Jump to content
SiekaluMeerciite

Sūdzība [PUB] Clubstep

Recommended Posts

1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir)- Admins Clubstep
2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda: Vakar iegāju paspēlēt pub serverī. Ienācu neilgi pēc halftime, kā 90% gadijumu, manā komandā bija kādi trīs cilvēki,kas nepārtraukti runāja(shittalkoja). Sākumā es viņus nomutoju, jo sapratu, ka nevēlos bojāt savas ausis,bet ,gluži pēc  nepilnas minūtes, es pamanīju,ka mūsu komandā ir "gada pub admins" Clubsteps.Tad es viņus atkal unmutoju,lai dzirdētu ,kas notiks. Tā arī pagāja pāris roundi un es kļuvu jau neapmierināts,ka nekas netiek darīts, tā nu lūk,es viņam uzrakstījuhttps://prnt.sc/lfk8x9  Clubsteps mani tikai ignorēja.Un vēlāk klausoties šajos spēlētājus ,ne tikai es saklausīju tukšu runāšanu,bet arī daudz lamuvārdus, un tad man jau likās nepieņemami,ka nekas netiek darīts.VĒL PĒC DAŽIEM ROUNDIEM pretējas komandas spēlētājs pateica,kur atrodams viņu komandas pēdējais spēlētājs(monitorings) ATKAL NEKAS NETIKA IZDARĪTS!(cik zinu,tad demo nerāda čatu,tapēc rekur ir pierādijumi: https://prnt.sc/lfkbh3. Kā arī šis spēlētājs visu laiku čatā rakstīja visādas jēlības utt(https://identy.lv/csgo/players/info/messages/76561198388103965/3). Šodien atkal ieskrēju paspēlēt pub uz kādām 10minūtem,un uzminiet kas?Atkal serverī bija cilvēki ,kas pārkāpa noteikumus un clubsteps to visu redzēja un dzirdēja! Tad nu lūk,man radās jautājums - KĀPĒC CLUBSTEPAM IR VAJADZĪGS ADMIN STATUSS ?
3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes. Tur var visu demo dzirdēt ,ka  tur visulaiku kāds "vārās" ,apsaukājas un pārkāpj noteikumus.Kā jau iepriekš minēju,es ienācu  tikai pēc halftime un 100% es visu demo neskatījos.  http://prntscr.com/lfkdt0
4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību - Otrais puslaiks, var arī skatīties visu demo ,ja tiešām vēlas pārliecināties par to ,ka nekas netika darīts.

Domāju,ka admins jāsoda  bargi,it īpaši ,ja viņš nav parasts game admins( Protams,ja mana sūdzība būs pamatota)

 

Es vēlētos ,lai izsakās maksimāli daudz cilvēku,kas ir kaut ko līdzīgu novērojuši vai saskārušies ar clubstepu vienaldzību.

 

 

P.S. skatotes uz viņa šaušanas prasmēm ,es uzskatu,ka vins neprastu atšķirt hakeri,kas slēpj savu čītus ļoti rūpīgi ( no offensive :( )

 

Edited by SiekaluMeerciite
Link to comment
Share on other sites

Liels pluss siekalam! Tiešām viņam ir brīžiem galīgi vienalga, kas notiek serverī, nemuto, negago, nepilda admina pienākumus. Vakar vairāki cilvēki čatā lamājās, un clubstep neko nedarija. Iepriekš serverī bija exca un barovsky, kuri pilnībā, un ļoti labi, pilda pienākumus, kuri attiecās uz adminiem.

P.S - es neko sliktu nevēlu clubam, bet biki jāmaina attieksme!

Edited by bot relod
Link to comment
Share on other sites

Tātad, kā nekā esmu saskāries ar Clubstepu pubā/arēnā un zinu kāds viņš ir domāju, ka arī varu izteikties.

1. Tātad es domāju vienīgais ko jāņem vērā ir siekalas teiktais, jo tie abi - ''bot relod'' un ''exsup'' vienkārši piespēlē klāt siekalai, jo kā nekā ''besties'' vai arī klasesbiedri.

2. Ja jau viņš ir tik slikts, tad kapēc es neesmu saskāries ar Clubstepu, ka viņš tur citiem dod izņēmumus or smth? Kad esmu serverī un ja tur ir Clubsteps, tad viss tiek kontrolēts. Ja kāds lamājas vai abuso, tad Clubsteps arī attiecīgi rīkojas - mute/gag/silence.

3. Manuprāt nepamatota sūdzība.

E: Tātad arī ja Clubsteps piemēram nedzird kādu kurš runā pa voice chat kādu sūdu or smth iemesls varbūt tāds, ka viņš ienāk serverī paklausas vai viss ir kārtībā, ja ir tad viņš var arī uzslēgt mūziku un mierīgi relaksējoties klausīties un spēlēt, kā es to esmu darijis. Un es varu derēt, ka exsup vai kas viņu tur esot saucis es varu derēt, ka viņi nevis sauc nikā, bet ganjau ''nupstep'' utt un tapēc viņš arī neklausās tajos vai ir nomutojis, jo mēs jau visi esam tikai cilvēki un katram ir savs pacietības mērs. 

Un atbildot uz tavu Outpace komentāru, bij tā ka es izteicos pirmais un tad izteicās barovsky`s atsķirība ir tāda, ka mēs izteicāmies neplānojot ko rakstīsim or smth like that, bet tie 2vi frukti ganjau vienojās. 

Edited by snek`
Link to comment
Share on other sites

Nezinu vai vīri. Clubsteps ir viens no tiem adminiem kas ļoti labi pilda savus pienākumus un ne tikai pubā , bet arī arēnās.

varbūt viņš ir sācis mazāk pievērsties čatam, jo citi domā ka viņš tur pārāk strict or smtn, citiem atkal tas nepatīk, un varbūt tas ir kautko ietekmējis.

bet Clubsteps kā tāds ir ļoti pretīnākošs cilvēks un arī kā admins.

nebūtu viņš es noteikti veljoprojām daudz komandas nezinātu adminam, un nezinātu kā rīkoties dažādākas situācijās , kurās Clubs ir devis man padomu.

Takā dēļ šādiem niekiem Clubstepu, kurš ir jau ilgtermiņa admins nevajadzētu sodīt par kautkādiem tur čata pārkāpumiem, varbūt cilvēkam slikts garastāvoklis bija uzrakstija voice_scale 0 un klausijās mūziku, viņs takš ar ir tikai cilvēks galugalā!

Link to comment
Share on other sites

Negribēju īsti izteikties te , bet @snek`Tu tikko pats parādiji lielisku piemēru ,ka neesi labāks, ja jau saki ,ka "

abi - ''bot relod'' un ''exsup'' vienkārši piespēlē klāt siekalai, jo kā nekā ''besties'' vai arī klasesbiedri. "

Tad tieši to pašu izdariji ar barovski, nedaudz stulbi, ne?

 

Bet ,ja par tēmu ,tad šodien arī neliela saskaršanās ar šo bija, ka mapes beigas un kkādi 3purni vienkārši ķērc mic tās ~10sec un clubs kkur nozudis, iespējams tiešām kā nekā mapes beigas, un aizgāja prom no datora, bet still tas ,ka tikai "atdzīvojās" nākošajā mapē, jo liela daļa teica kapēc viņi nav mutoti.

Diezgan arī stulbi teikt ,ka nav vainīgs ,ja tiešām neredzējāt demo/nepaskatīties čata logus, kā arī neiet šeit runa par to cik viņš labs admins pret citiem adminiem bijis, ar padomu došanu utt.

 

Galu galā, domāju ,ka jābūt vairāk uzmanīgam kā nekā tiešām neesi pliks admins un nevajadzētu šādām sūdzībām būt pret tevi. :)

Link to comment
Share on other sites

Šajā gadījumā varu piekrist @barovskyun @snek` , jo  nekad savās 250+ stundās neesmu saskāries, ka Clubsteps slinkotu. Pat šodien Clubsteps pildīja visus pienākumus un bija savu pienākumu augstumos. Manuprāt, būtu labi ja arī pats @Clubstepatbildētu un pateiktu, kā tad tur īsti bīja. Vel dotu 20% iespējamību, ka cilvēkam slikta diena, un kā minēja @barovskyuzlika voice_enable 0 jeb voice_scale 0, un klausījās mūziku. 

 

Link to comment
Share on other sites

Slikc adminc, ko lai saka. Bet ja nopietni, tūlīt izklāstīšu pa punktiem, kādās situācijās piemēroju soda mērus.

Pirmkārt, sodīt katru spēlētāju par sīkumiem nesagādā man prieku. Man nav nekas pret, ja pasaka mums visiem zināmo "ble", vai tamlīdzīgu lamuvārdu spēles gaitā. Latviešiem tas ir komata vietā, it sevišķi Identy serveros. Situācijas mēdz iekarst un nervi izdara savu, tas saprotams. Šādos gadījumos pieveru acis līdz brīdim, kad nonākam pie "otrkārt".

Otrkārt, vienmēr sodu, ja spēlētāji sāk aizvainot citus. Ja būtu tev BT panelis pieejams, redzētu, ka 90% iemeslu ir tieši "abusive" nevis "bad language". Abuse es neciešu un nepieļaušu, kad esmu serverī. Abuse gan čatā, gan voice čatā tiek momentāli apklusināts, izņemot gadījumus, kad sarunājas vairāki spēlētāji reizē, tad niku ir grūtāk noteikt. Par rakstisko čatu, reizēm sanāk palaist garām, ar visām radio komandām, serveru ziņām un citu spēlētāju tekstiem. Bieži negadās, bet ir gadījumi. 

Treškārt, ja ignorēju, tātad ir pelnīts. Katru reizi ieejot serverī to tik vien dzirdu "clubsteps iekšā, nerunājam savādāk visiem atkal mute saliks neparko utt. u.tjpr.". Tas pats ar supza, reloda, jake utt. līdzīgajiem. Es uz piedūrieniem neatbildu un neatbildēšu. Jums tas varbūt liekas smieklīgi, bet ja katru dienu to jāklausās, tad paši, ceru, varat iedomāties, kā tas ir. 

Tagad vairāk par pašu sūdzību. Demo noskatījos (precīzāk, noklausījos), neko sodāmu nesadzirdēju. Laiku nepiefiksēju, bet bija spēlētājs, kas dabūja gagu no manis par cita aizvainošanu. Viss tiek kontrolēts.

Palaidu garām vienu sakam "bl* *oplis ***anais", bet tas bija pateikts tik ātri un klusi, ka tajā brīdī vienkārši nesadzirdēju. Par to monitoring, palaidu garām. Kā jau teicu, cenšos sekot līdzi čatam cik spēju. 

Man zelta vidusceļa ne arēnā, ne pubā nav. Vai nu esmu pārāk strikts un mutoju visus pa labi, pa kreisi, vai nu pilnīgi neko nedaru un ļauju visiem lamāties. Galvenais, ka pats zinu, ka tā nav, mana sirdsapziņa ir tīra, tāpēc tāda veida komentāri mani vairs neuztrauc. 

Tagad iedomājamies visi reizē nelielu ainu, kurā visi tiek sodīti, neskatoties uz to, cik liels vai mazs pārkāpums. Gan arēna, gan pubs būtu kapa klusumā 24/7. Jums to vajag?

 

P.S. @bot relod Citu nosaukt par jo**** dau** kamēr admins ir pretinieku komandā, ir ļoti nesmuki.

P.S.2. Siekaliņ, siekaliņ. Tavs pēdējais teksts bija tiešām lieks. Ņemot vērā tavu vecumu, tev vēl uz lūpas mātes piens tecēja, kad spēlēju cs. Pieredze ir, neskaitāmas stundas pavadītas gan 1.5, gan 1.6, gan GO.  Neskaitāmas reizes pie manis privāti vērsušies admini, lai paskatās to un šito utt. Vienmēr palīdzu. Tāpēc nepiekrītu tevis teiktajam, ka neprotu atšķirt.

P.S.3. @OutpaceCentos pievērt acis, tā kā tikai 10 sekundes rounda sākumā. Attiecīgi arī nomutoju nākamās mapes sākumā, jo turpināja spamot mikrofonā. Nesaprotu, kur tieši ir problēma? (Retorisks jautājums).

@SiekaluMeerciiteKur izrāvi, ka neesmu parasts game admin? Serverī man ir tās pašas pravas, kas pārējiem adminiem. 

Edited by Clubstep
Link to comment
Share on other sites

Demo neskatīšos, jo man ir slinkums, bet varu tikai pastāstīt kā es rīkojos (jā, es actually 3 dienas esmu nospēlējis pubā, līdz mani izmet par to, ka man nav slots) :

Neesmu ļoti aktīvs, bet pa šīm trim dienām paspēju caur savu smirdīgo paneli nogagot vismaz 3 cilvēkus (kāpēc smirdīgo? - tāpēc, ka mani izmet no spēles, kamēr logojos ar steamu iekšā).
Pirmajā dienā divi sīkie nonstopā runāja visu ko pa micu (par piemēru : "eeeeeeee, čupiņ, nāc uzboosto... ko tu tur skaties, haha? tak naac uzboosto, EU KĀDS NĀK, SLĒPIES!! NU KO TU NEVARI NOŠAUT VIŅU?" un šādi vismaz kādus piecus roundus). Divas reizes uzprasīju "eu, jūs negribiet nerunāt tik daudz, es neko no spēles nedzirdu!" un varbūt vienreiz prasīju vai viņi negrib būt mazāk kaitinoši, saņēmu atbildi "nomuto mūs vai ej ārā!" nu... es viņus nomutoju caur admin paneli un viņi paši izgāja ārā. Es tik ilgi cietos, jo izklausījās, ka viņiem ir jautri un sākumā nebija nemaz tik neciešami, dažreiz pat aizvērās tad, kad bija miruši.

Otrajā dienā spēlēju mirage un kaut kāds čalis mikrofonā vairākas reizes bļāva "AAAAAAAAAAAA, MIRSTIIIII!!!!!", tad es palūdzu viņam vai viņš nevarētu nebļaut. Vismaz kādi divi purni sāka taisīt šitos "nu uķi puķi, vai vari lūdzu nebļaut, man ir jūtīgas austiņas" utt, bet pats bļāvējs man teica "es atvainojos" un vairs nebļāva. Pa laikam pateica, ka kāds ir zābaks, bet pārsvarā deva infu. Līdz viņu nošāva kaut kāds tur putns un viņš viņu sāka saukt par kaut kādu gejlordu vai kaut ko tamlīdzīgu. Tad Walters iegāja serverī, mani izmeta par to, ka man bija -slots un es aizgāju nomutot to čali uz četrām dienām, jo viņš pat mikrofonā viņu visādos vārdos sauca (kas nav loģiski, jo tas putns bija pretinieku komandā).

Apmēram tāda ir mana pieredze pubā, nospēlējot tikai 3 dienas. Katrā ziņā, mums vajag vairāk adminu, jo bieži uzrodas visādi shittalkotāji (kā tika minējis autors) un ar parasto "lūdzu beidziet tik daudz runāt!" nepietiek. Bet es piekrītu arī Clubstepam, ka riebj par katru sīkumu gagot, kaut arī, ja es atceros sevi pirms astoņiem gadiem, tad es gagotu visus, kuri runā kad ir nomiruši (kas, btw, ir debīlākā funkcija csgo pubam, kāpēc nevar vienkārši dead voice un dead chatu atstāt kā labajos 1.6 laikos? nebūtu arī to krupju, kuri nodod infu dzīvajiem no pretinieku komandas).

Beigu beigās- cienīsim savas ausis, cienīsim citus spēlētājus, cienīsim mūsu adminus un banteam dūžus! Domāju, ka šādu situāciju var atrisināt ar pāris jaukiem vārdiem adminchatā (nedomāju, ka pašam būtu forši lasīt "ko tu neko nedari?" un "nais admin"), bet ja tiec ignorēts kāda iemesla dēļ - tad sorry, bet pats vainīgs!

Link to comment
Share on other sites

Mēs visi esam tikai cilvēki un tas pat būtu normāli, ja Clubsteps spēlētu bez skaņas un tāpēc nedzirdētu. Sāksim visi ar to, ka vispirms skatīsimies uz sevi, bet tikai pēc tam skatīsimies uz citiem - adminiem. Pirmkārt padomā, vai pats spētu visu izsekot un vai būtu pareizi par sīkumiem visus gagot/banot vai huj viņu zin ko ar viņiem darīt. Protams, nav patīkami klausīties jūsu morālo ateju, turklāt, ja tādu ir vairāki kadri, to visu arī ir grūti piefiksēt. Turklāt, admins nav tikai admins, bet ir spēlētājs, kurš arī grib uzšaut un ne vienmēr tiek 100% pievērsta uzmanība morālajai atejai vai citiem sīkumiem. Esot pretinieka komandā, protams, ka otras komandas voice čatu nedzirdēs un paļauties uz tādiem neuzticamiem kadriem kā Siekalumercite, bot relod vai vēl kādu trolli arī nevar, jo tādā gadījumā atkal būs topiks par to, ka dara visu bez pārbaudīšanas utt.

 

Anyway, skatieties uz sevi, tikai tad uz adminu.

Clubsteps ir viens no mūsu labākajiem adminiem, turi buru. ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×