Jump to content

Anemone.

Girl next door..
  • Posts

    11
  • Joined

About Anemone.

  • Birthday March 6

Profile Information

  • Dzimums
    Sieviete

Recent Profile Visitors

6080 profile views

Anemone.'s Achievements

  1. Apsveicu ar gaidāmajām kāzām. 

    P.S. Tu arī esi insein. Man ļoti žēl tevis. 

  2. Piedod, es neklausījos.

  3. Nomaini profila bildi, ja vēlies sarkanus burtiņus un main statusu (bildi mainīt vismaz 5 x dienā un no visiem rakursiem). ;) 

  4. Nebēdā Aspazij a.k.a Laumiņ, tie ir tikai cipari. Tāpat bez paraksta klubos iekšā nelaidīs. Šeku, reku dziesmiņa par godu Tev! Bučas!
  5. Anemone.

    IDENTY 10 Gadi

    Ilgi domāju ko tādu foršu un jauku uzrakstīt par godu šim vērienīgajam notikumam.. Laikam jāsāk ar to, ka ienākt forumā un varbūt reizi pa reizei arī kaut ko iepostot (lai neizskatītos pavisam aizdomīgi, kaut gan tāpat jau esmu pietiekami aizdomīga) kļuvis nu jau par tādu kā ieradumu. 10 gadi patiesi ir apaļš un patīkams skaitlis, vēl 8 gadi un Identy varēs svinēt savu pilngadību. To es pavisam noteikti arī novēlu, galvenais ir neapstāties, bet gan turpināt attīstīt visu jaunā līmenī! Priekā! P.S. I will try.
  6. Cik esmu paklejojusi pa 1.6 serveriem, tad spēlētāju joprojām netrūkst. Tā kā domāju, ka aktivitāte serveros būs. Ja arī nebūs, tad mēģināts nav zaudēts, vai ne tā? Savu balsi atdevu deathrunam, jo tieši DR man pietrūkst visvairāk. Vēl varētu arī Hide n Seek un nemirstīgo klasiku - dd2.
  7. Anemone.

    IDENTY 9 Gadi

    Sveiciens arī no manis ne tik apaļajā jubilejā. Novēlu komūnam augt un pilnveidoties it visā! Lai arī esmu pieskaitāma pie foruma neaktīvākajiem un aizdomīgākajiem biedriem, tik un tā priecājos, ka Identy jau tik ilgi pastāv un ticu, ka pastāvēs vēl ilgi!
  8. Lūdzu, tiem, kuriem nav žēl pāris sekunžu, esiet tik laipni un parakstiet petīciju pret vistu spīdzināšanu sprostos. Paldies! http://www.olucena.lv/

    1. Show previous comments  14 more
    2. Anemone.

      Anemone.

      mindfuck - es noteikti tā darītu ar tevi, lai tādi kā TU nevairotos un nepiesārņotu pasauli.

    3. Ventur4iks

      Ventur4iks

      Same, fuck u mindfuck

    4. RSB
×