Jump to content

elmutinsss

Lietotājs
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About elmutinsss

Profile Information

  • Dzimums
    Neteikšu

elmutinsss's Achievements

  1. Runājot par to KZ momentiņu, tu galīgi tups esi? Ievietošu video klipu ar savu momentspeed, kā arī tā lai citiem nav jāiet obligāti demo skatīties, ja tas ir tik labs "bhops" tad es nezinu vairs. Ķip šis tas 90 grādu leņķa leciens? Tur uzpriekšu ir vel viens moments, bet tas ir vienkārši divi hopi 180. Vēlos pateikt to ka neizmantoju nekādus skriptus, gribi tici gribi netici, pēc kā ja jau tu esi tik pārliecināts par to ka es čītoju, IEEJ offlainā, ieslēdz sv_cheats 1, un ieslēdz sev autobhopu caur konsoli, un palēkā pats tā pat kā es, tu redzēsi atšķirības. Kā arī šis nāk no personas ar 150 stundām iekš csgo, kā arī persona kurai pašai ir savs csgo haku saits, tātad noprotam, ka tev vajadzētu vismaz būt kaut kādai saprašanai no csgo.
  2. Tu tiešām jocīgs esi? tātad lai tu iemācītos bhopot csgo, tev ir tikai jāspēlē csgo, un jāsēž 24/7 bhopa serverī? Excalibur, kaut kas man tur nolagoja, my bad.
  3. Tātad tu aizbildinies ar to ka šī nav pirmā reize? ok es jau tev pateicu situāciju, pirmajā reizē es patiešām izmantoju bhopa skriptu, pēc kā es pat nerakstīju bana apelāciju, kā arī, ja jau tu mani specoji, tad jau arī redzēji ka katru reizi es netaisīju 8hopus, ne? āa pareizi to jau nevajag šeit iekļaut. Zināju ka tu esi serverī, tik tups jau neesmu kā citi spēlētāji. Dubūlt profilu? nu tad, kā es no akkas varēju nopirkt unbanu, viņam visa situācija tika izstāstīta kad tika pirkts unbans.
  4. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles 2. Paša paskaidrojums par situāciju - Mape, Jb Peanut, laiks sāk iet uz mapes beigām, lēkāju apkārtu un pēkšņi iefreezo dators, tā kā man tas notiek bieži iekš csgo es domāju, ka atlagos pagaidu mazliet bet skatos nekā nenotiek, tāpēc ar task menedžeru aizvēru ciet csgo, pēc pāris minūtēm sāku saprast, ka man nekā cita nav ko darīt tāpēc dodos atpakaļ iekš servera, pēc kā redzu ka esmu ticis banots. Vēlos piebilsts, ka man csgo nav 100 stundu, un es esmu apguvis basic kustības. 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV GOTV - https://failiem.lv/u/gtx66e5s
×