Jump to content
Go Hārds.

Intervija ar Tīģeri.

Recommended Posts

Sveiciens visiem!

Esmu klāt ar kārtējo interviju, šoreiz intervija domāta priekš visiem lietotājiem. Ar to es domāju, ka šoreiz interviju plānoju tādu vienkāršāku, ne ļoti garu un viegli lasāmu. 

* Ja kādam interesē, intervijas tagad taisīšu daudz retāk, jo pavisam vienkārši, nav pieprasījuma, neuzskatu, ka ir jēga aktīvi taisīt, ja viņas izlasa 1 no 7 cilvēkiem*

Ko tur lieki runāt, patīkamu lasīšanu.

 

 

Sveiks! Sāc ar to, ka iepazīstini mūs ar sevi. Ko dari ikdienā, par ko mācies, kādi nākotnes plāni un vēl viss, ko pats vēlies piemitināt.
 
Čau, GetHard, Čau, lasītāj! Zinu, nebūs pati plašākā intervija, jo mēs ar gethardu zinām, cik daudz šīs intervijas cilvēki lasa.
Mani sauc Eduards, šobrīd man ir 20 gadi. Ļoti patīk mans kaķis,jo kaķi ir forši mājas dzīvnieki. Pašam ir 1 kaķis un 1 suns. Pārsvarā garšo makaroni vai arī kartupeļi kā arī gaļas ēdieni.Mans augums ir +/- 1,90 (tas tā,lai zinātu cik garš es esmu,lel). Šobrīd ar neko nenodarbojos,mazliet palīdzu tēva firmā,bet tas tā.Domāju nākotnē mācīties vēsturi vai nu arī par IT,jo tas taču tagad ir ļoti populāri, cik esmu dzirdējis.
 
 
 Tātad, cik noprotu, vidusskolu esi pabeidzis. Skolniekiem bieži ir uzskati, ka tas, ko māca skolā, dzīvē īsti nenoderēs. Tu jau kādu laiku esi no vidusskolas ticis ārā, nu tad Tu varētu padalīties ar saviem uzskatiem, kā tad ir, vai Tev ikdienā un vispār līdz šim brīdim ir noderējis tas, ko Tev mācija 12 gadus?
 
Es nepiekrītu uzskatiem, ka skolā iegūtās zināšanas nenoderēs īstajā dzīvē,jo skolas zināšanas pat ja ne visas, tu savā dzīvē vēl izmantosi, būs daudzas situācijas, kur tev viņas vajadzēs izmantot.
Nu, man personīgi ir daudz kas noderējis, negribētu tagad visu pieminēt, bet, pieņemsim, man nav liela vēlme skatīties kalendārā kāds ir mēneša tips, zinu ir mācīts, manuprāt, 5.klasē kā var noteikt mēnesi vai viņš dilst vai pieaug.Protams ir arī daudzi citi priekšmeti kur māca arī dažnedažādas lietas priekš nākotnes dzīves piemēram:ķīmijā,fizikā,bioloģijā u.t.t.
 
 
 Kādi ir tavi hobiji? Ko brīvajā laikā darīji skolas laikos, un varbūt pat nodarbojies ar to līdz šai dienai?
 
 Man ir tikai viens pa īstam ‘’interesants’’ hobijs un tas ir dažādu monētu kolekcionēšana.Zinu, varbūt citiem tā būtu lieka,garlaicīga un nekam nederīga laika veltīšana.Tāds hobijs man ir tikai un vienīgi ‘’pārmantots’’ no tēva, jo viņš āri kādreiz kolekcionēja dažādu valstu monētas.Ir monētas no Amerikas, lielākoties visām Eiropas valstīm. Kolekcionēju tieši no pašām vecākajām monētām (kādas es varu dabūt) līdz jaunākajām, kādas tiek izdotas.
Skolas laikos,brīvo laiku, kā jau visi, pavadīju ārā ar reāliem draugiem spēlējām spēlēs,darijām blēņas un tamlīdzīgi.Bet bija arī reizes, kad spēlēju datoru visādas spēles ko dators pavilka.Piemāram, cs,gta video spēļu sērija u.c.
Kādreiz nodarbojos ar basketbolu,nospēlēju no pirmās klases līdz 5.klasei.Tad mazliet nodarbojos ar rokas bumbu.Nezinu kāpēc šos sporta veidu pametu,bet laikam tas ir dēļ bērnības slinkuma.
 
 
Kādas īpašības cilvēkos Tu vērtē visaugstāk? Kas Tev nepatīk, un tieši otrādi, kas Tev patīk cilvēkos?
 
 Visaugstāk es vērtēju cilvēkos atsaucību, godīgumu,laipnību, pieklājību varētu turpināt, bet būs ilgi.Atsaucība šajā mini sarakstā ir pats galvenais,jo atsaucību var saņemt tikai no retā.Kaut vai,izdomājot kādu piemēru.Būtu tu ļoti bagāts,protams. tu visiem ļoti būsi vajadzīgs.Kad tev būs vajadzīga palīdzība, vai nebūsi jau tik bagāts,atsaucību no tiem ‘’visiem’’ varbūt saņemsi tikai no dažiem.Zini, varbūt dīvains piemērs, bet nevaru savādāk izskaidrot, sorry.Pārējais kā godīgums,laipnība,pieklājība kaut cik visos mūs mīt.
Cilvēkos man nepatīk ‘’nomelnošana’’ tieši no muguras kad tu neatrodies tajā cilvēku grupā, laikā, kad par tevi runā.Nepatīk, kad cilvēks ir slinks.Nevis runa par tiešu kādu momentu,bet kad slinkums cilvēku nepamet dienas,nedēļas,gadus.
Cilvēkos man patīk čaklums,kas ir ļoti vajadzīgs cilvēkā.Patiesums (bez tēlošanas), patieso vērtību apziņa, nelēkšana augstāk par dibenu. Šīs īpašības arvien vairāk un vairāk pazūd.
Man patīk cilvēki- personības. Cilvēki, no kuriem var iedvesmoties.
 
 
 Ko Tu uzskati par savu dzīves lielāko sasniegumu līdz šim?
 
 Nezinu, ko var sasniegt nieka 20 gados.Nu personīgi tas būtu dzīvot vienam,pabeidzis labi skolu (jā,zinu, tagad pabeigt vidusskolu var ikviens.)
 
 
 Pastāsti, kad pēdējo reizi izlasīji kādu grāmatu, par ko tā bija un vai Tu to ieteiktu citiem?
 
Kādreiz bērnībā lasīju daudz grāmatas.Tagad lasu maz, bet esmu nesen, pirms kāda mēneša, izlasīju S.Dž.Votsona grāmatu ‘’Pirms es aizeju gulēt’’.Šis ir psiholoģisks trilleris ar pieaugošu  spriedzi, un šī grāmata asociējas ar tādu lielu puzli, ko veido daudzi sīki un smalki fragmentiņi.Principā stāsts ir par galveno varoni – Kristīni un viņas dzīves atmiņām. Autora uzdotais jautājums ir kas mēs būtu bez mūsu atmiņām?Interesants darbs, laba valoda un saistoši personāži.
 
 
Labi, pastāsti, kādas spēles spēlē uz datora, kuras mīļākās datorspēles vispārīgi?
 
Manas mīļākās spēles uz datora ir Counter-Strike Global Offensive;Vecais labais Counter-Strike 1.6;Hearthstone;Euro Truck Simulator 2;Tom Clancy's Rainbow Six Siege un citas, kurus es palaikam uzspēlēju, kad apnīk esošās.Ir arī daudz spēles uz Ps4 tāpēc arī varu pazust no pc un būt visur offlainā.Bet pēc būtības nav konkrēti žanri spēlēm,spēlēju principā tās populārākās  un interesantākās.
 
 
Cik ilgi jau uzturies Identijā? Kas Tevi ir uzrunājis joprojām palikt ar mums?
 
 Identijā spēlēju, ja nemaldos kopš 2013.gadā.Bijuši daudzi nicknames,pārsvarā spēlēju 1,6 surfu.Tolaik ar labāko draugu spēlējām (scar.lv) surfu, tad šis servers pārstāja pastāvēt un draugs paaicināja sākt spēlēt identy.lv surfu.Kopš tā laika arī spēlēju līdz beidza pastāvēt 1.6 serveri :(Piereģistrējos 2015.gadā.)
Nedomāju, ka varēšu tik ilgi sēdēt kaut kādā spēļu forumā, bet tomēr es šeit uzturos un domāju to darīt arī nākotnē.Mani uzrunājis palikt šajā mājaslapā ir to lietotāji,katrs šeit ir savā veidā interesanta persona.To vispār ir grūti izskaidrot, šeit piemīt tādā, kā ģimenes atmosfēra kuru nevēlies pamest, nerunājot par ID drāmām.
 
 
 Kādas izmaiņas Tu pats vēlētos redzēt Identyā?
 
 Pagaidām ID nav vajadzīgas izmaiņas, viss ir ideāli.Btw ja ir runa kādas es vēlos redzēt, tad vienīgi jaunu foruma izskatu.
 
 
 Varbūt Tev ir kāds novēlējums intervijas lasītājiem?
 
Palieciet tādi kādi esat, mazāk ID drāmas.Citi uzlabojiet savu uzvedību.Lai jums dzīvē izdodas iecerētais, daudz laimes, jo laime ir vislielākā bagātība šajā dzīvē!
 
 
Tīģera monētu kolekcija:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Link to comment
Share on other sites

Interesants hobijs reti mūsdienās kautkas tamlīdzīgs redzēts vismaz no manis.
Priekš manis tiešām šādā veida ''Vienkāršota/īsāka'' intervija ir labāka, jo viss ir saprotamāk un visssvarīgāko jau izklāstija.

Negaidiju pēkšņu jautājumu par grāmatu, tāds interesants tiešām jautājums mūsdienās.

Forša lasāmviela pirms gulētiešanas.

 

 

Paldies GoHārds ; Tīģerux. <3

 

#LessDramaMorePositivity

Link to comment
Share on other sites

Izlasīju visu interviju tikai tāpēc, ka tā bija par Tevi TIGER, jo vienmēr esi bijis noslēpumains cilvēks un vienmēr gribējies vairāk par Tevi uzzināt ko.

Tad nu lūk, kaut ko mazliet uzzināju par Tevi. 

Forša intervija. ;)

Link to comment
Share on other sites

parasti mēdz lasīt trillerus vai arī ir kāds cits žanrs, kurš iet pie sirds? izklausās pēc interesantas grāmatas, būs jāizlasa. intervija kopumā neslikta, prieks, ka veltīji laiku tai, bija interesanti uzzināt par tevi ko,jo līdz šim tik zināju, ka braukā ar range rover un svīsti :)

Link to comment
Share on other sites

Uzzināju daudz ko jaunu , Ievai patika. iks dē

Paldies par interviju, gethārd un tīdžer

 

p.s. - nezināju, ka kolekcionē monētas o.O

Ieva nevarēja neuzdirst... "viņam tik maz monētas? man vairāk"

Edited by Legitness`
Link to comment
Share on other sites

No tā kādu iespaidu tu man esi devis no malas, intervijā šķiti pavisam cits cilvēks. 

''Pirmais'' uzskats maldinošs. Paldies gohard, paldies tīģeri, interesanti un ne pārāk gari, kas man pat patīk labāk, nekā ļoti garš laikraksts.

 

Link to comment
Share on other sites

Šoreiz tādā īsāka, bet this suited me aswell, tomēr būtu jāpasaka, ka man personīgi piesaistīja iepriekšējās divas intervijas, jo tajās bija vairāk satura, kā arī viens specifisks jautājums - par bērnības bļēņām, bet kopumā labi, paldies go hardam par intervēšanu un Tīģerim par atbildēm :) . Gaidu nākamo interviju.

Link to comment
Share on other sites

Visu sarakstīji ļoti jauki un skaisti. Tev nepatīkot ''nomelnošana'', sorry nespēju nepiebilst, ka pats to vien dari kā ''nomelno'' mani un ak..., man atliek tikai klausīties kādus brīnumus esi izdomājis :D

Anyways bija interesanti lasīt un uzzināt par Tevi nedaudz vairāk.  :hi:

Edited by Owee
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×