņi gribēja ar to panākt ,bet lai netestē savu ziņkāri šajā serverī un dara to hostējot paši savu. Vel vēlos piebilst ka rakstu sūdzību tikai un vienīgi attieksmes un principa pēc, čatā biju uzrakstijis ''ja nocrashosiet serveri rakstīšu sūdzību" vai ktko tādu un momentāli dabūju atpakaļ abuse no ASAP un gudru tekstu ka ''viņš vienkārši nevar izvēlēties wep''. Zinu ka mans chat log arī nav labākais pasaulē ,bet ja jūs gagosiet ASAP tad dariet to beidzot uz kādu ilgāku laiku ,jo viņa toxiskums tiešām bojā šo serveri un ievieš tajā vibe. (ja gribat man ari varat likt sodu par chat history es to nenožēloju) ps: zinu ka serverī bija 2 admini bet ,manuprāt viņi nepiekā nav vainīgi,izņemot exup,viņam var acc off un man acc on,tnx
    -2 points
  21. Nezinu, es teicu, ka ienācu serverī, tikai, kaut kad pa vidu, vai uz haosa beigām. Nemaz nebiju tad, kad tos ieročus mēģināja iemest kamerā, pats nemaz nevēlējos un tā nedarīju. Un mētājot granātas apkārt, visi ieroči sāk lidot gaisā, tādejādi tu izveido daudz lielāku "lagu" serverim. P.S. Kā pats atceros, tu neko pats neteici, lai izbeigtu šo haosu, vienkārši mētāji granātas un ieročus visur apkārt. Vienīgie cilvēki, kuri mēģināja izdarīja kaut ko, lai izveidotu mieru serverī, bija tie 2 admini serverī un es, varbūt kāds vēl, kurš teica, lai beidz taisīt lagu, bet neatceros nevienu, kurš tā teiktu tajā brīdī. Nesaprotu, par ko tu runā, kad teici, ka rakstīji čatā, ka tu met ieročus prom no tās vietas, kur mēs metam. Nezinu, kā tas palīdz risināt šo haosa problēmu, veidojot vairāk haosu, ja tu tik ļoti gribēji izbeigt šo "jucekli", varēji vienkārši izdarīt, kā es izdarīju, ieiet ct, lai raunds resetojas.
    -3 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×