Jump to content
TROPS

[PUB] AimZYY

Recommended Posts

  • bROKEN AimZYY  / STEAM_1:1:84173224
  • cache  /  train  /  -  demo
  • Wallack.
  • Mape cache - Skatīt 24. roundu. AimZYY skatas un cenšas nošaut pretinieku, kas atrodas uz boost. Pēkšņi Vidū (mid)  tiek raidīts šāviens uz pretieku caur kasti -  flick moments, pirms pretinieks tiek pamanīts!  

    Skatīt 27. roundu. Taicams mērķa izvietojums.-  crosshair placement AimZYY  nošauj vairākus pretiniekus.

  • Mape Train - spēles vidus/beigas. Pavisam noteikti AimZYY cenšas noslēpt palīgprogrammu, tapēc konkrētu raundu nav, taču pievērsiet uzmanību viņa spēlēšanas stilam. AimZYY pavisam noteikti prefairo bieži. Viņa spēles kustība - movements ir ļoti akurāts, proti, kad pretinieks ir tuvu un, kad nav.  Uz awp rėakcijas laiks ir labs, spēj labi nolasīt taimingu. 
  • Var jau būt, kad cilvēks labi spēlē un es kļūdos, bet tādu momentu kā cache 24. roundā vaidzētu paskaidrot. Un domāju, kad netikai train mapē, bet arī  nākamā spēlētā mape - dust2, būtu vērts pavērot. Katrā ziņā, ceru, kad vairāki uzraugi no BanTeam tiešām paskatīsies demo, gan šos divus un pat nākamos, ko neesmu skatijies.

 

Papildus noskatījos vēl divus demo. - lejuplādēt. (mirage_de  /  cache)  

 

  >> Mirage_de.   Sakatīt 8.roundu. AimZYY iziet caur A māju. - flank moments. AimZYY  apiet pretiniekus, nošaujot spēlētāju uz jumpta (pie pita). Tālāk dotas iekšā mājā un nošauj spēlētāju ar prefire . Tālāk iziet A saita māju, nošauj divus pretiniekus, kas atrodas pitā un nepārliecinās vai pits ir tīrs.

Pavērojiet 10. roundu. Tāds pats moments - flank moments. Iziet cauri A mājai, taču spēlēšanas stils atšķiras.

18. rounds. AimZYY izskrien B māju un nepārbaudot B saitu, aizskrien uz vidu, un nošauj vairākus pretiniekus. 

25. rounds. AimZYY spēlē ar awp. AimZYY cauri konektoram dodas uz loweri. Paņem rokās flash, tāču tiklīdz pretinieks pienāk tuvāk, viņš pārmaina uz ieroci un nošauj pretinieku. Uzraiz pēc tam seko prefire moments. AimZYY ar awp nošauj pretinieku, kas atrodas B mājas kāpņu augšalā ar ļoti labu labu reakcijas laiku, kā arī mērķa izvietojumu.

 

>> Cache.   Skatīt 5. roundu. AimZYY atrodas midā, spēlētājs  emys bez skaņas pienāk pie sarkanās kastes, kas atrodas  T puses midā. AimZYY perfekti nolasa spēlētaja atrašanās vietu un ar prefire nošauj viņu. 

10.rounds.  AimZYY spēlē ar awp. - prefire moments. Nošaujot pretinieku pie forka, tālāk raida zoomu  uz mašīnas pusi ar ļoti īsu reakcijas laiku. 

 

 

Edited by TROPS
Link to comment
Share on other sites

Es kā labākais neBanteam loceklis izskatīju šo sūdzību un atdzīstu apsūdzēto par vainīgu balstoties uz to ka šim indivīdam movements ir itkā viņš spēlētu ar mammas vibratoru peles vietā, bet gamesens ir inzein. Raundi kas man likas facepalmot un arī smieties bija Trainā slavenais 21. raunds kurā apsūdzētais paredz kad priesteris viņam uzglūnēs no savas atdzimšanas vietas aka. spawna. Kā arī tas 22. raunds kad apsūdzētais clutcho un zin no kuras dirsas pretinieks viņu gaidīs. (moš haļava, es saku ka jēzus.)

Cachē ļoti sketchy likās 27. raunds kur apsūdzētais izdomā sēdēt ar dirsu pret sqūiku paļīt sienā 5 stundas, tad pēkšņi saprast, kas kur notiek un nošaut visus, jo viņš laikam Jēzu ieraudzījas uz sienas, kas viņam apteica, ka meinā fujaki. Likās dīvaini arī 29. Raunds kur apsūdzētais pušo T garāžu jo nemāk iemest smoku ( :thinking: ) nepārbaudot nevienu stūri un turpināja savu kustību uz pretinieku pusi.

 

tl;dr 

apsūdzētais -  ir

mazs puika 14 gadi,

zilas acis (jo sencis viņu klapē) 

mazs augumā (jo baigi dirsīgs).

 

Viņa csgo skills :

Movements ; ir kā ar vibratoru braukātu pa palikni, mērķis vienmēr ir kāda dirsā tikai pēdējā brīdi uzliekas kur vajadzētu būt. Velk arā savu mazo nazīti diezgan droši, brīžos, kad normālajam plejerim būtu ierocis rokā.

Bhop : tas nuubs tādus nemāk, skriptiem nepeitika naļiks

Šauj : nemāk spreyotu, jo tur actually ar čītiem vien nepietiek.

Gamesens : Sarunājas ar jēzu kad ir afk, šis viņam pasaka kur ir fujaki un viņš visu zin.

 

 

 

manas domas 7CYktU3.gif

Link to comment
Share on other sites

Es paris reizes jau esmu ieverojis, ka vinam patik tie zurkotaji, nem un skrien taisni virsu. Es ari nesaprotu, kapec vins nav mutets ar savu broken mic. Ka ari kad adminu nav serveri, prefire lido pa labi, pa kreisi....

Link to comment
Share on other sites

Paldies par manis apsuudzeesanu !!

Ne tikai TROPA pieminētie momenti, bet arī dzan sevi vairākkārt nodevi de_mill_promod mapē. Visu summējot dažos teikumos:

 

1) Pusho pozīcijas, kuros pretinieku skaits ir maksimums 1 - 2. Ja ir vairāk, tad tu atkāpies.

2) Default cornerus nepārbaudi un skrien visam garām spaidot Q taustiņu.

3) Skatoties cornerus, tu saminstinies ik reizi, kad pretinieks sāk kustēties tavā virzienā. Bet, kad iet prom, tu turpini pushot.

4) Pre fire galore. Lielākā daļa tavu killu ir tīrs prefairs. Iznākot pretiniekam no cornera, tavs mērķis ir precīzi uz tā. Spēlētājam, kas neizmanto wh tas mērķis ir tālāk pa kreisi vai pa labi no spēlētāja nevis tieši virsū. Un to nevar tik viegli noslēpt, lai arī cik labs tu būtu. Par cik tu redzi aiz sienām, tavs prāts automātiski seko līdzi un izejot no cornera, mērķis virsū ka āmurs uz naglas.

 

Sūdzību tu, protams, vari rakstīt, bet tas neko nemainīs. Vienīgais sevi pašu par muļķi pataisīsi. Tā vietā apzinies savu rīcību un vnk pazūdi. Un atceries, nākamais unbans vairs nebūs 5 eiro, stipri vairāk.

 

Topiks slēgts.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×