Jump to content

TROPS

Lietotājs
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

TROPS last won the day on December 13 2016

TROPS had the most liked content!

About TROPS

  • Birthday 12/18/1993

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

4207 profile views

TROPS's Achievements

  1. PLG Open Qualifiers 231 - Lets GO! hahaha. :d 

     

  2. TROPS

    [PUB] AimZYY

    Pievienoju papildus divus demo, ceru uz demo izskatīšanu.
  3. bROKEN AimZYY / STEAM_1:1:84173224 cache / train / - demo Wallack. Mape cache - Skatīt 24. roundu. AimZYY skatas un cenšas nošaut pretinieku, kas atrodas uz boost. Pēkšņi Vidū (mid) tiek raidīts šāviens uz pretieku caur kasti - flick moments, pirms pretinieks tiek pamanīts! Skatīt 27. roundu. Taicams mērķa izvietojums.- crosshair placement AimZYY nošauj vairākus pretiniekus. Mape Train - spēles vidus/beigas. Pavisam noteikti AimZYY cenšas noslēpt palīgprogrammu, tapēc konkrētu raundu nav, taču pievērsiet uzmanību viņa spēlēšanas stilam. AimZYY pavisam noteikti prefairo bieži. Viņa spēles kustība - movements ir ļoti akurāts, proti, kad pretinieks ir tuvu un, kad nav. Uz awp rėakcijas laiks ir labs, spēj labi nolasīt taimingu. Var jau būt, kad cilvēks labi spēlē un es kļūdos, bet tādu momentu kā cache 24. roundā vaidzētu paskaidrot. Un domāju, kad netikai train mapē, bet arī nākamā spēlētā mape - dust2, būtu vērts pavērot. Katrā ziņā, ceru, kad vairāki uzraugi no BanTeam tiešām paskatīsies demo, gan šos divus un pat nākamos, ko neesmu skatijies. Papildus noskatījos vēl divus demo. - lejuplādēt. (mirage_de / cache) >> Mirage_de. Sakatīt 8.roundu. AimZYY iziet caur A māju. - flank moments. AimZYY apiet pretiniekus, nošaujot spēlētāju uz jumpta (pie pita). Tālāk dotas iekšā mājā un nošauj spēlētāju ar prefire . Tālāk iziet A saita māju, nošauj divus pretiniekus, kas atrodas pitā un nepārliecinās vai pits ir tīrs. Pavērojiet 10. roundu. Tāds pats moments - flank moments. Iziet cauri A mājai, taču spēlēšanas stils atšķiras. 18. rounds. AimZYY izskrien B māju un nepārbaudot B saitu, aizskrien uz vidu, un nošauj vairākus pretiniekus. 25. rounds. AimZYY spēlē ar awp. AimZYY cauri konektoram dodas uz loweri. Paņem rokās flash, tāču tiklīdz pretinieks pienāk tuvāk, viņš pārmaina uz ieroci un nošauj pretinieku. Uzraiz pēc tam seko prefire moments. AimZYY ar awp nošauj pretinieku, kas atrodas B mājas kāpņu augšalā ar ļoti labu labu reakcijas laiku, kā arī mērķa izvietojumu. >> Cache. Skatīt 5. roundu. AimZYY atrodas midā, spēlētājs emys bez skaņas pienāk pie sarkanās kastes, kas atrodas T puses midā. AimZYY perfekti nolasa spēlētaja atrašanās vietu un ar prefire nošauj viņu. 10.rounds. AimZYY spēlē ar awp. - prefire moments. Nošaujot pretinieku pie forka, tālāk raida zoomu uz mašīnas pusi ar ļoti īsu reakcijas laiku.
  4. Nicks: Alex Čīts: wh+aim Steam ID: STEAM_11438737705 Demo : https://failiem.lv/u/xgtxzqnx Demo beigās redzams aims/triggers.
  5. Nicks: Sorry bro, I am Pro Čīts: wh+aims Demo : https://failiem.lv/u/eac7x3eh
  6. TROPS

    Balvas

    oldschool - identy jau kopš 2011. gada Paldies. /done by fazčiks
  7. Ja viss būtu tik brīnišķīgi, tad tas būtu par daudz brīnišķīgi, lai tā būtu. / I.Baušķenieks

  8. Zinu kad shits, bet vaidzētu būt vismaz 100-150 fps 50-70 ir daudz par maz. Tas pirmais kodols paņem 90% spēlejot csgo, pārējie sipri zemi rādītāji 5 līdz 30%. Kas man liekas jocīgi, kad procesors paņem 1,25 voltus lai gan target ir uzlikts uz 1.37 voltiem, varbūt man mazināt tos target voltus, bet vai tas proci man nesapisīs līdz galam ?
  9. esmu atjaunojis video kartes un tīkla kartes draiverus, manuprāt, vairāk arī neko nevaig. Nopirku rūteri, saslēdzu kompi ar vadu, lai stabils nets, respektīvi, manam pc ir savs rūteris kuram neviens nav pieslēdzies. Kad spēleju cs task meneger rādas kad netu patērē ķipa daudz, bet nepis no kopējā tas nav. es nezinu vai tā tam jabūt, bet varētu kāds patestēt uz sevis un padot man ziņu, apakšā screen par ko es runāju.
  10. Iepriekš stabils 150 - 250 turējās, bet tagad... Esmu pārinstalejis win, spēli, veicis dažādas windows gan spēles optimizācijas, overlockot pressesoru. Nesaprotu kur ir vaina, liekas kad processors, jo viņs ir sūds, bet viņs nepatērē pat pusi. WTF?!!
×