Jump to content

šayžuks

oldschool
  • Posts

    3162
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    55

Posts posted by šayžuks

  1. pirmais vēl ok, bet arī pārāk vienlīdzīgi katrs kadrs ar izpostītu mapi, katram fragam slowmo, garlaicīgi.

     

    nu otrs ir blackscreen paradise...

     

    pirmais tak nav viņa taisīts lmao  :facepalm:

     

    video rediģēšana ir hardcore, daudz jāmacās un daudz laika jāiegulda, šitas tev vēl tikai sākums, gl

  2. Ko tu reāli gribi lai kāds tur ''uztaisa''? Vairs neviens avatarus netaisa, vienkārši augšupielādē vienu no tām bildēm...

     

    Tbh, aiz garlaicības biju gatavs ieiet fotošopā un nedaudz apstrādat tās bildes, bet 6. punkts mani nokaitināja un tā vietā lai ietu fotošopā, es labāk uzrakstīšu cik ļoti man nepatīk šis pieprasijums.

    6. punkts ir vissvarīgākais, sākot ar kādu un vai vispār, -tekstu likt bildē?!! Rāmi vaig?nē?jā? un tikai tad tu vari piebilst par kautkādiem 3d effektiem vai beigās vienkārši pateikt ''vairāk nezinu ko varētu, ļauju jums ''izspauzties''...''

     

     

    5. :D Varētu arī sarunāt kaut ko, ja tas ir iespējams. 
     

    Ar mani vari mēģināt, bet nezinu vai tev tas vairs izdosies... personīgi, iesaku vienkārši izmantot tās bildes, kādas viņas ir.

     

    p.s. tomslox

     

     

    Ja kādam ir kaut kas uztaisīts, sūtat čalim privāti. //sur1k

  3. Parcik es te pedējos gadus reti kad esmu igriezies, nešķiet ka jau 9 gadi pagājuši. Interesanti, kā tas laiks pagājis, un cik daudz ir mainijies. Knapi pat atceros pašu sākumu, kad iegriezos identy jb serverī un ar savu smalko balstiņu gāju pie ct, bet mani neviens negribēja klausīties... pagāja kāds laiciņš kamēr es sapratu kas ir kas un mani palaida pie ct. Arī vecajā forumā(to gan vairs neatceros- kā izskatijās), ganjau spamoju kā traks. 

     

    Ehh, šitā jau kuro gadu, varētu rakstīt un raksīt par atmiņām utt... bet es slinks un ko tur daudz pagātnē iedziļināties, tāpat katru dienu uzrodās jauni lietotāji, un vecie lēnām pazūd. Jebkurā gadijumā, turat rajonu, nepazūdat, gan jaunie, gan vecie. cheers!

     

     

     

×