Jump to content

Sytne

Lietotājs
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Sytne

  • Birthday 05/01/2002

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

1667 profile views

Sytne's Achievements

  1. Sytne

    Adminu tīrīšana

    žēl, ka zatleram nenoņēma.
  2. Kaut kāds Eduards šodien ar pirmo reizi izcēla 5idc. Un tad esmu es, kuram vienmēr biļetes nobugojas un neiedodas.
  3. Uldons pats par dzīvi sists prātā, nenormāli nogribējies, tāpēc arī tā uzvedās strīmos. Protams, dēļ donations arī pataisa sevi par pilnīgāko idiotu.
  4. 7/10 origo boys labākie džeki
  5. Jā, bet vai līderis teica bez novirzīšanās? Un, ja ieslodzītais tev vēl nav iedūris, tev nav tiesību viņu šaut nost. Lab, es pats īsti nezinu, lai skatās kāds augstākstāvošais!
  6. Pārkāpēja profils / steamid / niks MixedTaste Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit (piem . Pārkāpums (piem. wallhack,) FK Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Tātad, līderis deva atskaiti, lai dotos visi atpakaļ uz kameru, bet video būs redzams, ka MixedTaste nošauj 2 cilvēkus pirms līderis pabeidza atskaiti. Nebija teikts bez nekādas novirzīšanās, so nu jā. Izvērtējiet paši, jo nevaru pats īsti pateikt vai tur kaut kas ir, vai nav. Vairāk jau velk, ka sods nebūs, bet drošības pēc ielikšu tik un tā, jo nofilmēts jau tas videoklips ir.
  7. Jā, tieši to pašu gribēju rakstīt. Jēga ņemt ārā, ja cena bitcoinam tikai aug un aug. Un pat ir iespējams, ka tā būs nākotnes valūta. Kā arī būs pieejami ļoti daudz veikalu, kur varēs norēķināties ar bitcoin, tāpēc neredzu jēgu pat ņemt ārā.
  8. Lasīju, ka bitcoins 2017. gadā nesasniegs 20k. Gaidāms, ka jaunajā gadā ķip nokritīsies uz 10k, bet visu atlikušo gadu celsies uz augšu. 2018. it kā būšot bitcoin gads. Interesanti īstenībā painteresēties par visu to. Klasesbiedrs ielika 700 usd un tagad jau ir 3k profitā.
  9. galīgi nē. skatījos pat pewdiepie nav? tas dēļ tās drāmas vai?
×