Jump to content

Skudra

Lietotājs
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Skudra

Recent Profile Visitors

1057 profile views

Skudra's Achievements

  1. Sākumā izaudz puisīt pirms muti brūķē. Neesi laikam sen fzirdējis cik skaļa ir tava balss. triple post, iemācies editot //skru
  2. Nevis Lg,bet Logitech Pro superlight.
  3. Pele jau stāv uz galda- LG superlight Sory. Tomēr esmu kļūdījies ar forumiem. Ienācu nezinīšu forumā. Ražoju pārtiku- neprasu klientam kāds ir jūsu budžets gaļai. Ja klients prasīs nelielu gabalu gaļas,bet mazais gabals nederēs tad arī piedāvāšu variantus. Lielais gabals 1kg, mazais gabals 0.3kg. Tātad piedāvāšu vidusceļu. Jūs man piesienaties par budžetu.
  4. Nu redziet. Šis ir tas par ko runāju jau no pirmā posta. Vidusceļš interesē,bet dažiem nedalec un interesē budžets.
  5. Zinu tādus kā jūs kuriem cenu vajag lai sakomplektētu datoru,bet paskaidrot gan nemākat. Visu uzrakstīju saprotami,bet jums gan tādas nav. Celtnieki ar uzprasa par darbu tikai tad kad māju ierauga kurā dzīvo. Ja esi nabags tad noplēst neko nevarēs. Ja brauc ar porsu tad jau cena skaidra. Tā šobrīd ir jūsu gadījuma
  6. Prieks lasīt vismaz dažus komentārus ar ieteikumiem un paskaidrojumiem. Kā jau iepriekš minēju tad lai budžets paliek manā pārziņā. Tieši arī vēlos lasīt šādus ieteikumus,salīdzinājumus. Protams nav vēlme spēlēt uz low setingiem. Par RTX 3060 skaidrs bez tā nevarēs. Vēl paliek aktuāli : Ryzen 5, Ryzen 7 vai I5 Kurš no šiem tad būtu labāks? Un būtu labi zināt kuri ir tie vidusceļi lai nav pats krutākais un lai nav pats sūdīgākais!?
  7. Tiešā lietošanā dators paredzēts Csgo spēlēšanai. Tāpēc arī jautāju kādi tad tie komponenti būtu jāiegādājās? Zinu,ka var par 2500 eiro nopirkt datoru,bet lai CSGO spēlētu domāju,ka tik dārgs nav nepieciešams. Par tādu naudu 1000 fps var dabūt,bet tas man šobrīd nav vajadzīgs. Monitoru arī plānoju pirkt jaunu 144hz vai 240hz neēsmu vēl izlēmis. Tēmēju uz 400fps, bet protams atkarīgs cik tas atkal izmaksās.
  8. Sveiki zinošie datora lietpratēji. Vēlos iegādāties stacionāro gaming datoru. Skatoties info internetā var tik apjukt tajos daudzajos info: gtx -1650, gtx-1050 ,rtx- 3060 rtx- 2060, Core I5- 11400F, Core i5-10400F Ryzen5- 5600x, Ryzen 7 5700G Radeon RX Vega 7 (Zen 3) utt. Tad nu beigas arī nesaprot kas labāks no šī visa? Tā kā daudz neko no tā nesaprotu tad pērkot šo datoru noteikti varu beigās palikt muļķa lomā un iztēret naudu vairāk kā vajag par sliktu komplektāciju. Vai lūdzu jūs varētu ieteikt kāda būtu tā komplektācija lai es varētu spēlēt CSGO ar labu FPS( Kādam būtu jābūt labam fps?) Es saprotu,ka labs Fps būs piemēram 900fps,bet to nevarēšu atļauties. Dators paredzēts spēlējot CSGO, FORTNITE un varbūt vēl kādu jaunāku spēli, un nedaudz darba vajadzībām. Vēlams ar RGB apgaismojumu.
  9. Sveiki. Gribētu dzirdēt viedokļus,ieteikumus,atsauksmes. Neēsmu CSGO spēlējis vismaz 6 gadus. Šobrīd nedaudz esmu atkal tam pieķēries. Proti ir daudz kas mainījies. Saprotu,ka tagad jau kā cs1.6 var raut ar visādiem čītiem. Tad nu lūk,visi ranki man ir pazuduši un jāsāk no jauna. Ir jāpērk kautkāds Prime(pat nesaprotu kāpēc un uz cik ilgu laiku tas ir?) Setingi csgo un fps. Kāds var padalīties ar izsmeļošu info LV valodā kā uzlabot spēli un lai fps man no 400 nekrīt uz 100 vai 150 ? Mārketā neko nevaru nopirkt- tur kāds ierobežojums uz 7 dienām vai mēnesi. Varētu būt iemesls,ka uz viena datora spēlē divi cilvēki un katru reizi ir jālogojās ārā no steam lai otrs tiktu savā steam kontā? Kāpēc tik bieži ir cooldowns? Izspēlēju 3 gammes un cooldown uz 20 stundām. Tālāk jauni jauninājumi- Faceit- kas tāds ir un kāpēc caur Faceit spēlē CSGO? TAK CSGO ir Steam un caur Steam spēlē,kāds sakars ar faceit? Tur jākačā ranku no jauna,cita spēle,bet tāpat caur steam spēlē? Kā ar vinnētiem ieročiem un kastēm,arī faceit to dabū? Nesaprotu kur isti jāspēlē- oriģināli Steam vai Faceit?
  10. Man galīg pajāt ko Tu domā. Man nav pretenziju pret citu tautu,vienīgā pretenzija ir pret krieviem,tas arī viss. Palasi ziņas mudak,ja Tu vispār māki lasīt un esi kādreiz avīzi nopircis,bet šaubos,ka esi tik attīstīts,lai lasītu avīzes. ASV ja pareizi atceros 70% cilvēkiem nepatīk krievi - nemaz nestāstīšu kāpēc.Un šie 70% bija jav pirms vispār krievs iebruka Ukrainā.Iebruks Tev krievs Latvijā,raudāsi un nezināsi kur likties,ka sāks visus apšaut.Tad domāsi ar savām smadzeņu šūniņām,bet mazticams.
  11. Ieteiktu jūsu komūnam padomāt par nākotni. Ir viens populārs komūns un dd2 serveris,nu šobrīd jav vairs nē,forums pamiris,bet serveris vēl turas,bet turas uz krieveļiem. Ieteiktu jums cienīt mūsu valsti un latviešus,neļaujiet pārkrievot Latviju un protams identy komūnu.Skatos,ka jav lēnā garā krievi uzbrūk serverim,runā savā urlu valodā un viņiem pajāt uz mūs.
  12. Kas ir 5.1 austiņas un skaņas karte? Tas ir lieks komentārs no tavas puses//Ansis
  13. Nu jūsu plugins BLOCK tā īsti neko nedod,tas šodien apstiprinājās serverī,ka divi brašuļi no sirds spēlēja neskatoties uz baniem un block. Kaut gan es nezinu,kas notiek spēlētājam,ja pielieto šo block. Proti manis norādītajam pluginam domājams ir lielāks efekts un lielāki nervi čīterītim bēc bana. Skataties paši,izmēģināt varat,ja nav efektīvi,tad nu neko darīt,kautko citu jādomā.
  14. Labdien. Tākā esmu sācis spēlēt jūsu serverī(dd2),tad arī sastapos ar čīteru problēmām. Nesaprotu vienu.Kas notiek jums tur amx komandās,ka jūs nevarat nobanot spēlētāju,bet bloķējat tos? Kas tā par bloķēšanu un ko tas dod? Pēc mana saprašana,ja maina ip,tad atkārtoti banu var uzlikt,nav nekas jābloķē. Nu lab. Tātad ieteikums pamēģināt. Pats kādreiz izmantoju šo pluginu pret tiem kuri maina ip. Kā piemērs ir tāds Evo,bet ar tādu čīterīti es tiku kādreiz galā pielietojot vienu pluginu. Proti,šis plugins neaizsargās uz ilgu laiku,bet toties liks pēc bana pārinstalēt visu cs un domājams,ka visulaiku pārinstalējot cs,šiem čīteriem ātri apniks spēlēt jūsu serverī. Šeit neliels ieskats video,kā arī varbūt jav ir iznācis jaunāks un labāks plugins,es nez,bet šo pielietoju kādus gadus 4 atpakaļ. http://www.youtube.com/watch?v=BfWI7indrLY
  15. 1.Admins Kakabikses vai kā tur īsti tas niks ir izdomāts. 2.Neēsmu pārsteigts un arī nav pirmā reize,kad admins neadekvāti rīkojas.Šoreiz spēles laikā pa visu ekrānu izdomājis uzrakstīt - Pidars un vēlāk jav sekoja vēl viens teikums. Spēles gaitā mētājas ar rupjībām.Serverī arī līdz ar to pašu citi spēlētāji atļaujas rupjības rakstīt,bet adminiem vienalga. Vai tad,šis ir tas piemērs kā admins mēģina izcelties un parādīt,ka viņš ir kruts un neaizskarams? Kas šeit jums notiekas? Vakar viens cits admins sagāja greizi un vēl sevi uz mūžu nobanoja,tagad nākamais kandidāts kurš nevar sevi grožos turēt.Spēlēju šeit nesen,bet nu tādu admina uzvedību neēsmu nekur vēl redzējis. Cik jums vēl tādu šeit ir? Laikam te ir visatļautība adminiem? 3. Demo - http://failiem.lv/u/mtsooob
×