Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/12/20 in all areas

  1. akka

    Ziemassvētku eglīte 2020

    Ilgi domāju vai vēlos eglīti šogad, bet tad draudzene teica, lai atvedu mājās egles zarus un viņa no tās uztaisīs 2 mazas eglītes, tad nu jā, viena šāda otra šāda p.s no idea kā viņa to dabūja gatavu pāris stundās :D
    5 points
  2. tā kā jau pēc neilga laika būs Ziemassvētki, tad arī šogad parādi savu egli. ja nav mājās savas eglītes, tad droši var ielikt savu māsas bildi, vai pilsētas egli, nav svarīgi, galvenais lai cērtama. Savu egli ielikšu vēlāk. Vadība varētu padomāt par motivācijas balvām labākajiem TB 2016;2017;2018;2019
    1 point
  3. marhuu

    Arēnas Ranku Resets.

    Es varu piekrist snekam. Manuprātu jaunu ranku sistēmu nevajag, bet būtu labi, ja varētu pamainīt to punktu došanas daudzumu. Spēlēju jau cik ilgi arēnu un neesmu bijis negatīvā rezultātā, bet punktu skaits visu laiku krītās. Ienāk kāds tikko pievienojies jauns spēlētājs, nošauj mani un atņem 25+ punktus. Es nošauju viņu saņemu tikai 2 punktus. Par ranku/punktu resetu 3 mēnešos varu tikai pielikt +1 no manis.
    1 point
  4. faz

    Musician.

    Mumble rap = bitches who wanna sound like DAS EFX, but lack delivery. Seksuāls GCS - People sampls. 10/10 var redzēt, ka clubsteps saprot lietas! Straight from Crooklyn, better known as Brooklyn. Peep the beat switches, rap snitches!
    1 point
  5. gepardC

    Adminu tīrīšana

    Lai arī kā gribējās būt aktīvākam bet nu nespēju visu apvienot. Paldies par jautri pavadīto laiku arēnā un varbūt kad spēšu vairāk laika atvēlēt arēnai - būšu atpakaļ. Veiksmi visiem.
    1 point
  6. faz

    COVID PANIKA

    Props Labietim!
    0 points
  7. erners

    GTA 5 Spams

    bled ljoxa bus jauns radio ko vel lielaku tev vajag???????
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×