Jump to content

paparoach

oldschool
  • Posts

    515
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

paparoach last won the day on October 12 2017

paparoach had the most liked content!

About paparoach

  • Birthday 03/22/1996

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

13532 profile views

paparoach's Achievements

  1. man vakar bij vārdene, thanks ka apsveicāt
  2. couldn't said it better myself
  3. Your thoughts on REVIVAL?
  4. Ir foruma kads kurs rubi fisku masinu audio sistemas? Ir paris questioni. ty surenouz par atsaucibu! p.s esmu rabota nav garumzimju
  5. kāds zin kā netā atrast kādu lietu pēc bildes? takā man ir bilde ar vienu herņu ko gribu un es gribu atrast kur viņu nopirkt..
  6. paparoach

    1.6 jb?

    yeah, pirms kāda laika sailgojos pēc vecā, labā un protams jautrā 1.6 jb un iegāju "spēriena" jb un teikšu godīgi, salīdzinot ar veco labu id jb, pilnīgs mēsls.. :lame: serveris nevajadzīgi pārbāsts ar visādiem sūdiem ka pilnīgi nesaproti kas jādara.. :mellow:
  7. kāds zin kur pa velti nokačāt albūmu balzāms by ansis?
  8. paparoach

    Musician.

    kad dziesma sākās, tad likās ka nekas ladzīgs nebūs, bet tad noklausījos otro reizi un īstenība dziesma uz urrā! 9/10 Merkules'a jaunākā orģināl dziesma, viens no maniem favorīt reperiem, iesaku iečekot viņa original dziesmas un arī daudzus viņa coverus/remixus viņa yt kanāla!
  9. paparoach

    freestyle

    viss sanāca, liels paldies! <3
  10. paparoach

    freestyle

    Ahoy, man tāds jautājums, lejā ir links no viena radio kur var noklausīties vienu radio showu, bet tas ko es vēlētos ir dabūt no tā 3h garā ieraksta arā tikai pāris minūtes, tieši to daļu kur čalis freestyle'oja. Tas ir iespējams? Ja jā varbūt kāds var izstāstīt kā, vai vnk izgriezt to daļu ko es vēlos? no 1:54:31 līdz 1:56:58 https://radio.nrk.no/serie/national-rap-show/MYNM01004916/02-12-2016
×