Jump to content
MadzyyB

CSGO Fragmovie by MadzyyB.

Recommended Posts

Nice man patika, bet tas viens effekts ko visu laiku izmantoji, ķipa kad nošauj čali un viņš slowmo krīt tākā liekas brīžiem nevietā un mazliet pabojā visu flowu, ja tu to effektu ieliktu tikai pēdējam killam nevis kādam 3šajam, tad man liekas, ka būtu labāk. Bet tas tikai mans personīgais skatījums. Patika sākums, patika dziesma, sync varēja būt labāks. Pa killiem, es saprotu, ka gribi parādīt ace, bet ja tu to ace killu dabū kā ļevi, tad nafig tev viņu, labāk skatos smuku -4 nekā ugly ace, kā piemērām tajā cache kur tu -4 ar dgl paņem midā un tad to last killu kautkā no ct izmoci.. :/

 

kopumā malacīc.

Link to comment
Share on other sites

post-15594-0-59457900-1529668431_thumb.png

^ Farg movie? :D

 

Nedaudz kritikai, lai vari uzlabot savu sniegumu turpmāk - bišku pārāk daudz edita, vajag būt mazliet vairāk subtle. Kā arī, ir pietiekami daudz "seizure" momenti, kur vienkārši gribas izlēgt video lai nav uz viņu jāskatās. Other than that, laikam nav ne vainas, keep it up.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hello!  :clapx:  

 Edits ir tiešām skaists, un varu pat to novērtēt 10/10. Mani velk zinkāre vai ir iespējams kautkur pasūtīt, vai arī parunāt vairāk par šāda tipa movie taisīšanu? Esmu ieinteresēts. :hmmm:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×