Punis 144 Report Share Posted April 15, 2019 Ir viens servers pie kura esmu pielipis, bet visi mani chomi vinu pametusi, tapec mekleeju draugus. Katru sveetdienu 20:00 notiek guildi ciinja par pili (castle saige), kuraa man vajadeetu dazhus paliigus. Es varu sagaadaat setu un ja jums baigais besis kachaat max status, tad to ari varu noorganizeet, ir man vairaaki acc, bet ja gribaas savu niku, tad ari kko izdomasim. Kr4 plaans izveidot ID guildu un valdiit serverii. Serveris nav diez ko populaars, vienigais ko no jums prasu ziedot stundinju 7dienas vakaraa hugs, veterans, Xhizors and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klzzys 255 Report Share Posted April 15, 2019 Puni, Tu vēl dzīvs? //un kāda jēga Tev bija no šī komentāra? hugs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaliskais 1 Report Share Posted April 15, 2019 Esmu gatavs piedalīties, atkarībā kādā serverī. Mu spēlēju jau apmēram 8gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIVNIEКS 1638 Report Share Posted April 15, 2019 gaidu ID mu serveri, paldies par sapratni gepardC, Krums, faz and 4 others 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punis 144 Author Report Share Posted April 16, 2019 sanjemaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZIXIS 1466 Report Share Posted April 22, 2019 ammm deatails? kas par severi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingle* / Roberts 544 Report Share Posted April 22, 2019 Iespējams arī es varētu pievienoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZIXIS 1466 Report Share Posted April 22, 2019 in-game nick: ZIXIS kadreiz redzat drosi dodiet party / zen / itemus :DD (darbadienas pec 20:00 (lv laika) brivdienas varu spelet kad vai cik daudz vajag ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk 86 Report Share Posted April 22, 2019 ig nick : IDPunk gandrīz visu esmu aizmirsis kas un kā jādara, spēle nav kustināta entos gadus, bet nu pamēģināšu arī paspēlēt ar jums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZIXIS 1466 Report Share Posted April 26, 2019 hey yo mu puikas - kapec ir vairak ka viens ID guild? kurs ir legit one? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punis 144 Author Report Share Posted April 27, 2019 kam pieder IdentyLV? visi pie kviepla!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIVNIEКS 1638 Report Share Posted April 27, 2019 vnk kvieplis paņems Tevi gildē Punis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZIXIS 1466 Report Share Posted April 27, 2019 dvj puikas sanemas - jasalasas visiem vienaa uzblaujat kad esat on :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
šayžuks 2083 Report Share Posted April 28, 2019 On 4/15/2019 at 1:26 PM, DZIVNIEКS said: gaidu ID mu serveri, paldies par sapratni nesagaidīsi bora and DZIVNIEКS 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punis 144 Author Report Share Posted April 28, 2019 ban akku, mani par mainu un bus ez life šayžuks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZIXIS 1466 Report Share Posted April 28, 2019 ID mu serveris nav vajadzigs - tpt visi sev saliktu mantas un mirstigie varetu zelet pirkstu Kingle* / Roberts 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punis 144 Author Report Share Posted May 1, 2019 kas speelee, kas nespeelee? 7dien pieteicos uz cs 20:00, vajag paliigus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIVNIEКS 1638 Report Share Posted May 1, 2019 spēlē noteikti tie, kuri zin kādā serverī tu spēlē Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZIXIS 1466 Report Share Posted May 1, 2019 1 hour ago, Punis said: kas speelee, kas nespeelee? 7dien pieteicos uz cs 20:00, vajag paliigus. oh nice, sodien jaatsak tad kacaties - I'm in and you know it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punis 144 Author Report Share Posted May 5, 2019 sodien pils! ir gribeetaaji naakt? rakstam pm, acc iedosu Link to comment Share on other sites More sharing options...