Jump to content

KryxoLV

Lietotājs
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KryxoLV

  1. Manuprāt,šī​ mape ir jānoņem no map pool. Jo T katra raunda sākumā, ja nokempo kamerā 5 sekundes tiek teleportēti uz Gun-Room.
  2. Apsveicu. Netikai veiksmi, bet arī HF.
  3. https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=453940651&token=y9jq0N7w Puse no skina summas tavā paypay, ja?
  4. KryxoLV

    Musician.

    8/10 Neesmu lepns par to, ko tagad likšu. Bet jāpopularizē savas pilsētas skaitītāji. Vismaz centās. Otrais verse ir diezgan lit. https://youtube.com/watch?v=zGJ6RQgbmJk
  5. Lomu diena. Biju serverī!
  6. KryxoLV

    Musician.

    9/10,ir nice, man patīk.
  7. Tad paliek kā runājām- Puse no asiimov cenas ? PM savu bankas kontu.
  8. Redzams, ka sūdzību uzrakstīt nespēsi. . . Pievienoju Tevi steam uz sarunu. Uzdošu jautājumus , ja atbildēsi pareizi, tad unban Tev rokā.
  9. Izveido pēc parauga, ienāc serverī un tad sarunāsim! https://identy.lv/forum/index.php?/topic/24443-kā-rakstīt-sūdzību-unvai-pieprasīt-unban/
  10. Manuprāt, ka šajā situācijā PP darbinieks darīja visu pareizi, lai gan varēja arī pielietot spēku. Pieredze ņēma virsroku, jo gribot viņš tak mazo varēja nolikt gar zemi viens divi. PP varēja arī pielietot ieroci. . . Un tad? Būtu nepieredzējis policists un jauneklis vairs nestaigātu. Vai tas ir labākais variants? Un vai tas ir vajadzīgs, ja nu tomēr viņš patiešām ,lai kā gribētu nesaprot , ko dara.? Par dzērāju. Domāju, ka nav divas runas par to, kapēc viņš mācas internātskolā. Manuprāt, arī tas spēlēja lielu lomu soda izlemšanā. Mēs esam tikai "gudri" interneta runātāji, pat īsti nezinot kā un kas notika. Viss, kas mums ir, ir video, kurš ticis apgriezts un sākt jau pēc konflikta rašanās. Tādas nu ir manas domas.
  11. Manuprāt, ideja ir vairāk nekā laba. Protams ir sīkumi , kuri jaizlabo, bet ir ok. Es atbalstu!
  12. Ir, kā nekā ziema nāk. Apkures ta nav. Ods kas lido pa istabu?
  13. KryxoLV

    1.6 jb?

    Manuprāt, pāriešana uz 1.6platformas nav risinājums ta., ka serverī spēlē, kā jūs sakat"10gadīgi bērni". Jo viņi būs arī 1.6. Laigan, atklāti sakot,daudzi no tiem "10gadniekiem" vada patiešām labi un sakarīgi,pēc noteikumiem. Galvenais ir dot viņiem iespēju, nevid uzreiz brukt virsū par viņa balsi u.t.t Tieši tapēc viņi kļūdas un kļūst , jo baidas kļūdīties un tikt apbižoti.
  14. Sveiciens! Cerams , ka esi kļuvis vel hard pa šo gadu!
  15. Demo beigās pirms Tevi banoju,nav redzams tas kā Tev ielago cs:go. Ir redzams kā lekā. Redzams kā turpini bhop pa trepēm. Kurš labs bhop lēkātājs lec uz trepèm,saprot,ka zaudēs ātrumu dēļ trepèm ,bet turpina lekt?
  16. Kāda gan ir starpība cik lecienus Tu taisi. Brīdi , kad biji pie Climb. Tavs bhop bija tik nereāls. Nu neredzu Tev 300+h bhop serverī lai mācētu strafe bhop skstoties 90grādu pa kreisi no kustības virziena. Tas ir viss ko vēlos teikt. Lai augstākstāvošas personas šo izskata. Paldies. Ja jau nelietoji, tad nebūs problēmu 10minūšu laikā atgūt pieeju serverim. Kā arī atvainojos, ja tomēr esi pro lēkātājs un nobanoju Tevi bez iemesla.
  17. Draudziņ mīļo, nevajag šīs jēlības. Ja esmu Tevi nepatiesi banojis tad samierināšos ar warn punktiem, kautvai 2. Bet , dima, nav jau pirmā reize , kad tiec banots par palīgptogrammu izmantošanu. Nebija tie mapes pēdējie roundi,bet gan visas mapes garumā. Speciāli sēdēju spec, lai domā,ka neesmu serverī. Esmu izteicis savas domas DIMA. Visam pa virsu dubult profili arī nav atļauti.
×