Jump to content

surenxs

oldschool
  • Posts

    862
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Posts posted by surenxs

  1. haija jaunskungi un jaunkundzes! Esmu detaļu meklējumos - meklēju plati ar 1700 lga ligzdu (ne mini itx), procesoru i5-12600k/12400f/i7-12700k - teorētiski jebko tajā kategorijā. varu arī izskatīt piedāvājumus par ssd nvme, ram stickus, un sooolīdu coolerīti, tas arī viss.

    Ja kāds grasās pārdot, vai mammas, vai draudzenes, vai kāds cits rada gabals plāno pārdot, tad tik uzsitat ziņu un varbūt iepatiksies jūsu piedāvājums!

    priecīgus visiem ziemsīšus un jauno gadu jau laicīgi, ha, bučas!

  2. 7jSxiXP.png

    Baigi patikās šitie visi. Ilgi šaubījos par Aldridge, bet tā kā man baigi cepī Spurs un viņš pats, all in for him. Kāpēc Rouzs? Jo nu, šogad čalis reborn, can't deny it, pēdējās spēlēs var redzēt cik salīdzinoši atlētiskāks ir palicis pēc visām traumām - no viņa īpaši nevar redzēt dankus, bet visi tie crazy layupi, daaaamn, nu konča vobšem. Un par pārējiem nav ko piebilst, pelnījuši manuprāt.

  3. Šodien atklājās patiesība. Devos spēlēt ar viņu Subzero mapi, pirmo reizi ieejot mapē, sapratu, ka pisneram būs mani jākerijo, ko viņš arī apsolīja un teica, ka pārzin mapi, kā savus četrus pirkstus. Kā nu bija, kā nu ne, beigu beigās es tiku piemānīts! Man nācās ne tikai būstot šo jaunēkli, bet arī noskatīties uz to, kā dēļ viņa cieš visa komanda. Nu, beigu beigās izvilku to uzvaru un viņš dabūja sev globālu. #boosted

×