Jump to content

xuu

Lietotājs
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Downvote
    xuu reacted to Skudra in Stacionārais gamin dators   
    Pele jau stāv uz galda- LG superlight
    Sory. Tomēr esmu kļūdījies ar forumiem. Ienācu nezinīšu forumā.
    Ražoju pārtiku-  neprasu klientam kāds ir jūsu budžets gaļai. Ja klients prasīs nelielu  gabalu gaļas,bet mazais gabals nederēs tad arī piedāvāšu variantus. Lielais gabals 1kg, mazais gabals 0.3kg. Tātad piedāvāšu vidusceļu. Jūs man piesienaties par budžetu.  
     
  2. Like
    xuu reacted to Go Hārds. in NBA Spams   
    what
  3. Upvote
    xuu reacted to faz in NBA Spams   
  4. Like
    xuu reacted to ljoxa in Ziemassvētku novēlējums IDentiešiem   
    Ziemassvētkos sāli kaisu,
    Lai vecis nāk ar lielu maisu,
    Un ar savu bārdu balto,
    Neapmet tas dubultsalto.
    Nāca veci, nāca jauni,
    Ziemassvētku vakarā.
    Jauni nāca padejot,
    Veci nāca desas ēst.
     
    Šajos Ziemassvētkos IDenty.lv administrācija novēl visiem mūsu dārgajiem lietotājiem (arī kick draugiem, kas dzīvojas mūsu tērzētavā) siltus un mājīgus Ziemassvētkus! Vēlam jums jauki pavadīt šo svinīgo un skaisto laiku.

    Ļoti ceram, ka visi ir bijuši kārtīgi un saņems pa kādai jaukai dāvanai no Salaveča. ID serveru ziepju vārītājiem, t.i., palīgprogrammu izmantotājiem un mutes brāķētājiem,  novēlam dāvanu zeķē atrast pa kādai oglei vai žagaram. 

    Runājot par mūsu serveriem svētku laikā, tad kādu laiciņu būs iespēja tikt pie IDCbox. Kā dabūt? Nospēlē kādā no mūsu serveriem 30 minūtes (bez pārtraukuma) un tiec pie kastes, kuru var atvērt šeit.

    Nepalaid iespēju arī tikt pie papildus IDC - administrācija apbalvos ikvienu lietotāju, kas būs iemetis savu svētku eglīti Ziemassvētku eglīte 2021 topikā. Skaistākās egles īpašniekam būs specbalva! 
     
    Sniegotus svētkus vēlot, IDenty.lv administrācija 
  5. Haha
    xuu reacted to akka in mu squad?   
  6. Like
    xuu reacted to Outpace in Identy Gudrības   
    https://imgur.com/a/RSndpsw
    best apelācija
  7. Upvote
    xuu reacted to viksnins in FACEIT fragmovie #2   
    Yo, esmu back ar new track. Enžoi!! :D
  8. Like
    xuu reacted to Qww in Ieteikumi PUB serverim   
    Diena laba! 
    Salīdzinoši nesen esmu pievienojies IDenty komūnai, un nezinu par vēsturiskajām izmaiņām, kas PUBĀ ir bijušas, taču zemāk atradīsiet dažus punktus, kuri, manuprāt, ir diskusijai vērti, un varētu tikt ieviesti serverī.
    Manā skatījumā daļa no ieteikumiem, kas nāks no manas puses, lielā mērā savijās kopā ar VIPU ietekmi uz serveri.
    1. Scramble - es negribētu teikt, ka visu laiku tā ir, bet pēdējā laikā bieži esmu novērojis, ka serverī vienā komandā saiet labākie šāvēji, kuri iznīcina pretinieku komandu bez atbildes iespējām.
    Pirmkārt, galvenokārt labākie šāvēji ir ar VIP statusu. Cik esmu dzirdējis serverī, tad VIPUS ar daudz mazāku iespēju var aizmest uz zaudējošo komandu, jo viņam vienkārši ir VIP statuss. Sekas tam, tad ir sekojošas - 1) uz zaudētāju komandu tiek pārmesti tie spēlētāji, kuriem nav VIP statuss, kas principā nekādas izmaiņas komandu nevienlīdzībā nemazina, un VIPI turpina uzdzīvot 2) tajās liktenīgajās reizēs, kad ir nostakota komanda ar VIPIEM, ir nevienmērīgs skilla sadalījums komandās, kas rezultējas ar 16:3 score 3) "cik ilgi cilvēki tad to var paciest" jeb zaudētāju komanda ātrākā tempā pamet serveri. 
    Mans uzskats ir, ka VIPUS vajag apčubināt, jo viņi maksā naudu serverim, taču pārmērīga apčubināšana kaitē servera labklājībai - tātad saistībā ar scramble un VIPIEM, ieteiktu uzlikt, ka VIPUS var pārmest no vienas komandas uz otru, neskatoties uz viņu statusu.
    Otrkārt, saistībā ar scramble - vajag sistēmu, kas scramble taisa balstoties uz tā brīža score spēlētājam nevis spēlētāja vispārējo ranku. Ja šāda sistēma jau ir, tad principā VIPU statuss, manuprāt, šo visu scramble salauž, jo labākos vienkārši nemet uz otru komandu.
    Treškārt, vēlviens variants varētu būt ieviest !votescramble, kas ļautu servera spēlētājiem novotot par to, lai uztaisa/netaisa scramble.
    2. Mapju izvēle - lielākā daļa zina, ka mapes, kuras tiek spēlētas 90% gadījumu ir mirage, dd2, un tad atlikušie 10% aiziet cache/train. Vairākas reizes esmu serverī no cilvēkiem dzirdējis, ka ir apnicis, ka šādi ir. 
    Pirmkārt, mans piedāvājums ir, ka tiek saglabāta tā pati sistēma, taču ir jānospēlē divas citas mapes pirms var izvēlēties atkal top mapi, piemēram, mirage. Respektīvi - 1) Mirage -> 2) DD2 -> 3) Cache/Train (un tad mapes beigās var izvēlēties atkal mirage). Tagad ir tā, ka pēc dd2 jau atkal var paņemt mirage, kas galvenokārt tiek arī izvēlēta.
    Otrkārt, Outpace šajā topicā (https://identy.lv/forum/topic/30963-pub-ieteikumi/) bija rakstījis arī sakarīgu piedāvājumu - tas tika ieviests? Kāds bija iznākums tam?
    Treškārt, 1.6 laikos, kad spēlēju nu jau neeksistējošā komunā "BoxG", paši komūnas cilvēki bija izveidojuši unikālas mapes, kuras bija pieejamas tikai BoxG serverī. Šīs mapes, protams, bija arī iekļautas map poolā. Vai IDenty komunā nav neviens, kurš veido mapes, un varētu papildināt map poolu ar kaut ko "svaigu"? 
    3. VIPU fīča - pēdējā lieta, ko gribēju minēt, ir par VIPU hp atgūšanu. Man personīgi ir VIPPLUS, un es šo fīču negribu, jo uzskatu, ka tas ir pārāk OP un nesabalansēti. 
    Pirmkārt, ieteikums būtu vispār šo fīču izņemt, jo tas manā skatījumā ir "nedabiski", un varbūt ne tik lielā mēra, kā VIPU nemešana uz otru komandu, tas arī atstāj kaut kādu ietekmi uz servera labklājību.
    Otrkārt, ja to nevēlas ņemt pavisam ārā, tad ieteiktu ieviest iespēju, ka es pats varu izlemt, vai es gribu, ka man HP nāk vai nenāk atpakaļ.
     
    Foršu piektdienu,
    Kjū
     
  9. Like
    xuu reacted to Outpace in Ieteikumi PUB serverim   
    1) Jau kādu laiciņu pa serveri iet runas par šo, ka arvien biežāk nebalancētas komandas, boomixam jau manliekas kādu mēnesi+ ik pa laikam uzrakstu par šo, bet atbildes saņemu uz visiem jautājumiem un ieteikumiem, izņemot šo. :D bet anyway varbūt vajadzētu izveidot komandu adminiem kā !scrable kur tiešām trakākajā gadijumā prost scramblo un spēlē tālāk, vai arī otrs variants kas ienāca prātā bija, ja  "x" teams uzvar kkādus pieņemsim 7 raundus pēc kārtas, un rezultāts ir 7:0 , tad automātiski serveris moš iemestu kkādu vote par to vai vajag, ja nu pieņemsim adminu nav online, vai cilvēki vienkārši negrib paši rakstīt, jo redz easy win.
    b variants: izveidot kkādu teambalance ap ranking punktiem, pieņemsim ja "x" team ranking punktu balance ir kkādi 15k , otrajā pieņemsim kautkādi 30, tad loģiski vajadzētu kautkā sabalancēt, ka nevar joinot to komandu, vai tieši pārmet automātiski sistēma lai izbalancētu šo punktu skalu pa abām komandām( ideja tīri teorētiski pagaidām, negribu rakstīt 1001 vārdu eseju)
     
    2) Laikam ejot diezgan pretēji sāku skatīties uz šo, kautvai pašam apnīk spēlēt pieņemsim tur 2h pēc kārtas un tikai 2mapes uz riņķi, bet atkal ir vajadzīga tauta pašā serverī, katru reizi kā nomainās uz kautkādu overpass utml. diezgan daudz reizes ir prost no 10x10 uz 5x5 vai vēl trakāk, jo tā īsti nav standarta mape, + personīgi nedomāju ka īsti kautkāda 10x10 mape izbalancēta, same as trains. Jo pārsvarā ir cilvēki kas izspēlē tikai 2mapes, kas būtu dust2/mirage un iziet ārā un tā nav problēma viņiem. Un nezinu vai vajadzētu custom mapes, vienīgais piemēram piektdienu vakaros kautkādu "pub eventu" kur spēlētu nestandarta mapes.
     
    3) Lielākoties par, varbūt ne pilnībā izņemt, bet nonerfot uz kautkādu pusi, un tad skatīties, jo šobrīd +15hp ir diezgan daudz, īpaši talants pubos.  Kautkad sen ar boomixu runājām, par "komplektē savu vipu" , jo katram viedoklis ir savs, ar šo būtu vismaz visiem labi, jo katrs varētu salikt kā grib, varbūt pat lētāk utml. ja kāds baigi grib.
    ganjau editošu, ja vēl kkas uznāks prātā.
  10. Like
    xuu reacted to ljoxa in IDENTY 12 gadi!   
    Šodien tortē sveces spraustas
    Jubilāram seja raustas,
    Jo ir zināms, ak mans mūžs
    Visas tās būs jānopūš.
    Nu ko... šodien mūsu mīļajam IDENTY aprit 12 gadi, pat nevaram iedomāties, kā laiks var tik ātri paskriet! Vēlamies teikt lielu paldies visiem mūsu lietotājiem, kas visus šos gadus ir bijuši ar mums, kā arī jaunpienācējiem, kas uztur šo draudzīgo komūnu dzīvu. Novēlam IDENTY komūnam vēl daudzus gadus, jaunus lietotājus un izaugsmi! 
    Ir arī vēl viena patīkama ziņa visiem tiem, kas nepacietīgi gaida jaunā MU servera atvēršanu.
    Šodien, pulksten 20:00 tiks atvērts mūsu atjaunotais un vairāku lietotāju iztestētais MU serveris. Kā jau arī ar iepriekšējo serveri - gandrīz viss paliek tā pat. x500, no pay to win, ingame shops, kurā tērēt kredītus un tā tālāk. Jau ir iespēja lejupielādēt klientu un būt gatavībā vakara graindam. Kā arī neaizmirstam pievienoties MU diskordā, ja tas vēl nav izdarīts - https://discord.com/invite/XXCEqFFnFK.
    Tiem, kam ir konti no iepriekšējā servera, jaunu nav jātaisa - vecie konti ir saglabāti, vajadzēs tikai uztaisīt jaunu character, kad būs iespēja tikt iekšā serverī. 
    Gaidam jūs visus mūsu jaunajā serverī!
     
    Jauku dienu vēlot, IDENTY.LV administrācija. 
  11. Upvote
    xuu reacted to Outpace in IDenty 1v1 tournament   
    https://www.faceit.com/en/championship/db4cb471-47a7-434c-8d3e-ab9e5d535235/Identy%201v1/standings/column
     
    Pēc foršās dienas var redzēt bracketu, ja kāds ārpus turnīra grib redzēt, paldies visiem kas palika arī pēc randomturnīra pārcelšanas,vismaz prieks, ka lielākā daļa seko līdz norādēm, jo ja visi būtu forši aktīvi uz tiem 19:00, tad zinātu ka delayots tika uz 19:30, anyway no kļūdām mācāmies un nākošie būs labāki un vairāk pārdomātāki, cerams rīt pabeigsim visas spēles, lai nav vēl jāvelk garumā.
    Paldies arī faniem kas heito mani tagad 1idc dēļ
  12. Sad
    xuu reacted to akka in Identy Gudrības   
  13. Like
    xuu reacted to Outpace in IDenty 1v1 tournament   
    Sveiki visiem šāvējiem!
    Pēc pailgāka laika beidzot atpakaļ saucamie "aimcup",
    bet šoreiz būs gandrīz vai viss pilnībā savādāks, sākot ar pieteikšanos, beidzot ar balvām utml.
     
    PIETEIKŠANĀS
    Pieteikties šeit: https://identy.lv/1v1
    Šim turnīnam būs "ENTRY FEE" kas ir vienkārši 1 IDC .
    Ieejot šajā linkā, tev ir jāievada savs Faceit nickname, lai mums vieglāk būtu organizēt visu.
     
    NOTEIKUMI
    Protams, lielākais noteikums šeit ir nečītot, parcik mēģinam uz faceit turnīra sistēmas taisīt šo pasākumu, tad FaceitAC ir nepieciešams lai piedalītos, šis mostly lai lielākoties visi būtu droši, par cilvēku godīgumu utml. Pēc spēlēm būs pieejami demo, ko pats varēsi aplūkot pabeidzot spēli.
    Piesakoties Tu piekrīti tam, ka pretinieki tiek iedalīti nejauši un pēc spēles vai spēles laikā netiks izteikta nepatika, ka pretinieks ir pārāk vājš/stiprs.
    Piesakoties tu arī apliecini, ka būsi spējīgs katru dienu pēc plkst. 19:00 pēc Latvijas laika izspēlēt matchu, protams matcha laiku varēs mainīt, ja būs kādas problēmas ar to tad centīšos vienmēr būt kontaktā.
     
    TURNĪRA NORISE

    Pagaidām turnīra grafiks izskatās šādi:

    Pielāgojoties dalībniekiem, visu var mainīt.
    Viss turnīrs notiek kā single elimination, tātad, ja pirmo spēli zaudē, tad tev dalība ir beigusies.
    (Nevar turnīra sistēmā savādāk)
     
    Visas spēles līdz round5, jeb finālam ir bo1, kur mapi paši varēsiet pickot.
    Fināls ir bo3.
     
    ĪSUMĀ
    Pieteikšanās šeit https://identy.lv/1v1 Būs jāizmanto faceit platforma ar anticheat Visas spēles izņemot fināls ir BO1 Pieteikšanās līdz pirmdienas ( 08.02.2021 | 23:59 ) Turnīrs norisināsies darba dienu vakaros  
    BALVAS
    Vieta:  30€ Paypal + 10 IDC Vieta: 15€ Paypal +10 IDC Vieta: 5€ Paypal 10 IDC Balvas ar labu aktivitāti var palielināties!

     
    Ja kādas neskaidrības, vai vienkārši kāds jautājums tad foruma čatā ietago, or DM discord vai forumā.
     
    SIGNUP LĪDZ PIRMDIENAS 23:59 (08.02)
     
     
  14. Upvote
    xuu reacted to conca in Covid vakcīna   
    Nu pēc tavas teorijas, 80 gadīgie mirst no savām hroniskām saslimšanām, bet covids kā blakusslimība. Tad kāpēc šajā situācijā ar vakcīnu , seniors neviss nomirst no vakcīnas, bet piem. no savas pilnas buķetes ar hroniskām?
    Otrkārt, palasi manis rakstīto iepriekš, es minēju par grupveida imunitāti. Ja tu nepiekrīti šim, tad tu arī nepiekrīti slimības eksistencei. thats all, droši staigā ar folija cepurīti, lai satelīts nespēj tevi paķert. gl
  15. Like
    xuu reacted to conca in Covid vakcīna   
    man patīk, 100% valts ir vien no tiem, kurš bļāva - akd, mirst vecie no covida tik daudz? "safabrikots, fake news, dezinformācijas, mūs mēģina apmelot".
    Mirst no covid vakcīnas?" nevar būt vakcīna nogalinās mūs visus, pasties cik gados vecie cilvēki nomira, tā nav efektīva."
    Tad Valt mīļais, izvēlies tomēr vienu no diviem variantiem, vai tu esi covids neticētājs vai vakcīnas neticētājs.
  16. Downvote
    xuu reacted to veterans in Covid vakcīna   
    gan jau arī esi viens no tiem kas blasoja par bidenu, jo tic visam sūdam ko tev baro Mass media. 
  17. Upvote
    xuu reacted to Arcca in Covid vakcīna   
    Yep, un Tu arī tieši esi tas, kurš padod tālāk dezinformāciju un fake news. 
  18. Haha
    xuu reacted to veterans in Covid vakcīna   
    ķipa viņi kādreiz teiktu, ka tā tiešām ir? Padomā tak loģiski. Ķīna arī teica, ka viņiem viss ir ok ... lidz brīdim.  

    Tas ko daudzi nesaprot, ka mūsdienu pasaulē pašlaik notiek karš tikai mūsdienās karš ir dezinformācijas un fake news, bet daudziem to nesaprast, kas to visu padara reali scarry.  
  19. Like
    xuu reacted to ljoxa in Covid vakcīna   
    https://www.euronews.com/2021/01/18/norway-no-link-established-after-post-covid-19-vaccination-deaths-says-health-authority :)
  20. Haha
    xuu reacted to 27 in [Unban] Anonīmā mušmire   
    Mans niks: Anonīmā mušmire
    Mans steamID: 76561198403505441
    Admins: Clubstep
    Admina steamID: 76561198068613902

    Serveris: all servers
    Iemesls: wh
    Laiks kad nobanoja: 2018-04-13 21:43:26
    Bana ilgums: mūžīgs (0 minūtes)
    Links uz banu: links
    Demo: 0

    Paša paskaidrojums par situāciju:

    Šis bans bija kādu laiku atpakaļ un pa to laiku esmu mainījies, vairs es nečītoju. Vēlos jūsu serveros ik pa laikam uzspēlēt atkal, tagad kad esmu legit.





  21. Upvote
    xuu reacted to ward in Covid vakcīna   
    Joki pie jokiem, bet tie jociņi nav nemaz tik tālu no tā, ko vidusmēra latvietis ir ieurbis sev galvā pēc dezinformācijas pārbagātības un kopumā sava lētticīguma.
    Kā tik ieņems galvā kaut kādas glupības, tā vairs neviens fakts nelīdzēs pret tādiem :)
  22. Like
    xuu reacted to mindfuck in Covid vakcīna   
    whoa, gribās ticēt, ka id lietotāju intelekts ir nedaudz augstāks par vidusmēra latvieti, bet damn, humanity is fucked
    mans viedoklis līdzīgs arčija teiktajam
  23. Like
    xuu reacted to Goarchi in Covid vakcīna   
    Es kaut vai ar krievu sputņiku potētos, galvenais lai adata vēnas un lai ātrāk atgriežās normāla dzīve, savādāk ja neko nedarīs, tad covids vismaz vēl kādus 3 gadus būs, jo ar ierobežojumiem viņu neapturēs
  24. Upvote
    xuu reacted to conca in Covid vakcīna   
    Visiem covid neticētājiem iesaku pastrādāt manā vietā un aizbraukt uz kādu izsaukumu pie cilvēka, kurš mistiskā veidā smagi saslimst, ievērojot epidemiologu prasības, reizi nedēļā aiziet līdz veikalam un sastop kādu slimības nesātāju, kurš visticimāk ir asimptomātisks un arī netic, bet spēj aplipināt pārējos. Pastāv uz pasaules cilvēki, kuriem ir imūndeficīts kādas hroniskas slimības dēļ, tie nespēj vakcinēties. Bet ja pārējie vakcinēsies - izveidosies grupveida imunitāte, kas nozīmē, ka tādējādi tiks samazināta izplatība un mēs pasargāsim ne tikai sevi, bet arī pārējos.
    Pirmā pote done, dzīva, varu novilkt tagad foliju cepuri un dalīties 5g tīklu. Paroli prasīt pm.
    ps. atbildot hazelim par to, ka covid diagnoze ir ienesīga ārstniecības iestādei - sūdīgi tev sakari draugs mīļais, man tomēr ir vairāk sakaru un nekad neko tādu neesmu dzirdējusi nedz no medicīnas personāla, kuri strādā ar tiem pacientiem, nedz no ārstniecības iestādes.
  25. Downvote
    xuu reacted to Hazzelis in Covid vakcīna   
    Jaunieti, tu mēdijus vairāk klausies dalbajobs, covids ir prosta gripa, kas ir vairāk lipīga un viss, tas ka veci vai uz pirkstiem skaitāmi jaunāki cilvēki mirst tas nav nekas, no parastas gripas bija daudz vairāk mirušie ar daudz reiz lielāku gados jauno cilvēku miršanas koeficentu, bet neviens to mēdijos nerakstīja, jo tas nebija populārs topiks vairs jau cik gadus, parādijās jauns vīruss un visiem parādijās veids kā uzpelnīties (masku un visu pārējo aizsarglīdzekļu lielais cenas kāpums, valstis, kas uzpelnas no savienības fundētās naudas, mēdiji (ne velti Tu mēdijos redzi vairākus rakstus par covidu dienā) utt.). Es esmu pārliecināts, ka pret šo vīrusu sen jau bija izveidota vakcīna. Tiem pašiem mēdijiem jau bija raksti (Ja tu tik ļoti tici mēdijiem), kas vienkārši pierāda to, ka šie skaitļi nav korekti (nemeklēšu , darīt man nav ko, ja tik ļoti seko līdzi tam visam gan jau zināsi) tam ne pārāk daudzi pievērsa uzmanību, jo valsts vadošie uzreiz apklusināja ar tekstiem- "Tā nav taisnība" un lielākā daļa tam pavilkās līdzi kā aitas. Ja tu nesaproti kā pasaule strādā, uz ļoti jauka līdzekļa kā nauda, tad turpini dzīvot mammas pagrabā un klausīties visādas muļķības, ja nav savas galvas, tad piedod atvaino.
    Kāpēc pieminēju "Čau, still mistiskā veidā pēc šīs saslimušo skaita statistikas neesmu saslimis", es strādāju Rīgā kur ir lielākais saslimstības skaits Latvijā, gan iepērku produktus, gan pārvietojos.
    Protams visi varam gudri dirst par šo vīrusu un diskutēt, par cik katram ir tiesības uz savu viedokli, bet kamēr es pats neizjutīšu šo vīrusu uz savas ādas es tam neticēšu, man pašam ir pazīstami ārsti, kolēģu sievas, kas strādā medicīnas jomā, un visur izskan viens teikums - "daudzus pacientus noraksta uz covid-19, jo tas ir ienesīgi ārstniecības iestādēm." Gribi tici, gribi netici. Visu laikam pateicu vairs par šo sūdu nediskutēšu.
×