Jump to content
MADYOGA

Diennakts Spams.

Recommended Posts

Miegs vispār ir viena neizskaidrojama lieta, citreiz var nogulēt 4 stundas un vakarā pat nejust nogurumu, citreiz ar 10 nogulētām stundām ir daudz par maz, idk.

 

Bruh. Naktīs guļu +8h un pa dienu powernaps ir obligāts...uz kādām 4h. Respektīvi es noguļu 1/2 savas dienas. YEEEEEEEET.

Link to comment
Share on other sites

kāds baigi solijās, ka aprīļa beigās noteikti būs pubg events vai kkas related ar to. #IDnetaisnība?

 

(dabūjām serveri, bet dosim citiem, lai zipā)

Edited by preacher
Link to comment
Share on other sites

Puiši un meitenes. Ja jums liekas, ka jūsu dzīve ir sūds, bet tā vien pagadās, ka esat alkoholiķis un nikotīna cienītājs, tad iesaku aizbraukt uz Čehiju, jo tur ir fantastiski savas atkarības barot vēl vairāk. Vācija un Polija gan nav baigi jaukā, jo Poļu recepcija nāca pie mums kauties dēļ tā, ka pārāk skaļi uzvedamies un vācieši sarunājoties izklausās tā, ka vēlētos Tevi nogalināt pat pasniedzot nopirkto dzērienu degvielas uzpildes stacijā.

Link to comment
Share on other sites

Esmu Francijā, vislētākajā hotelī, kur mums uz kādu 5m2 telpu (neieskaitot gultas) jāapgriežas 3 cilvēkiem. Brokastīs viņi pārtiek no kruasāna un zaptes, respektīvi viņi visi ir tievi, tāpēc gan jau tas hotelis ir domāts tādiem. Mūsu rajonā ir pilns ar shady melnajiem, kuriem izdomājām šifrētu nosaukumu "rožainie". Tas tā, ja nu kāds latviski māk, vai arī vienkārši saprot, ka pa viņiem rēcam. Pierādas arī mīts par to, ka frančiem ir mazi krāni, jo viss, ko viņi dara ir neatbildīga braukšana pa ceļiem, lai noblatotu kārtējai maziņajai. (Viņas te maz). ((Ļoti maz))

Link to comment
Share on other sites

P.S. Kur internetā var tiešraidi redzēt parasti? Vēlams ar mūsu pašu labajiem latviešu komentētājiem. UK nav TV3  :( 

@@Clubstep, šogad Latvijas izlases spēļu tiešraides nodrošina LTV7, nezinu vai UK ir iespēja skatīties šo kanālu, taču gan jau internetā var atrast :)

 

Vienošanās paredz pārraides tiesības no 2018.gada čempionāta, kas norisināsies Dānijā, līdz pat 2023. gadam.

 

LTV7 komunikācijas speciāliste sacīja, ka Lattelecom un LTV sadarbība sniegs ne tikai iespēju sekot līdzi spēlēm, bet arī unikālus un ekskluzīvus materiālus sociālajos tīklos, intervijas, aizkulises, labāko momentu video un citu saturu, ko nodrošinās LTV sporta žurnālistu komanda. LTV7 ēterā katrā spēļu dienā tiešraidē būs vērojamas čempionāta vakara spēles, kā arī dienas spēles ar Latvijas izlases dalību.

Avots: Diena

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×