Jump to content

conca

Girl next door..
  • Posts

    439
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Posts posted by conca

  1. 1 hour ago, veterans said:

    TAD mīļa Končiņ, Iemācies interpretēt manis rakstīto pareizi pirms man pārmet, es neesmu teicis, ka kovids neeksistē... TAS KO ES TEICU, ka mirst vecie...tad  man teica, ka vakcīna ir SAFE  un tur tehnoloģijas tādas kā vēl nekad...tagad cilvēki no tās mirst, es tikai metu faktus acīs, kāpēc mana nostāja pagaidām ir PRET vakcīnu. PAGAIDĀM. 

    pārlasi šo vēlreiz...  
     

    Nu pēc tavas teorijas, 80 gadīgie mirst no savām hroniskām saslimšanām, bet covids kā blakusslimība. Tad kāpēc šajā situācijā ar vakcīnu , seniors neviss nomirst no vakcīnas, bet piem. no savas pilnas buķetes ar hroniskām?

    Otrkārt, palasi manis rakstīto iepriekš, es minēju par grupveida imunitāti. Ja tu nepiekrīti šim, tad tu arī nepiekrīti slimības eksistencei. thats all, droši staigā ar folija cepurīti, lai satelīts nespēj tevi paķert. gl

  2. man patīk, 100% valts ir vien no tiem, kurš bļāva - akd, mirst vecie no covida tik daudz? "safabrikots, fake news, dezinformācijas, mūs mēģina apmelot".

    Mirst no covid vakcīnas?" nevar būt vakcīna nogalinās mūs visus, pasties cik gados vecie cilvēki nomira, tā nav efektīva."

    Tad Valt mīļais, izvēlies tomēr vienu no diviem variantiem, vai tu esi covids neticētājs vai vakcīnas neticētājs.

  3. Visiem covid neticētājiem iesaku pastrādāt manā vietā un aizbraukt uz kādu izsaukumu pie cilvēka, kurš mistiskā veidā smagi saslimst, ievērojot epidemiologu prasības, reizi nedēļā aiziet līdz veikalam un sastop kādu slimības nesātāju, kurš visticimāk ir asimptomātisks un arī netic, bet spēj aplipināt pārējos. Pastāv uz pasaules cilvēki, kuriem ir imūndeficīts kādas hroniskas slimības dēļ, tie nespēj vakcinēties. Bet ja pārējie vakcinēsies - izveidosies grupveida imunitāte, kas nozīmē, ka tādējādi tiks samazināta izplatība un mēs pasargāsim ne tikai sevi, bet arī pārējos.

    Pirmā pote done, dzīva, varu novilkt tagad foliju cepuri un dalīties 5g tīklu. Paroli prasīt pm.

    ps. atbildot hazelim par to, ka covid diagnoze ir ienesīga ārstniecības iestādei - sūdīgi tev sakari draugs mīļais, man tomēr ir vairāk sakaru un nekad neko tādu neesmu dzirdējusi nedz no medicīnas personāla, kuri strādā ar tiem pacientiem, nedz no ārstniecības iestādes.

  4. Mīļi sveicam visas rozā nika pārstaves oficiālajā sieviešu dienā.

    Jums, sievietēm dots milzīgs spēks,
    Ko būtu neizmantot grēks,
    Tas jūsu augums, jūsu smaids,
    Tik jāzin visam īstais laiks.:wub:

    Tāpēc novēlam jums visām skaistu un ziediem pilnu šo dienu!  
    Atceraties mēs jūs ļoti mīlam!:lovers:

    Sveiciens no visas IDenty administrācijas

    image.jpg

  5. aww, laikam esmu viena no tām čiepām, kura arī izauga šajā komūnā. Ir jāsaka milzīgs paldies identijam un lietotājiem, kuri te uzturējās un vēljoprojām uzturās, tomēr uzskatu, ka identijs mani iemācija skatīties uz dzīvi ironiski un neņemt visu tik tuvu pie sirds. :wub:

    Arī man bija gods adminēt 1.6 deathrun un jailbreak serverī, kā arī izmantot walhacku veselus 2gadus dd2. Ceru, ka vēl pēc 10gadiem šeit spēlēs mūsu ar bumbiksu bērni:lol: Tiekās mītā, bučas no concika.

  6. mazais, par tevi neviens nevēlās izteikties :( hmm, izlasīju tavu sasveicināšanas topiku, kura nemaz nebija tik gara, daudz un vairāk pastāstīji par savu geiming dzīvi, to gan nelasiju, jo neinteresē. Ja jau spēlēji basīti, tad esi garā augumā, jo tur rūķīšus neņem. Godīgi, nevaru atcerēties Tevi, vai nu vecums dara savu vai nebiji tik populārs, lai iegaumēt, bet gan jau spēlējām džeilbreiku. Conciks tur ar visiem ir spēlējusi :lol:  anivei, cskā mēs netiksimies, bet forumā droši, bučas

  7. Ciemiņš
    - Saņem lietotājs, kurš ir sasniedzis 10 dienas forumā

    Foruma draugs
    - Saņem lietotājs, kurš ir sasniedzis 30 dienas forumā.

    Uzticīgais
    - Saņem lietotājs, kurš ir sasniedzis 80 dienas forumā.
    Bērnudārznieks
    - Saņem visi kuru reputācija ir vairāk kā 100
    Sākumskolnieks
    - Saņem visi kuru reputācija ir vairāk kā 200
    Pamests suns
    - Saņem lietotāji, kuru profila skatījums ir pārsniedzis 2000
    Ievērotais
    - Saņem lietotāji, kuru profila skatījums ir pārsniedzis 4000
    Populārs
    - Saņem lietotāji, kuru profila skatījums ir pārsniedzis 7000
    Publikas mīlulis
    - Saņem lietotāji, kuru profila skatījums ir pārsniedzis 10000
    Sveiciens
    - Saņems visi kuri ir izveidojuši čau topiku. ( https://identy.lv/fo...caf-no-concika/)

    Populārs posts
    - Iegūst lietotājs, kura raksts / posts ir saņēmis vismaz 30 "like".
    Skaistule
    - Saņems meitenes kuras būs ievietojušas vismaz 1 bildi 'show your face' topikā

    fake school
    - identy ir reģistrējies vismaz 5 gadus
    oldschool
    - identy jau kopš 2011. gada



    EUEUEUE ES KOPI PASTE NO TELEFONA, NELEC TIK VIRSŪ

  8. Go hards, ja atmiņa nepievīl, tad sen senos laikos, kad dinozauri bija uzskatami par mājdzīvniekiem, mēs kopā spēlejam džeilbreiku. Īsti Tevi neatceros, laikam biji viens no ākstiem, kuram patīka patēlot muļķi tur.Spriežot pēc tavas attieksmes pret mani čatā, tad konfliktu mums nav bijis. Izskatās, ka esi komunikabls un pozitīvs cilvēks, jeb kurā gadījumā neko sliktu par Tevi teikt nevaru, tika maz komunicēts.Mēs jau droši varam to labot :lol: mca no concika

  9. simpļuks, ar Tevi man vienmēr ir bijušas nesaprašanas, uzskatīji, ka mana uzvedība līdzinās bērnu dārza līmenim, visiem neizpatīksi. :wub: Tā jau diezgan sakarīgs vīriešķis no malas, ar saviem principiem un stereotīpiem, diezgan kritiski izturies pret cilvēkiem.Pēc vārda kabatā nelien. Kā admins esi ļoti stingrs, vismaz agrāk, par katru mazu pārkāpumiņu sodīji, nezinu kā tagad.

  10. Dmitrijs

    Atrodies te diezgan pasen, agrāk, kad vēl bija 1.6, spēlēji aktīvi dedranā, kur arī iepazinu Tevi. Zināju, ka dzīvo netālu no manas dzimtās pilsētas, bet nekad nebiju iedomājusies, ka saskriesimies naktsklubā. Īsti neatceros vai sanāca parunāt, atceros, ka iepazistīnāju Tevi ar savu vīrieti un tas būtu arī viss. Tas bija pasen, gadi 2-3 atpakaļ. Tagad cik zinu dzīvo ārzemēs, laikam jau bez sava opeļa. saad. čaaf

  11. Administrācijas pārstāvis - visi baigi aktīvi, bet skatos, ka pagaidām neviens nav nominējis manu saulstariņu Kemčiku, tāpēc būsu jauka un atdošu balsi Tev.

    Moderators - simplijs, cenšās forumā uzturēt kārtību un aktivitāti

    Lietotājs-  Merkurijs, vienmēr aktīvi rosās gan čatā gan topikos.

    Palīgs - akkucis, esmu mainījusi priekštatu par šo cilvēku, proti uz labo pusi, esi atsaucīgs un neatteiksi izpalīdzēt.

    Sliņķis - faziks, gan profesijā gan amatā esi slinks, māk tikai ar kociņu darboties.

    Aktīvais - Linārdiņš, arī vienmēr grozās čatā, palicis komunikabls un atvērts.

    Oldschool - Tas būtu man mīļais draugs krekeris, kurš vairs īsti nav krekeris, bet gan cepumiņš, sad

    Girl next door - nu protams mana maziņā Kičiņka, vienmēr ir bijusi jauka pret visiem un draudzīga.

    pss. pls piedodiet, es nespēlēju cs un nesekoju līdzi cs dzīvei, spēlmaņus nepazīstu.:(

×